Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@koudelka82 ja mela 1,29 je mi 35 let
@nita1984
holky ja jen vim co mi rikala dr kdyz mi poslala vysledky, tak sem se ptala zda ta moje hodnota je ok a ona rekla ze je nizsi ze by radsi kdybych mela na svuj vek aspon 2. Nooo tak to sem byla smutna pac sem si rekla nooo takze moje vejcovody hold nepracuji jak maji no. a kvalita vajicek asi taky nic moc. Ja vim ze je to individualni kazda sme jina
drzim vam palce.
Zleva: dnes 12 den, 10 den, 8 den..
@tcz
K tomu PGD asi bude zalezet na konkrétním car, kouknu doma na cenový plan, ale pojišťovna mi hradila 50tisic a zbytek jsem doplacela za nejake katetry a mrazení a fakt to bylo asi 20000 k tomu za punkci a ICSI...celkem asi 30000 a jeste neproběhl transfer. Chodím do Pronatalu. Jestli to chces presne, tak se pak doma podivam.
Ahoj holky, jsem dnes 5 den po transferu a chtěla bych zítra ráno (6den) testovat. Ma to cenu tak brzy?
@vkackah krasne ti to sili....je tam videt posun. Ale jsou to nervy, proc myslis ze ja ted nechci dělat testy. Bojim se ze mi carka utekla. Kazdopadne si v pondeli skoc na krev. Klidne na gynekologii svoji. Odber na hcg stoji asi 250kc jako samoplatce. Hladina hcg te uklidni❤🙏drzim pesticky, cítím ze to bude dobre 😘
Ahoj holky! Ráda bych se k Vám přidala a moc poprosila o názor či vlastní zkušenost..
Podstupuji svoje 1.ivf , 18.8. jsem absolvovala KET, odběr krve 13. den po KET prokázal velmi nízkou hladinu hcg (něco přes 20), navíc jsem den předtím (tedy 30.8.) začala krvácet, takže se vysadil utrogestan, uzavřeno jako biochemické těhotenství a mělo se nechat spontánně odkrvácet...
V září jsme se chtěli snažit přirozeně, tak jsem od 10.dne cyklu testovala OVU testy a 5 dnů po sobě byly opravdu silně pozitivní (což jsem nikdy neměla), ale četla jsem, že můžou reagovat i na hcg.. Dnes jsem si tedy dělala TT (digitální clear blue) který byl pozitivní a signalizoval 2-3 týdny. Bála jsem se hlavně jestli se nejedná o mimoděložní, tak jsme jeli do nemocnice, kde mě vyšetřili s tím, že v děloze není nic vidět a že se jistě nejedná ani o mimoděložní těhotenství a hodnota hcg byla 204...
Vůbec nevím co se děje... Stále si myslím, že to všechno souvisí s proběhlým KETem, a moc se bojím mimoděložního, nejsem si jistá, že ho můžou takhle spolehlivě vyloučit jedním UZ (dnes je to skoro měsíc po ket). Na kontrolu do CAR jsem objednaná ve středu, kdy se má plánovat další KET na říjen, ale teď nevím...
Nemáte někdo podobnou zkušenost???
moc děkuji za odpoveď, jsem nešťastná...
@jul5
Ahoj, no z meho pohledu je důležité jestli jsi normálne odmenstruovala nebo slo jen o jednodenni krvaceni. Je pravda, že pri zvýšené hladine HCG ti mohou ovulacni testy vychazet silne pozitivní. Ja to tak mela cca od 15.DPO.
Zase kdyby to bylo těhotenství z toho ET, tak si myslim, že mesic po transferu by uz byla vyšší hladina HCG než 204.
A nemohla jsi otehotnet ted prirozene a je jeste brzy na to, aby to videli v děloze. To je videt az pri hodnotě min 1000-2000 HCG.
Zase je teda zvláštní ten silne pozitivni ovulacni test 5 dni...protože ten zesili a zase zeslabne. Takze to HCG tam uz asi bylo.
Hele asi ti nezbyva nez 2-3 dny pockat, pokud nemas obtize a odber opakovat.
Preju at je to v poradku 😘
@juliia
Ahoj, moc Ti dekuji za odpoveď...nervozita je a resit to nemam s kym..dnes jsem vubec poprve v internetove diskuzi 🙂
Vidim to podobne...na tehotenství z ket je hcg velmi nízké. O spontannim otehotneni jsem uvazovala (sice po 8 letech snahy mi to prijde sci-fi) , ale moc mi to casove nesedi s cyklem a "nasi aktivitou" , fakt nevim...ledazeby zeby ovu byla nekde uplne mimo?
Jak rikas, musim cekat☹ Nejhorsi je, ze nebyt tech OVU testu ani by me nenapadlo si delat TT, proste jsem to brala tak, ze se prvni ket nezdaril, coz jsem si obrecela, ale zase se snazila naladit na dalsi pokus a ted toto... Jen se bojim aby "to" nesedelo nekde kde nema. Asi je brzy na 100% vylouceni mimodelozního, nemás znalosti?
😘tak zadny stres jen pohodu, at to klapne🙏
@jul5 ahojky, já bych řekla, že jsi asi fakt měla ovu dříve než sis myslela a možná protože sis v době snažení podvědomě myslela, že ovu bude později, tak jsi to vypustila z hlavy a ono se Zadarilo přirozeně 🙂 mimodelozni tehu má podle mě nižší hcg. Kamarádka měla po ivf na TT ducha až po 12 dnech což bylo pozdě. Většinou je TT už 8 den duch a nakonec z toho měla mimodelozni tehu. Držím moc moc palce at vše dobré dopadne ❤

@lijurena Pleteš dvě věci dohromady.