vanea
    Zpráva byla změněna    30. lis 2020    

    🎁 ❤ !!! JEDNODENNÍ SOUTĚŽ BABY DOVE ZDE !!! ❤ 🎁

    A je to tady, končí listopad! A co by to bylo za měsíc, bez SOUTĚŽE #babydove!! Tentokrát to vezmeme opravdu bleskově, protože "nám" ambasadorkám brzy přijdou pod ruce další záležitosti, na které se můžete moc těšit ;) Ale o tom zas jindy! Teď vás trošku namlsám, protože přestože toto bude mini soutěž, tak balíček pro vás mini opravdu nebude a jedna z vás se může těšit na větší "dáreček", který obsahuje mix výrobků #dove i #babydove!!!

    ❄ Jediné, co je nutno pro to udělat, je DNES do půlnoci napsat pod tuto zprávu odpověď na otázku: POSÍLÁTE S DĚTMI DOPIS JEŽÍŠKOVI? ❄ ...a samozřejmě dát této zprávě také LIKE! 👍

    Tak, šup šup! O půlnoci tato paráda končí 🍀
    Vylosování proběhne už zítra 😘 #soutez #odpoved_za_srdicka

    vanea
    Zpráva byla změněna    28. říj 2020    

    BLESKOVÁ PODZIMNÍ SOUTĚŽ S BABY DOVE

    🍂🎁🍂

    Jak jsem slíbila, tak konám! Sice malinko na poslední chvilku, ale joo, ještě to dneska stíháme!🙂 A dáme si rovnou bleskovku, která bude tentokrát trvat cca DVA DNY, tj. bude ukončena 30.10.2020 o půlnoci.

    Zasoutěžit si můžete rovnou o DVA balíčky (resp. jeden balíček pro dvě z vás) , jejichž obsah bude malinko tajemstvím 😍 S jistotou ale můžu říct, že ani v jednom z nich nebudou chybět třeba NOVÉ rozložitelné ubrousky #babydove pro vaše mrňousky a nějaká ta voňavá péče i pro vás, pro ženy 🌹 Tak jdeme na to! Pravidla budou stará známá:

    - Dát LIKE tomuto příspěvku
    - Odpovědět dolů do komentáře na soutěžní OTÁZKU
    - Zúčastnit se do půlnoci 30.10.2020
    - Dva výherce vybere generátor náhodných čísel

    ...A jaká že ta otázka tentokrát bude? Možná zabřednu tam, kde je to v tuto dobu velmi předvídatelné🙂 Ale když už se blíží ten "Halloween"(odhlédnu od toho, že se u nás nijak zvlášť neslaví) , tak zkusíme něco kreativnějšího, podzimního 💃

    VYŘEZÁVÁTE DÝNĚ? Ať už s dětmi, nebo sami jen tak - třeba kvůli výzdobě🙂

    Jsem zvědavá na odpovědi - a kolik jich bude kladných - klidně se pochlubte i výtvory! Vždycky se mi to hrozně líbí, ale upřímně jsme se k tomu ještě nedostali, tak uvidíme, kdo je na tom podobně:D

    Držím palce a budu se těšit u vyhlášení výherců!
    #babydove #dove #odpoved_za_srdicka

    vanea
    30. zář 2020    Čtené 1932x

    Podzimní soutěž s Dove & Baby Dove!

    Krásné pondělní odpoledne!

    Dneska máme sváteční den a podzim už se ozývá naplno. Nevím jak u vás, ale u nás je taková ta pěkně ponurá atmosféra, kdy se balíme do deky, pouštíme si písničky, čteme pohádky a svítí nám tu akorát zapálené svíčky.

    A tak si říkám, že to je přesně ta chvilka na trochu toho soutěžení🙂 SOUTĚŽ to bude rychlá, její trvání UKONČÍM VE STŘEDU 30.9.2020 o půlnoci.

    Vyhrát velký balíček, který vidíte na obrázku, můžou DVĚ (dva) z vás! Najde se v něm něco pro vás, pro maminky, ale také pro vaše maličké (nebo i odrostlejší) děti. Ta, kterou vylosuji jako první, bude mít navíc výhodu většího balení 400ml u mycího gelu Baby Dove.

    Tak jdeme na to!
    Nejprve mrkneme na PRAVIDLA:

    - Dát LIKE tomuto článku
    - Odpovědět dolů do komentáře na soutěžní OTÁZKU
    - Zúčastnit se do půlnoci 30.9.2020
    - Dva výherce vybere generátor náhodných čísel

    SOUTĚŽNÍ OTÁZKA:

    Tentokrát mne zajímá, jestli nakupujete kosmetiku do zásoby, nebo vždy aktuálně dle potřeby. Já jsem totiž většinu svého života ten druhý případ a zásoby doplňujeme opravdu teprve v momentě, kdy doužíváme kosmetické výrobky (nebo se to blíží). V aktuální situaci samozřejmě nějaké ty přípravky máme i ve skříni a u Baby Dove si držím nějaké věci celoročně, ale to spíš proto, abych měla i co fotit, nebo dávat kamarádkám. U zbytku je to občas adrenalin:D Předpokládám ale, že budu v menšině. Každopádně jsem na to zvědavá, tak pojďme na to!

    Držím palce!🙂

    Irča&Adámek a #babydove
    #dove #skutecnemamy #soutez #odpoved_za_srdicka

    vanea
    Zpráva byla změněna    1. srp 2020    

    #odpoved_za_srdicka

    Tak co myslíte, co to bude? 😇😍 .... a kdo to bude?! Poznáte? :D
    Klidně zkuste hádat, srdíčka vás neminou :-*

    Já jen můžu podotknout, že se něco blíží a že se máte na co těšit, tak buďte ve střehu :-*
    #babydove #leto_s_ambasadorkami
    @mummy88, @ivakalinova, @tratatundra, @kristinandbaby, @kikina7, @michaelllas, @hanica83, @apacheee, @petuliiik01, @mariegroth, @88petule

    vanea
    Zpráva byla změněna    20. kvě 2020    

    ANKETA ! 🌷 .... za srdíčka:-* #odpoved_za_srdicka #babydove

    .............................
    Maminky používáte, nebo jste někdy zkusily používat, tělová mléka pro děti?
    .............................
    Stačí dát like, pokud ano🙂

    Tak jsem si dneska říkala, že zkusíme malou anketu, protože mě samotnou zajímá výsledek🙂😍 A taky je dost možné, že se podle toho pokusím sladit výrobky do blížící se SOUTĚŽE s #babydove & #dove ! Takže:

    👧Jaký je váš nejoblíbenější kosmetický produkt? A jaký je nejoblíbenější produkt pro vaše děti? 👶 Klidně také můžete připsat, jestli máte raději "sladší", či "svěžejší" vůně 👍

    Dáme si to jako #odpoved_za_srdicka ❤❤❤

    vanea
    Zpráva byla změněna    2. led 2020    

    Vánoce jsou za námi a včera jsme přivítali nový rok🙂 Asi jste si všimli, že přes celé svátky i vánoční období jsem vás "šetřila" a neobjevily se tady žádné komerční #babydove příspěvky, krom snad přání k Vánocům :D A tak si říkám, že bych to možná mohla napravit! Ale půjdu na to zlehka s odpověďmi za srdíčka! #odpoved_za_srdicka Tak schválně!

    🎄❤Našli jste nějaký kosmetický dárek pod stromečkem? ❤ 🎄

    vanea
    Zpráva byla změněna    23. zář 2019    

    #odpoved_za_srdicka ❤🍂
    Hurááá, je to tady, oficiálně dorazil podzim. A my jsme na něj připravení! Dokonce i po té kosmetické stránce - trošku jsme si doplnili zásobu tělového mléka #babydove a to hned v obou řadách;) Jak ale vidíte, není to to jediné, co jsme doplnili🙂 Adámek totiž dostal nádhernou šálu a čepičku, aby ho venku nezábla hlava a krk:D Někdo si asi vzpomněl, jak moc miluju HP a tohle duo barevně připomíná jednu z kolejí, co říkáte? Uhádnete kterou? 😍