icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

brrbrr
29. srp 2017

@volfici Ty jo,tak to uz je zitra.No tak to drzim palce.Jak se citis? Nenake jine pocity od normalu? A po transferu si taky pichala injekce?

brrbrr
29. srp 2017

@vkackah Ještě presny termin nevim. 6.9. jsem 12DC a jdu na kontrolni ultrazvuk pred transferem. Tam mi snad uz reknou co a jak. Jeste by me zajimalo jedtli nevis jak dlouho trva nez se embrya rozmrazi? Jakoze 1den nebo dele? A pak teprv se pocita ten vyvoj. Mame nasmlouvano 5dni,ted jsou mrazeny 1denni,takze jeste 4dny jim zbyvaji... A ty jsi jaky den cyklu v den transferu?

chiara75
29. srp 2017
Uživatel chiara75 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od chiara75.

Holky, prosím vás, měly jste ještě po ET pořád nafouklé a bolestivé břicho? Já ho mám jak v 5. měsíci...a pořád docela bolí, jakoby tlačí. Ráno to bývá ještě dobré, ale v průběhu dne roste... Náběh na hyperstimulační syndrom jsem neměla, s 8 vajíčky by asi hrozit neměl. Také jste to tak někdo měly/máte?

vkackah
29. srp 2017

@brrbrr v den transferu budu 20 DC, jinak nevim jak dlouho budou rozmrazovat, ja mam mrazacky 5 a 6 denni

juliia
29. srp 2017

@brrbrr
Tobe opravdu zamrazili jednodenní embrya a ted se po rozmrazeni budou jeste dal kultivovat? Ptam se, protože jsem o tom jeste neslyšela. Jake jsou tedy mozne vsechny cesty...

@volfici

Teda, jsem na zitra strasne napnuta. A budu drzet vsechny palce jak to nejvic pujde.🙏🙏

@chiara75
Ja mela pi ET v IVF nativ bricho jako balon a 12.den po transferu hyperstimulak jak vysity...vsichni se divili, kdyz to byl nativ, ale mne nedelal dobře pregnyl a pak jak zacalo rust HCG, tak se to rozjelo.

chiara75
29. srp 2017
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od chiara75.

@juliia No, prosím tě, to bych nečekala! Možná nějaká hodně vysoká dávka pregnylu? A taky koukám, že se to tedy může rozjet až po takové době. To jsem netušila.

volfici
29. srp 2017

@juliia já jsem taky napnutá 😊právě jedu domů hodinu busem a musím říct, že mi ten den v práci dal docela zabrat. Zlatý gauč! Celkem mě pobolívá břicho, včera večer mě asi pětkrát vyloženě bodlo v levém prsu, že jsem až vyjekla, fakt jak kdyby mi tam někdo zabodl nůž. A pak to zase přešlo....
@chiara75 já byla po transferu úplně v pohodě, břicho jsem začala poprvé cítit až po dvou dnech, takové tahání pod pupíkem.
@brrbrr po transferu už jsem nic nepíchala, ale závádím Utrogestan

juliia
29. srp 2017

@volfici
Kolikaty den to bude zitra? 8.?
😘🙏🙏

juliia
29. srp 2017

@vkackah
Kolikaty den po ovulaci ti planuji transfer?

volfici
29. srp 2017

@juliia jooo, zítra osmý den, ráno jdu na to 🙏

vkackah
29. srp 2017

@juliia já mám umělý cyklus, tak nemohu posoudit kdy byla ovu.. řeší pouze výšku sliznice.. zítra začínám brát utrogestan..

vkackah
29. srp 2017

@volfici držím palce... at to dobře dopadne...

volfici
29. srp 2017

@vkackah děkuji, zítra dám vědět, jak test dopadl 😉

juliia
29. srp 2017

@volfici
Cítím 2 carky 😍

volfici
29. srp 2017

@juliia kéž by! 🙏

chiara75
29. srp 2017

@volfici Zítra moc držím palce! ❤

tcz
30. srp 2017

@volfici
Už??? Myslim na tebe. Jsem napnuta jak ksandy 🙏

rosalline
30. srp 2017

@volfici ahooj...taky už čekám a přeji, ať tam jsou...😍

rosalline
30. srp 2017

@chiara75 nazdárek, jak ti je dnes? Takže ty chodíš normálně do práce?

volfici
30. srp 2017

Holky! Je tam 😍

wendissek
30. srp 2017

@volfici paráda to je úžasný:-*

rosalline
30. srp 2017

@kafr tak to je skvělé. Do jakého centra chodíš? kéž by se to i mě povedlo. A jaký ty jsi měla průběh, kolik byl odběr vajíček, kolik jich vydrželo a jaký den byl kritický? A máš i nějaké zmražené? Omlouvám se za tolik dotazů, ale to víš, příští týden jdeme na konzultaci, tak je tohle pro mě téma number 1. :o).

tcz
30. srp 2017

@volfici
Boze to je uzasne!!! Gratuluju a at sili. Ja mam takovou radost, hned je den krasnejsi a nam ostatnim to vleva do zil novou varku sily a nadeje ❤

volfici
30. srp 2017

Holky děkuji moc, zatím se jen culím a pořád tomu moc nevěřím. Modlím se aby vydrželo. V pondělí jdu tu krev, tak nevím jestli ještě budu testovat před tím....

rosalline
30. srp 2017

@volfici jupíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí ❤😍😘🤰 Ať čárky sílí a bříško roste :o)))

juliia
30. srp 2017

@volfici
💃💃💃👏👏👏
TO JE SKVĚLÉ, JE TO TAM!!! 😍

Jasne, že jeste testuj, treba za 2-3 dny at je videt, jak krásně sílí.👍

volfici
30. srp 2017

Jste zlatý, holky 😘

luciebx
30. srp 2017

@volfici je to uzasny jak to takhle vyjde... ted bude carka silit a je tooooo

sticker
kafr
30. srp 2017

@volfici to je bomba, vidis ze to klaplo, ale ty nervy, vid? A testovat? Urcite budes! Ja chytla nerva pred prvnim ultrazvukem a rano jsem kupovala test. Proste to potrebujes znova videt, ze je to fakt, ze se ti to jen nezdalo 😍
@rosalline Pronatal Nord Teplice a jsou tam uplne skveli! Uplne vsichni jsou strasne mili a ochotni.

chiara75
30. srp 2017

No, to je paráda! Blahopřeju! 😍

Strana