Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@juliia tak se zítra nezapomeň pochlubit, čekáme tu na to 😉. Já zatím čekám na MS, mám to vypočítané na úterý nebo středu, ale už od včerejška mě pobolívá břicho, tak snad ještě aspoň den vydrží. Příští týden jsem pryč, takže na první UTZ můžu nejdříve v sobotu, tak počítám, aby to vyšlo a snad se do toho vlezu....
Tak ja mam asi nabeh na OHSS.. snad se to do zitra spravi jinak ultrazvuk a ssi mi daji nejake leky.. jinak mela jsem 15 vajicek.. 10 se podarilo oplodnit..
@vkackah
Tak to je moc hezky výsledek...drzim palce at to jde dal jak po masle 👍
Tak jsme rano zkusili tuleni a docela me po tom bolelo bricho, tak se ted budu muset vic krotit.
Dnes jsem pichla i 1.injekci cetrotide a mam malou reakci zarudnuti a zdureninku v miste vpichu...jak kdyz kousne vosa.
@volfici
Tak at načasování vyjde jak si prejes...na lehké oddaleni mi pomahala voda s citronem
@vkackah takže z 20 oocytů bylo 15 vajíček a 10 se oplodnilo? To je dobrý, snad vydrží co nejvíce ✊
@juliia zatím dobrý, takže 1DC bude nejdříve zítra a to už je v limitu. Ideální by bylo úterý, ale asi už zítra dorazí. Zítra už cestuju do Vídně a do Budapešti, tak si tu cestu asi užiju, Brufen to jistí....
Holky, právě dorazila MS, takže podle instrukcí CAR jsem zítra 1DC a v úterý píchám prvních 250 jednotek Puregonu. Bude to vtipný, protože zrovna máme večeři s někde ve Sky baru v Budapešti a bývalým ředitelem maďarské pobočky 😂 to bude akce zase.... Řešila jste některá takovou situaci, že jste musely někde být na veřejnosti v době aplikace injekce?
@vkackah ja mela foliku jen 11, vajicek 8, chytly se vsechny, jedno uz mam od patku v sobe a co ostatni si mam volat dnes, 4 budou na vitrifikaci urcite. Ale proc pisu: OHSS jsem nemela ani vzdalene, ale bricho me nejvic bolelo po OPU, asi jak se tam vrtaji a tys jich mela jednou tolik! Urcite hooodne pij! Telo ted potrebuje hodne proplachnout a vyplavit vsechny latky, co jsme do sebe napichaly.
Po ET boli bricho taky, ale zase jinak 😉
Tak bolest v oblasti vajecniku me opustila, ale spise to nafoukle bricho jak kdybych tyden nebyla na wc.. dr rikala pokud neni tvrde bricho je to ok.. jen ja to nepoznam :D
Holky, ja jsem 4.den po ET a je mi divne. Klasicky muj premenstruacni syndtom- nejen ze me poboliva bricho i hlava se mi toci, na nic nemam chut, pri pohledu na jidlo je mi zle. To je des... Kdo ma mit na tohle nervy. To jsem zvedava, co z toho bude 😒
Tak jsem na neschopence.. mam odpocivat hodne pit a plus nejake tabletky... transfer je ohrozen.. kontrola ve stredu rozhodne..
@juliia Mela jsem dlouhy protokol, nevim, jak vypada kratky a jaky mas ty...
1.kontrola 8.den, 2.kontrola 10.den, 15.den Opu
Donal: 1-7den 175j, 8-9 den 225j, 10-12 den 150j, 13 den Ovitrelle.
S
Menstruacni priznaky mi zmizely odpoledne, ted me pro zmenu tlaci prava strana 😀 to je jako zase co?!
Pry dneska a zitra mi bude nejhure, pak se to zacne zlepsovat.. no.. snad mi nebude hure.. mam pocit ze mi za chvili praskne bricho..holky co vsechno vydrzime pro to klubicko stesti,ze??
@juliia neboj, ja to tak mela taky a 2. kontrola je fajn, jsou krasne videt folici.
Ja jsem se konecne dovolala embriologovi, aby mi rekl, kolik dal embriek do mrazaku. Vysledek: 0!!! Docela me to vzalo. Na pohovoru v patek se tvaril, ze 3 vypadaji spatne, ale ostatni 4 jsou nadejne. A ted nic 😢 uvidime co bude z toho, co mam uvnitr...
Ahoj holky, dnes UTZ. Folikul 19.8mm, sliznice 7,8mm. Pichnut ovitrelle, od čtvrtka zavadet utrogestan, v pátek volám do CAR jak se rozmrazila embrya a pokud vše proběhne v pořádku, v sobotu KET dvou embryí. Je to náš třetí transfer, tak se moc modlim.

@vkackah
@beruda
Holky diky....ja jsem dnes 5.den stimulace, tak to by jeste slo, zatim se citim docela dobre. Zitra 1.UZ, jsem napnuta jak na me stimulace bude pusobit.🙏