icon

Zprávy o bojích v Charkově. Aktuálně a přehledně.

elencze
27. únor 2022

Pro obsáhlost komentářů a špatné načítání a zpětné dohledávání informací zakládám tuto diskuzi. Nově si budeme zprávy psát sem. Dle nových zpráv jsou Rusové v Charkově, kde probíhají boje v ulicích.

lazuli35
28. únor 2022

@pampeliska1313 to je dost podezrele a vubec z toho teda nemam dobry pocit 🙈 holky, me to úplně paralyzuje, nemůžu se od těch informací ze všech stran vůbec odstrihnout. Vždycky si říkám, Teď si ale už fakt půjdu dělat něco svého, plést, naplno se věnovat malé, ale furt pak mám v ruce telefon a nedělám nic jiného než sleduju zprávy na netu a v tv 😅jak toto dopadne... 😔

elencze
autor
28. únor 2022

@78marcela právě ho neumím už dohledat, vypadá to, že to fakt stáhli jako fake

katie82
28. únor 2022

@magicaetezzz četla jsem komentář k tomu na Twitteru, že tohle byla jiná kolona než ta co jede na Kyjev 🙄😔

magicaetezzz
28. únor 2022

@katie82
Ano to není ta na Kyjev. Ta co děsí nás všechny je už 16km od Kyjeva 😔 snad ji sestřelí

elencze
autor
28. únor 2022

USA nezaregistrovaly žádné větší pohyby ruských zbraní či sil po nedělním prohlášení Putina, že uvedl ruské jaderné síly do bojové pohotovosti.

natysnovec
28. únor 2022

@magicaetezzz neprelozim si to🙏🏻🙏🏻

jolana24
28. únor 2022

Holky, a kde se vůbec psalo, že odjel do bunkru na Ural? Teď jsem četla článek, že ty videa jsou nejspíš předtočený a že je na Uralu od začátku. Dneska jsem to teda zahlídla na seznamu, ale už to nemůžu dohledat

elencze
autor
28. únor 2022

A opět Alexandr Mitrofanov
V nejbližší době bude osud světa v rukou těch Rusů, kteří mají fyzicky přístup k Putinovi. Jenže on to ví dávno taky a určitě zavedl protiopatření.

elencze
autor
28. únor 2022

@jolana24 dneska byl v Moskvě, kde jednal s oligarchy, zástupci Národní banky, takže je to asi myšleno, že se tam zase vrátil. Ale jinak, jak jsem psala, on je izolovaný v bunkru (spíš bunkrech, tvrdí se, že snad nespí dvě noci po sobě na jednom místě) minimálně od začátku covidu

magicaetezzz
28. únor 2022

@natysnovec
Myslíš můj screen tweetu ohledně kolony? Je to tam přeložené.

michaela666
28. únor 2022

A teď něco pro odlehčení https://mobile.twitter.com/JoshuaPotash/status/...
Ukrajinka sdílí na TikToku jak se řídí ruský tank, taková běžná věc.

jolana24
28. únor 2022

@elencze Právě. Já si myslím, že zrovna tohle nic neznamená, protože musel počítat i s variantou, že se ho v průběhu týhle šílenosti bude chtít někdo zbavit

lucisuska
28. únor 2022

Teď jsem zahlédla na Nově upozornění na speciální televizní noviny ve 21:29...

elencze
autor
28. únor 2022

Ukrajinští piloti odjeli do Polska pro bojové letouny Mig-29.

elencze
autor
28. únor 2022

Polské dráhy PKP PLK začaly pracovat na expresní opravě léta nepoužívané dráhy k hraničnímu přechodu Krościenko na jihu země. Již za několik dnů by zde měly jezdit vlaky pro uprchlíky.

tahejhula
28. únor 2022

Kdo máte Facebook...
https://fb.watch/bsWshQWEQm/

magicaetezzz
28. únor 2022

Nikde nemuzu dohledat info ohledně té obří kolony na Kyjev 😟

michaelka83
28. únor 2022

@magicaetezzz ted o tom mluvili na Nove😒

magicaetezzz
28. únor 2022
vlaxyz
28. únor 2022

@magicaetezzz teď to říkali v těch zprávách

estelle777
28. únor 2022

Holky, kdyz se Puťka zavre do krytu a ma opatreni, aby ho nikdo neodkragloval… tak to ale neva, ne? On staci puc. Rekne:”Doneste mi cervene tlacitko!” A oni mu reknou:”Idi na chuj, pizdec!” ( za dobu trvani valky jsem si osvojila nekolik sprostych slov ) a co zmuze?

nazka
28. únor 2022

Tohle mi přijde jako super věc. Něco pozitivního.. Tak to sem dávám

magicaetezzz
28. únor 2022

@vlaxyz
Chlap cumi na nějaký debilni seriál na Netflixu. Co se děje?

vlaxyz
28. únor 2022

@magicaetezzz nic tam k tomu neřekli 🤦‍♀️ jen že jede kolona rusaku 🤦‍♀️

tahejhula
28. únor 2022

@vlaxyz třeba jim zase dojde nafta...

elencze
autor
28. únor 2022

@estelle777 už jsem četla, že ten kryt se dá taky zamknout a odpojit od kyslíku. A projistotu ještě zalít betonem.

vlaxyz
28. únor 2022

@tahejhula no v okolí jim asi nikdo naftu nepůjčí 🙏😀

magicaetezzz
28. únor 2022

@vlaxyz
Jo tak. Tak o ni se ví už dlouho. Doufám, ze ji Bayraltarem sundaj

elencze
autor
28. únor 2022

Spojené státy vypověděly ze země 12 pracovníků ruské stálé mise při OSN, vyvíjejí podle nich aktivity odporující jejich diplomatickému statusu.

elencze
autor
28. únor 2022

EU zmrazila majetek významných ruských oligarchů a zakázala jim přístup do unijních zemí. Mnozí z postižených podnikatelů mají úzké vazby na prezidenta Vladimira Putina. Kromě oligarchů je na seznamu nově také mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov.

Strana