Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Tak napsáno! Já už se chvěju po celém těle...... 20 minut pryč a nic
@rosalline mám PCO i vysoké AMH musím věřit no
@adydejka2609 Tolik vajíček z minimálky, to je teda síla 😲 A to jsi měla jen Clostík, nebo něco jiného?
@rosalline Nic? Neozvali se?
Nevíte, co je NGS vyšetření?
@rosalline Tak sláva! Ale doufám, že zbytek zamrazili (to myslím musí, nedala jsi souhlas s tím, že by je tzv. zlikvidovali, viď?). Nechápu ale, že ti to nesdělí. Upřímně, trochu divná komunikace z jejich strany. Ale je to skvělé, takových zdravých embryjí! To je skoro zázrak! 🙂
@rosalline Zřejmě nejmodernější genetické vyšetření. Více zde: http://www.invictaclinics.com/pre-implantation-genetic-diagnosis-pgdpgs-ngs/ngs-next-generation-sequencing/
@rosalline Je tam napsáno Zamraženo 7 embryí, to nechápu. Měli by zamrazit všech 14, ne? Nebo ty jsi dala ten souhlas, že nad 7 je nechceš uchovat? Mohli by ti přece zatím zavést alespoň jedno, i když neprošlo biopsií a nechat to na přírodě do termínu KET... Jsem z toho zmatená.... Jinak to podle mě dělali 5. den a zprávu dali až teď. Nebo že by je 5. den zamrazili a biopsii až dnes po rozmražení? A že by třeba těch zbývajících 7 bylo pořád zamražených, proto je nezmiňují?
@rosalline No to je supr výsledek,gratulace.👍😊 Řekla bych, ze sesmolili protokol dnes na nějaký předem daný mustr, protože o víkendu nikdo nebyl, ale bioptovali v sobotu. Ze by jich zbylo 14, to snad ani není možný,fakt statisticky cca polovina odpadne při kultivaci. Určitě nevyhodi dobrá embrya jen tak, bez toho,abyste souhlasili. Pokud chce někdo proplatit pgs na pojistovnu,tak čerstvý transfer není bohuzel možný.

@jeanne_g To znamená, že embrya, která nebyla vyšetřena nemůžou jít k okamžitému transferu?
@chiara75 Bohužel ne😒 Pojišťovna to prý neumožňuje. Jsem se na tuto možnost schvalne ptala doktora. Když chce někdo pgs, musí holt čekat na výsledky a na ket. My teď budem cekat 4-5 tydnu a i když máme zmrazeno jedno nevysetrene,tak stejne musíme čekat a nejdřív půjdou ty vysetrene, pokud budou dobre.
@jeanne_g To je tedy děsné, neetické.
@chiara75
@jeanne_g taky mi to tak přijde, že zkopírovali sobotní zprávu z laboratoře a dali ji pod hlavičku mé Mudr a poslali mi to Ale nelíbí se mi takovéto strohé info a kdybych si o to nenapsala, ani bych se zprávy snad nedočkala Když jsem si vedla takovou soukromou statistiku, tak opravdu mi vycházelo také, že ve finále zbude cca 50% Sedm je určitě krásný výsledek, ale prostě nerozumím té zprávě, nevím, jestli byla má embryjka áčková, béčková, céčková, kdy to zabalil ten zbytek Nevím nic ☹ A to mě doopravdy mrzí a kazí radost z tohohle úspěchu Jako doktorka je úžasný profík, to jak mě odhadla, nastimulovala, po OPU naordinovala x kapaček, klobouk dolů, ještě nyní si píchám Fraxipararine na ředeění krve Je to opravdu borka a asi opravdu i hodně vytížená Nicměně 82 tis Kč, co jsem tam nechala, je také hodně, tak myslím, že mám právo na podobnější informace
@rosalline já tedy v průběhu kultivace dostávala informace jen telefonicky, ale po transferu (teď mám v sobě to jediné nevyšetřené, ale nejkvalitnější z pohledu vývoje, tak snad dobrý) jsem dostala takovou krásnou tabulku, kde bylo graficky znázorněné den po dni vývoj, kdy a v jakém stádiu které odpadlo a která zamrazili s popisem jejich kvality.
Fuuu, 82 tisíc? Ty kráso!
@rosalline Určitě to dobře dopadne, ale měli by k tobě být otevřenější, to zase jooo...

@rosalline Cože, furt nic????!!! Já se picnu! Vždyť už se blíží konec pracovní doby!!! To je teda skandál, takhle tě napínat!!!😠😵😲