maanule
    26. kvě 2019    Čtené 681x

    KetoDiet mýma očima

    Fuuuha, kde začít..?

    PROČ JSEM SE PŘIHLÁSILA NA TESTOVÁNÍ?

    Hledala jsem alternativu k občasným nestíčkám... dnům, kdy cestuju a nemám čas si pořídit vhodnou LowCarbHeighFat (tak se momentálně stravuju) svačinu. V LC se svačiny moc nenosí, ale furt je lepší mít něco proteinového než sacharidového... s tím jsem do testování šla. Najít nějaké svačinky, které bych využila v běžném životě např. 1x - 2x týdně. Nikoliv, abych se tak stravovala celodenně několik týdnů. To mám už s jinou! keto dietou za sebou. 

    CO PŘIŠLO V BALÍČKU K TESTOVÁNÍ?

    Tak tady jsem vážně hleděla! Přišel "po strop" napráskaný balík mnoha, ale mnoha věcmi! Mimo proteinové produkty přišli také dva skvělí pomocníci: shaker a pomocník při dodržování pitného režimu - nádoba na vodu.

    CO KONKRÉTNĚ JSEM OCHUTNALA A JAKÉ TO BYLO?

    Upřímně nejpozitivněji hodnotím skvělého pomocníka na dodržování pitného režimu (viz úvodní foto). Pro mě je to nejlepší nádoba ever (a že jsem jich už měla několik), ostatní, co mám. doma leží jen nevyužité, ale tohle mi fakt vyhovuje. Ráno tam hodím mražené ovoce, zakápnu limetkovým/citronovým extraktem a doleju vodou (někdy perlivou). 

    Z "jídla" byla nejlepší Tomatová polévka! A asi jako jedniná věc, kde vidím přidanou hodnotu poměr cena - výkon (pokud bych netestovala a měla kupovat za své). Chuťově není vůbec zasažená, jako ostatní produkty, tou proteinovou práškovou pachutí... Kdepak, je to fakt věc, kterou, když nevíte, tak slupnete jako malinu.

    Jedlé byly ještě chili chipsy. U těch ale mi přijde poměr cena výkon už na hraně...

    Bohužel ostatní produkty mě absolutně neoslovily... Je mi to moc líto i vzhledem k lidem, kteří na tom pracují, ale opravdu se to nedalo jíst. :( Silná proteinová pachuť přebíjela i mnou "vytuněnou" omeletu či palačinku.

    Pro mě tedy velké zklamání:

    * Proteinový croissant s máslovou příchutí 
    * Proteinové smoothie příchuť lesní směs 
    * Proteinová ledová káva s čokoládovou příchutí 
    * Proteinový pudink s vanilkovou příchutí 
    * Proteinová palačinka s vanilkovou příchutí 
    * Proteinová omeleta se sýrovou příchutí 
    * Proteinový nápoj příchuť banán

    Víc to rezebírat nechci, zkrátka a jednoduše, z jídel bych si za své vlastní koupila jen Tomatovou polévku. 

    A ZÁVĚREM..?

    V poslední řadě chci říct, že jsem člověk s "open mind" a šla jsem do toho bez nějakých předsudků o tom, zda je to nutričně a z dlouhodobého hlediska prospěšné, zda lidé striktně na KetoDiet jsou "hloupí" a neví, co je zdravá strava apod. NE, TAKHLE JSEM K TOMU NEPŘISTUPOVALA. Ale narovinu jsem byla zklamaná, že u mě prošly jen dva produkty...

    Každopádně co do počtu produktů to bylo skutečně testování v pravém slova smyslu... Jen škoda, že pro KetoDiet nevyšlo trochu lépe.

    I tak děkuju

    Maru

    #recenze #zkusenosti_ketodiet

    jitulien
    24. kvě 2019    Čtené 613x

    KetoDiet

    Tak hezky od začátku. Do testování KetoDiet jsem se přihlásila hlavně ze zvědavosti. Věřím, že vesmír nám pošle to, co zrovna potřebujeme. A já vážně potřebuju zhubnout, vesmír mi to utvrdil. O ketonové dietě jsem mnohé četla, včetně zahraničních webů. Tak jsem to musela zkusit. A ejhle! 

    Produkty:

    Ty jsem si nejdřív otestovala, abych věděla, zda se pouštět do ketonové diety.

    Croissant se mi vryl do srdce, naprosto boží chuť a pokud jste spíš na sladké, je to výborná alternativa ke croissantu "normálnímu". Chuťově mňam, výživově pecka! 

    Vanilkový pudink je ovšem velké zklamání. Nemůžu si pomoct, ale tohle jsem do sebe tlačila jen z povinnosti. (Tedy abych ho otestovala) Po pár šancích, které dostal, si prostě nenašel místo v mém srdci. Cítím v něm prostě prášek, není to vůbec jako klasický pudink a zkrátka se to nedá sníst.

    Káva s čokoládovou příchutí byla mou největší touhou, kterou jsem nemohla udržet a tak z testovaných produktů šla na řadu jako první. Velmi silná káva mi ale dala velmi zabrat, zjemnila jsem si ji mlékem a více naředila, pak už se to dalo. V oblibě ji tedy ale nemám. 

    Rajská polévka stojí za to! Kdo má rád rajčatové polévky do hrnečku, tuhle musí zákonitě ocenit. Výborná chuť, rychlá příprava, spousta nudliček (ty jsou nejlepší!). 

    Vanilková palačinka je produkt, který asi nedokážu dobře ocenit. Máme pánvičku, s kterou jsem neměla nikdy problém, nicméně tahle palačinka mi tam buď zůstala přismažená, nebo se mi trhala. Takže jsem jí měla buď seškrábnutou nebo polorozpadlou. Chuťově velmi vaječná, prostě vanilka jak kdyby vymizela. 

    Omeleta se zeleninou a sýrovou příchutí je placka, co dobře chutná, ale má stejný problém, jako palačinka. Prostě asi potřebuje určitý druh pánvičky, kterou nemám. Ta se teda nepřismažuje, ale trhá se zrovna tak. Chuťově ujde, ale žádná sláva.

    Banánový koktejl je prostě klasický banánový proteiňák. Nic hrozného, ale výrazně nepotěší.

    Smoothie Lesní směs je ovšem mňamka. Sladký, s kousky ovoce a krásně smetanový.

    Chipsy mne velice potěšily. Nemám ráda ostrá jídla, chilli chipsů jsem se opravdu bála. Ale chutnaly lehce ostře, ale nebylo to vůbec hrozné. Naopak chutnaly moc dobře, trochu sušší, ale fakt super.

    Šejkr mi teda poslední den testování udělal přesně to, co jsem věděla. Zmátl mojí mámu a ta mi vyhodila víčko. Chtělo by to vychytat design víčka, jinak klasický šejkr.

    Láhev na vodu je úplně nejvíc top produkt a jsem ráda, že ji mám. Praktická, bezproblémová, jen ten bílý nápis se seškrabavá. 

    Závěrem chci říct, že většina produktů není tak chuťově zlá, jen je třeba si na některé věci zvyknout. Z dlouhodobého hlediska nejde jíst pudink, jinak všechno.

    PS:

    počáteční váha: 94,4 kg

    váha nyní: 88,0 kg

    #test_ketodiet2 #testovani #recenze #zkusenosti_ketodiet

    marketaaaaa
    24. kvě 2019    Čtené 636x

    Keto... keto... KETODIET

    Testování Ketodiet? Chci zhubnout? Ano, přihlásila jsem se k testování. V tu chvíli se mi vnukla taková ta myšlenka, ty brďo, když mě vyberou tak do toho jdu na plno. A to by bylo, aby nebylo.

    Ano, ano, ano... jooooo.... jupí. Tak jsem ječela od radosti, když jsem obdržela zprávu, že jsem byla vybrána do testování. Pořád dokola jsem říkala, já začnu ze sebou něco dělat, začnu cvičit, začnu jíst zdravě a prostě toto jsem tvrdila, ale slova a činy nikde. Jenže, potvrzením, že se zúčastním testování do mě vjel jistý drive. Teď už fakt prostě nevycouvám. Takže nejočekávanější balíček byl na cestě. Dorazil!!!

    První reakce při otevření balíčku byla, tak to je fakt husté, mé jídlo je od teď z pytlíku. Docela mě to jako i pobavilo, já která jsem dokázala sníst obědy za dva chlapy. Ale začala jsem rozbalovat. Proteinový nápoj s příchutí banán, smoothie lesní ovoce, proteinová káva, rajská polévka, vanilková palačinka, vaječná omeleta s příchutí sýru, vanilkový puding, máslový croissant a proteinové chipsy. A největší srdcovky láhev na pití se sítkem na ovoce a malý šejkr. V každém balení pytlíkových jídel bylo po 7 kouscích. Croissant a chipsy byly na chuť po 1 balení. Takže plán byl jasný. Navštívit stránky www.ketodiet.cz.

    Celý večer jsem strávila tím, abych zjistila co nejvíce o této dietě. Jak postupovat, jak zařadit jídlo, jak vlastně fungovat, jak správně využít toto testování ke prospěch mého hubnoucího maratonu. Na stránkách ketodiet je toho tolik, líbilo se mi vysvětlení, programy, recepty. V podstatě jsem tam zjistila vše potřebné a mohla se pustit do testování. Veškeré jídlo jsem si roztřídila na 14 dní do krabice. Na každý den jsem si dala číslo, protože jsem nechtěla jíst stále to samé po sobě.

    Den první

    Snídaně - banánový proteinový nápoj. Šejkr, voda, nasypat a šejky šejky šejky. Šup do ledničky na 10 minut odstát. Návod k použití splněn. Tak jo, teď to jen vypít. Docela jsem se bála, protože vesměs takové nápoje bývají fakt hnusné. Opravdu to chutná po banánu. Tu chuť bych přirovnala jako polotučné mléko s banánem bez cukru. Teda aspoň mě osobně to tak chutnalo. Nebylo to hrozné, čekala jsem blivajz a chutnalo mi to.

    Za 2,5 hodinky jsem si udělala smoothie. Ale protože jsem do sebe chtěla narvat i něco víc, dělala jsem si smoothie z ovoce a zeleniny. Takže špenátové smoothie byla tutovka, protože to já můžu s čímkoliv.

    Na oběd jsem si udělala vaječnou omeletu. Do omelety jsem si dala šunku se sýrem navíc. Aby toho sýru nebylo málo posypala jsem jím i omeletu + navíc salát z bílého zelí. Ta omeleta je fakt chuťově výborná. Samozřejmě, že když to srovnám s omeletou z vajec, tak to vedle omelety z vajec ani neleželo. Ale jednalo se mi o to, zda se to dá vůbec jíst. A dá a je to dobré. Hlavně mě ten oběd zasytil a to bylo nejdůležitější, nemít hlad.

    Na svačinu jsem si dala polévku. Já nemám ráda rajskou z pytlíku. Z pytlíku přece není nic dobrého. Ale rajská od KetoDiet je chuťová topovka. Jako tu polévku si objednám i mimo testování. Prostě mňam. Fakt rajčatová nasládlá chuť, dobře slaná, byly v ní nudle, co víc si přát při dietě.

    Když přišel čas večeře, udělala jsem si smoothie s příchutí lesní směs. Tak šejkr, voda, nasypat a šejky šejky šejky. Nedala jsem do ledničky odstát a to byla chyba. Uff, no. Chuť docela nic moc. Takový pocit pití teplé omítky. Ta chuť ovoce se nějak ztratila. Takto proběhl můj první den. S mým výpočtem BMI mi byla doporučena dieta Intense. A to je jídelníček pro krok 1.  Neměla jsem hlad, přežila jsem to. Za den jsem opravdu vypila snad 3 litry vody s citronem.

    Den druhý

    Snídaně proteinová káva. Šejkr a jedem... odstát 45 minut. No, nebudu lhát, že to je docela dost. Když si chceš dát jídlo a musíš čekat 45 minut. Ale já si musím dát ráno lék a nesmím na něj 30 min jíst, takže já jsem už naučená a problém mi to nedělalo si počkat. Chuť. Káva s čokoládou. Ale káva, jako logr bez cukru takové té kávy zabiják s jemným instantním nápojem z čokolády. Nebylo to ani nejhorší ani nejlepší, ale bylo to studené a po ránu je hlad, takže to bodlo. A kávu tu já můžu v jakémkoliv stavu. Takže v podstatě spokojenost. Svačinka opět zeleninové smoothie.

    Oběd. Teď, když si vybavím co jsem udělala se fakt směji a říkám si, že jsem fakt čuně.  Jako první věc, všechno čtu bleskovou rychlostí. V mém případě jako bych to nečetla. Říkala jsem si palačinka. Jéé, tak bych si dala plněnou palačinku na slano. Tak jsem si udělala vajíčko se šunkou. Náplň dala do palačinky, posypala sýrem a dala si k tomu salát z bílého zelí. První sousto, no do .... co to sakra je. Ano, palačinka je s příchutí vanilky, kdy já nikde o vanilce nečetla dokud jsem to nedala do pusy, následně jsem běžela do koše hledat co to sakra je za palačinku. Od té doby jsem raději četla všechno pořádně. A jako správné čuně, když už jsem se s tím dělala, jsem to i dojedla. Ano, jsem čuně.

    Na svačinu jsem si udělala vanilkový puding. Miluji puding a tak jsem se těšila. Krásně jsem si ho připravila, zbíhaly se mi sliny. První lžička. Fuj, ble, ble.. fakt, puding se absolutně nepovedl. Takový humus. Hnusný humus. Třepalo se to jak sulc a chuť, vždyť to se nedá k ničemu přirovnat. Prostě puding fakt ne, samozřejmě můj pes nepohrdne ničím, když se nejedná o granule. Argo si dal puding.

    Na večeři jsem si udělala zeleninový talíř. Udělala jsem si radost, miluji zeleninu a po pudingu bylo potřeba si spravit chuť.

    Takto probíhalo 5 dní. Kdy jsem pila hodně vody a flašku nosím všude sebou. Ven na procházky s kočárkem, do auta, do batůžku. Opravdu srdcovka.

    Jeden den jsem si dala na snídani croissant. Fakt mňam, byla to taková bomba sladká a přitom bez cukru. Ukojilo to mojí chuť po něčem sladkém. Na chuť bodly i chipsy. Fakt super. Chutnají jako krekry. Lehce pálivá příchuť a dobře slané.

    A přišel den měření. To bych nebyla já, abych si neudělala tabulku, nezměřila se a nezvážila. Začala jsem na váze 81 kg. Za těch pár dní jsem už pociťovala změny na oblečení. Po týdnu jsem se dostala na váhu 77 kg. Pro mě neskutečný šok. Není dieta jako dieta, že jo. Takže 3 kg dole, jako masakr. Další týden jsem si už zařadila jídlo k tomu testování. Po 2.týdnu jsem se zvážila a 76 kg. Takže v podstatě zdravé hubnutí.

    Kdy fakt se mi nechce vymýšlet, co si dám na večeři, protože manžel si poručil pečený bůček a ten fakt si dát nechci. A namísto si udělám omeletu nebo polévku. Spěchám ráno něco vyřídit a udělám si proteinový nápoj, který mě zasytí. 

    Takové shrnutí těch 14 dní testování. Nesčetné hejtování tohoto testování. Až jsem si říkala, ty brďooo proč. Vždyť já do toho šla dobrovolně, vím, že to jsou chemicky upravená jídla, věděla jsem, co to obnáší. Komentáře odpůrců mě ale neodradily. Ba naopak bych moc chtěla poděkovat, že jsem dostala šanci jít do testování. Nakoplo mě to. Já ty 4 kg na sobě cítím. A  mám v plánu zhubnout více, protože já chci být zase ta sexy ženská. Ketodiet mě posunulo vpřed k tomu mému cíly. 

    #test_ketodiet2 #recenze #zkusenosti_ketodiet

    lucie7411
    23. kvě 2019    Čtené 733x

    KetoDiet nezkusíš, nevíš 🙂

    Hezký den koníkovky, jedná se o mé první testování na Modrém koníku. Velmi jsem se na něj těšila a byla jsem nedočkavá  až nastane den D a kurýr zazvoní a předá mi balíček.  Při rozbalování jsem byla napnutá, co bude vše balíček obsahovat. Brala jsem to jako příležitost se sebou něco začít dělat.

    S váhou bojuji opravdu celý život. Kdybych Vám měla vypsat co jsem vše zkusila, tak bych to do zimy nestihla sepsat. Myslela jsem, že budu poctivě Ketodietu dodržovat dle plánu www.ketodiet.cz, nicméně po 2 dnech jsem musela skončit. Večer se mi udělalo zle, ale opravdu tak moc zle, že jsem nebyla schopná vstát ani z postele. Přišlo mi to jako horší chřipka. Tělo se zřejmě dostalo do ketózy a bohužel takovou reakci jsem nečekala.

    Myslela jsem, že už nic horšího být nemůže, ale mýlila jsem se. Přidala se mi k tomu bolest slepého střeva. V ten moment jsem si řekla, že to nevzdám. Nicméně zdraví máme jen jedno...

     Produkty jsem zařadila jako doplňkové jídlo během dne. Což pro mě znamenalo svačinky a večeře. Během dalších dvou dnů jsem se dala do kupy a bolest i nevolnost odezněla... Nevím jak moc to byla náhoda nebo zda na to měla KetoDieta vliv. Dle mého KetoDieta působí na každého jinak a holt pokud nezkusíš, tak nevíš.

     Co se týče produktů, něco mi chutnalo a něco ne. Opět je to o chuti každého z nás. Jídlo bylo doporučeno ředit 200-250ml vody, dávala jsem více cca 300ml, i tak byla konzistence dobrá a chuť nebyla tak výrazně sladká.

    Proteinový KetoDiet Smoothie - lesní směs

    - chuť dobrá

    - obsahuje kousky ovoce

    - nezasytil na dostatečně dlouhou dobu

    Proteinová KetoDiet káva

    - nedokáži objektivně posoudit - kávu nejsem schopna v jakékoliv podobě pozřít

    - manželovi káva chutnala

    Proteinová KetoDiet palačinka s vanilkovou příchutí

    - chuťově průměrná

    - ideální snídaně

    - povedla se mi až napotřetí bez trhání

    Proteinová KetoDiet vaječná omeleta 

    - ta se mi povedla bez trhání na poprvé

    - chuťově dobrá

    - se zeleninou zasytila

    Proteinový KetoDiet máslový croissant

    - byl hodně práškový

    - nezaujal mě

    Proteinové KetoDiet chipsy s příchutí chilli

    - tak ty byly výborné

    - křupavé

    - i manžel křupal 🙂

    Proteinová KetoDiet rajčatová polévka

    - tak ta byla ze všeho nejlepší

    - chuťově výborná

    - plná malých nudliček

    - za mě opravdu TOP

    Proteinový nápoj s příchutí banánu

    - chtěl více naředit, jinak by byl hodně sladký

    - voněl po banánech

    - nezasytil mě

    Proteinový pudink s příchutí vanilky

    -nechutnal mi, opravdu jsem ho nedokázala sníst

    Balíček obsahoval shaker a láhev na vodu, vše splnilo svůj účel na 100%. Díky nim jsem si jídlo mohla dopřát i na celodenní cestě v autě, což je super. V láhvi je síťka  na ovoce, do které jsem si nejčastěji dávala citron a mátu ze zahrádky. Shaker má na sobě přímo odměrku na vodu, takže není třeba dalšího nádobí. Za mě velká spokojenost.

    Za 14 dní jsem zhubla 3,5kg. Naučila se dodržovat pitný režim díky skvělé lahvi na vodu. Jsem moc ráda, že jsem měla tu možnost otestovat produkty KetoDiet. Vážím si příležitosti od Modrého koníka. KetoDiet doporučím vyzkoušet, ale jak jsem psala výše, ne každému sedne..

    Každý z nás má jiné chutě, jiné představy a hlavně každé tělo reaguje na změnu jinak.

    Děkuji za možnost testování KetoDiet, hezký den koníkovky 🙂

    #test_ketodiet2 #recenze #zkusenosti_ketodiet

    rory_g
    23. kvě 2019    Čtené 536x

    Story of vorvaň aneb šance na změnu

    V první řadě děkuju týmu Modrého koníka za možnost testovat výrobky KetoDiet. Do testování jsem se přihlásila, protože s váhou bojuju celý život. Teď, "na stará kolena", jsem mámou rok a půl malého prcka, který je velmi, velmi akční. K tomu má jeho starší bráška vývojovou dysfázii a mimo jiné i poruchu soustředění s hyperaktivitou. Takže si umíte představit tu radost. No a já bych jim chtěla stačit, být aktivní a zdravou mámou.

    Přiznám se, že s keto dietou už mám dřívější zkušenost, takže i můžu porovnávat. A zcela objektivně říkám, že KetoDiet je chutná, oproti té druhé, tam mě to stálo hodně přemáhání, abych jídla pozřela. Kromě dalších problémů...

    Balík s produkty k testování obsahoval banánový koktejl, smoothie s příchutí lesní směs, vanilkovou palačinku, zeleninovou omeletu, rajskou polévku, vanilkový puding, kávu s čokoládovou příchutí a také jeden croissant a chilli chipsy. Až na ten croissant, který jsem do sebe fakt soukala pod tlakem, mi výrobky chutnaly. Palačinky i omelety jsou suché, ale dá se to vyřešit trochou bílého jogurtu, zeleninou nebo nápojem.

    Káva je spíš taková chuťovka, rozhodně nezasytí, stejně jako smoothie. Jako svačina dobré, plnohodnotné jídlo tím ale nenahradíte. Naopak proteinovým koktejlem, omeletou atd ano. Jednoznačně TOP byla rajská ♥

    Další plusy vidím ve vůni, všechny výrobky, které jsem testovala, mají příjemnou vůni. Na co si ale dejte pozor, zejména pokud nejste zvyklé sladit, je šílená sladkost, tak více řeďte 🙂

    Za dva týdny, co dietu užívám, jsem shodila 6 kg. Při počáteční váze 93 kg si myslím, že jde o dobrý výsledek a že si jej udržím, ono velkou výhodou je, že vás ta suchost, sladkost a proteinová příchuť nutí neustále pít.

    Což mě přivádí k dalšímu obsahu balíku, a to naprosto skvělé láhvi na vodu. Kromě vychytaného uzávěru s jištěním proti otevření, má i "síťku" ať už na čaj, ovoce, led, tak třeba na citron, který se stal mou oblíbenou příchutí vody. Dále bych ráda zmínila vychytaný šejkr, který má šroubovací nástavec na dno, takže pokud třeba plánujete výlet, můžete si vzít jídlo s sebou a snadno jej připravíte kdekoli. Šejkr má také na boku stupnici, takže vodu potřebnou k přípravě snadno odměříte a nemusíte hledat další nádobí.

    Celkově jsem tedy z KetoDiet pozitivně naladěná, ačkoli chápu, že někdo proti ní může mít výhrady. Já ji beru jako berličku, která mne nakopla k tomu, abych se začala zase lépe stravovat a něco se sebou dělat. Myslím, že je to jako se vším - pokud k něčemu přistupujete se zdravým rozumem, tak je to v pořádku. Samospásné není nic, ani KetoDiet, ani jiná dieta, vše je ve vaší hlavě a ve vašich rukou 🙂

    Hezký den a ještě jednou díky @konik_testuje

    #test_ketodiet2 #recenze #zkusenosti_ketodiet

    sistersss
    20. kvě 2019    Čtené 374x

    S KetoDietou hravě a snadno aneb „cesta za lepším já“

    Výhra v testování těchto produktů pro mě byla opravdu velkou příležitost začít se sebou něco dělat. Startovací váha ukazovala 73,2 kg k dnešnímu dni (tj. 20.5.2019) je moje váha na 70,4 kg při výšce 165 cm. V článku se vyjádřím k jednotlivým produktům, ale pro začátek malé ohlédnutí.

    Musím uznat, že jsem zpočátku myslela, že budu opravdu dodržovat KetoDietu dle plánu na stránkách www.ketodiet.cz, ale upřímně po dni a půl na této „stravě“, jsem se rozhodla, že budu produkty spíše využívat jako doplněk k mé normální zdravé stravě. V balíčku jsem měla vždy testovaný produkt po 7 ks s výjimkou Croissantu a Chipsů – ty byly po 1 ks. Součástí byl ještě shaker a láhev na vodu, která patří k TOP produktům.

    Pro zajímavost můj denní jídelníček:

    SNÍDANĚ: Proteinová KetoDiet palačinka s vanilkovou příchutí doplněna ovocem

    SVAČINA: Bílý jogurt, pomeranč a hrst oříšků (mix)

    OBĚD: Veggie steak, zeleninový salát s kapkou olivového oleje

    SVAČINA: Proteinový KetoDiet banánový nápoj + ředkvičky a kedlubna

    VEČEŘE: Proteinová KetoDiet rajčatová polévka se zeleninovým salátem

    V průběhu dnes jsem měla 2x espresso s kapkou plnotučného mléka a cca 2,5 l vody s citrónem.

    Zjistila jsem, že takto nastavený jídelníček mi velmi vyhovuje. Jednotlivá jídla jsem střídala dle chuti – přidávala jsem jiné ovoce, zeleninu, někdy vyměnila jogurt ze tvaroh nebo naopak palačinku KetoDiet za puding KetoDiet apod.

    A teď k samotným produktům, kdy se vyjádřím k chuti, konzistenci a zasycení. Vesměs všude bylo doporučeno míchat produkty s 200 – 250 ml vody – já si dávala necelých 300 ml, protože jinak to bylo na mě opravdu velmi sladké.

    Proteinový KetoDiet banánový nápoj

    Chuťově velmi výrazný po banánech, konzistence dobrá a zasytí zhruba na ty 2,5 hodiny. Osobně jsem ho využívala hlavně po cvičení k odpolední svačině.

    Proteinový KetoDiet smoothie nápoj

    Směs ideální k dopolední svačině s hrstí oříšků. Chuťově méně výrazný, na můj vkus i po větším naředění dost sladký. Plusem jsou kusy ovoce, které v něm jsou. Mínusem je, že jsem po něm měla celkem brzy hlad.

    Proteinová KetoDiet káva

    Pro mě, jako milovnici kvalitní kávy, to byla velká výzva. Po prvním ozkoušení popravdě 1/3 letěla do záchodu. Velmi sladká chuť kávy, která se nedala vypít. Při druhém testování jsem přidala dvojnásobek vody a zařadila do jídelníčku jako dopolední svačinu s ovocem. Kupodivu bych ji nakonec zařadila mezi nejlepší produkty.

    Proteinový KetoDiet puding

    Tak toto bylo obrovské zklamání. Konzistence by byla ještě dobrá, ale chuťově opravdu ne. Hodně byl cítit proteinem a celkově se to dle mého názoru opravdu nedalo moc jíst.

    Proteinová KetoDiet palačinka s vanilkou příchutí

    K snídani ideální volba! Stačilo velmi malé množství vody, na pánvičce jsem smažila bez kapky oleje a krásně šla otočit. Chuťově byla výborná a opravdu byla cítit po vanilce. Já vždy doplnila o ovoce, případně o lžíci zakysané smetany.

    Proteinová KetoDiet rajčatová polévka

    Musím uznat, že toto byl TOP produkt. K večeři se zeleninovým salátem a jak jsem si „pošmákla“. Stačilo zalít vodou, nechat odstát a mňamka byla na světe. Žádné hrudky, nudličky v polévce byly také dobré a konzistenci měla jako normální polévka.

    Proteinová KetoDiet vaječná omeleta

    Naopak toto byl největší omyl v celé nabídce. Jednou jsem si ji udělala k večeři se zeleninou. Chuťově nebyla vůbec špatná, ale popravdě se mi příčilo dělat si omeletu ze sáčku, když mám v lednici čerstvá vajíčka od našich slepiček.

    Proteinová KetoDiet chipsy s příchutí Chilly

    Kdy jindy je vyzkoušet, než k hokeji. A byla to dobrá volba. Na to, že moc kořeněná jídla nejím a to včetně chipsů, jsem si na těchto moc pochutnala. Ostré byly tak akorát, chuťově moc dobré a hezky křupaly. Dokonce i manželovi chutnaly a to už je co říci.

    Proteinový KetoDiet máslový croissant

    Neurazí, nepotěší. Jsem ráda, že byl v nabídce jenom jeden. Nic zvláštního. Chuťově hodně cítit po proteinu. Raději si upeču zdravý koláč 🙂

    Mimo jiné byl v balíčku i:

    SHAKER, který za mě splnil to, co měl. Dobře mi vše promíchal, hezky se umýval a jeho velikost byla ideální na cestování. Součástí byla i odměrka (zřejmě na proteinové nápoje), kterou jsem ani jednou ale nevyužila, LÁHEV na vodu, na čaj a na cokoliv Vás napadne. Dovnitř je možné vložit takové sítko, které jsem využívala na 100 % a dávala si do něj různé ovoce. Objem je 600 ml a vydrží vysoké teploty. Má skvěle řešený uzávěr, tudíž se Vám nikde neotevře a nemůže se vylít (docela mi trvalo na to přijít, jak se to vůbec otvírá). Skvěle se vymývá a je ideální na cestování.

    Na závěr malé osobní ohlédnutí

    Jakmile mi přišel balíček, byla jsem štěstím bez sebe. Jsem vděčná, že jsem byla do tohoto testování vybrána a rozhodně ničeho nelituji. Setkala jsem se během testování s řadou negativních komentářů, ale já můžu s klidným svědomím říci, že díky tomuto testování se mi hlavně navrátila chuť znovu cvičit, odbourala jsem sladké a mám energie na rozdávání. Tady pár výhod a nevýhod KetoDiety pro mě, i když těch výhod je mnohem více.

    VÝHODY: 

    · Shodila jsem pár kilo

    · Naučila jsem jíst pravidelně

    · Zvýšila jsem svůj pitný režim

    · Znovu jsem získala chuť cvičit (a do dnešního dne cvičím každý den min. půl hodiny)

    · Nemam chuť na sladké

    · Vyřadila jsem pečivo z jídelníčku

    · Zvedlo se mi sebevědomí

    · Mám neuvěřitelné množství energie

    · Lépe spím

    · Dívám se na svět s větší úctou

    NEVÝHODY:

    · Stojí to dost peněz

    · Některé produkty KetoDiet nejsou chuťově dobré

    Pokud budete mít jakékoliv otázky, klidně mi napište do zprávy 🙂

    Přeji Vám krásný den a třeba někdy zase u testování 🙂

    #test_ketodiet2 #recenze #zkusenosti_ketodiet

    Je to tadyyyy 🤟🤟 týdenní měření 😍 minulý týden jsem vážila 80.5 kg. Dnes váha ukazuje 77.9 kg😑 všude ubyly 2 cm🍀 a přiznám se, že jsem v neděli zhřešila 😂 takže zatím pecka #test_ketodiet2

    “Honba” za dokonalou postavou pokračuje... 😂

    Dokonce jsem na to uloupila i broušené sklo, aby se mi to lip pilo a chutnalo to... bohužel další produkt #test_ketodiet2 , co není dle mého gusta... skoda, ale asi ještě dlouho nebudu, jako tahle paní... 😊

    Palačinka s dýni a jogurtem 😍😍😍 mňam... #test_ketodiet2

    5 den testování... musím říct, že jsem čekala hlad a to velký hlad. Vždyť nejde žít na nějakých sáčcích a zelenině. A ono fakt jde. A ještě se to dá jíst.Už jsem měla možnost ochutnat vše, co jsme dostala. V tuto chvíli u mě vede rajská polévka, tak je fakt pecka. Tu bych mohla jíst každý den. Máslový loupák, to byla slast. Taková porce cukru bez cukru😂 ale taky, protože testuji nebudu tady lhát, že je vše mňamoozníí. Ten vanilkový puding je totální hnus. Jako fakt, za poslední dobu jsem nejedla nic hnusnějšího. A smoothie lesní směs jako taky žádná hitparáda, ale když je to hodně studené chuť je mnohem, ale opravdu mnohem lepší. Jinak za těch pár dní ze mě zmizela všechna zadržená voda 🙂 #test_ketodiet2

    (4 fotky)
    maanule
    Zpráva byla změněna    11. kvě 2019    

    Každá máme to svý... 👩‍👧

    #test_ketodiet2

    Bohužel, zatím moje největší zklamání... 😔
    #test_ketodiet2

    Komplexni recenzi na testované produkty sepíšu až v konečném článku... ✅

    marketaaaaa
    Zpráva byla změněna    8. kvě 2019    

    V den kdy mi došel balíček na testování Ketodiet, jsem večer strávila tím, že jsem studovala jejich stránky. Četla si postupy, recepty a kroky. Rozhodla jsem se, že těch 14 dní plně věnují do testování dle jejích kroků. I když tady proběhly diskuze, jak velká chemická srajda to je, jak to škodí a proč nejíme zdravě a nehýbem se... Já do toho testu jdu na 100%😊 těch 14 dní budu pytliková královna 😂🙈 #test_ketodiet2

    Zatím nejlepší věc z celého #test_ketodiet2 😂

    maanule
    Zpráva byla změněna    6. kvě 2019    

    Tak zitrkem pro me začíná #test_ketodiet2

    Všimla jsem si, ze je to další kontroverzní téma pro maminky tady na Koniku. Některé mají asi osobní zkusennost jiné, znají třeba od známých, některé jen z vyprávění.
    Předně bych vás chtěla poprosit, abyste ostatním maminkam tu radost, ze byly vybrané na testovacku, nekazily. Nemyslím to zle, ale empaticky vnímám, ze mají radost z toho, ze se na ne usmalo štěstí a je skoda jim kazit radost, nemyslíte?
    Svým komentářem u příspěvku testování, souhlasily s tím, ze mohou byt vybrány. 👍

    👎👎👎
    Sama mám s keto dietou (ne KetoDiet) zkušenost. V roce 2014, kdy jsem měla před svatbou, tato “strava” nebyla v ČR ještě tak proflaknuta... dala jsem na radu (jako mnoho jiných) jedné slečny, která se vratila z USA. Sama díky tomu zhubla 30 kg a chtěla se o zkušenosti podělit (na FB v te době pod názvem “HeighProteinDiet by Ellie”). Tato dieta, ale neměla s testovanou KetoDiet moc společného... v moji dietě jsem pila jen a pouze proteinové nápoje 5x denně... 3 týdny... následně se zařazovány vybrané druhy zeleniny a masa... za zmíněné tři týdny jsem zhubla 8 kg... tímto drastickým vydíráním svého těla jsem ho naprosto odrovnala... NE, neskončila jsem v nemocnici, ani mi nebylo spatne, ale během následujícího roku jsem přibrala 40 kg, které se mi do teď nepodařilo shodit... a ano hybala jsem se (i6x tydne fitko), krabickove stravování (3 měsíce) a další zaručeně způsoby, jak to půjde dole...
    👍👍👍
    Cestu jsem nasla až v LCHF stravě založené na zdravých tucích s minimem sacharidů... díky tomu už jsem něco málo zhubla...
    ♥️
    Do tohoto testování, jsem se přihlásila jen proto, ze jako mama dvou děti, studentka VŠ, manželka a občas i milenka (ano i s touto vahou 😂) svého manžela, proste někdy nemám čas... čas na to, abych povecerela, posnidala... pokaždé něco jiného... vím, ze tímto z LCHF trochu odbocim, ale ne energeticky... a to je pro me teď důležité...

    Testování zdar!

    maanule
    Zpráva byla změněna    6. kvě 2019    

    Balík dorazil a přiznám se, je toho víc, než jsem čekala... 😜😎 tak to fakt budu “mlada-krásná-perspektivní”... 😂

    #test_ketodiet2

    maanule
    Zpráva byla změněna    30. dub 2019    

    Jupiiiii!!! Budu testovat #test_ketodiet2

    A třeba budu zase “mladá - krásná - perspektivní” 😂😂😂 jako před lety... (edit: viz foto)

    Lahodná chuť čokolády, čerstvé rohlíčky, křupavé brambůrky a osvěžující zmrzlina… Které jídlo či pochutina je vaší neřestí a neumíte se jí vzdát, i když víte, že je vaším nepřítelem v boji s nadbytečnými kilogramy?

    Pojďte si trošku zamlsat a my vás odměníme 3 srdíčky ❤

    Ale nemusíte zůstat jen při odpírání, zhubněte s KetoDiet chutnou cestou. Ještě stále se můžete zapojit do testování: https://www.modrykonik.cz/blog/konik_testuje/article/vase-zkusenosti-s-ketodiet-99aur0/

    #test_ketodiet2

    konik_testuje
    23. dub 2019    Čtené 4157x
    Image title

    Vaše zkušenosti s KetoDiet

    Léto se nezadržitelně blíží. Oversize svetry a kabáty je potřeba vyměnit za oblečení, které kilogramy navíc nezakryje tak snadno. Je načase neodkládat hubnutí a pustit se do boje. Odpočítávání už běží… Zhubněte jednou a provždy a udržte si svoji vysněnou váhu. S KetoDiet to půjde snadno!

    Co budeme testovat

    KetoDiet je oblíbená proteinová dieta, která která vznikla před osmi lety v České republice

    a je určená pro všechny, které trápí nadváha. Tato dieta je založená na radikálním snížení příjmu sacharidů a zvýšení příjmu bílkovin. Během dietního plánu nahrazují běžnou stravu speciální proteinová jídla, díky kterým se vaše tělo dostane do ketózy a začne spalovat uložené tuky. Škála produktů je doopravdy široká, od nápojů, smoothie, polévek, omelet až po chutný chléb a sladké tyčinky. Všechna jídla potěší vaše chuťové pohárky, zasytí vás a poskytnou vám všechny potřebné živiny, minerály a vitamíny, které jsou během hubnutí potřeba.  Hubnutí s KetoDiet není jen o stravě, ale i o celkovém přístupu k jídlu, sportu a životnímu stylu.

    Otestujte samy, jak tato dieta funguje a poznejte výrobky, které vám dopomohou k ideální figuře. Nejenže zhubnete, ale naučíte se i pravidelnému stravování a ušetříte mnoho času, který je v dnešní době doopravdovou cenností.  Nemusíte ztrácet čas přípravou speciální stravy, Ketodiet jídla máte hotová za pár minut. A někdy i rychleji J

    V balíčku najdete množství dobrot. Na své si přijdou příznivci sladkého i slaného.

    Dostanete zkrátka od každého trošku:

    Proteinový croissant s máslovou příchutí

    Proteinové smoothie příchuť lesní směs

    Proteinová ledová káva s čokoládovou příchutí

    Proteinová polévka rajčatová s nudlemi

    Proteinový pudink s vanilkovou příchutí

    Proteinová palačinka s vanilkovou příchutí

    Proteinové chipsy s příchutí chilli

    Proteinová omeleta se sýrovou příchutí

    Proteinový nápoj příchuť banán

    Dámský stylový shaker

    Zelená trendy láhev na vodu

    Toto testování vás dostane do formy, tak už připravujte ty sukně a úzké džíny, které vám už léta leží ve skříni. 

    KetoDiet má výživovou poradnu online a zdarma, takže kdykoliv budete mít s čímkoliv potíže, můžete se na jejich poradkyně kdykoliv obrátit.

    Koho hledáme

    Hledáme 10 žen, které trápí nadváha. Tyto ženy musí být zodpovědné a dostatečně motivované. Měly by být odhodlané pustit se do hubnutí a vzdát se svých starých (zlo)zvyků. Nejde však jenom o hubnutí, ale si produkty můžete dát do běžného jídelníčku. Nemusíte držet striktní dietní plán. Jde i o ochutnání a o to, že s jídly KetoDiet můžete i vařit. Své zkušenosti z testování by měly zaznamenávat a dělit se o své pocity, názory či úspěchy s ostatními uživatelkami, které jim budou fandit a podporovat je.

    Testování není určené ženám, které jsou těhotné, nebo kojí, a také těm, co za posledních 6 měsíců absolvovaly nějakou dietu. Ani těm, které mají některou z těchto kontraindikací.

    Jak se zapojit

    Pokud splňujete výše uvedené podmínky, nic vám nebrání v tom, abyste se zapojily do tohoto testování, které možná právě vám změní život. Stačí, když napíšete komentář, ve kterém nás přesvědčíte, že právě vy byste měly být jednou z těch, které dostanou šanci pustit se na cestu ke svému novému tělu. Klidně přidejte i fotografii, to však není podmínkou 🙂

    Čas se zapojit máte do neděle 5.5.2019 a v pondělí 6.5.2019 vybereme 10 žen, které budou mít možnost ochutnat tyto lahodné produkty a pustit se do boje s nadbytečnými kily.

    Držíme vám palce a těšíme se na vaše komentáře,

    konik_testuje

    I vás trápí nějaké to kilo navíc? Větší bříško, stehna či „boky jako skříň“? Která část vašeho těla je pro vás nejvíce problémová?

    A) Břicho
    B) Stehna
    C) Zadek
    D) Boky
    E) Jsem se sebou spokojená

    3 srdíčka pro radost poletí za každou odpověď ❤ Pokud jste ale odpověděly A, B, C či D, určitě vás zaujme testování KetoDiet, které si poradí s nadbytečnými tuky 🙂 Už za chvíli!

    #test_ketodiet2