malenka3
21. únor 2021
1547 

Snuggs - moje recenze

Snuggs. Já, nevěřící Tomáš, jsem si řekla, že to prubnu. Jak jsem byla z kalíšku nadšená, tak teď po druhém porodu to nějak už není ono. Nasbírala jsem slevy, uvrtala do toho další 3 baby a objednávka na 12 kusů byla na světě. Já si na zkoušku objednala jedny bikiny styl a dvoje klasický střih (jedny na normální MS a jedny na silnou na noc). Při těch slevách jsem se dostala na cenu cca 500 za kus a to už stálo za to dát přednost originálu před neznačkovou konkurencí, která nemá recenze tak super.

Jsem nadšená. Jako fakt. Když jsem to četla poprvé, strašně se mi to eklovalo. Vůbec jsem si to neuměla představit. Ale upřímně, to i tampony před lety. To i kalíšek před lety. No, tak jsem to zkusila. Pár mých postřehů a odpovědí na mé otázky pro stejně tápající a sbírající odvahu zkusit.

* Mám MS spíš normální až slabší, přes den na dva tampony a nejsou nikdy úplně durch, kalíšek v nejsilnější dny se od rána do večera náplní do cca dvou třetin. Sliznice spíš míň, někdy minimálně. Takže pro tenhle typ MS fakt nemají chybu. Nedokážu říct, jak jsou vhodné pro silnější MS, hodnotím jen ze svého pohledu.

* Vážně neprotečou? Ne, fakt ani kapička. Dokonce jsem jak poděs první dva dny měla na sobě ještě druhé bílé kalhotky, abych případnou nehodu viděla dřív než na židli, pohovce atd. Na záchod jsem chodila kontrolovat furt  🤣🤣🤣

* Vážně nešustí? Fakt ne. Na rozdíl od konkurence tam není žádná nepropustná fólie. Takže tam technicky nemá co šustit. Ani v ruce nešustí. Přiznám se, že nedokážu říct, jak je možný, že někomu šustí, když tam není nic, co by to způsobilo. 

* Vždyť nejsou prodyšné, to v tom budu celý den? Jsou prodyšné. Jsou vyrobeny z nějakých spešl nanovláken, žádná fólie. Ano, není to bavlna, takže pro háklivý asi nic vhodného, ale pocit umělotiny z nich rozhodně nemám.

* Vždyť musí být po celém dni mokré, ne? Fakt nejsou. Krev se vsákne prakticky ihned. Pořád jsem to testovala jak trubka toaletním papírem a byl tak max lehce umazaný, rozhodně ne mokrý. Takže ani já od toho nejsem špinavá, což se o vložkách rozhodně říct nedá.

* Mít to celý den, tak tam je akorát semeniště bakterií a smrdí to, ne?  Fakt nesmrdí. To mě trápilo asi nejvíc. Ale aktuální verze kalhotek obsahuje nějaké složky stříbra či co, které působí antibakteriálně. Tak jako jsou nano roušky s úpravou, že zabíjejí bakterie, tak i tyhle kalhotky mají něco speciálního. Takže ano, i já jak trubka zkoušela čichat, jestli fakt nesmrdí 🤣 ne, jen lehký náznak krve, ale žádný smrad. To mnohem víc smrdí tampon, když ho vyndám. Takže věřím, že fakt tam neprobíhají žádné hnilobné procesy, které zvyšují riziko infekcí. 

* Vyplatí se to finančně? Myslím, že ne. Píšou 50 pracích cyklů že vydrží ty funkce. To je odhadem 2 roky, když budu mít víc na střídání. To možná po té slevě, ale proti kalíšku to nikdy nevyhraje. Ale to pohodlí mi za tu vyšší cenu stojí. To, že to šetří přírodu, je fajn, ale to pro mě není hlavní motivací.

* Jak se to pere? V ruce je přeperu hned po sundání. Ani v tomhle případě se při mytí z toho nelinou potoky krve. Když si vezmu, že za den žena menstruuje jen pár ml krve, tak to fakt není nic extra. Pak je usuším a hodím do pračky. Zatím vždy k tomu mám další prádlo, takže kvůli kalhotkám nezapínám pračku. Někdo je prý nosí hned po vyprání v ruce znova (vážně to tak vy zkušené děláte?), na to nemám zatím odvahu. Potřebuju je mít přeprané pračkou. Možná si to dovedu představit ve dny na konci, kdy jenom špiním.

* Je tam vidět krev? Na černých prakticky ne. První půlku dne vůbec, k večeru už tam hnědé skvrny na té černé trochu vidím, ale jen v tý nejsilnější dny. Třeba po noci vypadají kalhotky jako čisté (v noci mám slabou ms). Rozhodně je to nejčistší práce, žádné tahání tamponů, žádné vyměňování špinavých vložek, žádné lovení kalíšku a vymývání. Sundám prakticky čisté kalhotky, přeperu, žádné nechuťárny.

* Sedí střih dobře? Mně víc vyhovuje bikiny styl. Je víc vykrojenější. Noční kalhotky mají silnější vrstvu, takže mezi nohama mi to je víc nepříjemné, ale nic zásadního. Co mi trochu vadí, je šev na zadku, kde končí ta savá vrstva. Někdy to cítím, budu si muset zvyknout.

* Není ta savá vrstva krátká? Toho jsem se z některých recenzí bála. Nemám ten pocit ale. Přijde mi akorát, končí mi zhruba v místě, kde mám kostrč, za mě stačí. Ale mám normální postavu, žádný obr zadek, velikost M. 

* Kolik kusů mít pro pohodlné užívání? Mám teď troje a točím je. Ale protože "musím" prát v pračce, za jednu MS o cca 5 dnech musím prát víckrát. Takže mám v plánu asi ještě troje nebo čtvery koupit, ať to nemusím tolik hrotit. 

Konec mé recenze patří poděkování @apacheee . Její recenzi jsem už posílala mnohým na dotazy na Snuggs, měla ji bedlivě pročtenou včetně plodné diskuze. Ona byla tím posledním kopancem pro to se nebát to zkusit. Musím říct, že jsem nadšená z těch možností, co se dnes nabízí pro řešení menstruace. Já si pamatuju ty hnusné vatové vložky, co měla matka schované doma. Dlouho jsem sbírala odvahu k tampónům. Mám doma dvě holčičky. Chci, aby je MS omezovala naprosto minimálně. Možná vymyslí za 5 let ještě něco lepšího, ale pokud ne, tak kalhotky budou určitě mojí první volbou pro ně.

Takze jsem se presvedcila, ze pro me to bohuzel neni😟Moje ms je bohuzel na dva tampony tak na hodinu, takze 🤷🏼‍♀️Spis premyslim, ze je jednou poridim pro Elisku, uz ji bude deset, tak ocekavam ze to zachvilku prijde 😊

21. únor 2021

@tridetiaja no, to si neumím představit. To bych ten kalíšek asi vylejvala několikrát denně. 🙈 Proto to i píšu, jak mám silnou ms, protože to fakt je pro to hodnocení důležitý. A já ji nikdy kdovíjak silnou neměla 🙏

21. únor 2021

@tridetiaja já mám první den MS taky hodně silnou, takže do práce jistím ještě vložkou(látkovou). JInak pro malou holku mi to přijde fakt výborný nápad.

21. únor 2021

@malenka3 která konkurence šustí?

21. únor 2021

@malenka3
@lleennttiillkkaa Holky ja to mam hrozny od tretiho porodu, nikdy jsem to tak nemela...Uz jsem to psala pod jednu tu kz o spodarech, ze ze me fakt jdou kusy, a mam Ms takovou, ze si kupuju ty nejvetsi tampony, a kdyz nekam jdu, jeste mam vlozku🤷🏼‍♀️Uz jsem byla i na gynde, vse v poradku, dr rikal, ze to tak nektery zeny proste maj...Btw.moje mamka mivala po druhem porodu to same...
Spis se mi to fakt libi, do budoucna pro Elisku, takze i kdyz ne pro me, dekuju za tyhle recenze!
A slabejm zaludkum se omlouvam, za "nechutny " popis, ale proste duha z nas bohuzel neodchazi no🤷🏼‍♀️

21. únor 2021

@tridetiaja já to mám od druhého císaře taky - cucky jak kusy jater(pardon). Trochu mi to dokázal zmírnit grešíkův ženský čaj.

21. únor 2021

@lleennttiillkkaa ja kolikrat mam pocit, ze ze me jdou snad vnitrnosti(jeste jednou pardon slabejm zaludkum) ale fakt jsem byla i na gynde a prej vse v cajku....Ten caj neznam, kouknu na nej....Ja to mam teda takhle hrozny tak dva dny, ale stejne vid 🤷🏼‍♀️

21. únor 2021

@tridetiaja Já taky, den dva. Dle mého mudr v pořádku. Říkal, že mi může napsat HA, ale jednak to nemusí pomoc a jednak ví, že jí nechci.

21. únor 2021

ze bych do konce svych menstruanich dnu zkusila dalsi novinku?😀 holkam bych je taky chtela poridit

21. únor 2021

Díky za recenzi 👍. Mám troje připravené pro dceru, až přijdou její dny (je jí 12). Ale doporučila jsem je sousedce pro její malou, nese ms psychicky špatně, stydí se před vrstevníky a už mi několikrát za doporučení děkovala, jsou úplně nadsene

21. únor 2021

@tridetiaja ja mam po druhem porodu taky strasne silnou ms. Ty dva dny fakt mazec, ze skoro nestiham menit ty nejsilnejsi tampony a bojim se na dyl vyrazit z domu, ale nemam cucky, tak aspon neco :D A prave to jistim jeste vlozkou, tak jsem si rikala, ze misto te vlozky, bych poridila tyhle kalhotky
@malenka3 dekuji za recenzi 🙂

21. únor 2021

@vemit mam to naprosto stejne 😂🤷🏼‍♀️No pro me teda bohuzel, ale pro dceru je poridim!

21. únor 2021

Díky za recenzi👍to bude hodit.

21. únor 2021

@lleennttiillkkaa nevím, já znám jen Snuggs. Vycházím z recenzí, co jsem četla a z toho, že technologie konkurence je prý postavena na nepropustné vrstvě v podobě fólie nebo nějakého podobného materiálu. Četla jsem to o těch z dm a ještě jedněch. Ale chce to vyzkoušet, někdo ti řekne i ke snuggs, že prý šustí. Já zvažovala kvůli ceně ty dm. Ale stojí 500. Takže když můžu mít originál za stejnou cenu, do dm jsem už nešla.

21. únor 2021

@malenka3 mám ty z DM a nešustí a asi je mám radši, než snuggs. Teď jsem si objednala ještě Maluny, tak jsem zvědavá.

21. únor 2021

@lleennttiillkkaa a v čem jsou lepší? Že bych je taky prubla?

21. únor 2021

@lleennttiillkkaa jinak mě teda ještě zajímá ta životnost. Tohle je recenze nadšené prvouživatelky, otázkou je, co to časté praní udělá s tou technologií a jak dlouho které vydrží fungovat.

21. únor 2021

@malenka3 nevím, jestli lepší, ale mám z nich lepší pocit. U Snuggs mi u jedněch hned po prvním vyprání povolily gumičky kolem stehen, takže v těch místech lehce protékají. Ne moc, ale zvládnou to. Což mě za ty prachy zklamalo. Tyhle jsou takové pevnější nebo jak to říct a savostí bych řekla, že jsou na tom stejně jako ty snuggs pro silnou MS. Životnost? Těžko říct, mám je od srpna a zatím, až na ty gumičky fungují. Jinak myslím, že budou použitelné i po uplynutí prací lhůty, ale už nebudou 100% spolehlivé.

21. únor 2021

Ja taky nepatrim k tem uplne nadsenym, bohuzel v prvnich dvou dnech mi v noci protekaji, ne moc, ale protecou. Pres den, ten prvni den je to na vymenu behem dne. Mam ctvery, dalsi kupovat nebudu.

21. únor 2021

@lleennttiillkkaa díky, to mohl být vadný výrobek, poznám časem, zatím moc vyprání nemám. Tak já možná jedny prubnu.

@fifina86 jakože protečou kolem nohou (takže dobře netěsní?) Nebo nahoře, že mají krátkou savou vrstvu? Nebo v rozkroku, že neudržely krev a bylo jí moc?
Takže máš ale spíš silnější MS asi podle toho, co píšeš?

21. únor 2021

@lleennttiillkkaa @malenka3 Hm, takže když mám po porodu dlouho a slabou, tak by to mohlo být ideální řešení? Protože to skoro není na tampón a slipovky nesnáším. Regulérně přemýšlím o předepsání HA po ukončení kojení, protože v kombinaci s krátkým cyklem mě to fakt neba...

21. únor 2021

@cuuza jo, to by mi přišlo ideální. Akorát jestli dlouhou, tak to jich budeš potřebovat víc, jinak budeš furt prát 🙈

21. únor 2021

@malenka3 Mě zajímá v čem je to lepší než tampony? Jde hlavně o ekologickou stránku věci? Nebo je to zdravější? Co je hlavní motivace si je pořídit? Já jsem s tamponama spokojená, ale taky nad tím přemýšlím.

21. únor 2021

@malenka3 sava vrstva to neda a proste “to pusti”. A mam silnejsi ms prvni dva dny, ne treba tolik jako
@tridetiaja, to nastesti ne (holka, to te lituji).
Jinak strihove mi sedi dobre.
@bigbig ja je treba beru na vylety, nemusim resit vymenu tamponu nekde na ne uplne idealnich mistech a je mi to vyrazne projemnejsi nez vlozka.

21. únor 2021

@tridetiaja muj nazor- takovou ms jako ty mam prvni 2 dny, a to jedu standardne tampony. A pak si najedu na kalhotky a mam pohodicku. Treba by ti vyhovovaly tak uz ke konci, kdy uz je to jen takove narazove...

21. únor 2021

@fifina86 Vidíš, to by mě nenapadlo. Měnit si tampóny někde v křoví... To znám. Nic moc.

21. únor 2021

@sonjuletka to jedine, na ty prvni dva dny proste vlozky a tampony a pak toto🤷🏼‍♀️

21. únor 2021

@bigbig ekologickou věc moc neřeším. Pro mě je to komfort užívání - tampony musím řešit, že je zapomínám vyndat, vkládání není žádnej med (vkládám bez aplikátoru), balení do toaleťáku a vyhazování taky nic moc, zejména když nejsem doma. A intimku mám k tomu jako povinnost minimálně v tý silnější dny, protože prostě kalhotky čisté při používání tamponů nemám. A když ten tampon někdy vidím, že není úplně bez zápachu, tak to není nic moc. A vzhledem ke slabší ms se mi nenacucá tolik, takže vyndávání je bolestivější.
Kalhotky jsou prostě tak nějak čistá práce.

Asi jediná věc mi "vadí" u kalhotek v porovnání s tampony. Když krev zrovna "teče", tak to cítím. To s tampony není. Ale chtěla bych se naučit trochu s tím pracovat a mít volnou MS, tak uvidíme.

21. únor 2021

@bigbig mno tak o ekologii nemusí být vůbec řeč.
Tampony nejsou zdravé - chemicky bělené, vysušují sliznici, krev se na nich začne rozkládat a tím pádem je větší riziko zánětu....jsou ženy, které tím netrpí, ale pak jsou ženy, které ano. Například já. Roky zánětů, mykóz, globulí, až se mě můj gynekolog zeptal, jestli používám jenom tampony a po tom, co jsem je přestala pořád a situace se výrazně zlepšila

21. únor 2021

@bigbig jinak tady na těch stránkách to je moc hezky popsané https://www.kalisek.cz/jednorazove-potreby

21. únor 2021

@sonjuletka
@lleennttiillkkaa
@fifina86 holky, berete si je znovu na sebe jen po vyprání v ruce nebo vždy jdou do pračky, než si je vezmete znovu?

21. únor 2021

@lleennttiillkkaa Díky. Kouknu na to. A na záněty trpím, takže bych se asi měla fakt zamyslet. Jen teda bohužel dost silná MS.

21. únor 2021

@malenka3 neberu, peru je v pračce. ačkoli v létě jsem si je vzala, nebyla jiná možnost, ale sušený byly na sluníčku, což považuju za určitý druh dezinfekce 🙂 Jinak peru na půlhodinový program a vždycky k tomu přihodím třeba předložku k vaně nebo tak. Peru se sanytolem.

21. únor 2021

@malenka3 vzdy peru a pak si je beru.

21. únor 2021

@malenka3 Diky, diky, diky! 👍 Zkusim koupit a jsem na to fakt zvedava 😂

21. únor 2021

@bigbig já nesnáším vložky (ten pocit), takže jsem roky nosila jen tampony. A po porodu je nesnesu, po pár hodinách mě začně pochva svědit a řezat a pálit jako při mykóze. Já teda hodně řeším ekologickou stránku věci a kalíšek mi neseděl (ač jsem pečlivě studovala a vybírala ten správný, vyzkoušet dalších x za 500,- na kus, než mi nějaký sedět bude se mi nechtělo, použitý bych nekoupila, to je nechutný), tak jsem skončila u houby a nemůžu být víc nadšená. U kalhotek jsem čekala, že to bude podobně hegeš jako s vložkou, ale možná jim dám do budoucna šanci

21. únor 2021

Ja si je taky poridila, ale spokojena nejsem vubec... Jak pise @tridetiaja MS po porodu silene silna prvni dva dny s obr cuckama... Dle dr vse v poradku a mam zkusit uzivat ascorutin... Kalhotky teda pouzivam, kdyz uz staly takovy ranec, ale to jen proto, ze jsem doma a nikam nechodim a kdyz uz jdeme ven, tak si radeji vezmu vlozku... A taky mi silene padaji, klouzou dolu...udelam krok a musim je povytahnout. Mam klasicky strih pro silnou MS. Takze za me neee. A bohuzel musim se spokojit s vlozkou, tampon tam po porodu nedam, mam to tam dole nejaky rozhazeny.

21. únor 2021

Mám je, musím je první dny kombinovat s kalíškem, ale jsem moc spokojená. Teď mě sestra ukecala a mám na cestě světlé na léto 🙂.

21. únor 2021

@lleennttiillkkaa zajímavé, též trpím na mykózy...

21. únor 2021

@600den994 a nekoupila sis větší velikost, že ti padají? Je fakt, že mám ještě kalhoty, jak by se chovaly v sukni, nevím, ale nic nepadá.

21. únor 2021

@sudylichozrout tak snad budeš spokojená taky. Asi nejsou zjevně pro každého a třeba v létě ke světlé sukni asi vytáhnu tampony nebo kalíšek, ale své místo u mě mít budou.

21. únor 2021

taky mám mega silnou ms. Kalíšek na dvě hodiny max . . z 5ti dnů mám tohle 3.. Ale uvažovala jsem nad kalhotkama na takovou tu jistotu. Ke kalíšku mám samozřejmě intimku.. Občas se prostě stane, že ho nemám úplně správně a to sem tam nějaká krev unikne.. Ale pořád mi asi vadí ta bublina kolem těch kalhotek . :D nemůžu si pomoct.. já si prostě všechno pořizuju, až ten prvotní boom pomine. .A to i s kalíškem..

21. únor 2021

Skvělá recenze 👍 Také o nich uvažuji, ale mám silnou MS... Každopádně na slabší dny, před a po, by šly. Hlavně mi dělají zle intimky, bez kterých se ale neobejdu.

21. únor 2021

@malenka3 nn, mam moji velikost, ale ten material ze me proste klouze

21. únor 2021

@600den994 tak bych zkusila ty dm, psala tady
@lleennttiillkkaa , že vyhovují víc, tak třeba budou lepší.

21. únor 2021

Tak teď už jsem taky nahlodaná 😃
Po třetím porodu jsem se konečně odhodlala a koupila kalíšek, jsem z něj nadšená, ale první dva dny mi občas proteče. Ne snad, že by byl přeplněný, ale nějak prostě proteče. Takže by kalhotky byly asi skvělým doplňkem k tomu. Protože nosit intimky mi taky nevyhovuje.
Díky za recenzi 🙂

21. únor 2021

Diky za dalsi recenzi. Premyslim, ze to pak navrhnu dceri jako jednu z moznosti (i kdyz na ty zacatky vladtne asi moc moznosti nebude..)

21. únor 2021

Tak jsem si tedy objednala - rovnou na mě vyskočilo, že dnes sleva 20%.
Nicméně dotaz - jak začít - nevěřím tomu 🤣 takže poprvé vyzkoušet doma a pro klid na duši přes to ještě spodky se slipovkou? Já vím, ale hlava to nedá...
Jinak po čtvrtém dítku mám taky peklo - první den si nařizuju budík a co hodinu chodím měnit tampony, a samozřejmě k nim mám i vložku (a budík mám i v noci). Takže první den až dva budou kalhotky spíš pojistka k tamponum. A pak už by to mohly dát.
Jinak mi to vždycky vyjde na dovču pod stan, a to je teprve fajné - měnit na výletech ve křoví a pak to nosit, než potkám koš...

21. únor 2021

@tridetiaja Mám to taky tak 😟 na gynekologii rovněž vše v pořádku.

21. únor 2021

@anakolut No, to je udel nekterych po porodech no😟🤷🏼‍♀️Nastesti, ze je to fakt max treba dva dny a pak pohoda...Ale ja to mam fakt extrem, tuhle jsem sla vecer na wc a normalne jak masakr 🙄

21. únor 2021

@aajda já na první zkoušku byla jen doma. Pro jistotu 😂 jinak stejné obavy. Měla jsem přes ně druhé bílé kalhotky, abych viděla nehodu (nosím doma černé leginy, na nich vidět nic není. Jinak už žádné jištění. A třetí den jsem už jela jen Snuggs.
Ale teda nemám to tak silně, jak píšeš, měnit tampóny na budíka 😂 ale jako pojistka místo intimky splní svůj účel určitě.

21. únor 2021

@tridetiaja Znám to. Prostě to vyloženě crčí...je to oteaz. Naštěstí táhli síla taky jen dva dny, pak už brzo jde. Dělal tu někdo krevní obraz. Říkám si, že při tomhle musím být chudokrevná.

21. únor 2021
apacheee
AMBASADORKA

@malenka3 Leni, to jsem moc ráda, že jsi spokojená. Ale vůbec mě to nepřekvapuje, vždycky doporučuji jen to, za čím stojím na 100%😊

Ty kalhotky jsou prostě bomba, která mi hodně ulehčuje život v tyto dny

21. únor 2021

Prosím, kde najdu asi tu nejvýhodnější cenu? Ideálně pokud bych chtěla fakt jen 1 na vyzkoušení ;)

21. únor 2021

@vejik85 to takhle asi neuděláš. Jsou akce 20% sleva. Ty jsou běžné, nebo seženeš kód od někoho, kdo si tam objednal (za objednávku dostaneš kód pro kamarádku). To se fakt dá. Já měla dalších 20% slevu z té ceny po slevě na základě množstevní slevy, od 4 kusů dále je dalších 20% (objednání přímo na snuggs.cz) Proto jsem se dostala na cenu kolem pětistovky.
Jinak ty z dm stojí pětistovku, kdybys chtěla zkusit ten koncept jako takový. Já je zvažovala a kdybych se nedostala u snuggs s tou cenou takhle dolů, šla bych do nich jako do první volby asi.

21. únor 2021

Koupila jsem dceři (13 let) a je nadšená.Má Snuggsi i ty z DM a raději má ty DM.

21. únor 2021

@tridetiaja já to mám první dny taky masakr, tak jsem si pořídila kalíšek, který má vypouštěcí ventil...jinak bych ho musela vyndavat co hodinu...takhle ho jen vypustím

21. únor 2021

Mám taky velmi silnou MS. Kalíšek měním každé 2 hod. Od léta ke kalíšku kombinuji kalhotky snugs a z aliexpresu.
U snugs mně vadí šef vzadu. Končí to prostě v blbém místě a dře mi to.
Aliexpres je ohledně švu mnohem lepší, ale zas mírně šustí.
Každopádně jsou super. Vložky ani intimky nesnesu. Jsem z nich hodně odřená.

21. únor 2021

Rádi bychom vám nabídli slevu 40 % na klasické černé Snuggs v XL a XXL, v obou variantách absorpce, tedy pro slabou a střední, ale také silnou menstruaci. Při objednávání stačí jen v košíku zadat promo kód UNOR. Slevu je možné kombinovat s automatickými množstevními slevami 10 a 20 % pro 3+ a 5+ kusů.

21. únor 2021

@stratford tak Ti dik 😁 se vsemi slevami jsem se dostala na cca 300kc/ks a sestery mam na ceste 😅

21. únor 2021

@rzymani wau 😃 já bych potřebovala pro velikost M 🙈

21. únor 2021

Snugs jsem kupovala, kdyz vychazela jako horka novinka. Nebylo o nich jeste tolik recenzi.

Ja je pouzivam pred prichodem MS, kdy par dni pred spinim a nevim, zda to UZ trefi na tuto noc ci den.
Prvni dva dny mam velmi silnou MS, ze i kalisek menim cca 2x denne.
Ke konci uz zase davam jen kalhotky.

Zkousela jsem je pri me silne MS a to se fakt neda.
Vadi mi pocit studeneho (jak jsou nacucle) mezi nohama, ja tedy zapach citim a vadi mi pak zaprasene vnitrky stehen od krve. Neprotekaji, ale spini. Takze mit svetle kalhoty, jde to videt

Ale jak jsme uz predtim psala u apachee v jeji recenzi.....pro male holcicky, je to super.
Odpadne ten stres z proteceni, zda nemaji flek na zidli a zadku, kdyz vstanou, nemusi si slozite nenapadne predavat nove tampony aby to nikdo nevidel 😀
Verim, ze pro slabou MS je to vyhra take.

Ja je chtela i z ekologického hlediska a jako doplnek ke kalisku.

22. únor 2021

@rzymani to jsi odvážná, rovnou tolik. Snad Ti budou sedět.

22. únor 2021

@golca jestli máš ty ještě úplně první, tak oni hodně makají na té technologii, přidávají tam do té látky nějaké aktivní složky, takže mlna tom zápachu a savosti mají prý lepší výsledky než ty první prototypy. Tak bych možná zkusila, jestli by to teď nebylo lepší 😉

22. únor 2021

@stratford kdyz ne, tak je vratim 😎

22. únor 2021

@malenka3 tak já zas nevím, zda to je nebo není pro mě. Recenze super, zase nové info, já mám jeden až dva dny hodně silnou MS a vždy se hrozím noci. Bohužel já mám i hrudky, takže kdo ví, zda by to vsáklo, četla jsem v příspěvcích u jiných recenzí, že hrudky zůstanou a to by bylo asi krajně nepříjemné.

22. únor 2021

@priefi a hrudky máš celou ms? Tohle nedokážu posoudit, já toho mívám minimálně a tenhle cyklus tam nic nebylo, tak buď se to vsáklo nebo bylo naprosto minimálně, souhlasím, že kdyby to tam zůstávalo, neumím si představit být v tom celý den. Ale víš co, za mě stojí i třeba jenom na těch pár dnů na konec, když už nic jiného. Každý den, kdy nemusím řešit vložky/tampony, se počítá. Protože já to mám silnější dva dny a třeba pak ty poslední dva dny vydržím už jen s intimkama. S tím už je konec, na to jsou ty kalhotky perfektní.

22. únor 2021

@malenka3 jak kdy, někdy jen ty dva dny, někdy celou ms. Na intimnce můžu být jen poslední den a to si nejsem jistá 🙈

22. únor 2021

děkuji za recenzi ... budu kupovat pro dceru, letos jí bylo 11 let (zatím nic), je hodně hubená a sportuje (tanec, mažoretky) tak aby jí to moc neomezovalo. ještě jednou díky

9. pro 2021

Začni psát komentář...

Odešli