bellaver
    20. črc 2020    Čtené 455x

    SAVO bez chloru: RECENZE

    Ahoj všem, které zajímá recenze na SAVO bez chloru.

    Testovala jsem 2 produkty:

    1. SAVO dezinfekce na podlahy (s odměrkou ve víčku)

    2. SAVO dezinfekce antibakteriální (ve spreji)

    Jako první musím vyzdvihnout to, že SAVO bez chloru není cítit po klasickém savu, jak jsme zvyklé, takže úklid je jiný, než s klasickým savem - nicméně - vůně, jestli to lze nazvat vůní 🙂, je dost silná a mně jako těhotné to přijde asi až trochu dost.

    Když jsem použila SAVO antibakteriální sprej v garáži do auta, kde mi v kelímku od ledové kávy, vyrostla taková malá velká plíseň - bylo to akorát, sprej opravdu vyčistil vše, doufám, že tedy i ty bakterie, to už nevím 🙂 A vůně byla na vzduchu snesitelná. S výsledkem jsem byla opravdu moc spokojená.

    Podruhé jsem SAVO sprej použila doma v koupelně na běžný úklid WC a umyvadla, kde jindy používám konkurenci (Sanytol sprej) - tady jsem neměla pocit, že je to to pravé. Vše bylo umyto jako vždy, ale nějak mi chyběl lesk, na který jsem zvyklá po použití Sanytolu. Možná, že bakterie byly zničeny lépe, ale první dojem nebyla čistá a právě umytá koupelna.

    Další den se vytíralo - a tady už to bylo mnohem lepší. SAVO na podlahy je u mě na prvním místě a srovnání mám s Mr. Proper a Sanytol na podlahy. SAVO na podlahy je naprosto bez chyby jak na dlažbě, tak na plovoučce i parketách. Žádné šmouhy, ta vůně se v tomto případě tak nějak rozložila a čistá nelepivá podlaha - nádhera.

    Shrnutí:

    1. SAVO dezinfekce na podlahy (s odměrkou ve víčku) 

    * ze své zkušenosti doporučuji

    + skvěle a bez šmouh se s ním vytírá

    + vůně je akorát

    + pohodlné a přesné dávkování víčkem s odměrkou

    2. SAVO dezinfekce antibakteriální (ve spreji) 

    * představuji si využití na čištění interiéru auta a na zahradu (venkovní stůl např.)

    - vůně je velmi koncentrovaná a přijde mi až moc silná

    - při běžném úklidu koupelny mi chyběl závěrečný lesk

    Děkuji za možnost testování 🙂

    Veronika

    #test_savo2 #recenze #zkusenosti_savo_bez_chloru

    tynuska96
    28. kvě 2020    Čtené 312x

    Spokojené bříško, spokojení kluci

    Když nám před 14 dny přišel balíček, moc velké naděje jsem si upřímně nedělala. Vyzkoušeli jsme toho tolik, že už jsem se rozloučila s variantou spokojených chlapečků. Ovšem již po prvním dni jsem věděla, že to jsem se opravdu spletla a jsme na správné cestě.

    Jak jsem již psala v prvním příspěvku, jsem maminka dvou tříměsíčních chlapečků. Koliky nastoupily ve velkém stylu již v porodnici a nepolevovaly. Kapičky zabraly vždy jen chvilku, cvičení s nožičkami, nahřívání bříška, masáže.... vše vždy před krmením a dvakrát. Zdlouhavý proces. Trápení kluků i mě samotné.

    Jako první věc, co mě v balíčku zajímala, byl rektální kater Windi.

    Dokud jsem nevyzkoušela Windi, používala jsem obyčejnou oranžovou rourku z lékárny. Její použití jsem musela dohledávat na internetu a měla jsem strašný strach, abych klukům jejím použitím neublížila. 

    Rourka Windi je perfektně tvarovaná. Díky svému tvaru je nemožné zasunout kater více než je doporučeno. Tudíž maminka miminku nemůže ublížit. Já, jakožto novopečená matka, to velice ocenila. 

    Další rozdíl je v rozpoznání úlevy. Při oranžové rource jsem nevěděla vůbec, co čekat. Ulevilo se jim nebo ne? U Windi to výrobci vyřešili velice dobře. Díky svojí rozšířené druhé část je vytvořena "ozvěna". Prostě a jednoduše slyšíte, když jdou prdíky ven. Popřípadě i něco jiného... ano, díky tomuto vynálezu dostanete ze svých ratolestí i stolici. Čemuž strašně děkuji, jelikož Péťa má stolici sem tam hodně tuhou a musím mu pomáhat.

    Použití je velice snadné. Pro začátek namasírujete miminku bříško. Úzký konec rourky namočíte do olejíčku, zvednete miminku nožičky, zasunete do zadečku a čekáte. Připravte si určitě dostatek ubrousků, protože ve většině případů s prdíky vyjde i stolice. Když se nic neděje, opakujte celý proces znovu. Občas v zadečku rourku pootočím nebo povysunu a zase zasunu, když se dlouho nic neděje.

    Závěrem k rektální rource Windi. Na krabičce je velice srozumitelně popsaný postup použití, takže žádná maminka nebude tápat. Použití je jednoduché a bezpečné. Měla jsem možnost porovnat s kapkami a po celých 14 dní testování nebyly vůbec potřeba. Kluci jsou spokojení a usmívají se každý den. Když je bříško zazlobí, použijeme kater a zase mají úsměv na tváři. Už jdu objednávat další balení!

    Dalším produktem byla nosní odsávačka NoseFrida s filtry a nosní sprej.

    Jedním slovem, VÝBORNÝ! Kluky v nosánku nemůžu poranit, takže velice bezpečná odsávačka narozdíl od těch, které jsem měla doma. Nástavec do pusy je výborně tvarovaný a nestane se, že by vám vypadl. A filtry není potřeba tak často měnit, protože je tělo dlouhé a většinou se nudličky k filtru ani nedostanou. Pokaždé, když kluci začnou trošku "chrochtat", použiji sprej NoseFrida s mořskou solí a ve většině případů už není potřeba odsávačku použít. Takže sprej i odsávačku budeme používat i nadále a moc děkujeme za tento objev.

    Poslední vychytávkou je gel na zoubky Buccotherm se šikovným prsťáčkem.

    Prsťáček jsem do pusinky klukům ještě nenacpala, takže zatím čeká na svou příležitost. Nicméně gelík nás jednoho krásného večera zachránil a nedám na něj dopustit. Sice jsou klukům teprve 3 měsíce, ale zoubky se nám pomalu připravují a bohužel je to pro kluky velice bolestivé. Stačí maličko potřít dásničky a je klid.

    Celkově bych shrnula naše testování za velice úspěšné a značka mě velice mile překvapila. Chlapečci jsou spokojení a to je pro mě nejdůležitější. Zjistila jsem, že můžeme fungovat i bez litrů chemie ve formě kapek či předražených sprejů. Moc děkuji, hlavně za kluky, za výběr do testování, protože nám to hodně otevřelo oči.

    Díky, 

    Týna, Péťa a Máťa

    9062165299
    27. kvě 2020    Čtené 450x

    Moje zkušenosti s Fridababy

    Ahoj, 

    ráda bych se podělila o zkušenosti z testování výrobků Fridababy. 

    Nejvíce mě zaujala rektální rourka, tudíž začnu jí. 

    Použití velice snadné, ale co je důležité, nečekala jsem až tak rychlý účinek. Syn měl ihned po trápení s prdíky. Ulevilo se mu, stačilo opravdu jen málo skrčit nožičky a bylo to. Velmi nám to pomohlo, tahle zkušenost byla příjemná, teď vím, co zaručeně funguje a nemusím dávat kapky, u kterých jsem měla pocit, že má snad ještě větší trápení. 

    Určitě s rektální rourkou mám jen super zkušenosti, už ani nemám v plánu kupovat kapky, protože tohle aspoň u mého prcka zabírá opravdu okamžitě, kdy se mu uleví a je mu dobře, po kapkách jsem myslela, že půjdu koupit ještě něco jiného, aby se mu trošku ulevilo. Byl to boj, za tenhle produkt jsem velice ráda. 

    Dále chci říct o dalším produktu, a to o tzv. "prsťáčku", úžasná věcička, malému se to strašně líbí, aspoň si nestrká celé ručičky do pusinky, ale s tímhle si vyhraje, jemně kouše, je to úleva pro jeho dásně, později určitě super věc při růstu zoubků, k tomu samozřejmě parádní gel na zmíněný "prsťáček". 

    Další úžasné věci, co jsem mohla vyzkoušet je nosní odsávačka, velice jednoduché použití, dalším pomocníkem je sprej do nosu. 

    Za tuhle možnost testování jsem velice ráda, protože kdybych neměla tu možnost, opět si řeknu, že to stejně nepomůže a trápili bychom se opět já i malý. 

    Teď vím, co zaručeně pomůže a ihned nakoupím.

    Nebojte se toho, jsou to super výrobky, vyzkoušela jsem všechny, u nás fungovaly na výbornou 👍

    Takže děkujeme #test_fridababy #recenze za výborné produkty a děkuji, že mám o starost méně a vím, co synovi zabere při potížích 💕

    Mám vysmáté miminko, které mi spokojeně opět spinká v klidu🙂 a nic ho nebolí 

    #zkusenosti_fridababy

    9062165299
    Zpráva byla změněna    17. kvě 2020    

    Jsem velice ráda za možnost vyzkoušet i další, užitečné věcičky, které uleví miminkum. Od fridababy jsem vyzkoušela i jiné věci, než rektální rourku.
    Nesmí chybět nosní odsávačka, nosní sprej,pomůcka při růstu zoubků +k tomu gel.
    Díky #test_fridababy #recenzia

    Rektální katetr
    Super věcička, když se trápí miminka😉
    #test_fridababy #recenzia

    fridababy
    Už se těším na vyzkoušení, výrobky vypadají úžasně.
    #test_fridababy #recenzia

    9062165299
    15. kvě 2020    Čtené 374x

    Testování fridababy

    Trápí Vaše miminko prdíky? 

    Rektální katetr 👍 od #test_fridababy luxus. 

    Mám spokojené miminko. 

    9062165299
    13. kvě 2020    Čtené 338x

    Testování Fridababy

    Tuhle sadu jsem dostala na testování, už se těším, až vše vyzkouším. 

    Ale nejvíce mě zaujal rektalní katetr, protože tím syn trpí, tak tohle bude jako první, co otestuji. 

    tynuska96
    11. kvě 2020    Čtené 361x

    Jdeme na to!

    Zdravím všechny maminky (i tatínky)...

    Jsem maminka dvou tříměsíčních chlapečků. Ano, dvojčata! Pro většinu lidí absolutně nepředstavitelná věc. Pro nás také byla. Obzvlášť pro prvorodiče (nebo jak to nazvat...?). Naštěstí máme strašně hodné děti. Ale... koliky nás trápí už od doby, co byli opravdu jen pár dní na světě. Ze začátku stačilo dát do polohy na tygříka, chvilku pohoupat a klukům se maličko ulevilo. Ovšem to bylo možná tak jen v porodnici.

    Kolem 1. měsíce nám začal ten pravý cirkus. Jako bonus začala doba experimentů, co by jim mohlo pomoci. Od všech možných kapiček, přes probiotika, babské rady, cvičení s nožičkami, nahřívání a masáže bříšek, až po polohování do úlevných poloh. Vše jsme zkoušeli. Nakonec jsme přišli na relativně dobrou kombinaci všeho možného a kluky břísko na chvilku přestalo zlobit. Ovšem jak jsou dva, tak nám to dává dosti zabrat. Proto, když jsem viděla tuto výzvu, srdíčko mi zaplesalo. A jsem velice vděčná, že jsme byli vybráni pro toto testování.

    Dnes dopoledne mi volal kurýr, že mi veze balíček. Byla jsem jak malé dítě, které dostane dáreček a hned vše musela rozbalit a zkoumat. 

    Jako první jsme hned dopoledne vyzkoušeli NoseFrida - nosní odsávačka. Na obrázku níže je vpravo. Vlevo je odsávačka, kterou jsem používala doteď. Stará odsávačka měla moc úzkou část, která se strká do nosánku. Takže když se kluci vrtěli, moc je to bolelo.
    Používali jsme odsávačku na vysavač,která má stejný tvar jako NoseFrida, ovšem kluci jsou na to ještě opravdu maličcí a po odsátí následoval hodinový pláč.
    NoseFrida je super v tom, že kombinuje tyto dvě odsávačky - má silnější odsávací rourku a zároveň jde odsávat ústy. Jako pomocník mi přišel i NoseFrida nosní sprej, který pomůže a není v něm žádná chemie. Takže za mě obrovský úspěch a palec nahoru.

    Součástí balíčku byl SmileFrida prsťáček a a zklidňující masážní gel Buccotherm Bio. Tyto pomůcky kluci ocení až déle.

    A konečně se dostávám k tomu hlavnímu. A tím je Fridababy Windi - rektální rourka. Díky bohu za ni. Ráno jsme zahodili všemožné kapičky a zkusíme, jak to kluci snesou.
    Na obrázku níže je vpravo. Vlevo jsem dala pro porovnání rourku, kterou všichni znáte. Nejběžnější rourka za pár korun v lékárně. Párkrát nás už zachránila, nebudu lhát. Jen pro mě, jako matku "poprvé", to bylo v začátku velice stresující. Informace v balení žádné, takže jsem "použití" dohledávala na internetu. Odhadovala, jak hluboko můžu zasunout a hlavně jsem pořádně ani nevěděla, jestli k úlevě došlo. Nebylo nic slyšet. Obzvlášť, když vedle pláče ještě druhé miminko. Bylo to stresující jak pro mě, tak i pro děti.
    Za to rourka Windi je naprosto výborná. Vzhledem k rozšíření, za maximální doporučenou délkou zavedení, je zcela bezpečná a nemůžete miminku ublížit. To je pro mě velice důležité a praktické. Další bonus je, že je opravdu slyšet, když se klukům uleví.

    Na to, že jsme pomůcky použili teprve první den, tak jsem nadmíru spokojená. Kapičky kluci celý den nepotřebovali. Byli možná ještě víc v pohodě a usměvavý, než když kapičky dostávali. Zavedení rourky stačilo dnes jen jednou a děti jsou opravdu spokojený.

    Těším se, až se s vámi podělím o další zkušenosti. Pro začátek za mě super!

    Mějte se hezky, 

    Týna a kluci

    verabas
    11. únor 2019    Čtené 310x

    Testování La Roche-Posay

    Po dlouhé době se na mě usmálo štěstí a mohla jsem testovat krém a sprchový gel od La Roche-Posay Lipikar AP+.

    Já i můj malý chlap jsme atopici. Zkouším na oba vše možné. Sama sobě si řeknu, že se nemůžu škrábat, ale dvouleťákovi to mám vysvětlit jak... 

    Mě se to hodně zlepšilo těhotenstvím a po porodu se to vrátilo v malé formě. Během léta neni po ekzému ani stopy. Malý to má šílené. Přes léto lepší, ale být pořád někde u moře a na slunku není v mých silách. Bohužel. Klidně bych byla. Během testování se přišlo na to, že malému nedělá úplně dobře mléko a mléčné výrobky. Takže když to nejlépe zmizelo, dostal mléčné a bum, byli jsme na začátku. Ale zpět k testování. 

    Přišla zpráva, že přijde balíček jeden nebo druhý den. A přišel. Zatímco mě z balíčku potěšily výrobky, malého výplň krabice. Ale co, oba jsme byli spokojení 🙂 

    Hned první věc, co je super na první pohled, je ta, že jsou to lahvičky s pumpičkou. Takže k nanesení krému na ruku stačí jedna ruka. Což se často hodí, když druhou rukou chytám dítě... Krom toho, že stačí jedna ruka, si pohodlně namáčknu do ruky kolik krému chci. S produktama v tubě, co mám zkušenost, tak vždy tak najednou vyteče hodně... První koupání bylo zlo, naříkal, když jsem ho myla sprcháčem. Jestli naříkal proto, že vadilo mýdlo, nebo jen voda na místech s ekzémem, nevím. Ale další koupání už proběhlo dobře. Mazání krémem máme jako hru, sám se maže. Děsná zábava. 

    Fotka nejhorších míst první den a za dva dny používání. Během dvou dní se to úžasně zklidnilo. A co víc, přestalo šílené škrabání před spaním! První noc se po nějaké době ještě škrábal, ale po namazaní zase klidně spal. Malý zázrak. Je to znát, když nenamažu pořádně večer všude a když to udělám poctivě. 

    Teď, dva týdny po testování, musím říct, že krém budu i nadále kupovat. Je skvělej. Opravdu dělá to, co slibuje. Jsem už ke všemu spíše skeptická. Vše je jen krátkodobá úleva. Ale toto... Budu si hlídat, až zas bude v lekárně akce na 1+1. Není to úplně nejlevnější, ale rozhodně se vyplatí i za normální cenu. Krému stačí trocha na natření těla a sprcháče snad ještě méně, jak hezky pění. Spotřeba je opravdu malá a velké balení vydrží dlouho. 

    Sebe mažu spíš jen tak stylem že “utřu ruce od krému” a mám pokožku příjemně hladkou a jemnou. Červené fleky zmizely, jak kdyby tam nikdy nebyly.  O malého to dělám lépe a pečlivěji. Asi klasika, jak každá matka... Během dvou týdnů se mu některá místa s ekzémem vytratila a nezbyla po nich stopa, a ta horší je brzo budou následovat. 

    Za sebe můžu říct, že super výrobek a všem doporučuji! U nás už vždycky bude mít své místo! 

    Děkuji za toto milé seznámení! 

    #zkusenosti_lipikar_ap

    sebinka2013
    7. únor 2019    Čtené 569x

    Naše zkušenosti s přípravky LIPIKAR AP+ značky La Roche-Posay

    Ráda bych se s vámi podělila o naše zkušenosti s produkty LIPIKAR AP+ od značky La Roche-Posay, které jsme měly možnost s našimi dcerkami testovat.

    Starší dcerka netrpí žádnými kožními problémy, výjimečně se jí umí udělat nějaký pupínek nebo slabá vyrážka, ale zase zmizí. U mladší, skoro tříleté dcerky, to máme trošku horší. Už když byla miminko, několikrát se jí udělaly různě růžové flíčky. Nikdy nám nebyl diagnostikován atopický ekzém ani jiná kožní nemoc. Předpokládám tedy, že to pokaždé musela být reakce na něco - na ovoce, kyselý okurek, nový prášek a jiné příčiny. Použila jsem tedy pokaždé produkt určený proti svědění a na vyrážku. Na svědění většinou zabral. Růžové flíčky jsem mazala tím, co mi bylo doporučeno. Někdy to zabralo hned, jindy to trvalo déle.

    Je těžké něco léčit, když nevíte, o jakou nemoc se vlastně jedná a taky nechcete pořád na dítěti něco zkoušet. Přesto jsem moc vděčná za možnost vyzkoušet právě přípravky La Roche-Posay řady Lipikar AP+ určené pro velmi suchou a citlivou pokožku novorozenců, kojenců, dětí a dospělých se sklonem k atopickému ekzému a alergii.

    Nastalo období (zima), kdy mladší dcerka, která má normálně suchou pokožku, ji má ještě o mnoho sušší, tvoří se šupinky a já tak úplně nevím, čím ji pořádně mazat, abych jí pokožku dostatečně a kvalitně promazala. Aby nenastalo svědění a zmiňovaná vyrážka, případně růžové fleky. Také ji má celkem citlivou a ne každý produkt jí vyhovuje. Nyní, asi před měsícem, se jí objevila vyrážka, možná ekzém? (Na kožním mi paní doktorka tak úplně neřekla o co konkrétně se jedná). Zinkový olej dcerce nepomohl, ba naopak - ještě více rozdráždil, dostala na to kortikosteroidy - mast.  Neměla jsem z toho radost, ale už jí bylo třeba opravdu ulevit! Proto jsem velmi ráda, že jsme mohly zkusit jiné přípravky, díky kterým se snad takovým problémům příště vyhneme.

    Hned první večer, kdy nám přišly produkty, jsme se s dcerkou vrhly na testování. Ve vaně jsme na koupel použily Lipikar Syndet AP+ čistící krémový gel. Není nijak zvlášť parfémovaný, ve vaně trochu pění. Normálně máme zakázáno používat do vody jakékoliv produkty, tak byla dcerka ráda, že má ve vodě konečně pár bublinek.

    Po koupeli jsem ji namazala balzámem Lipikar Baume AP+ po celém těle. Balzám se krásně roztírá, opět není nijak parfémovaný. 

    Produkty používáme každý večer. Dcerce vyhovují, jen na rozškrabané kůži balzám štípe, ale během chvilky přestane. Na kožním nám byly oba produkty schváleny, což mám velkou radost, že dcerka může mít pěnu ve vaně.

    Ještě bychom chtěli poděkovat za milý dáreček, díky kterému se holčičkám po přečtení o to lépe usínalo.

    Věřím, že při dlouhodobém užívání mohou dcerce problémy ustat. Nyní máme relativně klid, i když má růžové flíčky v loketních jamkách, neškrabe se, jen výjimečně ji vidím, jak se trochu drbe, ale nijak zvlášť si kůži nerozškrabe.

    Řada Lipikar AP+ nabízí i další produkty, mezi které patří zvláčňující relipidační koupelový a sprchový olej, proti podráždění Lipikar olej AP+. Chrání kůži před vysušením způsobeným tvrdou vodou. Tento olej si rozhodně pořídíme, protože voda je u nás velmi tvrdá a třeba i to může být další příčina našich problémů. 

    A dále přípravek pro okamžitou úlevu od pocitu svědění kdykoliv a kdekoliv, praktické balení do kapsy Lipikar Stick AP+.

    Jsme rádi, že jsem díky tomuto testování mohli vyzkoušet nové produkty, se kterými jsme se zatím nesetkali. Děkuji za tuto možnost. Dcerce se problémy ustálily a já budu jen doufat, že zmizí úplně. 

    #test_larocheposay2 a #sleepikar a #recenze

    #zkusenosti_lipikar_ap

    mimiveru
    26. lis 2018    Čtené 884x

    Testovaly jsme panenku Baby Alive od Hasbro

    Před 14 dny jsme obdržely balíček s panenkou Baby ALIVE od Hasbro. Sofi už balíček netrpělivě očekávala, takže radost po otevření byla neuvěřitelná. Uvnitř balíčku byla panenka, mixér, 2x balení s kašičkou, lžička, lahvička, 2x plenka a hřeben. Vše plastové a dle mě velmi kvalitní, materiál tvrdý a bezpečný. Plenky jako pro úplně reálné miminko! 

    Panenka je úžasná. Krásné velké oči, je hladká na dotek. Po nakrmení nikde nic neprotékalo, propláchnout stačilo pod tekoucí vodou. Plenky držely, nic nevyteklo a obsah opravdu reálně vypadal jako "cosi" v plence, až z toho Sofi málem vypadly oči 😂

    Panenka Klárka se stala součástí dětského pokojíku, Sofi s ní spinkala v postýlce a nosila do školky. 

    Výhody: 

    Je menší, skladná, akorát do ruky

    Dobře se udržuje a proplachuje

    Voda nikde neteče

    Dá se česat

    Je levnější, než konkurenční produkty

    Doplňky se dají dokupovat přes internet

    Nevýhody: 

    Dokupování doplňků je dražší 

    Nikde jsem se nedočetla, co se stane a co dělat v případě, že dítě kaši sní. Ale na obalu kaše je napsáno "netoxické," tak asi nic 🤷‍♀️

    Závěr: 

    Panenku rozhodně doporučujeme! Jelikož máme doma i konkurenční BB, měla jsem srovnání. BB protéká, voda po pročištění z ní teče několik dní 🙄 Panenka Baby Alive má uvnitř dle mě pouze jednu jednoduchou hadičku, která se krásně propláchne a za chvíli je panenka suchá. Plenky lze používat klasické dětské, vel. 0. Kaši lze vyrobit domácí, např. řidší krupičku. Na tomto lze ušetřit. A hlavně má panenka vlásky, takže kreativitě se meze nekladou. 

    Můžete si vybrat z více variant, holčička nebo chlapeček, s mixérem a nebo jen s variantou oblečení... Je prostě úžasná. Přejeme správné rozhodování při výběru vánočních dárků! ❤️ 

    #zkusenosti_babyalive

    zebruska
    9. lis 2018    Čtené 445x

    Test návštěvy z vesmíru

    Ráda zkouším nové věci. Když je možnost ozkoušet něco nového pro moje kluky, jdu do toho. Zvlášť, když jim to může pomoct k lepšímu zdraví. Proto jsem byla ráda, že jsem se mohla zapojit do testování Marťánků. 

    Přišly nám úplně vhod. Starší právě doléčil jednu rýmu. Imunita nebyla ještě úplně v pohodě, takže hned přišla rýma další. Od té chvíle se ale oba drží (ťuk ťuk).

    Nejprve shrnu ty tabletkové, pro starší děti. Chutnají sladce. Po jahodách nejen chutnají, ale hlavně voní. Jsou poměrně velké. Když už se jmenují Marťánci, mohli by mít starý známý tvar. Staršímu moc chutnaly, mladší mu je záviděl.

    Sirup pro mladší voněl a chutnal taky po jahodách. Byl konzistence jako jahodová přesnídávka. Mladší s ním problém neměl, ale vím, že starší by ho měl, protože veškeré sirupy jsou problém. Lžička se má naplnit celá, což je fajn, ale cestou do pusy mi několikrát pokapal sirup ubrus, oblečení. Rovněž sklenička byla nepříjemně olepená, pokud jsem hned neotřela zavírání ubrouskem. 

    Složení mají oba výrobky ucházející, uvítala bych větší množství vitamínu C, který v tomto období doplňujeme hodně. 

    Díky, Marťánci  🙂

    #zkusenosti_martanci

    kikinkaka
    28. říj 2018    Čtené 1097x

    Naše testování vitamínů -Marťánci Futura

    Předem chci poděkovat za možnost tohoto testování, dětem i mě udělalo obrovskou radost.

    Náš 6ti letý syn testoval cucací tabletky Marťánci Futura. 

    Skoro každý den po snídani si sám o svůj vitamínek řekl. Moc mu chutnal. Jedno balení obsahuje 30 kusů cucacích tabletek.

    Chuťově mi dosti připomínají cucací marťánky, které prodávali dříve ve tvaru marťana. Jen teď bych řekla, že je chuť výraznější. Komplex všech potřebných vitamínů a minerálů v jedné tabletce, obohaceno o Betaglukany z přírodních zdrojů, doporučeno pro děti ve věku 3-6 let ke každodennímu užívání.

    Roční syn s chutí testoval sirup Marťánci Futura. Má ovocnou chuť díky obsahu jablečného a jahodového pyré. Takže je chuťově podobný jako ovocná výživa.

    Neobsahuje barviva a konzervanty, ale za to obsahuje komplex vitaminů a minerálů přizpůsobený nárokům dětského vývoje ve věku 1-3 roky. Děti od 1 roku užívají 5 ml (1 čajová lžička) sirupu 1x denně. Dětem od 3 let a dospělým je možno zvýšit dávku až na 10ml sirupu denně. S dávkováním nebyl žádný problém, jelikož je součástí balení odměrka ve tvaru plastové lžičky.

    Jedno balení (lahvička) obsahuje 125ml sirupu.

    Takže, za nás určitě doporučujeme a dokoupíme další balení. 

    #test_martanci #recenze #zkusenosti_martanci

    puresin
    Zpráva byla změněna    9. říj 2018    

    #test_martanci
    Máme s Mariankou velkou radost, že se účastníme koníkovského testu nových dětských vitamínů Marťánci Futura. Takže na zdraví! První lžička 🙂

    (2 fotky)