icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

brrbrr
30. srp 2017

@volfici Moc moc gratuluji a držím palečky 🙂

brrbrr
30. srp 2017

@juliia Ano opravdu mi zamrazili 18 jednodenních embryí.Zamrazili je do 4 baněk, takže máme minimálně 4pokusy na KET. V každé bance je 4-5 embryí.Teď při prvním pokusu jednu baňku rozmrazí a budou dále kultivovat 4dny (celkem 5) a pak podle toho jak se budou vyvíjet mi 1dají zpět a případné další kvalitní zase zmrazí.To mě překvapilo protože jsem myslela,ze to znovu nejde 🙂 No nikdy jsem o tom neslyšela ani nečetla že by to tak nikdo měl.Ale doktor v CARu mi tvrdil, že je to mnohem lepší, že se ty embrya pak lépe rozmrazí když jsou jen jednodenní a že není pravděpodobné že by se ani jedno z té baňky nevyvinulo k transferu.Tak snad má pravdu.Je to uznávaný lékař ve svém oboru, zná dobře mou diagnózu a je fakt že to co vždy řekl,tak nakonec na to došlo a měl pravdu....tak snad to bude ok.Ale uz teď trnu jak se po tom rozmrazení budou vyvíjet 🙂 No jo, já mám celý život vždycky něco speciálního :(

brrbrr
30. srp 2017

@volfici No ja mám právě ještě na rozpisu že budu píchat pregnyl a pak agolutin-tich mam asi 10injekci. utroš vůbec ( ten jsem neměla nikdy)....je zajímavý jak každý CAR nebo možná i u každé pacientky postupuje jinak 🙂

tcz
30. srp 2017

@juliia
Juli co ty? Uz mas genetiku hotovou?

volfici
30. srp 2017

@brrbrr ty jo, to je fakt speciální postup! Ale je boží, co všechno už dneska jde. Moc držím palce. Ta medikace určitě závisí jak na CAR, tak na vaší diagnóze.

juliia
30. srp 2017

@tcz
Jeste ne...cekame na vysledky...je to teprve 14 dni a muze to trvat i měsíc...

Naštěstí ted mame hodne prace se stěhováním, takže neni moc čas na myšlenky kolem...

juliia
30. srp 2017

@brrbrr
No teda, opravdu tenhle postup jaem jeste neslysela. Tak preju at se to povede.👍

vkackah
30. srp 2017

@volfici gratulujuuuu... at sílí... dej pak další testík... ;)

vkackah
30. srp 2017

holky.. já začínám být nervozní a protivná... už aby to bylo za mnou..

volfici
31. srp 2017

@vkackah vydrž, pondělí se blíží 👍

vkackah
31. srp 2017

@volfici jednodese se to rekne... v praci nemyslim na nic jineho.. porad premyslim, jestli jsem to nemels risknout i toho ohss..

rosalline
31. srp 2017

@volfici jak se vám vede vlčátka? Testíky sílí?

volfici
31. srp 2017

@rosalline daří se nám dobře, díky za optání 😉 testovat budu asi v sobotu, pokud si zítra koupím testy, měla jsem doma jeden poslední

volfici
1. zář 2017

Holky, tak jsem zkusila testovat dnes znovu 👍 horní 8.den, spodní dnes 10.den po transferu 🙏

pxtulka
1. zář 2017

@volfici tak to vypadá velmi nadějně 🙂 hlavně ať sílí 🙂

tcz
1. zář 2017

@volfici
Krásně sílí. Úžasné ❤

pxtulka
1. zář 2017

@volfici kdy jdeš na krev?

volfici
1. zář 2017

@pxtulka v pondělí 😊

vkackah
1. zář 2017

@volfici velká gratulace... zavidím ...

volfici
1. zář 2017

@vkackah však se už brzo dočkáš taky 😘👍

pxtulka
1. zář 2017

@volfici tak to budu držet palce ať je krásná hodnota HCG 🙂

luciebx
1. zář 2017

@volfici huraa huraa sili sili sili

sticker
volfici
3. zář 2017

@chiara75 ahoj, tak už se cítíš líp?

chiara75
4. zář 2017
Uživatel chiara75 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od chiara75.

@volfici Ahoj, už se cítím úplně normálně. Ve čtvrtek jako když utne a vše se srovnalo. Mám za sebou tt, takže už vím, že to nevyšlo... Možná to skončilo právě v ten čtvrtek. Ach jo...

rosalline
4. zář 2017

@volfici ahoooj, no to je krása!! tak to zaťukávám na dřevo, že vše vypadá krásně..:o)

rosalline
4. zář 2017

@chiara75 ahoj, jak to myslíš, že máš za sebou tt? těhotenský test? to by bylo přece hrozně brzy...

chiara75
4. zář 2017
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od chiara75.

@rosalline Ahoj, jj, těhotenský test. Myslím, že není, že týden po ET už by se to stoprocentně ukázalo. Tedy všude to tak píší.

rosalline
4. zář 2017

@chiara75 máš pravdu, že já to znám zatím z pohledu přirozeného otěhotnění, že 7DPO, ještě nemusí být oplodněné vajíčko uhnízděné, tudíž hcg v moči neměřitelné. Po Et to může být něco jiného. Nicméně mám kamarádku, která byla na umělém oplodnění několikrát a vždycky ji kladli na srdce, ať testuje až 12. den. Co řekli tobě? Falešné naděje ti samozřejmě dávat nechci, určitě to máš nastudované. A jestli je to tak, jak říkáš, tak mě to moc mrzí 😢 , ale přeji ti z celého srdce, ať se čárka ještě projeví

chiara75
4. zář 2017

@rosalline Já už jsem právě 12 DPO a 7. den od ET. Oplodnění tedy 12. den. Už se s tím srovnávám 🙂 Jen nevím, jestli budu moci další kolo zahájit už v říjnu nebo až v listopadu...

rosalline
4. zář 2017

@chiara75 kéž by ses mýlila. Musí ti být mizerně. Podle toho, jak píšeš, jsi opravdu silná ..... Já jsem emotivní člověk, bych se hroutila :o(. Na tu kliniku se opravdu hrozně upínám.

Strana