icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

wendissek
13. srp 2017

@kafr ja budu skákat az se dostanu za 14 TT bohužel mam za sebou dvě zt v 11tt

volfici
13. srp 2017

@kafr jojo, zítra odpoledne, jsem napnutá jak kšandy. Dneska přibude třetí injekce, zatím je mi dobře, držím se pokynů a jím hodně bílkovin (což mi problémy nedělá, hlavně když je to steak 😂), hodně piju (což už mi problém dělá, nejsem vůbec zvyklá, musím si na to pořád myslet). Tak jsem zvědavá 😉

beruda
13. srp 2017

@volfici ahoj, testovala jsem minulý pátek a test byl pozitivní. A pozitivní byl i celý týden 😀. Ve čtvrtek jdu na ultrazvuk, tak snad se tam příšera řádně zakousla

kafr
13. srp 2017

@wendissek to je mi líto a drž se. Asi budeš doma na rizikovce?
@volfici já jsem na hodně pití zvyklá, ale dobrý pomocník je pet lahev (nebo konvička, prostě víceobjemové) - vidíš kolik už jsi vypila a dát si simit kolik za den vypít.😉
@beruda jééé to je super zpráva 😀

volfici
13. srp 2017

@beruda to je paráda! Tak držím palce ať se tam pořádně drží ✊

volfici
13. srp 2017

@wendissek ach jo, tak teď už to vyjde 🍀

beruda
13. srp 2017

@volfici díky, doufám že to vyjde, jsem strašně nervózní a nejradši bych se testovala dvakrát denně

wendissek
13. srp 2017

@volfici
@kafr ty dva potraty jsem mela po přirozeným otěhotnění pak dvě ivf ani jednou se nechytlo a ted u třetího ivf jediný bojovbicek tak uvidíme

luciebx
13. srp 2017

@wendissek taky mam v sobě posledního bojovníka a zatím už sme v půlce. Třeba ti poslední jsou nejsilnější

wendissek
13. srp 2017

@luciebx luci vis ze sem mela vždy jedno tak u každého ivf tak uvidime

luciebx
13. srp 2017

@wendissek aha. No musí ti to teď vyjít

kafr
14. srp 2017

Taky mam jedineho bojovnicka

kafr
14. srp 2017

Jeee, jsem to omylem poslala... Zaklad je trefit se, ze...
Takze taky mame jen jedno, vsechny ostatni to vzdaly. A to se podle vseho zatim drzi!
Dnes uz konecne i druha carka zretelne viditelna!!! Manzel me nechce pustit ani na houby, pry at si jdu zas odpocinout 😍

juliia
14. srp 2017

@kafr
Kafr, to je super!👏😍
Preju, at čárka sílí!!!🙏

Jak se citis?😇

@volfici
a ostatni...
Po konzultaci s embryolozkou u nas 5 malych bojovnicku. Ve středu si mam volat kolik slo k PGD. Drzte jim palce.🙏

raelyn
14. srp 2017

Holky, tak vás tu často pročítám a sleduji a moc vám všem držím palce 🙏
Moc si přeji, abych se sem brzy mezi vás mohla vrátit. V září bych měla jet do lázní, tak snad to pomůže a i já se dočkam // 😍
Užívejte léto a držte se

volfici
14. srp 2017

@juliia držím všechny palce, prsty i pěsti 🍀😘

volfici
14. srp 2017

@raelyn užij si lázně, určitě ti pomůžou 🙏🍀

juliia
14. srp 2017

@volfici
Moc ti dekuju😘

Dnes mi je slabo...bricho porad zvladam bez léků, pitny rezim jede na plne obratky, ale rano jsem se spatne probudila a pak jsem na zachode malem omdlela, krec v břiše a pak mel polil uplne studeny pot. Takze ted radeji odpočívám. Dostat to telo po tech hormonech do normalu proste nebude hned.

@raelyn
Tak at ty lazne pomuzou a načerpas nove síly! 🙂

juliia
14. srp 2017

@beruda
Tak to je skvela zpráva, at ve čtvrtek dobře dopadne kontrola a prdolka je tam pořádně zavrtanej.😘
Ty jsi mela PDG embryi nebo ne?

juliia
14. srp 2017

@vkackah
Vodu jsem mela tenkrat jen stopove.

Ted se to zase o me asi pokousi...bolesti únosné, ale nejhorší to bylo zatim dnes, kdyz jsdm na záchodě zatlacila, takove krece az jsem malem omdlela a polil me ledový pot...lehla jsem si a zklidnilo se to...od te chvile se bojim jit na zachod a tlacit...😲

juliia
14. srp 2017

@wendissek
At se to ted povede az do konce! 🙏🙂

wendissek
14. srp 2017

@juliia dekuji zatim to vypadá ze lázně nebudou

wendissek
14. srp 2017

🙂

beruda
14. srp 2017

@juliia ano, měla, na testech stále dálnice jak blázen i při odpoledním testování (blázen no...) tak tam prostě musí být 🙂

juliia
14. srp 2017

@beruda
Bude!!!👍😍
Kolik embryi ti slo na PGD a jak to dopadlo? Nevim jestli jsi to uz psala, ale zajima me to. 😘

volfici
14. srp 2017

Holky, tak druhý UTZ, 8 folikulů, ve čtvrtek punkce. Trošku jsem doufala, že jich bude víc, ale zase budou doufám o to kvalitnější.... 🙏

volfici
14. srp 2017

@wendissek paráda! 👏👍

volfici
14. srp 2017

@juliia drž se, dáš se do pořádku a příští cyklus z mrazáku 🙏🍀

kafr
15. srp 2017

@volfici presne jak rikas, nejde o pocet ale o kvalitu, takhle ma telo prostor venovat se tem 8! 😉
@juliia jejeda, bud na sebe opatrna, v posteli je to otrava, ale vydrz. Vysledek bude stat za to, mas stesti, ze mas zasobu v marazaku 👶
@raelyn kam pojedes? Frantisky?

Me furt boli bricho, nejen deloha (to chapu, ze pracuje) ale na levem vajecniku mam dvoukomorovy endiometriom, tak mi to vevnitr sponuje. Dnes uz jsem radeji volala do caru, Mudr, rikala, ze to muze byt, ze s nim hybe ta deloha. Tak jsem si oddychla. Ultrazvuk 25.8., to uz by mohlo byt cosi videt 😍

pxtulka
15. srp 2017

@volfici určitě budou kvalitnější, když je jich méně. Já měla taky jenom 8 folikul 🙂

Strana