Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@janaspo janíííí, to néééé To mě hrozně mrzí, musela jsi mít hrozné bolesti o( Ony ty antb asi měli něco do sebe (brala jsem je 5 dní, 3 dny před a dva dny po OPU) Nesmutni, broučku, bude lepší, když bobánky dostaneš, až budeš pěkně zahojená a nebolavá Všichni za jednoho, jeden za všechny! Půjdeme do toho zase spolu Já jsem taky pořád bolavá V noci jsem na záchod šla v předklonu a každý druhý den užívám projímadla Vůbec nevím, co se děje, ale dobře to není dle mého Co embryjka, máš zprávy?
@jeanne_g @janaspo jinak, mně už konečně odepsali Ale vím, jestli mě nechtěli jen tak odbýt Napsali mi "Všechna Vaše embrya se zatím vyvíjejí dobře Zítra bude provedena biopsie V pondělí Vám zašleme zprávu, kolik bylo bioptovaných" Ale nic konkrétního Jestli mám morulky nebo kolik buněčné Nicméně doufám, i z této zprávy, že je vše v ok a v pořádku Ten email mě uklidnil, ale zároveň je ve mně červík neuspokojenosti z té odpovědi 🙂
@koudelka82 a na minulé OPU jsi šla 14DC nebo 14tý den stimulace? Já šla 14DC 5 dní jsem si píchala jen menopur a pak jsem přidala i cetrotide (proti popraskání vajíček) a píchala tu dvou kombinaci až do dne přede dnem aplikace ovitrelle+ pregnyl Myslím, že napoprvé mě ta doktorka zastimulovala úplně geniálně, protože ze 17 odebraných, jich bylo 16 dozrálých, načež dozrálo i to 17té a všechny oocyty se podařily oplodnit Pak se jich tedy dál vyvíjelo 14 Měla jsem pochybnosti o velikosti dávky a tak brzké aplikaci cetrotide, ale očividně to byla trefa do černého Klobouk dolů před paní doktorkou Višňovou
@jeanne_g no znáš nás, špekulovat budeme, i kdyby na chleba nebylo o))))))) Bude to takový napínák, že až mi budou v pondělí volat nebo psát, tak uvidím jejich jméno a dostanu infarkt na místě, aniž se cokoli dozvím o)))))) Necháš si dát dvě? Mně doktorka striktně řekla, že dvě najednou mi nedají 😔
@rosalline To by bylo naprosto báječný, já bych s sebou navíc taky musela vzít našeho psa, protože toho nikdo jiný neohlídá, tak bysme tam vytvořily smečku 😀 Ale právě na ty procedury a tak to musíš mít předepsaný od doktora a schválený pojišťovnou ☹ a moc nevím, který lázeňský hotel by nám ubytoval tu zvěř 😀
@janaspo bude to dobré, uvidíš jestli ti 9 broučků zamrazí, máš vystaráno už jednou provždy Můžeš i tatu uklidnit, že už nebudeš po něm chtít ani sex 🙂 Neříkej mi, že když máš tak obrovské břicho, že nemáš ten hyperstymulák Ačkoli je pravda, že i zánět se projevuje nafouklým břichem Jsi to tedy schytala Co ti podávají za léky?
@rosalline Parádní zprávy! Tu zácpu jsem taky měla, ale pak to rychle přešlo. Vysvětlovala jsem si to tou vodou v břiše. Kup si sušený švestky a jez hodně ovoce a zeleniny a bude to dobrý. Všechno to stojí za dobrý výsledek!
@jeanne_g jaký tři? budou 4, o tom žádná Podle statistiky, je zaznamenáno, že pes, který spáchal nejvíc útoků na lidi, je z rasy jezevčíkovité 😅 Můj pesan zase neublíží ani mouše, je to dobrák od kosti Jinak, ano Mám 24 letou dceru Ale jak šel život, výměna partnera, opuštění druhým partnerem, že nemůžu mít děti a nyní jsem pátým rokem s tímhle partnerem, se kterým toužím po rodině snad už od začátku Jenže kariéra, hypotéka, prostě všechno špatně
@rosalline minule jsem byla 14DC a teď půjdu 15DC. Ten cetrotide bude asi něco stejného jako ten orgalutran. Ten mám ode dneska do neděle spolu s Puregonem. Pak v pondělí ve 21:30 mám pichnout ten ovitrelle, úterý nic a ve středu ráno 8:30 OPU. Tak to jsi byla parádne nastimulovana. Jsem opravdu zvědavá na sebe . Kolik jsi měla foliku ?
@chiara75 ahoooooj, jsem moc ráda, že jsi se ozvala Už máš termín na listopad? Nevím stále na čem jsem, ale špatné zprávy to nejsou, to je pravda Jak dlouho jsi na to trpěla, vždyť já už od toho pondělka Mohly by pomoci u kompotované? Ty tady mám Cpu do sebe projímadlo ob den, jinak bych praskla,nějaký Fenolax Doporučili v lékárně, ale podezírám je, že se chtěli jen zbavit zásob
@koudelka82 měla jsem 17, všechny byly nakonec ok Žádné plonkové Ale jsem taky v podezření na polycystické vaječníky, takže ta úroda byla tak nějak tím ovlivněná
@rosalline Náš jezevčour je hroznej mazel,lidi miluje,jen jiny psy moc nedává, má rád jen fenky😀 4,ty mi přeješ 😅. No hlavně už nějak začít...
@koudelka82 Držím palce na opu,budu na tebe myslet!!!🍀
Ahoj holky tak dneska kontrolni uz 10.dc a sliznice 8.8mm...a na ket me objednal az 23.10.to budu 20.dc no jsem z toho naka rozhozena😣
@koudulinka to je přece optimální čas Jestli u tebe bývala ovulace 15-16DC, tak plus 5 dní na sestup do dělohy YOUR BODY IS READY! 😎 tvoje dělo bude akorát připraveno, no né?

@janaspo Tak brzké uzdravení přeji.🙂