icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

katkasn
13. říj 2017

@janaspo Tak brzké uzdravení přeji.🙂

volfici
13. říj 2017

@janaspo jeeee, to je škoda, tak držím palce ať jsi brzo fit 🍀✊

jeanne_g
13. říj 2017

@janaspo ☹ To mě mrzí. Ať je brzo líp 🌹 Tak to půjdem na transfer stejně a i s @rosalline, jestli se u nás vůbec stihnou ty výsledky pgs do příštího cyklu

rosalline
13. říj 2017

@janaspo janíííí, to néééé To mě hrozně mrzí, musela jsi mít hrozné bolesti o( Ony ty antb asi měli něco do sebe (brala jsem je 5 dní, 3 dny před a dva dny po OPU) Nesmutni, broučku, bude lepší, když bobánky dostaneš, až budeš pěkně zahojená a nebolavá Všichni za jednoho, jeden za všechny! Půjdeme do toho zase spolu Já jsem taky pořád bolavá V noci jsem na záchod šla v předklonu a každý druhý den užívám projímadla Vůbec nevím, co se děje, ale dobře to není dle mého Co embryjka, máš zprávy?

rosalline
13. říj 2017

@jeanne_g @janaspo jinak, mně už konečně odepsali Ale vím, jestli mě nechtěli jen tak odbýt Napsali mi "Všechna Vaše embrya se zatím vyvíjejí dobře Zítra bude provedena biopsie V pondělí Vám zašleme zprávu, kolik bylo bioptovaných" Ale nic konkrétního Jestli mám morulky nebo kolik buněčné Nicméně doufám, i z této zprávy, že je vše v ok a v pořádku Ten email mě uklidnil, ale zároveň je ve mně červík neuspokojenosti z té odpovědi 🙂

rosalline
13. říj 2017

@koudelka82 a na minulé OPU jsi šla 14DC nebo 14tý den stimulace? Já šla 14DC 5 dní jsem si píchala jen menopur a pak jsem přidala i cetrotide (proti popraskání vajíček) a píchala tu dvou kombinaci až do dne přede dnem aplikace ovitrelle+ pregnyl Myslím, že napoprvé mě ta doktorka zastimulovala úplně geniálně, protože ze 17 odebraných, jich bylo 16 dozrálých, načež dozrálo i to 17té a všechny oocyty se podařily oplodnit Pak se jich tedy dál vyvíjelo 14 Měla jsem pochybnosti o velikosti dávky a tak brzké aplikaci cetrotide, ale očividně to byla trefa do černého Klobouk dolů před paní doktorkou Višňovou

jeanne_g
13. říj 2017

@rosalline Tak to tam máš určitě spoustu krásných morulek, ze kterých zítra budou ukázkové blastocysty. Já si prostě myslím, že oni mají problém je přepočítat, když je jich tolik 😀 Nebuď ani trochu nervózní, věř jim a těš se na ně 🙂

rosalline
13. říj 2017

@raelyn ahoooj, zahříváme ti zde místo 🙂 Kdepak jsi v lázních? Ve Františkových? Já jsem si právě říkala, že bych tom transféru hned někam odjela se rekreovat, aby se mimís uchytil co možná nejlépe 🙂

rosalline
13. říj 2017

@jeanne_g kéž by to tak bylo paní U tebe byla biopsie provedena tedy dnes u těch dvou? tzn 5tý den od OPU?

raelyn
13. říj 2017

@rosalline jo ve Františkových lázních, teď v neděli se vracíme a právě chci hned jít na KET. Františkovy lázně určo doporučuji.

jeanne_g
13. říj 2017

@rosalline jj, většinou pátý den, popřípadě šestý den, podle toho, jak hečujou. Takže v pondělí budeš mít definitivní číslo a nebudeš muset špekulovat, kolik jich ze soboty na neděli ještě vyleze 😀

rosalline
13. říj 2017

@raelyn můžeš mi prosím doporučit, kde se ubytovat,co pít, jak trávit čas? Zřejmě tam pojedu sama se svým hafanem Drahouš už nemá dovolenou

jeanne_g
13. říj 2017

@raelyn Lázně jsou paráda, závidím 🙂 Já se budu muset nějak zrekreovat doma. Je to pro mě hrozná dálka a taky se bojím, že v práci by mě totálně odepsali ☹((

rosalline
13. říj 2017

@jeanne_g no znáš nás, špekulovat budeme, i kdyby na chleba nebylo o))))))) Bude to takový napínák, že až mi budou v pondělí volat nebo psát, tak uvidím jejich jméno a dostanu infarkt na místě, aniž se cokoli dozvím o)))))) Necháš si dát dvě? Mně doktorka striktně řekla, že dvě najednou mi nedají 😔

rosalline
13. říj 2017

@jeanne_g bylo by super, kdybys mohla, mohly bychom se na kolonádě procházet jako dvě tetky z moravy o)))))), ale jen my bychom věděly, co skrýváme za tajemství o)))))))

jeanne_g
13. říj 2017

@rosalline Dvě zatím nemůžem, propadl by nám poslední pokus na pojišťovnu. Je to lepší po jednom. Já bych dvojčata chtěla, aspoň bych to měla z jedný vody na čisto, v mým věku už nevím, jak pak budem stíhat další kousky.

jeanne_g
13. říj 2017

@rosalline To by bylo naprosto báječný, já bych s sebou navíc taky musela vzít našeho psa, protože toho nikdo jiný neohlídá, tak bysme tam vytvořily smečku 😀 Ale právě na ty procedury a tak to musíš mít předepsaný od doktora a schválený pojišťovnou ☹ a moc nevím, který lázeňský hotel by nám ubytoval tu zvěř 😀

rosalline
13. říj 2017

@jeanne_g to stíháte, když ti platí ještě pojišťovna My bychom taky chtěli dvě, ale ten věk, to je prostě zabiják Přítel je mladší tedy, bude chodit na rodičáky o)))))), když já už budu malá, šedá, pod plachetkou osoba😎

rosalline
13. říj 2017

@jeanne_g bylo by to určitě báječné Kdyby se netrhali Co máš za rasu? Já mám rhodézského ridgebacka, 8 let

jeanne_g
13. říj 2017

@rosalline No moje meta byly tři, ale nějako se mi to rozplývá...Ale kdo ví, že... Já mám drsnýho drsnosrstýho jezevčíka 5 let a je to známej bitkař 😀 To by bylo v lázních pozdvižení 😀 No ale ty máš už jedno dospělý robě jsem pochopila...

janaspo
13. říj 2017

@rosalline děkuji moc za podporu. Jsem fakt na dne. Bolesti mám pořád hrozný.... Břicho obrovský a křečovity. Zůstávám v nemocnici. Jen včera nám řekli že máme 9 krásných embryí. Nic víc. Dnes jen s nemocnici konzultovali můj stav a rozhodli zamrazit.

rosalline
13. říj 2017

@janaspo bude to dobré, uvidíš jestli ti 9 broučků zamrazí, máš vystaráno už jednou provždy Můžeš i tatu uklidnit, že už nebudeš po něm chtít ani sex 🙂 Neříkej mi, že když máš tak obrovské břicho, že nemáš ten hyperstymulák Ačkoli je pravda, že i zánět se projevuje nafouklým břichem Jsi to tedy schytala Co ti podávají za léky?

chiara75
13. říj 2017
Uživatel chiara75 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od chiara75.

@rosalline Parádní zprávy! Tu zácpu jsem taky měla, ale pak to rychle přešlo. Vysvětlovala jsem si to tou vodou v břiše. Kup si sušený švestky a jez hodně ovoce a zeleniny a bude to dobrý. Všechno to stojí za dobrý výsledek!

rosalline
13. říj 2017

@jeanne_g jaký tři? budou 4, o tom žádná Podle statistiky, je zaznamenáno, že pes, který spáchal nejvíc útoků na lidi, je z rasy jezevčíkovité 😅 Můj pesan zase neublíží ani mouše, je to dobrák od kosti Jinak, ano Mám 24 letou dceru Ale jak šel život, výměna partnera, opuštění druhým partnerem, že nemůžu mít děti a nyní jsem pátým rokem s tímhle partnerem, se kterým toužím po rodině snad už od začátku Jenže kariéra, hypotéka, prostě všechno špatně

koudelka82
13. říj 2017

@rosalline minule jsem byla 14DC a teď půjdu 15DC. Ten cetrotide bude asi něco stejného jako ten orgalutran. Ten mám ode dneska do neděle spolu s Puregonem. Pak v pondělí ve 21:30 mám pichnout ten ovitrelle, úterý nic a ve středu ráno 8:30 OPU. Tak to jsi byla parádne nastimulovana. Jsem opravdu zvědavá na sebe . Kolik jsi měla foliku ?

rosalline
13. říj 2017

@chiara75 ahoooooj, jsem moc ráda, že jsi se ozvala Už máš termín na listopad? Nevím stále na čem jsem, ale špatné zprávy to nejsou, to je pravda Jak dlouho jsi na to trpěla, vždyť já už od toho pondělka Mohly by pomoci u kompotované? Ty tady mám Cpu do sebe projímadlo ob den, jinak bych praskla,nějaký Fenolax Doporučili v lékárně, ale podezírám je, že se chtěli jen zbavit zásob

rosalline
13. říj 2017

@koudelka82 měla jsem 17, všechny byly nakonec ok Žádné plonkové Ale jsem taky v podezření na polycystické vaječníky, takže ta úroda byla tak nějak tím ovlivněná

jeanne_g
13. říj 2017

@rosalline Náš jezevčour je hroznej mazel,lidi miluje,jen jiny psy moc nedává, má rád jen fenky😀 4,ty mi přeješ 😅. No hlavně už nějak začít...
@koudelka82 Držím palce na opu,budu na tebe myslet!!!🍀

koudulinka
13. říj 2017

Ahoj holky tak dneska kontrolni uz 10.dc a sliznice 8.8mm...a na ket me objednal az 23.10.to budu 20.dc no jsem z toho naka rozhozena😣

rosalline
13. říj 2017

@koudulinka to je přece optimální čas Jestli u tebe bývala ovulace 15-16DC, tak plus 5 dní na sestup do dělohy YOUR BODY IS READY! 😎 tvoje dělo bude akorát připraveno, no né?

Strana