icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

juliia
6. srp 2017

@vkackah
@beruda

Holky diky....ja jsem dnes 5.den stimulace, tak to by jeste slo, zatim se citim docela dobre. Zitra 1.UZ, jsem napnuta jak na me stimulace bude pusobit.🙏

volfici
6. srp 2017

@juliia tak se zítra nezapomeň pochlubit, čekáme tu na to 😉. Já zatím čekám na MS, mám to vypočítané na úterý nebo středu, ale už od včerejška mě pobolívá břicho, tak snad ještě aspoň den vydrží. Příští týden jsem pryč, takže na první UTZ můžu nejdříve v sobotu, tak počítám, aby to vyšlo a snad se do toho vlezu....

vkackah
6. srp 2017

Tak ja mam asi nabeh na OHSS.. snad se to do zitra spravi jinak ultrazvuk a ssi mi daji nejake leky.. jinak mela jsem 15 vajicek.. 10 se podarilo oplodnit..

juliia
6. srp 2017

@vkackah
Tak to je moc hezky výsledek...drzim palce at to jde dal jak po masle 👍

Tak jsme rano zkusili tuleni a docela me po tom bolelo bricho, tak se ted budu muset vic krotit.
Dnes jsem pichla i 1.injekci cetrotide a mam malou reakci zarudnuti a zdureninku v miste vpichu...jak kdyz kousne vosa.

@volfici
Tak at načasování vyjde jak si prejes...na lehké oddaleni mi pomahala voda s citronem

juliia
6. srp 2017

@vkackah
Ja ho mela...pomohlo mi po kapacce, ktere jsem se nevyhnula hodne a porad pit + 2 nutrindrinky denne

volfici
6. srp 2017

@vkackah takže z 20 oocytů bylo 15 vajíček a 10 se oplodnilo? To je dobrý, snad vydrží co nejvíce ✊
@juliia zatím dobrý, takže 1DC bude nejdříve zítra a to už je v limitu. Ideální by bylo úterý, ale asi už zítra dorazí. Zítra už cestuju do Vídně a do Budapešti, tak si tu cestu asi užiju, Brufen to jistí....

volfici
6. srp 2017

Holky, právě dorazila MS, takže podle instrukcí CAR jsem zítra 1DC a v úterý píchám prvních 250 jednotek Puregonu. Bude to vtipný, protože zrovna máme večeři s někde ve Sky baru v Budapešti a bývalým ředitelem maďarské pobočky 😂 to bude akce zase.... Řešila jste některá takovou situaci, že jste musely někde být na veřejnosti v době aplikace injekce?

vkackah
7. srp 2017

@volfici ja jsem si pichala vzdy rano pred praci v 6 hod tak jsem max musela myslet ze si musim vzit pero na vikend na chatu..

vkackah
7. srp 2017

@juliia vcera jsem si nutridrinky koupils.. po nich mi je trochu lepe na chvilku, ale budu muset zavolat do car..

kafr
7. srp 2017

@volfici ahoj pichali jsme na navsteve u pribuznych, kteri nic netusi... Proste si vem vetsi kabelku odskoc na wc. Ty pera sice maji byt v lednici, ale na obale je napsano, ze chvili bez lednicky (do 25°C tusim) vydrzi. Takze ne na primem slunku.

kafr
7. srp 2017

@vkackah ja mela foliku jen 11, vajicek 8, chytly se vsechny, jedno uz mam od patku v sobe a co ostatni si mam volat dnes, 4 budou na vitrifikaci urcite. Ale proc pisu: OHSS jsem nemela ani vzdalene, ale bricho me nejvic bolelo po OPU, asi jak se tam vrtaji a tys jich mela jednou tolik! Urcite hooodne pij! Telo ted potrebuje hodne proplachnout a vyplavit vsechny latky, co jsme do sebe napichaly.
Po ET boli bricho taky, ale zase jinak 😉

vkackah
7. srp 2017

Tak bolest v oblasti vajecniku me opustila, ale spise to nafoukle bricho jak kdybych tyden nebyla na wc.. dr rikala pokud neni tvrde bricho je to ok.. jen ja to nepoznam :D

kafr
7. srp 2017

Holky, ja jsem 4.den po ET a je mi divne. Klasicky muj premenstruacni syndtom- nejen ze me poboliva bricho i hlava se mi toci, na nic nemam chut, pri pohledu na jidlo je mi zle. To je des... Kdo ma mit na tohle nervy. To jsem zvedava, co z toho bude 😒

juliia
7. srp 2017

@kafr
To muze byt i dobre znameni 😘
Chapu , že to cekani je vždycky nejtěžší.

Ja jsem dnes po kontrole, 6.den stimulace 7 folikulu nad 13mm, kontrola za 2 dny. Kdo uz mate zkušenost...muzou jeste dalsi folici vyrazit nebo je to 6.den uz konecny vysledek? Jsem se zapomnela zeptat 🙏

kafr
7. srp 2017

@juliia Diky, snad to tak bude. Ale jsem dnes hrozna- unavena a vsechno mi smrdi 🙄
Ja mela na 1.kontrole 8 foliku kolem 11mm, pri 2.kontrole jich bylo asi 10 (8 velkych 15mm a 2 mensi) a pri OPU jich bylo 11, ale jen v 8 bylo vajicko. Takze 7 je v pohode 😉

vkackah
7. srp 2017

Tak jsem na neschopence.. mam odpocivat hodne pit a plus nejake tabletky... transfer je ohrozen.. kontrola ve stredu rozhodne..

kafr
7. srp 2017

@vkackah jejda! Drz se! Kdy mas mit ET? Nastesti uz umi embrijka zamrazit, jasne, ze zdrzeni, ale hlavni je, aby mely miminka zdravou maminku. Drzim palce.😉

vkackah
7. srp 2017

@kafr ve ctvrtek.. no podle doktora mi je ted dobre, ze bude jeste hure... uz se "tesim"

juliia
7. srp 2017

@vkackah
Z vlastni zkušenosti vim, že uhnízdění embryjka OHSS zhorsuje, takze pokud to neni dobre, tak bych s transferem pockala na dalsi cyklus.
Drzim palce🙏

juliia
7. srp 2017

@kafr
Dekuji a kolikátý den jsi mela tu 1.kontrolu a kolikaty den ti delali punkci?
To vypada, že se embryjko hezky zavrtava. 👍😘

kafr
7. srp 2017

@juliia Mela jsem dlouhy protokol, nevim, jak vypada kratky a jaky mas ty...
1.kontrola 8.den, 2.kontrola 10.den, 15.den Opu
Donal: 1-7den 175j, 8-9 den 225j, 10-12 den 150j, 13 den Ovitrelle.
S
Menstruacni priznaky mi zmizely odpoledne, ted me pro zmenu tlaci prava strana 😀 to je jako zase co?!

vkackah
7. srp 2017

Pry dneska a zitra mi bude nejhure, pak se to zacne zlepsovat.. no.. snad mi nebude hure.. mam pocit ze mi za chvili praskne bricho..holky co vsechno vydrzime pro to klubicko stesti,ze??

kafr
8. srp 2017

@vkackah jsi statecna holka, vydrz. Vcerejsek mas za sebou, uz jen dneska a bude urcite lip 🙏

juliia
8. srp 2017

@vkackah
Tal jak se citis, snad se to uz pomalu lepsi.👎

Mne se dnes spustila kvanta ovulacniho hlenu, musela jsem si načíst, že je to normalni a dokonce jsem si radeji udelala ovulacni test, abych nesilela, že je tu predcasna ovulace.
Zítra ultrazvuk, tak uvidime co mi reknou...🙏

kafr
8. srp 2017

@juliia neboj, ja to tak mela taky a 2. kontrola je fajn, jsou krasne videt folici.
Ja jsem se konecne dovolala embriologovi, aby mi rekl, kolik dal embriek do mrazaku. Vysledek: 0!!! Docela me to vzalo. Na pohovoru v patek se tvaril, ze 3 vypadaji spatne, ale ostatni 4 jsou nadejne. A ted nic 😢 uvidime co bude z toho, co mam uvnitr...

vkackah
8. srp 2017

@juliia je mi lepe nez vcera a to o hodne, ale porad to neni ono.. aspon uz jim, jestli se tomu tak da rict. ( jeden krekr se sunkou) ale porad to bricho nafoukle jak balon..

Taky jsem mela sileny hlen nwkolik dni po sobe..

@kafr to me mrzi.. ja jsem toto zazila u 1.ivf.. ani jednen mrazacek..

nita1984
autor
8. srp 2017

Ahoj holky, dnes UTZ. Folikul 19.8mm, sliznice 7,8mm. Pichnut ovitrelle, od čtvrtka zavadet utrogestan, v pátek volám do CAR jak se rozmrazila embrya a pokud vše proběhne v pořádku, v sobotu KET dvou embryí. Je to náš třetí transfer, tak se moc modlim.

tipry
8. srp 2017

@volfici Tak co, dnes prvni injekce?? A jaky to bylo? Ja zatim MS nedostala. Tak snad v ten ctvrtek to dostanu... mam injekce s sebou v Chorvatsku.

juliia
8. srp 2017

@kafr
Dekuju za podporu 😘

To je teda sprcha ☹ To asi clovek po patecni konzultaci neceka. Tak moc drzim palečky at ten bojovnicek co mas v brisku to zvládne. 😘🙏

juliia
8. srp 2017

@nita1984
Preju hodne štěstí 🙏 at se embryjka dobre rozmrazi a zvladnou transfer na jednicku 🙂

Strana