1 zkušenost

Robotický vysavač Dreame L40s Pro Ultra představuje prémiové řešení pro všechny, kteří chtějí mít podlahy čisté bez každodenní námahy. Díky výkonnému sání, pokročilé umělé inteligenci a funkci automatického vyprazdňování se stává dokonalým pomocníkem nejen do rušné domácnosti, ale i pro rodiny s domácími mazlíčky.

Zdroj fotografií: Pexels.cz

Výkonné vysávání a mopování v jednom kroku

Sací tlak až 19 000 Pa zajistí důkladné vysátí všech typů podlah – od parket po koberce. O hladký průběh se stará i unikátní kartáč HyperStream™ Detangling DuoBrush, který se nezamotává a efektivně si poradí i s dlouhými vlasy nebo srstí domácích mazlíčků.

Mopovací návleky se automaticky umyjí horkou vodou o teplotě 75 °C po každém čištění, aby byly připravené k dalšímu použití – bez zápachu a bakterií.

Skutečně samostatný robot

L40s Pro Ultra je navržený pro uživatele, kteří chtějí zasahovat do úklidu co nejméně:

• Automaticky se vyprazdňuje do 3,2l sáčku ve své stanici.
  • Stanice se sama proplachuje, čímž eliminuje zbytky i pachy.
  • Po vybití se sám vrací do nabíjecí stanice, dobije se a pokračuje přesně tam, kde přestal.

Navigace, která se přizpůsobí

Dreame využívá kombinaci AI kamery, 3D senzorů a laserové navigace, díky čemuž se vysavač bezpečně vyhne nábytku, dětským hračkám nebo domácím mazlíčkům. Zároveň rozpoznává koberce a při přechodu na ně automaticky zvedne mop, aby nezanechal mokré stopy.

Robotický vysavač Dreame L40s Pro Ultra

Praktické funkce, které usnadní život

• Ovládání přes mobilní aplikaci Dreamehome – nastavte trasu, režim i plán čištění.
  • Hlasové ovládání kompatibilní s více systémy („OK, Dreame“).
  • Možnost odloženého startu a přepínání mezi místnostmi.
  • Indikátor plného zásobníku, snadné vyjmutí sáčku bez kontaktu s prachem.
  • Bezpečnostní senzory proti pádu ze schodů a nárazům do stěn.

Robotický vysavač Dreame L40s Pro Ultra

Komfortní i pro vícepodlažní domácnosti

Díky schopnosti překonat překážky do výšky 40 mm, včetně prahů a koberců s vyšším vlasem, se snadno pohybuje po celém bytě i domě. Rozpozná více podlaží a dokáže si je zapamatovat.

Baterie, která vydrží

• Výdrž až 140 minut při běžném čištění
  • Plné nabití přibližně za 3,5 hodiny
  • Po vybití se automaticky dobije a naváže na předchozí úklid

Technické specifikace

Kapacita prachového sáčku3,2 l
Objem vody (čistá / použitá)4,5 l / 4,0 l
Výdrž baterieaž 140 minut
Doba nabíjenícca 3,5 hodiny
Ovládánímobilní aplikace, hlasové ovládání, tlačítka
Funkcevysávání, mopování, samočištění, detekce koberců, rozpoznávání objektů
Kde koupím robotický vysavač Dreame L40s Pro Ultra?

Nejnovější články

Hodnocení a zkušenosti s robotickým vysavačem Dreame L40s Pro Ultra

Máš zkušenost s robotickým vysavačem Dreame L40s Pro Ultra?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost

Splněný sen každé ženy

Svůj první robotický vysavač jsme si pořídili možná před deseti lety. A fascinuje mě, kam se tito pomocníci posunuli. Když jsem rozbalovala Dreame L40s Pro Ultra, cítila jsem v sobě nadšení dítěte, které dostalo vysněnou hračku. Jenže tenhle pomocník předčil i má největší tajná přání a všechna očekávání. Je to skutečný pomocník, který důkladně vysaje ze všech rohů a koutů, opravdu pečlivě vytře podlahu – nejen že rozmazává špínu po domě mokrým hadrem, ale skutečně umyje dlažbu vodou s čistícím prostředkem, špinavou vodu podle potřeby přečerpá do nádržky a načerpá si čistou. Navíc si mop sám po sobě umyje horkou vodou.

Ale pojďme si o něm říct víc.

Jak se Dreame L40s Pro Ultra ovládá a nastavuje?
První spuštění bylo naprosto jednoduché, k vysavači je přiložený přehledný obrázkový návod, se kterým jsem vše zvládla během chvilky. Stáhla jsem si aplikaci, připojila vysavač na WiFi a v appce jsem vše nastavila za pár minut. Naplnila jsem nádobu vodou, přidala čisticí prostředek, nasadila mopovací hlavice. V aplikaci si můžu naplánovat, kdy a kde má vysávat nebo vytírat, zakázat mu určité místnosti, nebo ho poslat jen do kuchyně, pokud tam zůstal nepořádek. Můžu si nastavit intenzitu sání i „vlhkost“ vytírání. Pokud máš doma Google Home, můžeš ho spustit i hlasem – a děti mají o zábavu postaráno.

Vysávání – důkladně, i do rohů a pod nábytek
Dreame vysává důsledně podél stěn a v rozích. Má speciální kartáček, který se umí vysunout a vymete i ty kouty, kam se jiné roboty nedostanou. Žádné zbytky prachu, drobky, vlasy ani psí chlupy v rozích.

Velmi oceňuji, že se do kartáče téměř nezamotávají dlouhé vlasy ani chlupy – což byl věčný problém s každým předchozím robotem. Po vysávání ho nemusím pořád čistit ručně.
Po dokončení vysávání se robot sám vysype do sáčku v dokovací stanici. Takže žádné vyprazdňování nádobky plné prachu a špíny.

Mopování, které opravdu vytírá (i v rozích)
Dreame L40s Pro Ultra má dvě kulaté mopovací hlavice, které se během mopování otáčejí a umí se vysunout do stran. To znamená, že když vytírá podél stěny, mop se dokáže vysunout dál, takže se opravdu dostane až k liště kuchyňské linky, která je hlubší než zbytek linky.

Není to jen přejetí vodou – mopy se točí a tlačí na podlahu, takže skutečně vytírají. Je to vidět hlavně tehdy, když bylo na podlaze něco lepkavého nebo zaschlého – po vytírání je podlaha čistá na pohled i na dotek.

Do dokovací stanice se lije i speciální čistící prostředek, který si Dreame dávkuje sám. Co je ale podle mě úplně unikátní, je způsob, jakým si mop sám myje. Když mop zjistí, že je příliš špinavý, sám se vrátí na základnu, kde ho automaticky umyje – a to horkou vodou. Mop je tak opravdu čistý. Po každém úklidu se mop ještě vysuší teplým vzduchem, takže hadřík nikdy nezapáchá. Další bonus – robot má dvě nádobky: jedna je na čistou vodu, druhá na špinavou. Podlaha je vždy vytírána čistou vodou a špinavou si robot nasává zpět.
Pokud přejede přes koberec, mop se automaticky zvedne – koberec tak zůstává úplně suchý.

Navigace – i kolem hraček a domácích mazlíčků
Dreame se v bytě orientuje díky kameře a více senzorům, takže přesně ví, kde je stěna, kde stojí miska s vodou, kde děti nechaly hračky nebo kde mám kabelku. V aplikaci máš krásnou mapu bytu, můžeš si nastavit zóny, kam nechceš, aby jezdil, nebo místa, kde potřebuješ důkladnější úklid.

Dreame má zabudovanou kameru, kterou můžeš zapnout a sledovat dění doma. Dokonce můžeš přes vysavač i mluvit a doma tě uslyší.

Údržba a reálný život s Dreame
Sáček na prach jsem ještě neměnila a robot máme doma asi dva týdny. Nádobu na špinavou vodu vylévám průběžně, čistou vodu a čistící prostředek dolévám podle potřeby – aplikace mi vždy napíše, co doplnit nebo vyprázdnit. Základna je větší, takže s ní musíš počítat, ale u nás v chodbě má své stabilní místo. Určitě stojí za zmínku, že je to opravdu elegantní, moderní a designově velmi pěkný kousek.

Denní realita – klid a čistota v bytě
Nejvíc oceňuji, že už nemusím denně běhat s vysavačem nebo mopem v ruce. Zapnu Dreame ráno přes appku nebo nechám běžet automatický režim, a když přijdeme domů, máme všude čisto. Není hlučný, takže se dá normálně fungovat i během úklidu – a na ten komfort si velmi rychle zvykneš.
(17 fotek)
  • Důkladně vysaje i v rozích a podél stěn
  • Vytírá efektivně, mopovací hlavice se otáčejí i vysouvají
  • Mop se sám umyje horkou vodou a vysuší
  • Automaticky mění a doplňuje čistou/špinavou vodu
  • Kartáček se vysune a uklidí i kolem nohou židlí nebo pod radiátorem
  • Navigace spolehlivě objíždí hračky i překážky
  • Jednoduché ovládání přes aplikaci i hlasem
  • Skvělý i pro domácnosti se zvířaty a dětmi
  • Minimální údržba, na vše upozorní aplikace
  • Vyšší cena oproti běžným modelům, ale rozhodně stojí za každou korunu