icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

rosalline
15. říj 2017

@koudelka82 mám nekonkrétní info akorát z pátku, že embrya vyvíjejí dobře. Další informace bude až v pondělí. Jak ale víme ten 5.den je krizový a ten byl v sobotu. To se ti ulevilo, viď. Mně ten poslední den taky. Už to budeš mít brzy za sebou. Co to s tebou dělá?

rosalline
15. říj 2017

@volfici jen odpočívej, máš posledních pár měsíců, kdy je dítko nejhojnější 🙂

volfici
15. říj 2017

@rosalline jako upřímně, když jdu v pět ráno potřetí za noc čůrat, tak si vždycky říkám, že to bude ještě třicet týdnů a bude to čím dál horší a potom to noční vstávání k prckovi, vůbec ta starost a tak.... Vůbec nemám představu co mě čeká a pořád si říkám, do čeho jsem se to sakra pustila 😂😂😂 to jsou zatím jediné pocity, které se mnou cloumají. Tak doufám, že časem přijdou i ty pozitivní 😂 vy, co už děti máte, uklidněte mě, že je to normální.....

juliia
15. říj 2017

@volfici
Urcite je to naprosto v pořádku!❤🤰
Ten pocit obavy je naprosto normální, myslim, že otazku jake to vlastne bude az se miminko narodi a jestli to ja vsechno zvladnu si da v těhotenství asi téměř každá.
A curani několikrát za noc je zcela běžné...brala bych to sportovne jako ty, takový maly nacvik na nocni vstavani k prckovi.😉
Urcite budes skvela maminka!😘

rosalline
15. říj 2017

😂😂😂 to máš teď v prvním trimestru, pak to přejde a teda pak to zase přijde 😎 a po porodu to bude dozajista mazec a určitě ztráta pohodlí Tvůj život dostane jiný rozměr a za mě, bylo období na mateřské nejkrásnějším obdobím v životě Je pravda, že jsem se po porodu, malá řvala dva měsíce v noci jako tur, sama sebe ptala, proč jsem to dítě tak chtěla o)))))))))) Ale měla jsem ho moc mladá Nyní se poučím z předchozím nezdarů a budu si to užívat Dítě je dar! A pozitiva určitě převáží nad negativy Takže na mě ty pocity zděšení přišly až po porodu, to blití x měsíců jsem tak nějak zvládla a naučila se rituál Ráno jsem se musela nasnídat a pak jsem hned utíkala se vyzvracet Když jsem zkoušela nejíst, tak mi bylo tak dlouho špatně, dokud jsem se nenajedla a pak nevyzvracela Takže jsem si to odbyla hned ráno a pak pohoda 😎

rosalline
15. říj 2017

@volfici ne x měsíců, ale x týdnů

hribek
15. říj 2017

Ahoj jdu si pro radu, zitra si zacinam pichat Puregon, akorat me od patku trapi nejaka viroza, teplotu nemam jen silena bolest krku a celkove kloubu a tela. Muze se na Puregon treba Coldrex?

rosalline
15. říj 2017

@hribek to asi nemůžu dost dobře potvrdit, ale mám hrozně bolestivou ms a na to mi doktorka, ať beru klidně, co mi pomáhá..... panadol , ibalgin... raději tedy panadol ...

rosalline
15. říj 2017

@janaspo kdepak je ti konec? Jak jsi na tom?

janaspo
16. říj 2017

@rosalline Ahoj. Pořád ležim v nemocnici :(. Ale snad mě dnes už pustí. Křeče jsou menší a břicho bych řekla že se taky zmensilo. Tak snad už budu dnes doma. A co ty? Jak se cítíš? Dnes se dozvíš nějaký počet? Myslim na tebe!

janaspo
16. říj 2017

@koudelka82 Ahoj 🙂. Dekuji za zpravu. Dnes mě snad pustí. Křeče pořád jsou ale mensi. Noo už se těším domů.

rosalline
16. říj 2017

@janaspo Tak hurááááá, ať už tě pustí :o). Jsi to schytala z první linie :o(. Co jsi řekla v práci? A kolik máš tedy mrazáčků? Já už se cítím vcelku dobře. Sobota byla zlomová, včera už mi bylo lépe, dnes je mi dobře...jen tu a tam píchne prudce nalevo nebo napravo. Ano, ano, od rána jsem jak na trní, kdy mi zavolají nebo napíší.....

jeanne_g
16. říj 2017

@rosalline @janaspo Ahoj holky, tak už něco víte? Jsem napjatá za vás 🙂

rosalline
16. říj 2017

@jeanne_g já nic nevím 😢☹😠

chiara75
16. říj 2017
Uživatel chiara75 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od chiara75.

@rosalline Držím palce, ať se ozvou co nejdřív! Takhle Tě napínat, to je hrozný... (ale bude to dobré).

rosalline
16. říj 2017

@janaspo
@jeanne_g
@chiara75 děkuji! Ale pořád nic, ani písmenko. Já jsem už napnutá jak špagát....a brzy mě z toho napětí asi trefí šlak

jeanne_g
16. říj 2017

@rosalline Já jim tam snad zavolám a vynadám jim, co to má znamenat😖😅😈???!!!

rosalline
16. říj 2017

@jeanne_g máš mou plnou důvěru :o)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Řekni jim, heleďte, hned mi řekněte výsledky paní Rózy Líné :o))))))

jeanne_g
16. říj 2017

@rosalline 😀 Já mám po těch všech hormonech ode dneška kvalitní PMS, jsem pěkně nabroušená 😈. Takže bacha, ať si nepřejí tu scénu, běží jim poslední minuty 😀

rosalline
16. říj 2017

@jeanne_g :o)))). To je pravda, taky jsem na to myslela, kdy to vlastně dostanu po OPU???? Jako mám normální luteální fázi? nebo co jako?

rosalline
16. říj 2017

Já už se psychicky hroutím.....💊

chiara75
16. říj 2017
Uživatel chiara75 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od chiara75.

@rosalline Zavolej jim, tohle Ti přece nemůžou dělat 🙂 Teď máš normální luteální fázi, dostaneš to v termínu. Mě se to rozhodilo a po první MS následovalo krvácení a špinění a za 14 dní přišla další MS. Ale jsem asi zvláštní případ...

rosalline
16. říj 2017

@chiara75 asi si opravdu dám nějaký deadline, a když mi nenapíšou, píšu já. Dávám si termín do 15:00, pak tam píšu! Díky za odpověď ohledně ms. Čekám ji tedy tento týden ...😨

cambra
16. říj 2017

@volfici @rosalline @juliia Volala jsem do laboratore..Tak mi jen řekli že k oplodnění byly vhodná 4.Mám si volat zítra v 8 jak to vypadá.Pry dle vývoje může transfer být už zítra a nebo ve čtvrtek ...cemuz jsem moc nerozumela, protože jsem ji i rekla ze máme prodlouženou kultivaci.Tak jen rekla jojo...když vše půjde jak má, bude transfer ve čtvrtek.Ale už je o jedno méně. 😔

adydejka2609
16. říj 2017

Ahoj všem, tak behem minimální stimulace mám teď aktuálně okolo 30 vajíček...hrozi mi hyperstimulak tak jsem dostala injekce na řešení krve a rekl mi, ze trasfer nebude mozny ze pokud budeme mit nejaka embrya vse se zamrazi ☹ jsem na odběr vajíček jdu v patek

rosalline
16. říj 2017

@cambra držím vše, co můžu, aby se embryjka udržela!!!!!!!!!!! Oni, když vidí, že embrya rychle odpadávají, dají rychle alespoň dřívější... s tím, že jim bude v děloze lépe než v misce....myslím na tebe, musíš mít hrozné nervy....

rosalline
16. říj 2017

@adydejka2609 Ahoj, máš PCO? Že to takhle vylétlo? Nedávno jsme tu řešily holčinu, co měla 77 vajíček a 50 z nich je v mrazáčku. Neboj, určitě se něco najde. A je nás tu víc, co má po OPU vajíčka zmražená, to není žádná tragédie. Hrozně moc pij!!!!!

rosalline
16. říj 2017

Tak za 9 minut tam píšu...tohle není už možné

juliia
16. říj 2017

@cambra
At se drzi🙏❤
Taky jsem v srpnu začínala s 5.
Prodlouženou kuktivaci do hatch.blastocysty zvladly 2.
Bohuzel to nedopadlo na PGD, ale to neni tvuj pripad.😘
Urcite to to nejlepsi dá az do konce!👍

juliia
16. říj 2017

@rosalline
...neni 😲
O to vic ti preju at jich mas co nejvic...nejlip vsech 15 😍

Strana