anetka1701
    3. zář 2017    Čtené 457x

    Magnet3Pagen - aneb tohle se nepovedlo

    Hrozně ráda zkouším nové věci. Baví mně testovat, ochutnávat a experimentovat a proto jsem i nadšená a vytrvalá v přihlašování do různých testovacích výzev i tady na koníkovi. Test kuchyňských pomocníků byl jasná výzva a já se nemohla dočkat, až přijde balíček skvělých  kuchynských pomocníků, se kterými bude radost vařit a zdobit. Když zavolal pošťák, nadšeně jsem běžela dolů a balíček si převzala. Po rozbalení mně čekalo první velké zklamání - nebyl tam totiž ani jeden výrobek z těch, které jsem si přála. Nakonec jsem nad tím mávla rukou a rozhodla se, že je aspoň prostor pro to vyzkoušet nepoznané a pustila jsem se s dětma do prvních pokusů.

    Jako první mně velmi zarazilo a zklamalo, že u žádného výrobku nebyl pořádný návod. Opravdu bych uvítala třeba rady, tipy a recepty, ale nenašla jsem nic - jen u pečící formy byl jakýsi návod k použití v několika jazycích (bez češtiny) ale i tak jsem se z něj nic podstatného nedozvěděla.

    Jako první jsem vyzkoušela krouhátko na mrkev. Mělo vytvářet zajímavé květiny na ozdobení jídel. Sice teda při krouhání z "ořezávátka" lezl dlouhý had, ale jak z něj vytvořit květiny, joo, tak na to jsem nepřišla. Krom toho, že je u použití ořezávátka celkem dost odpadu (ale s tím si poradím - mňam) používá se nepohodlně a klouže, jako zdobení se mi výsledný produkt nelíbí. Ale nebyla bych to já, abych si nenašla alespoň něco 🙂 Do salátů si totiž moc ráda dávám mrkev na tenké plátky (škrábu škrabkou) a s touhle pomůckou to jde ještě snadněji a pohodlněji. Takže výrobek používat budu, jen teda k jiným účelům, než byl navržen.

    Jako druhé přišlo na řadu vykrajovátko různých tvarů. Za mně tedy - absolutní zklamání. Zkusila jsem více různých věcí, ale hvězda nevykrojila nic... Jen spíš věci pomačkala a znehodnotila:( Ta letěla hluboko do šuflete hodně rychle. Vykrajovátko karetních tvarů jí vemi brzy následovalo - nápad dobrej, ale ty tvary měli být jednodušší a menší!!! Opět jsem zkusila víc různých jídel, zeleninu i sýry, ale že by to bylo hezké nebo se tím dalo něco zdobit se opravdu říct nedá...

    S jistým zklamáním jsme se pustili do testování posledního produktu - pečící formy. U té byl i "nějaký" návod, ale ne recept. Sáhla jsem po osvědčené klasice a udělala šátečky z listového těsta. Manipulace snadná, pracovalo se s tím dobře, jen tedy šestiuhelník měl dost velký "odpad" těsta, tak jsem ze zbytku udělala sýrové šneky  Konečný výsledek hodnotím 2-, šátečky vydrželi zavřené a pevné, jedlo se to pohodlně a šli krásně ven. Na druhou stranu, podobné si umím udělat i doma na plechu a nemusím mít v kredenci plechovou zbytečnost, která se na nic jiného nehodí... Alespon něco na testování ale dopadlo dobře  Myslím že plech třeba někdy ještě použiji...

    Moc mně mrzí psát negativní recenzi, snad je to i horším výběrem došlých produktů, ale ve mně převládá zklamání. Nepřidávala jsem průběžně žádné příspěvky, pořád jsem doufala že to dopadne dobře a já se naučím s výrobky pracovat, ale, bohužel... Opravdu moc mi chybí český návod, recepty, rady a tipy - celá zásilka na mně působila dojmem něčeho, co jsem si koupila za dolar na ebayi.

    #test_magnet3pagen

    handav
    2. zář 2017    Čtené 215x

    Testování Magnet3Pagen

    Občas se snažím zapojit do testování na koníku, ale nikdy se na mě neusmálo štěstí.

    A budou výrobky do kuchyně, to by stálo za to zkusit štěstí. Píši komentář a doufám. Ve stanoveném termínu mi dorazí tři srdíčka, s tím, že vybrané uživatelky byly osloveny zprávou. Hm tak nic. Asi o den později mám zprávu, že jsme byla vybrána - ty jo sláva. Zrovna jsme měla den bllbec, tak toto mě opravdu potěšilo. Rychle na sebe posílám kontakty a netrpělivě vyhlížím pošťáka či kurýra. Přeji si nejvíce formičky na pudink, manžel vaflovač.

    A den D. Kurýr přijíždí, běžíme s dětma pro balíček. Dorazila nám pečící forma na taštkičky, spirálka na zeleninu, sada tvořítek na zeleninu a ovoce. 

    Hned na záčátek bych vytkla, že vše dorazilo bez návodů, u formy bych čekala i třeba  recepty. Nevím, zda můžu dát do myčky, zda je nutné formu potírat olejem, či jinak před pečením ošetřit. Já potírám kapkou olejem a osvědčilo se mi.

    Pečící forma na taštičky

    Byla jsme na ní zvědavá, a musím říct, že jsme z ní opravdu nadšená. Krásně se s ní pracovalo, používala jsme listové těsto a zkoušely jsme jak na sladko tak na slano. Jediné co, tak radýlko by mohlo být malinko ostřejší, musela jsme víckrát přejet, ale to byl celkem detail.

    Vyzkoušeli jsme i na svačinu, večer, jsem si připravila, dala do ledničky a ráno se nám upekly čerstvé taštiky a na výletě se hodily.

    Teda jeden malý minusek bych našla - pro naší rodinu by se hodily dvě, ale nebyl problém opéct k večeři slané, a hodit na plech druhou várku sladkých na dopucnutí. A naopak jsme zkusila dát i tři kapsičky a také nebyl problém.

    Spirálka na zeleninu

    Tak tento produkt mě celkem zklamal. Zkusila jsme akorát na mrkvi, pač další zelenina mě nenapadla (tady by člověk určitě uvítal návod resp tipy, jakou zeleninu použít). Je potřeba celkem úzká zelenina. Nedařilo se mi vykrájet "proužek" zelelniny v celku, trhalo se to. Do kytičky měl můj výtvor daleko.

    Vykrajovátka na ovoce a zeleninu

    První vykrajovátko (4 tvary) jsme zkoušely na sýru. Tady máte hlavně plus, že to bavilo syna a odpůrce sýra jedl sýr 🙂. Ale jo, jinak celkem dobré. Většinou jsme vykrajovala po "jednom", aby nebylo toliko zbytků a vykrájely jsme, co nejvíce. Ten užší tvar (kytička) šel hodně špatně vyndavat. Ale jinak hodnotím spíše kladně.

    Zato "kráječ", těn mě hodně zklamal. Na obrázcích tady bylo všude krásně rozkrojené rajče. Nevím, jestli jsme měla blbá rajčata, ale ať jsme dělala co jsme dělala, rajče mi maximálně prasklo.

    Takže za mě zklamání. Článek píšu mimo domov a i jsem zjistila, že nemám ani fotku, tak tento výrobek bez fotky u mě. Ale ono nebylo ani o co stát 🙂.

    Závěr:

    Jsme ráda, že jsme výrobky mohla vyzkoušet. Celkově je to pro mě tak padesát na padesát. Dorma na pečení mě nadchla, čtyř vykrajovátko taky dobrý, zbytek mě zklamal. A určitě bych uvítala návody.

    luciska82
    31. srp 2017    Čtené 545x

    Testování Magnet3Pagen

    Dostala jsem možnost testovat pomocníky do kuchyně od Magnet3Pagen. Moc děkuji, opravdu jsem si to užila. Vyzkoušela jsem nové věci a kluci (všichni tři) byli rádi, že jim na talíři přistály nové dobroty. A že výzvy nebyly vždy jednoduché 🙂

    Forma na vafle „SRDCE“

    Ač máme doma vaflovač (kombinovaný s toustovačem), nikdy jsem se nedokopala k výrobě této belgické pochoutky. Takže jsem se s chutí pustila do testování.

    Zkusila jsem sladkou i slanou variantu a obě se povedly na jedničku. Uspořádala jsem závod mezi formou, vaflovačem a lívanečníkem. Nejrychleji těsto upekl lívanečník (pánev), ale to přeci nejsou vafle. Druhý se umístil vaflovač – ale bylo z toho dost nepořádku a nějak to čoudilo. Ve formě se upekla krásná vaflová srdíčka a bez nepořádku. Což je super, protože na nepořádek mám doma jiné dva experty.

    Klady:

    • Krásně se v ní peče (pěkný tvar).
    • Nemusela jsem používat žádný tuk na vymazávaní (ani sprej), nic se nepřichytilo a hotové vafle šly bezchybně vyklopit.
    • Formu jsem jen opláchla a nechala vyschnout. Dala by se určitě šoupnout do myčky (ale nikde nebylo uvedeno).

    Zápory:

    • Velkou nevýhodou pro naši rodinu, kde jsou kluci velcí jedlíci, je velikost formy. Abych je nakrmila, potřebovala bych formy alespoň tři.
    • Při pečení jedné formy s vaflemi je velká spotřeba energií (pomalejší příprava).
    • Vyšší pořizovací cena.

    Recepty:

    Vafle se sýrem a šunkou

    těsto:

    • 100 g másla
    • 3 vejce
    • 1/2 lžičky soli
    • 250 g hladké mouky
    • 1/4 lžičky prášku do pečiva
    • 100 g goudy (může být i eidam)
    • 5 plátků šunky
    • 250 ml vody (dala jsem půl mléka)

    Změklé máslo dáme do mísy, přidáme celá vejce a sůl a ručním šlehačem ušleháme do pěny. Prosejeme mouku, smícháme s práškem do pečiva a spolu s vodou rovnoměrně vmícháme do zpěněného vaječného krému. Sýr jemně nastrouháme, šunku nakrájíme na malé kostičky. Vše promícháme a dáme se do pečení vaflí.

    Belgické vafle

    těsto:

    • 300 g hladké mouky
    • 10 g kypřicího prášku do pečiva
    • špetka soli
    • 75 g krupicového cukru
    • 100 g másla
    • 2 vejce
    • asi ½ litru mléka
    • skořice (podle chuti)

    Všechny sypké ingredience smícháme, přidáme změklé máslo, vejce, mléko a vyšleháme v hladké těsto (konzistence jako na lívance), které necháme 2 hodiny odstát. Pečeme vafle. Zdobíme vším, co máme rádi – marmeláda, čokoláda, zakysaná smetana s vanilkovým cukrem, ovocem všeho druhu.

    6 pudinkových formiček

    Formičky na pudink se vždycky hodí. Je to oblíbená pochoutka našich kluků. Baví mě je překvapovat – barvy, tvary, příchutě, ozdoby. Prostě pudink stokrát jinak.

    S formičkami se krásně pracovalo. Jsou stabilní a dobře se do nich nalévá tekutina. Dle mého pokusu se do šesti formiček vejde pudink přesně z litru mléka – jen pudinku, bez ovoce, piškotů… Formičky se dají z vrchu uzavřít víčkem a narovnat do ledničky (i na sebe). Pudink z vrchu neokorá a nezabere v chladničce místo. Pěkně se vyklápí – díky druhému malému víčku (asi se uvolní podtlak ve formičce a pudink vyklouzne v perfektním tvaru.

    Klady:

    • Stabilní.
    • Formičky se dají zavřít víčkem a narovnat do ledničky na sebe (nezaberou místo).
    • Krásně se vyklápí.
    • Prázdné jsou stahovatelné a ve skříňce (zásuvce) moc místa.
    • Jsou krásně barevné a kluci si vybírali, kterou si dají jako první.

    Zápory:

    • Žádné jsem nenašla – jen nevím, zda lze dávat formičky do myčky (nebyl přiložen žádný návod). Raději jsem nedávala.

    Vykrajovač zeleniny 2 v 1

    Když jsem v balíčku objevila tento vykrajovač, tak jsem radostí skákala. Máme moc rádi zeleninová jídla a saláty a taková vychytávka by se nám hodila.

    OKURKA: Ale první zkouška dopadla neslavně. Z okurky mi to dělalo kašičku - zoubky v podavači nejsou asi příliš dlouhé - při šroubování se neudrží v okurce a začnou ji strouhat i z druhé strany. Ale nevzdala jsem se... a udělala poznatek - okurka nesmí být moc široká (pak má moc měkkého prostředku) a nejlépe špička. Pak to dělá pěkné spirálky.

    ŘEDKVIČKA: Toto je zelenina, se kterou si struhadlo vyloženě rozumí. Z ředkvičky jsou krásné spirálky a bezchybné nudličky.

    MRKEV: Z mrkve vykrajovač dělá pěkné spirálky i nudličky (ty se musí od sebe oddělit rukou). ALE!!! Mrkev musí bít akorát velká, aby se do ní zaseklo co nejvíce zoubku v podavači. Menší mrkev se neudrží, při šroubování vypadne a nic z toho nebude.

    CUKETA: Cuketu to nastrouhalo na krásné špagety (jen musí být akorát velká, aby pasovala do struhadla). To znamená - opravdu tam nenacpu gigantickou cuketu od švagrové. Cukety jsem neměla tolik (té správné velikosti), abych udělala jen cuketové špagety, tak jsem je použila do omáčky. Samík byl nadšenej, že má špagety dole i nahoře.

    Do myčky jsem raději nedávala. Ale já tam nedávám ani kvalitní nože.

    Klady:

    • Vykrajovač dělá krásné spirálky, kterými se dá dozdobit hotové jídlov (pokud vyberete správný druh a tvar zeleniny).
    • Dokáže vykrajovat zeleninové špagety, ze kterých se dají připravovat zajímavá zeleninová jídla (pokud vyberete správný druh a tvar zeleniny).

    Zápory:

    • V podavači nejsou dost dlouhé zoubky a měkčí zeleninu (např. okurku) to může drtit do kašičky.
    • Pečlivý výběr zeleniny – musíte hodně přemýšlet nad jednotlivými kusy zeleniny, jestli se vejdou do struhadla a zda se do nich správně zaseknou zoubky.
    • Horší údržba strouhače na nudličky (zbytky se musí vyšťourat špejlí).

    Ještě jednou děkuji za příležitost testovat pro MODRÉHO KONÍKA (výrobky firmy Magnet3Pagen), dobře jsem se bavila (i když některé pokusy trošku škádlily moje nervy) 🙂 Ale byla to výzva 🙂

    vlaxyz
    29. srp 2017    Čtené 608x

    Testování kuchyňských pomůcek

    Dnes jsem se rozhodla, že napíšu recenzi na mnou vyzkoušené výrobky od Magnet3pagen.

    Koník mě vybral na testování a byla jsem velice nadšená. Ovšem nadšení velice rychle opadlo. Mám z toho velice smíšené pocity. V kuchyni se motám hrozně ráda, ale tohle bylo fakt za trest. 

    Výrobky přišli bez návodu (v životě jsem je v ruce nedržela). Ani na internetu jsem nenašla použití, natož tak jak se můžou čistit a umývat.

    Začnu u toho, z čeho jsem měla největší radost a to silikonová forma na vafle.

    Ano, ta se vážně povedla. Krásně se vafle vyklápěly, ale přece jen výtku mám. Přijde mi velice neekonomické a zbytečné zapínat troubu kvůli 5-ti vaflím. Takže formu musím po cca 12ti minutách vytáhnout a dělat další. Proto doporučuji, pokud si chcete formu pořídit, koupit aspoň 2-3. Což cenově vyjde stejně jako elektrický vaflovač. 

    Další na testování byly formičky na pudink. No co si budeme vykládat. Člověk neznalý by byl bez návodu nebo zkušenostech v háji. Nenašla jsem nikde uvedeno, na kolik litrů pudinku jsou, jestli mají být dnem nahoru nebo dolů, kterou dírou se to plní, prostě nic. No a pokud si u toho nebude lámat hlavu jako já, tak výsledek bude vypadat asi takhle.

    Samozřejmě jsem si nechtěla trhnout ostudu a udělala pudink i správně jak má být. Ale jen pro představu, jsou i lidi co to fakt neznají.

    No a jako poslední jsem měla testovat kráječ na zeleninu. Tak tohle byla fakt "pecka" 😂 Můžu říct, že jsme se nasmáli celá rodina, kdo toto vymyslel 😂 Jedním slovem katastrofa! 

    A jelikož jsem viděla, že s tím nemám problém jen já, tak asi to nebude rukama. 

    Opět návod nikde, na co to je, jak se to používá, umývá, nic. Tak jsem se do toho pustila sama 😂 Jako pokusného králíka jsem použila mrkev. No co z toho vzniklo nedokážu popsat ani já.

    Nakonec po desítkách minut zkoumání a strkání mrkve do otvoru mi vznikla celkem povedená spirála. O čištění ani nemluvím. Tohle fakt nedoporučuji. 

    Tímto bych chtěla celé testování uzavřít spíše negativní zkušeností. Jelikož to bylo moje první testování a hrozně jsem se na něj těšila tak jsem v závěru hodně zklamaná. 

    Kdybych chtěla používat formu na vafle, musela bych si dokoupit další, aby se to vyplatilo. Formičky na pudink se povedly. Ano, ty budu moc ráda dál využívat, ale ten kráječ na zeleninu... Velké zklamání.

    Moc děkuji za další zkušenost do života vaření a pečení 😊✌️

    nikola38
    29. srp 2017    Čtené 420x

    Test_magnet3pagen

    Ahojky. Dostala jsem se konečně k napsání recenze.  Byla jsem vybrána k testování 3 výrobků od Magnet3Pagen. Z výhry jsem měla obrovskou radost, protože se moc nestává, že bych něco vyhrála.


    Moje 3 testovací výrobky jsou: formičky na pudink, silikonová forma na vafle a kráječ spirálek a nudliček.

    Obecně napíšu jen zápory a pak se budu věnovat výrobkům zvlášť.  Chybí návody k použití, byl jen u kráječe na zeleninu a to pouze s použitím okurku. Chybí v jaké teplotě může být výrobek vystaven, jak mýt (ručně, myčka). U krájítka chybí jak udržovat ostří. 

    Formičky na pudink

    Tady nemám, co bych vytkla. Byla jsem ráda, že formičky můžu vyzkoušet, protože pudink máme moc rádi, pro dva lidi vařím i 3 litry :D  Snad jen počet v balení by mohl být větší. :D 

    Formičky jsou maličké tak akorát jedna porce. Krásně se vyklápí. Krásně drží tvar a já jsem měla radost, že mám po vyklopení třepotající se pudink, jak to bývá ve filmech. 

    Forma na vafle

    Ta je taky moc fajn, jen by mohla být větší, nebo se prodávat dvě v balení. Přijde mi neekonomické péct jen takhle malou formu. Takže jsem vafličky dělala, když sem měla naplánováno i jiné pečení (což je často).

    Mrzí mě, že se pečou dlouho (10-15 minut), klasický vaflovač jede jednu vafli za druhou. Vafličky šly krásně vyloupat. Dělala sem i lívanečky z ovesných vloček a ty šly taky moc hezky. Ručně se forma umývá dobře. Díky testování mám taky pár nových receptů, které musím vyzoušet 🙂 

    Kráječ/vykrajovač/struhadýlko 

    Tady už to tak sluníčkové nebude. Výrobku bych vytkla snad úplně vše. Okurek mi to propasírovalo, místo aby vznikala spirálka, tak mi část, která měla okurek posouvat, okurek celý rozpasírovala.  Mrkev tu to ani netlačí skrz, ta se uvnitř točí dokola a nebo stojí na místě a nic se neděje. 

    Po prvním pokusu o použití se nám z 6 kousků okurku podařily 2 spirálky, ale s obrovsým usílím. Nudličky? Tak ty nešly vůbec. Ostří se mi hned po prvním použití poničilo - jak když z nožem narazíte při porcování na kost. Jenže nejde nabrousit, protože výrobek neumožní rozebrání a člověk se k ostří nedostane.


    Mytí - to je taky maturita, veškeré malinké kousky se zasekají v mezírce na konci (u ostří), rozpasírovaný okurek sem dloubala párátkem ven. Myslela jsem si, že mám třeba jen vadný kus, ale jsem se dočetla, že nejsem jediná, kdo má problém.

    Takže, abych to zhrnula, děkuji za zkušenost, děkuji za vybrání k testování. Moc sem si užila vafličky a pudink. Krájítko mou radost z testování nijak neponičilo.

    Jediná spirálka, která se mi opravdu povedla (pak ještě druhá, ale jen menší) 

    verushenkaa
    29. srp 2017    Čtené 233x

    Testování s výrobky Magnet3Pagen

    Nikdy jsem se do žádného testování na koníku nezapojila, vždycky jsem se jen dívala a říkala si, že bych to mohla zkusit, ale zároveň jsem chtěla zkusit něco, co opravdu využiji a bude mi to pomáhat při mě velké vášni a to je gastronomie. Proto, když jsem viděla, že Magnet3Pagen dal na testování svoje výrobky, řekla jsem si, že to musím vyzkoušet a třeba budu mít to štěstí a vyberou mě, což jsem nečekala, ale stalo se, za což jsem velice šťastná.

    MALÉ TVOŘÍTKA NA ZELENINU A OVOCE

    Jako prvni jsme se rozhodla zkusit malé vykrajovátko na sýry, šunky atd... Zkoušela jsem velké vrstvy, z kterých šlo vykrajovat krásně a proto jsem zkoušela vykrajovat z tenkých vrstev. 3 tvary šli krásně, jen kříž se drolil a šel hůř vyjmout z vykrajovátka.

    Další jsem zkusila vykrajovátko na jablka, rajčata, ředkvičky atd.. u rajčat mi to moc nešlo, praskala mi, zkusila jsem malé rajčata i větší. Na jablka a ředkvičky to šlo krásně, na vajíčka na tvrdo také, ikdyž se trochu drolily.

    Hodnocení: do vykrajovátka kde jsou čtyři malé znaky bych dala lepší tvar než kříž a vykrajovátko na zeleninu bych udělala ostřejší, mě připadlo tupé.

    PEČÍCÍ FORMA NA TAŠTIČKY

    Další jsem zkusila formu na taštičky, na tu musím říct jen samou chválu taštičky šli krásně vyjmout z formy a nepřipalovali se. Vykrajovátko na formu taštiček za mě dobré, ale ještě bych na tom zapracovala, přijde mi, že kolečko těsto dostatečně nerozkrojí s zbývají tam nepěkné kousky těsta na okrajích taštiček.

    Hodnocení: s pečící formou na taštičky jsem byla velice spokojená, jediné na čem bych zapracovala, tak na tom vykrajovátku aby bylo ostřejší.

    SPIRÁLKA NA ZELENINU

    Musím říct, že ze spirálkou na zeleninu jsem byla nejvíce spokojená, dělala nádherné mohutné růže ze zeleniny a šlo to jako po másle, když došla návštěva na moje narozeniny a viděly co se s touhle spirálkou dá všechno udělat, byly nadšeni a já byla šťastná. Spirálka je krásně ostrá a proto je ořezávání zeleniny rychlé a odřezky se vůbec netrhají. Nenašla jsem na téhle spirálce ani jednu chybu.

    Hodnocení: Tahle spirálka nemá vážně nemá žádnou chybu.

    ZÁVĚREČNÉ HODNOCENÍ CELÉHO TESTU Magnet3Pagen:

    S výrobky jsem byla spokojená a věřím, že je budu nadále využívat ve své kuchyni. Jsem velice ráda, že jsme je mohla otestovat a doufám, že moje poznatky a plusy a mínusy poslouží dále dalším lidem. Moc děkuji za to, že jsem dostala tuhle možnost a doufám, že do budoucna, budu moci testovat i další výrobky.

    #test_magnet3pagen

    jajinka25
    28. srp 2017    Čtené 308x

    Magnet3Pagen

    Dostala jsem možnost otestovat tyto pomucky s #test_magnet3pagen: Pečící formu na taštičky, Spirálku na zeleninu a Sadu 2 tvořítek na zeleninu a ovoce.

    Ohromnou radost z výhry a možnost otestovat tyto výrobky nezapřu, moc vám tím děkuji. A jak se nám dařilo???

    Pečící forma na taštičky s radýlkem je opravdu vychytaná, zkoušela jsem to samé vytvořit jen s pomocí radýlka na obyčejný pekáček bez zařezů a na fotkách vydíte jak to dopadlo. Ve vaší formě na taštičky se dá udělat opravdu rychlá snídane či večeře jak na sladký tak na slaný způsob, opravdu využíváme a máme co dělat abychom to nesnědli horké, ale nebudu zastírat že by se hodila forma o rozměru velikosti trouby, takto se peče jen malý pekáček což mi připada energeticky nevýhodné a pro naší rodinu vycházi jeden trouhelnik na každeho a 6tý si dělíme 😀


    Spirálka na zeleninu je také zajimavá, ze spirálek se krásně sestaví ružička jen škoda, že jde použit jen menši pruměr zeleniny jinak se tvořilo krásně a s lehkostí 🙂

    Sadu 2 tvořítek na zeleninu a ovoce to mě tedy moc nenadchlo. Začněme prvně u rozdělovače, když jsem zkoušela rajče nikdy mi z toho nevzešlo krásně rovně rozkrájené rajčátko, možná je idealní na nezralá tvrdá rajčata a když jsem chtěla rozdělit rajče celé, musela jsem ho vzit do ruky abych projela, ředkvička šla ale mnohem lépe 😉

    Poslední je vykrajovátko tvarů. Nooo tak nevím, ale tvary jsou od sebe dost daleko, zbytečně se tím plácá materialem, lepši bylo využiti jako na prokrajeni a použití celého plátku třeba sýra s dírami a na něco použit zbyle tvar. Ale nejmenší tvar teda ten trojlístek či co to je, je tak miniaturní že je absolutně nepoužitelný a musím z vykrajovátka vydloubat co v něm je. Za mě teda palec dolů.

    luciska82
    Zpráva byla změněna    26. srp 2017    

    Tak ještě jedna zkouška struhadla... Tentokráte cuketa... Asi si s ním vážně začínám rozumět 🙂 Cuketu to nastrouhalo na krásné špagety (jen musí být akorát velká, aby pasovala do struhadla). To znamená - opravdu tam nenacpu gigantickou cuketu od švagrové 😀 Cukety jsem neměla tolik (té správné velikosti), abych udělala jen cuketové špagety, tak jsem je použila do omáčky. Samík byl nadšenej, že má špagety dole i nahoře 🙂 #test_magnet3pagen

    (2 fotky)
    luciska82
    Zpráva byla změněna    25. srp 2017    

    Belgické vafle podle receptu "KLUKŮ V AKCI" pro ty moje kluky v akci❤ Srdíčková forma se se sladkým vaflovým těstem poprala na jedničku s hvězdičkou👍 #test_magnet3pagen

    Třikrát sláva!!! Objevila jsem zeleninu, se kterou si struhadlo vyloženě rozumí. Z ředkvičky jsou krásné spirálky a bezchybné nudličky. #test_magnet3pagen

    (2 fotky)

    Brusinkové želé s malinami. Překvapení pro kluky k snídani❤ Milujou maliny. Formičky se opravdu osvědčily 👍 #test_magnet3pagen

    luciska82
    Zpráva byla změněna    22. srp 2017    

    Tak jsem se konečně poprala s testováním vykrajovače zeleniny. Opravdu to s ním není jednoduché. Z okurky mi to dělalo kašičku - zoubky v podavači nejsou asi dost dlouhé - při šroubování se neudrží v okurce a začne jí to strouhat i z druhé strany:( (viz obr 1 a 2) Ale nevzdala jsem se ... a udělala jsem poznatek - okurka nesmí být moc široká (pak má moc měkkého prostředku) a nejlépe špička🙂 Pak to dělá pěkné spirálky🙂 (obr. 3) #test_magnet3pagen

    (3 fotky)

    Srdíčkové vafle se sýrem a šunkou. Kluci se oblizovali až za ušima (hlavně tatínek). Silikonová forma perfektní - jen mám doma velké jedlíky (a hladovce), takže by to chtělo alespoň formy tři😂 #test_magnet3pagen

    Něžná snídaně pro moje tři chlapáky🙂 Bábovičky jsou super, jdou pěkně vyklápět🙂 #test_magnet3pagen

    konik_testuje
    Zpráva byla změněna    3. srp 2017    

    Co je podle vás nejlepším tahounem spolehlivého e-shopu?

    A - výborný zákaznický servis
    B - rychlé dodání objednaných produktů
    C - možnost vrácení zboží do 30 dnů

    Napište nám své odpovědi do komentáře a pošleme vám 3 srdíčka.

    A navíc, Magnet3Pagen, se kterým můžete aktuálně testovat, se pyšní všemi třemi možnostmi z výběru. ☺

    Více z jejich nabídky naleznete na: http://www.magnet-3pagen.cz/

    #test_magnet3pagen

    konik_testuje
    3. srp 2017    Čtené 2902x

    Vaše zkušenosti s Magnet3Pagen

    Aktualizace: Recenze maminek na produkty z e-shopu Magnet3Pagen naleznete v tomto fóru. Přečtěte jsi názory a postřehy maminek, které rády zkoušejí nové věci. 

    ---

    Maminky, s novým týdnem vás vítáme u dalšího testování, které potěší vaše praktická srdce. Ať už doma raději pečete, vaříte, nebo se věnujete zahrádce, děláte to s láskou a pro rodinku. Chcete mít vše tip-top a v pořádku a pečlivě se věnujete každému detailu ve své domácnosti.

    Právě proto vám přinášíme testování s Magnet3Pagen, které bude promyšlené a praktické!

    Co testujeme

    V tomto testování budete moci vyzkoušet a pořádně otestovat 3 praktické produkty do vaší kuchyně, které určitě doma využijete, ať už samy ,nebo s pomocí vašich malých pomocníků.

    Balíčky vám nakombinujeme, počítejte, že dostanete 3 výrobky k vytvoření krásných jídel.

    6 pudinkových formiček - Barevná sada na tvorbu lahodných pudinků pro malé i velké v pěti barvách. Formičky jsou vhodné i do chladničky.

    Forma na vafle "Srdce" - Silikonová forma na pečení krásných vaflí ve tvaru srdíčka, které potěší vaše polovičky i dětičky. Forma je vhodná i do myčky nádobí.

    Pečící forma na taštičky - Forma na pečení chutných a rychlých jídel na sladko či na slano, která má nepřilnavou krycí vrstvu, vám vykouzlí lahodný oběd či večeři.

    Vykrajovač zeleniny 2 v 1 - Kombinace plastu a nerezové oceli zajistí přesné a precizní vykrajování zeleniny, kterou ozdobíte každý chod.

    Spirálka na zeleninu - spirálka na zeleninu vám pomůže vytvořit zeleninové ozdoby, které zkrášlí každý talíř rozkošnými květy.

    Sada 2 tvořítek na zeleninu a ovoce - S plastovými tvořítky vždy vykouzlíte krásné a pestré zeleninové a ovocné talíře, které upoutají pozornost každé návštěvy.

    Koho hledáme

    Hledáme 10 šikovných maminek, které nejenže rady vaří, ale především ve svém království rády pobývají a neustále ho zvelebují a doslova milují doplňky do kuchyně a pomůcky k vaření.

    Proto hledáme maminky s vášní pro vše praktické, na co se mohou spolehnout a využít to ve své domácnosti naplno.

    Po skončení testování budeme od vás čekat recenzi plnou fotogtrafií a názorů na každý detail, proto hledáme ženy, které umí fotografovat a rády se podělí o svůj názor s ostatními.

    Jak se zapojit

    Do tohoto testování se zapojíte napsáním komentáře pod článek, ve kterém nám napište něco zajímavého o své domácnosti, něco o vaší rodině ... Prostě se nám představte a nebojte se rozepsat. Také v komentáři uveďte, zda vás baví více vaření a pečení nebo zdobení již hotových jídel.

    Čas na napsání komentáře máte do neděle 6.8.2017.

    Držíme vám palce a přejeme krásný den s koníkem.

    konik_testuje

    konik_testuje
    Zpráva byla změněna    24. črc 2017    

    Pojďme si rozdat 3 srdíčka.

    Ale jen za tip na otázku: Co budete s námi testovat už nejbližší dny?

    Dáme vám hned několik indicií. Budou to produkty z e-shopu Magnet3Pagen, který má dlouholetou tradici. Budou to praktické a kvalitní produkty do domácnosti, které jinde nenajdete.

    Tak jak? Máte nějaké tipy? Napište nám je do komentáře a potěšíme vás 3 srdíčky.

    #test_magnet3pagen