Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@kafr jojo, zítra odpoledne, jsem napnutá jak kšandy. Dneska přibude třetí injekce, zatím je mi dobře, držím se pokynů a jím hodně bílkovin (což mi problémy nedělá, hlavně když je to steak 😂), hodně piju (což už mi problém dělá, nejsem vůbec zvyklá, musím si na to pořád myslet). Tak jsem zvědavá 😉
Taky mam jedineho bojovnicka
Jeee, jsem to omylem poslala... Zaklad je trefit se, ze...
Takze taky mame jen jedno, vsechny ostatni to vzdaly. A to se podle vseho zatim drzi!
Dnes uz konecne i druha carka zretelne viditelna!!! Manzel me nechce pustit ani na houby, pry at si jdu zas odpocinout 😍
Holky, tak vás tu často pročítám a sleduji a moc vám všem držím palce 🙏
Moc si přeji, abych se sem brzy mezi vás mohla vrátit. V září bych měla jet do lázní, tak snad to pomůže a i já se dočkam // 😍
Užívejte léto a držte se
@volfici
Moc ti dekuju😘
Dnes mi je slabo...bricho porad zvladam bez léků, pitny rezim jede na plne obratky, ale rano jsem se spatne probudila a pak jsem na zachode malem omdlela, krec v břiše a pak mel polil uplne studeny pot. Takze ted radeji odpočívám. Dostat to telo po tech hormonech do normalu proste nebude hned.
@raelyn
Tak at ty lazne pomuzou a načerpas nove síly! 🙂
@vkackah
Vodu jsem mela tenkrat jen stopove.
Ted se to zase o me asi pokousi...bolesti únosné, ale nejhorší to bylo zatim dnes, kdyz jsdm na záchodě zatlacila, takove krece az jsem malem omdlela a polil me ledový pot...lehla jsem si a zklidnilo se to...od te chvile se bojim jit na zachod a tlacit...😲
🙂
Holky, tak druhý UTZ, 8 folikulů, ve čtvrtek punkce. Trošku jsem doufala, že jich bude víc, ale zase budou doufám o to kvalitnější.... 🙏
@volfici presne jak rikas, nejde o pocet ale o kvalitu, takhle ma telo prostor venovat se tem 8! 😉
@juliia jejeda, bud na sebe opatrna, v posteli je to otrava, ale vydrz. Vysledek bude stat za to, mas stesti, ze mas zasobu v marazaku 👶
@raelyn kam pojedes? Frantisky?
Me furt boli bricho, nejen deloha (to chapu, ze pracuje) ale na levem vajecniku mam dvoukomorovy endiometriom, tak mi to vevnitr sponuje. Dnes uz jsem radeji volala do caru, Mudr, rikala, ze to muze byt, ze s nim hybe ta deloha. Tak jsem si oddychla. Ultrazvuk 25.8., to uz by mohlo byt cosi videt 😍

@kafr ja budu skákat az se dostanu za 14 TT bohužel mam za sebou dvě zt v 11tt