icon

Zprávy o bojích v Charkově. Aktuálně a přehledně.

elencze
27. únor 2022

Pro obsáhlost komentářů a špatné načítání a zpětné dohledávání informací zakládám tuto diskuzi. Nově si budeme zprávy psát sem. Dle nových zpráv jsou Rusové v Charkově, kde probíhají boje v ulicích.

elencze
autor
28. únor 2022

Prokurátor Mezinárodního trestního soudu v Haagu Karim Khan oznámil, že se rozhodl zahájit vyšetřování válečné situace na Ukrajině. Z předběžného zkoumání podle prokurátora vyplývá, že na Ukrajině mohly být spáchané jak válečné zločiny, tak zločiny proti lidskosti.

ffiinnkkaa
28. únor 2022

👍

bigbig
28. únor 2022

Co myslíte, proč má od sebe vždycky všechny tak daleko? Bojí se covidu? Bojí se že mu něco udělaj? Nebo je to jenom symbol nadřazenosti?

michaelka83
28. únor 2022

@magicaetezzz jen řekli, že tam miri 27km konvoj

natilla
Autor odpověď smazal
simix22
28. únor 2022

@bigbig možná mu jen smrdí z tlamy 😅😅😅

tahejhula
28. únor 2022

@bigbig možná ho nechtějí moc blízko ti ostatní - nedivila bych se jim. 😁

bigbig
28. únor 2022

Další vyhrožování

elencze
autor
28. únor 2022

@bigbig myslím, že vše dohromady, ale hlavně opravdu paranoa.

lucisuska
28. únor 2022

@bigbig To by mě taky zajímalo... pochybuji, že by mu tam mohl někdo "ublížit".... podle mě je to spíš symbol nadřazenosti...

elencze
autor
28. únor 2022

Čína a další asijské země přestávají od Ruska odebírat ropu. Není to o podpoře Ukrajině, ale bojí se zajištění financování kvůli sankcím. I to ale dostává Rusko do ekonomického průseru.

elencze
autor
28. únor 2022

Monako, které je považováno za daňový ráj pro velmi bohaté, zmrazí majetky a uvalí sankce na některé Rusy, oznámil knížecí palác bez podrobností.

elencze
autor
28. únor 2022

Kanada dodá Ukrajině protitankovou munici a prestane nakupovat ruskou ropu.

estelle777
28. únor 2022

@elencze Tohle uz je obrovska, nezastavitelna lavina a Rusko to vi. A taky vi, ze pokud Putin prezije, nepreziji oni. Je to otazka casu. Putin vypsal odmenu sam na svoji hlavu, debil jeden. A tim vyhrozovanim atomovkou si podrizl vetev. Celej svet vi, ze ted uz nesmi couvnout.

zpch
28. únor 2022

Prokurátor Mezinárodního trestního tribunálu (ICC) v Haagu bude žádat o souhlas se zahájením vyšetřování údajných válečných zločinů na Ukrajině. V pondělí o tom informovala agentura AP

moncakolarova
28. únor 2022

@madbetka třeba udělají jakože zmizí z účtu aby je neviděli a přitom tam budou. Hackeři mají jiný možnosti než my.

zuzekk
28. únor 2022

@hojda diky za nalezení, prohlížím. V současném kontextu ftipna témata!
tak co, přihlásis se tam? A dáš první příspěvek? 😉 j

elencze
autor
28. únor 2022

Hele, ale pro Izrael by bylo sejmout Putina win win. Jednak pomsta, a pak by už nikdo neřešil Palestince, protože pro hrdinu dne cokoliv.
Omlouvám se za spam, ale teď mi to v hlavě prostě šrotuje.

elencze
autor
28. únor 2022

Facebook smazal v celé EU stránky propagandistických a dezinfo kanálů Sputnik a Russia Today.

sudylichozrout
28. únor 2022

@bigbig Paranoia. Je magor, bojí se o sebe, má strach, že ho někdo sejme. Má ochutnávače na všechno... Každý musí mít 3 negat. PCR, než k němu smí atd.

elencze
autor
28. únor 2022

Světoví lídři se shodli na potřebě dalších sankcí proti Rusku, podle Paříže už v nejbližších dnech. USA pohrozily vážnými důsledky pro Rusko.

chasl
28. únor 2022

Já nechápu, že i sportovec, který tedy má přístup ke všem médiím si tohle může myslet.

https://sport.aktualne.cz/ostatni-sporty/zimni-...

hojda
28. únor 2022

@zuzekk Koukala jsem na to, ale jsou tam příspěvky z 22.02. to je divné.....

elencze
autor
28. únor 2022

Demonstrace proti invazi na Ukrajinu se odehrály nejméně ve 12 běloruských městech. Podle lidskoprávního centra Vjasna bylo jen během neděle zadrženo přes 500 účastníků protestů.

simix22
28. únor 2022

@chasl to jsem taky koukala jak těle na to...buď je úplně vypatlanej..nebo ještě.je možnost, že se bojí říct pravdu.

hojda
28. únor 2022

@zuzekk Tak už jsme tam našla i něco z dneška, ale moc živo mi tam nepřijde....

chasl
28. únor 2022

@simix22 Jo to je možné.

chasl
28. únor 2022
chasl
28. únor 2022
odula
28. únor 2022

Pro odlehčení - zprávy z domoviny ... ;) všimněte si transparentu....

Strana