konik_testuje
3. srp 2017
2902 

Vaše zkušenosti s Magnet3Pagen

Aktualizace: Recenze maminek na produkty z e-shopu Magnet3Pagen naleznete v tomto fóru. Přečtěte jsi názory a postřehy maminek, které rády zkoušejí nové věci. 

---

Maminky, s novým týdnem vás vítáme u dalšího testování, které potěší vaše praktická srdce. Ať už doma raději pečete, vaříte, nebo se věnujete zahrádce, děláte to s láskou a pro rodinku. Chcete mít vše tip-top a v pořádku a pečlivě se věnujete každému detailu ve své domácnosti.

Právě proto vám přinášíme testování s Magnet3Pagen, které bude promyšlené a praktické!

Co testujeme

V tomto testování budete moci vyzkoušet a pořádně otestovat 3 praktické produkty do vaší kuchyně, které určitě doma využijete, ať už samy ,nebo s pomocí vašich malých pomocníků.

Balíčky vám nakombinujeme, počítejte, že dostanete 3 výrobky k vytvoření krásných jídel.

6 pudinkových formiček - Barevná sada na tvorbu lahodných pudinků pro malé i velké v pěti barvách. Formičky jsou vhodné i do chladničky.

Forma na vafle "Srdce" - Silikonová forma na pečení krásných vaflí ve tvaru srdíčka, které potěší vaše polovičky i dětičky. Forma je vhodná i do myčky nádobí.

Pečící forma na taštičky - Forma na pečení chutných a rychlých jídel na sladko či na slano, která má nepřilnavou krycí vrstvu, vám vykouzlí lahodný oběd či večeři.

Vykrajovač zeleniny 2 v 1 - Kombinace plastu a nerezové oceli zajistí přesné a precizní vykrajování zeleniny, kterou ozdobíte každý chod.

Spirálka na zeleninu - spirálka na zeleninu vám pomůže vytvořit zeleninové ozdoby, které zkrášlí každý talíř rozkošnými květy.

Sada 2 tvořítek na zeleninu a ovoce - S plastovými tvořítky vždy vykouzlíte krásné a pestré zeleninové a ovocné talíře, které upoutají pozornost každé návštěvy.

Koho hledáme

Hledáme 10 šikovných maminek, které nejenže rady vaří, ale především ve svém království rády pobývají a neustále ho zvelebují a doslova milují doplňky do kuchyně a pomůcky k vaření.

Proto hledáme maminky s vášní pro vše praktické, na co se mohou spolehnout a využít to ve své domácnosti naplno.

Po skončení testování budeme od vás čekat recenzi plnou fotogtrafií a názorů na každý detail, proto hledáme ženy, které umí fotografovat a rády se podělí o svůj názor s ostatními.

Jak se zapojit

Do tohoto testování se zapojíte napsáním komentáře pod článek, ve kterém nám napište něco zajímavého o své domácnosti, něco o vaší rodině ... Prostě se nám představte a nebojte se rozepsat. Také v komentáři uveďte, zda vás baví více vaření a pečení nebo zdobení již hotových jídel.

Čas na napsání komentáře máte do neděle 6.8.2017.

Držíme vám palce a přejeme krásný den s koníkem.

konik_testuje

#test_magnet3pagen

Ahoj jmenuji se Julie, je mi čerstvých 23 let... Miluji pečení, vaření a ráda si s jídlem "hraji", než ho vůbec sníme 🙂.

Odešla jsem brzo z domu od rodičů.. Ve svým 17 letech jsem se musela postavit na nohy, začít vařit a starat se o chlapa, se kterým žiju a mám s ním své první dítko. Můj partner miluje sladké, takže peču každý víkend co je doma. Miluji tu vůni sladkého, miluji, když můžu zdobit a vymýšlet něco nového. Jsem už v té fázi, že si raději udělám vše domácí, než abych pro to běžela do obchodu. Každé ráno dělám koláčky k snídani, které má sice přefiltrované v mléce, ale ráda peču a trávím volnou chvilku v kuchyni. Když to vezmu, kolik věcí jsem nakoupila do "výbavy".. Tak bych si mohla založit cukrárnu 🙂 Protože to prostě miluji ❤

31. črc 2017

Na vaření mě moc neužije, to považuji spíš za tokovou nutnost...ale pečení to je moje! 🙂 Stále se snažím zkoušet něco nového a syn s manželem si vůbec nestěžují! 🙂 Ale největší poklonou pro mě bylo když mi manžel po 6 letech oznámil, že se mi konečně povedl pudink jaký dělávala jeho babička!🙂

31. črc 2017

Hezký den 🙂 Věřím, že většina z nás napíše, že toto testování je přímo pro ni, ale pro mě opravdu je ♥ Dcerka od malička nejedlík, ale začínám pomalu vyhrávat, denně trávím mnoho času zdobením jejího jídla, palačinky v různých tvarech nebo dozdobení do tvaru medvědí hlavičky, zdobím opravdu denně a taky pořád pokukuju po eshopech jaké jsou novinky 🙂 Velmi oblíbené máme tousty ve tvaru dinosaura. Zeleninu denně zdobím na talířku do myšky nebo panáčka, jinak mi to prostě nesní :( Pečení naštěstí milujeme obě dvě (a docela na ni i platí, že to přece musíme sníst když jsme si to upekly - takže máme spoustu zdravějších receptů od polentové pizzy, přes muffiny všech druhů, domácího brumíka až po donuty), máme stejné zástěrky, když pečeme perníčky nebo dětské sušenky každá máme svoje těsto a tvoříme si každá sama to svoje. Když jsem byla těhotná přála jsem si kluka, že budu chodit na fotbal a podobně, ale mít dcerku je k nezaplacení ♥ S vařením si hlavu až tak nelámu a baví mě asi z těch tři věci nejmíň. Kdybych mohla vybrala bych si ty tvořítka na zeleninu 🙂

31. črc 2017

Jmenuji se Lucie a jsem maminka 3 dětiček. U nás je vaření a pečení denní povinností ale i zábavou. Dvě starší děti se od malička zapojují,nejraději pečou cukroví,které hned snědí😅. Náš nejmladší zatím jen ochutnáva a chuť k jídlu má velikou.Ráda si vyzkouším nové pomocníky do kuchyně,díky kterým se bude jídlo jíst i očima😁.

31. črc 2017

Ahoj jsem Iva a mám dva rošťáky.Vařím celkem ráda ale můj starší syn moc jídlu nedá je vybíravy ale za to mladší sní vše na co se podívá,Protoby se mi hodily tyhle vychytávky do kuchyně třeba by zaujaly i staršího a konečně by něco sněd.

31. črc 2017

Ahoj 🙂 jsem mlada maminka skoro 3 lete holcicky a pritelkyne mlsouna, trouba u nas pece skoro porad a vari se nonstop 🙂 malicka ji predevsim ocima proto bych ocenila tyhle uzasne "pomocniky" do kuchyne kteri mi pomuzou byt jeste vic kreativnejsi 🙂

31. črc 2017

Ahoj jsem Kristýna, zatím bez dětí, ale o to víc se snažím vyladit vaření než k nám nějaké to miminko příjde 🙂 Nejvíc se mi líbí doplňky na tvorbu a zkrášlení zeleniny! To je naprosto bomba, a protože zelenina je u mě v kuchyni nepostradatelná, tak bych rozhodně tohle využila na 100% 🙂 přítel je velký mlsoun a potrpí si na jídle krásném i na pohled, takže i ostatní vychytávky by u nás měly úspěch. Ráda zkouším i z různých firem vychytávky a mrzí mě, že někdy nesplňují účel, pro který byly vymyšlené. Proto by mě bavilo testovat účinnost- o focení nemluvě 🙂 přítel je amatérský fotograf a tak předpokládám, že o pěkné fotky by nebylo nouze 🙂

31. črc 2017

Ahoj 🙂 Mám doma 2 a půlletou dcerku Emicku a je to moje veliká pomocnice v kuchyni 🙂 Neustale spolu pečeme, vaříme a připravujeme teď hlavně studené dezerty. Tyhle pomocníky bysme v naší kuchyni velice ocenily, proto budeme radyy když nás vyberete na testování 🙂

31. črc 2017

Ahoj jmenuji se Irča a doma mám dvě děti 🙂 4 roky a půl roku, firmu Magnet3Pagen znám velice dpobře, jelikož moje tcháně s kterou i bydlím si objednává každý měsíc balíček s různými produkty a většinou právě do kuchyně 🙂 miluju vaření a hlavně pečení 🙂 syn se mi teď po půl měsíci vrátil od moře a vyžaduje po mě samé dobrůtky a nazdobená jídla takže bychom moc rádi vyzkoušeli tuto možnost otestovat tyto výrobky 🙂

31. črc 2017

Ahojky 🙂 Jmenuju se Klára a doma mám skoro 4letého Adámka.
Náš malý není uplný jedlík a strašně nerad zkouší nová jídla. Což je pro mě za trest, protože mě nebaví vařit pořád dokola to samé. Takže se snažím mu jídlo alespoň nějak ozdobit a různě "přetransformovat" 😀 aby jedl s chutí a neměl v jídle nudu. Musím ale říct, že ta vykrajovátka po babiččce nejsou už nic moc 😀
Co se týče mého manžela, to je velký mlsoun 😀 Má hrozně rád sladké a miluje o víkendu teplé snídaně, takže i pro něj se snažím chystat lákavé dobroty. A musím říct, že ten Váš vaflovač je dokonalost sama 🙂
Milujeme společné chvilky u jídla a produkty Magnet3Pagen by nám je určitě zpříjemnily 🙂

31. črc 2017

Ahoj jmenuji se Veronika, jeste nikdy jsem se nezapojila do testování tady na koníku a ani by me to nenapadlo 🙂 Ten kdo me zna, tak vi, ze jsem vášnivá kuchařka a že miluji pečení i vaření.. v tomhle směru jsem perfekcionistka a ráda si pohraji s detaily, jídlo nebo cokoliv co je na talíři musí vypadat tak, že by člověk ho snědl pouhým pohledem, každé své dílo si ráda fotím aby vypadalo co nejlákavěji 🙂 Velice ráda bych se zůčastnila Vaší soutěže.

31. črc 2017

Jsem Petra a s manželem Robertem tvoříme dvojici gurmánů. Každý den vaříme něco nového a nečekaného. Většinou se nedržíme receptů, jsme jako pejsek a kočička. Čekáme první holčičku a v tomto období jsem si zamilovala zeleninu a ovoce. Tvoříme tedy často ovocné a zeleninové saláty, z komponentů ze zahrady našich rodičů. Manžel miluje pudingy, které děláme vždy jen z plnotučného mléka. Produkty bychom rádi vyzkoušeli.

31. črc 2017

Zdravím, tak toto testování bych si fakt užívala, sice jsem z jiného oboru, ale velmi ráda pěču "něco vytvářím" a také ráda vařím. Ještě, aby ne, když nás je doma 7 😀 A protože mám doma jedno s dětí nejedlíka už od jeho jednoho roku, tak stále zkouším mu v jakékoliv podobě podstrčit nějaké jídlo, které by ho lákalo a hlavně chutnalo a pokud možno bylo i trochu zdravý 🙂 Přeci jenom je našemu nejedlíkovi už 10let a není snadný ho na něco nalákat. Ale když vidím co nabízíte k testování, tak věřím, že by se i sám zapojil a nebo i jiné s dětí. Takže kdyby náhodou jste mě vybrali, tak budu moc ráda. Děkuji 🙂

31. črc 2017

Ahoj, jmenuji se Lucie je mi 30 let a máme s mým manželem malou dcerku. Všichni strašně rádi jíme a to i očima, a nejraději to, co si sami doma připravíme. Už od malička jsem ráda pomáhala babičkám a mamince v kuchyni a chuť k vaření, pečení, tvoření pokrmů mi zůstala stále. Ráda připravuji dobroty a jídla jak vařené, dušené, pečené, i ty nepečené hlavně pro naši malou a mého manžela, ten je vděčný strávník a vždy mi vše moc pochválí a miluje hlavně sladké tak doma nesmí denně chybět něco upečeného 🙂 Máme také velkou rodinu a hodně přátel, a rádi je i vídáme u nás, a moc mě baví připravovat jídla a sladké pro návštěvy. Děkuji za možnost zkusit se zapojit do testování.

31. črc 2017

Ahoj, jsem Monika a je mi 43let. Doma mám dva ulicniky, 10 a 6 let, a v prosinci se nám narodí vytoužená holčička. Jsem doma,a nejvíc času travim v kuchyni. Ti moji kluci jsou pěkně vybíravi, musím pořád jídlo nějak upravovat aby se jim líbilo na pohled, jinak řeknou fuj, to vypadá hnusne, to jíst nebudu. Zeleninu vykrajuji ručně, různé tvary, aby to snedli, nějaký ten pomocník by se určitě hodil. Vafle, palacinky, livance, tousty, naše nejoblíbenější jídla. Určitě budu moc ráda když budu moct vyzkoušet nějaké pomocníky, a nevykrajovat vše ručně.

31. črc 2017

Zdravím, jmenuji se Martina a v kuchyni se mnou mají službu i dcery Šárka (7) a Eliška (6). Baví mě vyření, ale mnohem více pečení, zdobení jak čeho a jak kdy, úhledně nakládat mini porcičky jídla na talíř není má nejsilnější stránka, ale s buchtou či jinými dezerty si rády vyhrajeme. Holky mají své oblíbené zástěrky a pokud se jim něco svěří a můžou mi být k ruce a užitečné, tak to rády dělají. Je pravda, že já bych to určitě zvládla estetičtěji, ale na druhou stranu, je to s láskou malých ručiček dělané. Pokud nás vyberete, fotografie i zážitky a detaily rády dodáme 🙂

31. črc 2017

Pěkný den přeji, ráda bych se zůčasnila testování, malej bude mít narozeniny a tak bych tímto vytvořila něco do školky pro děti na oslavu a byl by 100% šťastný.. Jinak upeču klasický velký dortík..

31. črc 2017

Jmenuji se Katka a ráda trávím čas ve své kuchyni snů. Připravuji tam jídlo pro svoje dva malé rošťáky 4,5 letou Karolínku a 2,5letého Vojtíška a našeho taťku Radka. Vaření i pečení mě moc baví, a to i proto, že to jsou chvíle, kdy tvoříme něco krásného s dcerou. Nikdy jsme nebyli do podobného testování vybráni, tak třeba se teď na nás usměje štěstí a budeme se moct podělit s ostatními o naše tvoření 🙂

31. črc 2017

Preji krásný den. V naší rodině je o mě všeobecně známo, že jsem hračička a klidně se s přípravou jídla "crcám". Miluju to. Miluju pěkně připravené jídlo, zajímavě udělané ovocné či zeleninové mísy atd. Protože jídlo má dobře nejen chutnat, ale i vypadat. 🙂

31. črc 2017

Je ja chci testovat, prosim prosim 🙂. Rada varim, pecu, smazum. Navic jsem maminkou dvou malych lumpiku a case vyrobky vypadaji skvele. To by se jim pokrmy urcite libily a radi by pomohly. A vse bychom peclive zdokumentovali 🙂

31. črc 2017

Dali jsme se s manželem na zdravou stravu, tak hledám na netu různé recepty. Děti zas jedí očima, tak pro mě musí jídlo pěkně vypadat. Hezké tvary a barvy jsou základem.

31. črc 2017

Nikdy jsem netestoval a rada bych. Testovani me donuti varit a pect 😉

31. črc 2017

Jmenuji se Radka a ráda bych se zapojila do testování. Vaření je má vášeň, ještě větší je pečení. Když jsem zjistili synovu alergii, tak mě to nakoplo a vaření se pro mě stal velký koníček. Pořád zkouším nové recepty - protože syn nemůže kravskou bílkovinu, vajíčko, sóju a lepek, tak mu všechno vytvářím doma sama (např. lívance, pudinky, různé koláče,..). Jíme především očima. Ráda peču - od masa až k moučníkům přes dorty, které jsem prvně dělala jen pro rodinu, nyní mě oslavují čím dál tím víc lidi z okolí. V kuchyni mě to prostě baví 🙂

31. črc 2017

Jeee! Prosim, hlasim se do testujicich.
Od malinka jsem mela moznost pect a varit a tyto cinnosti se diky maminky, ktera po materske chvili byla cukrarskou a vypilovala tak svuj um a dedecka - meho kmotra, pekare, ktery leta dokazoval lidem, ze chleb, loupaky a dalsi dobroty lze stale pect rucne a i za jinou cenu, ackoliv pouzivame surovin primo od sedlaku. Videt oba zapalene do jejich cinnnosti a mit moznost jim asistovat ve me vyvolalo obrovskou vasen ke kuchyni a pri koupi noveho domu jsem si tuto mistnost mohla sama navrhnout 🙂
Spousta pratel a rodina mi rikaji, ze bych mela zkusit pect na objednavku a tak pomalu zacinam sve stranky a odhodlavam se k novym receptum, kterymi bych pri konani sveho snu mohla udelat radost druhym 🙂

31. črc 2017

Dcera od 12 mesicu tuto vasen sdili a je mi stale po ruce 😘

31. črc 2017

Varim z nutnosti,ale peceni miluju! Peceni vzdy nadherne rozvoni kuchyni,mne i dceri se libi,kdyz z tolika ruznych ingredienci pak matlame testo a krasne si ho vykrajime a nazdobime a pak jen vytahujeme z trouby plech za plechem 😉

Uplne nejvetsi radost byste mi udelali,pokud bych dostala formu na vafle,pudinky a vykrajovatka na zeleninu a ovoce. To bych pak dceru od talire uz neodtrhla 😂 Ale hlavne bych ji zpestrila talir o nove kreace 😉

31. črc 2017

S dvouletakem rádi vaříme, ale rádi se na jídlo i díváme. Takže mu vymýšlím různé chlebove a zeleninové postavičky... to pak hned ji jedná báseň 😂 vafle pořád chce, ale nemáme vaflovac, ani nechci další spotrebic, ale tohle by bylo řešení, které by uspokojilo všechny 👍

31. črc 2017

Na rozepisovani neni cas, dite mi tu breci, manzel krici, at uz uvarim😂 rada pecu, ackokiv rok to dost flakam, protoze teprve ted jsem se szila s tim, ze jsem mama a zacala jsem jakz takz fungovat. Tihle pomocnici by mi ulehcily praci.

31. črc 2017

Se svym dvouletym synem nyni travim v kuchyni skoro cely den. Stale mi chce pomahat. Nejradeji se mnou dela susenky v ruznych formickach. Miluje to! Kdybychom meli moznost testovat sadu, nejlepe na peceni, tak by byl v sedmem nebi. Treba zdrava forma vafli by pro nej byla luxusni snidane 🙂 Uvidime, zda se na nas usmeje stesti 🙂

31. črc 2017

Ahoj. Jsem maminka dvouleteho chlapecka a ted jsem v 8. mesici a cekame holcicku. Poradne varit me donutilo az moje prvni ditko. Varime rano kase, odpoledne obedy a dokonce uz i teple lehke vecere🙂 varim kazdy den, strasne rada a jsem pysna na to ze mi chlapecek naprosto vsechno sni! Uz jsme se tak doma vsichni rozmazlili ze krajic chleba se syrem nebo sunkou si dame jen v krajni nouzi kdyz neni cas🙂 Na nejake velke peceni moc casu nezbyva, ale radi mlsame vse doma vyrobene - palacinky, strudl, babovku, muffiny, spaldove susenky, atd. Upect vafle z vlastnich kvalitnich surovin by se mi libilo! Taky jsme letos poridili sklenik tak se snazime zasobovat z vlastnich zdroju co to jde. Uvidime , zda se na nas usmeje stesti v soutezi. Dekujeme a hezky den😉

31. črc 2017

Ahoj jmenuji se Katka, mám 2deti a věčně hladového manžela. Denně se u nás vaří i teplé večeře. Pro návštěvy obložené talíře. Vaření a pečení baví mě i manžela, podle toho se i odvíjel výběr naší kuchyně a doplňky by byly jako třešnička na dortu 🍰 ráda se o zkušenosti podělíme i na instagramu a svém blogu.

31. črc 2017

Ahoj, jmenuji se Martina a akorát jsem si udělala pauzu od balení kuchyně. Přesouváme se z bytu do vysněného domečku, kde je i má vysněná kuchyň. Strašně ráda vařím a peču vše možné, od zdravých dezertů, přes ty echt nezdravé, chleba, až po husu (jedna se nám aktuálně vykrmuje u rodičů na zahradě🙂🙂). Vyrábím domácí omáčky, přesnídávky a vše co lze uchovat na zimu z kvalitních potravin. Hlavními strávníky je můj manžel a dcera Stella (16m). Manžel s chutí sní vše co uvařím, za to Stella, ta mým kuchařským umem občas pohrdne, není to extra velký jedlík. Možná by za zafungovalo krásně nazdobené jídlo s pomocí těchto úžasných vychytávek! Děkuji a těším se, zda se na nás usměje štěstí a budeme testovat🙂

31. črc 2017
Komentář byl odstraněný

Ahoj, jsem maminka 2 dětiček (4 letá princezna a 14 měsíční brouček), které nejsou, na rozdíl od manžela 😝, v jídle vybíravé, takže se u nás dobře vaří i peče (to mám možná dokonce radši, naposledy teď o víkendu jsem dělala pro kamarádky malou dortík k narozeninám). Také moc ráda připravuji pohoštění pro návštěvy nebo při příležitosti různých oslav. Moc by mě i děti potěšilo vyzkoušet si tyto krásné věci, oba totiž milují, když mi můžou pomáhat v kuchyni. Já zase miluji, když vidím, jakou z toho mají radost a září štěstím. Děkuji a krásný den.

31. črc 2017

Mé jméno je Eva, doma mám manžela, který rád jí dobré a zdravé jídla a taky 3 měsíční dceru 😊... moc ráda vařím i peču... vymýšlím vlastní recepty a kombinuju různé suroviny... mám taky ráda když jídlo nejen dobře chutná ale také i vypadá. Jak se říká, že kolikrát člověk jí očima. Moc ráda bych otestovala Vaše výrobky😊 Ať můžu vykouzlit na taliři zajímavé jídla. 😊

31. črc 2017

Ahoj, jmenuji se Naďa a bylo mi 18 (uz podruhé ☺️). Ve své kuchyni se věnuji zejména vaření a zdobení jídel, aby mé pokrmy lahodily nejen bříšku, ale také oku. Uvítám možnost vyzkoušet tak úžasné pomocníky, které představujete.

31. črc 2017

Hezký den, jmenuji se Jana a v domácnosti sme tři. Hlavně mám ráda pečení, ale zdobení jídel je mi také blízké. Dcera bude mít v srpnu rok a tak to bude potřeba řádně oslavit a s tím je spojená i oslava a příprava jídla na ní, takže bych zde mohla výrobky podrobit zatěžkávací zkoušce. 🙂

31. črc 2017

Rada bych vyzkoušela jednu z vychytavek (formicky-puding,vafle,tasticky). Spiralovac a vykrajovac zeleniny už doma mame a je to super věc 🙂
Mám doma 3 hladové krky, co by porad jen jedly. Vlastně 4, já taky...takže bych byla rada, za další 'pomůcky' a inspirace k vaření/pečení 😇

31. črc 2017

Ahoj, jsem maminka dvou synacku, čekáme třetího do párty 🙂,jelikož jsem neustále v kuchyni, určitě bychom rádi vyzkoušeli i nové věci, děti se radi vždy zapojí 😇.

31. črc 2017

Dobrý den ,hledáte kandidáta na testování těchto produktů ?Myslím si, že bych mohla být vhodnou kandidátkou už z toho důvodu, že téměř každý den vařím nebo připravuji svačiny přítelovi do práce. Vzhledem k tomu, že vždy mu jeho kolegové obědy komentují, Snažím se, aby jídlo vypadalo hezky a nejenom chutně. Ve sve kuchyni bych přinejmenším využila vaše formičky na pečení a nebo zdobítka na zeleninu. Vzhledem k tomu že jsem i amatérská fotografka a vlastním i objektiv, který umí hezky zachytit detaily, tak si Myslím, že bych toto testování hezky nafotila🙂

31. črc 2017

1.Naše třetí princezna nic nikdy nejí, jen když je to barevné a zajímavé, to by mohlo vyřešit získat tyhle pěkné vychytávky.
2.Také děláme rádi mejdany pro kamarády a pár pomocníků by se šiklo.
3. Nikdy jsem nic nevyhrála, tak snad se to zlomí......

31. črc 2017

hezky den, rada bych se pripojila.. rada varim a pecu pro naší rodinu, rozmazluji je ruznyma dobrutkama...hodne vyuzivam zeleninu z vlastní zahradky...

31. črc 2017

Dobrý den,jmenuji se Lucka a s mým synem Míšou (7 let)rádi pečeme a vymyslíme nové recepty🙂Míša mi moc rád pomáhá a chce být po babičce cukrarem a kuchařem ale to co si uvaří moc a upeče moc jist nechce 🙂) tak by jsme pomocníky chtěli vyzkoušet a třeba by mu s nima chutnalo lépe a kort se zeleninou s babicciny zahrádky 🙂)

31. črc 2017

Jsem maminka od dvou věčně hladových prcků a tatínka k tomu. Netvrdím, že vařím extra ráda, ale za těch 14 let partnerství jsem si už našla svou cestu, vařím každý den, na víkend obvykle peču. Testování vypadá skvěle, určitě bych vše využila a nafotila.

31. črc 2017

Dobrý den,také mám velký zájem o testování, milují vaření a ještě vice pečení a tito pomocnicci jsou více než pomoc v kuchyni. Velice se mi líbí,byla by to možnost jak v kuchyni nejen vařit ale i aranzovat a vyhrát si s jidem

31. črc 2017

Milý koniku,jsem 31 leta maminka 2 deticek a přítelkyně mlsneho partnera🙂u Nás se nikdy nevari jen jedno jidlo....ale minimálně dvě....ten nejí to,ta chce to.....vždyť to urcite znáš🙂krom vaření miluji i pečení....každou sobotu musí u nás být něco sladkého(ale i slaného)na stole🙂Proto bych se rada zúčastnila testování a dokumentace pro Tebe jak nám to jde🙂

31. črc 2017

Dobrý den jmenuji se Petra a mám synka 10 měsíců. Vaření beru jako nutnost, ale pečení je moje vášeň. Před rokem se mi splnil můj sen o bílé velké kuchyni ve francouzském stylu. Od té doby je kuchyň moje nejoblíbenější místo. Minimálně 3x do týdne musím upéct něco sladkého.

31. črc 2017

Dobrý den, ráda bych se zúčastnila testování těchto vychytávek do kuchyně. Ráda hostím rodinu, kamarády a troufám si říct, že dobře 🙂. Tímto bych to, ale dotáhla k dokonalosti. Manžel miluje když peču nebo něco tvořím a tohle by potěšilo i jeho.

31. črc 2017

Ahoj 🙂 Zatím jsme jen tři,ale doufám že přibude brzy další hladový krk do rodiny. Jinak bydlíme i babičkou a dědečkem a oba rádi vaří. Myslím že by se u nás využilo opravdu všechno. Synovci jezdí na návštěvy a pudink milují. Já ráda zdobím,ale i ráda zkouším nové recepty. Když se slaví,tak ráda zkouším něco nového na zub. Ovocná mísa se dělá často a dochází nápady na zdobení. Takže tady by se využilo všechno.

31. črc 2017

Ahoj, jsem maminka 16m lumpice. Vaření miluju. Je to pro me relax a velký koníček. Můj muž je gurman a tak u nas jidlo musí nejen dobře chutnat, ale i skvěle vypadat. Moc rada se zapojim do testování. Alespon si budu moci vyzkoušet nové postupy a možná i vymyslet pro nas neco nového. Dekuji

31. črc 2017

Jééé to by bylo něco pro mě 😁 vaření a pečení je nejen můj velký koníček, ale taky skvělý relax. Baví mě experimentovat a vytvářet si vlastní recepty 😊 a jelikož můj další velký koníček a relax je focení, tak velice ráda své výtvory fotografuji 😊 a odpověď na Vaši otázku - více bych ocenila pomůcky k vaření a pečení, než ke zdobení (i když i to by se hodilo 😁 ) 👍

31. črc 2017

Ahoj, jmenuji se Monika, mam 22 let. Mam 7 mesicniho synka, uzasneho budouciho manzela a jeste psího milacka - civavu Scottyho. Varit me neskutecne bavi, jelikoz memu muzi chutna vsechno co uvarim. No, nenadarmo se rika ze laska prochazi žaludkem 🙂 Svoje testovani bych mohla doplnit krasnymi fotografiemi, jelikoz se focenim uz nejaky ten patek zabyvam a krome vareni je mym velkym koníčkem 🙂

31. črc 2017

Strašně ráda vařím a peču, teď už mi pomáhají oba lumpové, tak o to větší zábava to je. Poslední dobou musím často řešit, že se děti ofrňují a vymýšlejí si, co by chtěly jíst. Snažím se jim proto vyrábět lákavá jídla pěkná na pohled, ale i tak je to boj. S těmito pomocníky by to byla hračka, proto bych ráda testovala.

31. črc 2017

Ja ráda vařím.Zkouším nové recepty a mám radost,ze chutná 🙂 naše rodina je tříčlenná-ja,přítel a 7 týdenní synek Robinek.Ten teda zatím papa mlicko,ale uz se těším az bude papat dobroty od maminky.Potom máme dva zakrsle kralicky-Anetku a Montyho.Ty teda nikdy vařit nebudu. 🙂 Někdy se hůř vaří s malým,ale uz je to lepší 🙂 A léto přímo zve ke tvoření výborného papani zalité sluncem. 🌞

31. črc 2017
Komentář byl odstraněný

Ahoj, jmenuji se Lucie, je mi 25 let a mám doma ročního Otesánka😂 (- doslova, je to hozná popelnice 😂 😂 Vaření a pečení (hlavně dortů) je mým velikým koníčkem, bohužel na něj není tolik času jak bych chtěla a tak bych ráda přivítala do kuchyně nové pomocníky. Letos dokonce budujeme venkovní kuchyňku a tak bych ji potřebovala nově vybavit 🙂

31. črc 2017

Ahoj, jsem Ivča a vaření i pečení je mou zálibou. Ráda sleduju pořady o vaření a ráda navštěvuji restaurace. Mám ráda, když jídlo nejen dobře chutná, ale i dobře vypadá. ☺ Nejsem co se týče vaření a pečení profesionál, učím se vse postupně sama, často to bylo metodou pokus-omyl, ale dělám to s radostí a to je myslím si důležité ☺

31. črc 2017

Víc než vaření mám ráda pečení. Miluju sladké a zkoušení nových receptů. Manžel se spíš nají dobrého jídla než buchty, ale co nadělám🙂 Mám doma 10měs. a 2,5 leté děti. Buhužel od miminka máme problémy s jídlem u té 2,5leté. Troufám si říct, že je to "nejedlík". Její strava je omezená na pár jídel a potravin. Jak to vypadá jinak nebo to vůbec nezná, máme problém to do ní dostat. Snažíme se co to jde udělat jídlo formou hry apod. Moc se mi líbí formičky na puding nebo tvořítka/vykrajovátka na ovoce/zeleninu. Stálo by za to zkusit jí udělat z talířku pěknou barevnou "pohádku" a pohnout se o krok dopředu v její stravě🙂

31. črc 2017

Dobrý den, ráda bych se zúčastnila testování. Mám dva malé rošťáky, kteří jsou věčně hladový a tak musím pořád péct a vařit 🙂. To mě moc baví, je to i můj koníček, vymýšlet nové věci. I kluci jsou nadšení když jim jídlo nebo buchtu vytvaruju do obrázku nebo tvaru. Myslím, že z pudinkových báboviček by byli absolutně nadšení, protože pudink milují a vařím ho dost často. Tak pokud bych vyhrála měli by jsme obrovskou radost 🙂

31. črc 2017

Hezky den vsem 🙂 Jmenuji se Dominika a mam dve male holcicky - Emicku a Amalku. Vareni a peceni me pred detma moc nebavilo, ale s detma byl clovek "donucen" s nim zacit 🙂 A jelikoz nam do cesty prisla nejprve bezlepkova dieta a pak na chvili i bezmlecna dieta, musela jsem se naucit experimentovat a take se naucit odpovidat na dotazy typu - a co proboha jite? ...jezisi, no to je hrozny atd. A ja vzdycky s usmevem odpovidam - ne to neni hrozny. Naopak. Clovek zacne diky temto dietam nad jidlem vice premyslet a to je dobre. Protoze at si rika kdo chce co chce, tak jidlo neni jen na zaplacnuti zaludku a ucpani strev 🙂 Jidlo ovlivnuje nase zdravi, nasi naladu, nase reakce, nase sportovni vykony, nasi chut do uceni apod. ;) A protoze moc rada zkousim nove, tak bych se moc rada zapojila do testovani ;) a treba zkusila neco netradicniho bez mleka a mouky predstavit i ostatnim maminkam. Protoze i vafle jsou udelat bez lepku a mleka ;)
A jestli mam radsi vareni, peceni nebo zdobeni? Tak nad tim jsem nikdy nepremyslela. Prislo mi, ze jedno uzce souvisi s druhym a nejde to rozdelit. Protoze je skoda dobre kvalitni jidlo jen tak hodit na talir, stejne jako spatnemu jidlu nepomuze, at je jak chce nacincane :D Preji vsem krasny den ;)

31. črc 2017

Ahojky, jmenuji se Vlasta, mám 22 let a nedávno jsme s přítelem koupili byteček. Zatím je v rekonstrukci, ale v blízké době budu mít svou vysněnou kuchyni. Vaření mě hrozně baví, ale v pečení se víc odreaguji. Ráda dělám chessecaky, muffiny, řezy a sušenky. Bohužel ještě nemám moc věcí vyzkoušených. Řekli jsme si s přítelem, že formičky a takové serepetičky nakoupíme až do nové kuchyně. Ráda objevuji nové věci v gastronomii. Jsem vyučená servírka, takže v kuchyni se motám jak profesně tak i doma. Jelikož jsem teď na mateřské s téměř ročním dítětem, tak mám času dost na moje koníčky a tím hlavním je pečení 😊

31. črc 2017

Ahoj,
Bude jiste tezke vybrat jen 10 maminek= kucharek. Tak o nas jen stručně:
U nas je hlavni kuchar manzel. Ale jen diky tomu ze vse musi byt podle tchyne a he to klasika.
Ja varim synovi a me abychom meli vice zeleniny a pro vsechny salaty a studenoi kuchyni. Drive jsem byla v zahranici i v cataringovem týmu a hlavně vše krásně dozdobovala. Tim ze manzel prevzal denni rutinu vareni a vari rád a moc rad foto. Ja mam cas na dorty a jine jednoduché recepty. Pro spolecne snídaně a vychystavani pro širokou rodinu a přátele. V přípravou barevně sladenych ubrousku a dekoraci.
A krome toho miluji jídlo a syn je nastesti v tomto po me. Kdybychom nebyli oba nemocní. Uz jsme savno venku a vymyslime co nakoupit dobreho kdyz jsoi ty prázdniny.
O vikendu mrl msntel narozeniny. Tchan mnou vytvoreny cokoladovy cheesecake pochvalil tak ze kdyby ae měl po druhe zenit vezme si me. A muj muz ani 1x ze 3 prilezitosti nemel chut. Snedli mu to syn a 3 dalsi synovci. Jeho porce zustane tchanovi ktery si rad dá i po třetí. Tchýně vybirne vaří ale dorty nepeče. Takže pomahame ale do ochucovani se ji nepleteme. Chtěla bych díky testovani, focení ukázat co je mě je. Zatim jsem jen ta moc pracovitá co má zas další nabidku práce. S lítostí ji odmítám a budu se alespon ještě rok věnovat hen synovi nebo navic dalsimu těhotenství. A taky se mame za 2 mesice stehovat a kuchyň bude konecne 2x větší tak se tesim ze vychytavky budou mit své pořádná mistečka

31. črc 2017

Hezký den 🙂 Doma máme 2,5 letého kloučka, který je v jídle pěkně vybíravý. Takže se snažím v kuchyni zapojovat fantazii a třeba se zeleninou dělat zázraky, aby alespoň něco zbaštil 🙂 Každým dnem očekáváme narození holčičky, takže jsem zvědavá, jak to bude mít s papáním ona. Sedím tu u koníka, manžel je v práci, syn u babičky a já si dopřávám palačinky s domácím smetánkem, které nejí ani manžel ani syn a čekám, až ta naše holčička vyšle signál a vyrazíme do porodnice 😍 V kuchyni obecně nejraději peču. Různá "udělátka" a pomocníci v kuchyni jsou u nás vítanými hosty. Všem krásný den z Chlumce nad Cidlinou přeje Soňa 🙂

31. črc 2017

Ahoj 🙂 je mi 28 let a mám dvě dcerky. S jídlem si ráda hraju aby se to holkám líbilo a nalákalo je to. Jsem vyučená cukrářka takže pečení je u mě hodně oblíbené.

31. črc 2017

Jeee já bych testovala hned. Teď jsem v kuchyni míň než dřív. Narodilo se mi miminko a jsem ráda, že si stihnu uvařit čaj 😀😂😀 ale vařit se musí. Stůl je obsazen lehatkem na mimi a vaříme spolu. Aničce jsou necelá 2 měsíce a asistuje mi 🙂

31. črc 2017

Hezke teple odpoledne prejo vsem. Jsem pracujici mamca 3 paradnic ktere pomahaji v kuchyni. Nejstarsi Kristynka miluje peceni malich dobrutek. Od muffinku do ruznych zakusecku. Prostredni rada mycha testa a kase ci omacek. Nejmensi je muj poklad pomahajici. Vzdy jak mycham testo bere mi mixer z podruk a vse sama. U nas se vyuzije kazda malickost i pomocnik. Jen co ma prijit navsteva utikaj do kuchyne. Zapinaj troubu a mami jdem. Peceme a kuchtime hodne. Preji vsem malim i velkym pomocnikum krasny den a maminkam trpelivost v kuchyni. ❤

31. črc 2017

Ahoj 😉 moje rodina se skládá ze 3 členů. Ten nejmladší syn Adam (14m), přítel Aleš (442m) a já se jmenuji Lenka (379m). Od mala jsem se kuchyni vždy vyhýbala obloukem, ani moje mamka nebyla úspěšná v předávání jejího kuchařského umu. Vše se zlomilo, když jsem nastoupila do práce. Chytlo mě pečení, vaření pořád pokulhává. Přítel je hodně na sladké a rád mi i pomáhá při míchání těsta. Tito pomocníci vypadají úžasně, vaflovač bych si ráda pořídila do kuchyně, abych trochu zpestřila naše společné snídaně 😉 A musím říct, že přítel se zase vyžívá ve zdobení. Vždy, když mi dělá večeři, krásně mi naaranžuje zeleninu. Foto bohužel nemám, jelikož se do toho hned s radostí pustím 😀

31. črc 2017

Ahoj, jmenuji se Pavla a mám doma dva rošťáky, nebo spíše pomocníky. Testovaní pomocníci by se moc hodili, zavelela jsem na přechod na zdravé a pestré snídaně a vafle a pudinky k nim nepochybně patří 🙂

31. črc 2017

Ahoj,jsem Petra a budem se brzo stehovat do domecku s velkou kuchyni.

31. črc 2017

Ahoj, jmenuji se Jana, 3 letá dcerka má podezření na celiakii a nyní má bezmléčnou dietu, musím proto vymyslet různé vychytávky aby měla plnohodnotnou stravu. žádného testování jsem se ještě neúčastnila a toto je opravdu pro nás, krásný den všem.

31. črc 2017

Krasny den vsem, toto testovani me opravdu zaujalo. Ve svych skoro triceti letech jsem se dockala baracku, vysnene kuchyne, kterou jsem projektovala, ale to nejdulezitejsi na tom je, ze mam rodinu, ktere mohu varit👪💕. Rada vymyslim nove veci a nyni jsem se dala vice do peceni. Dcera miluje jidlo, takze mam veliky prostor a chut zkouset neustale nove veci. Musim rici, ze i Vase nove pudinkove formy poutaji moji pozornost a to nejen designem. Testovani by pro nas byla zabava, ktera by prochazela zaludkem 😉😊.

31. črc 2017

Krásný den přeji.. Naše rodina se skládá ze 4 členů. Mě, manžela, skoro 3 letého kloučka Lukáška a z téměř roční dcerky Kačenky. 🙂 Lukášek je aktuálně ve věku, kdy strašně rád v kuchyni pomáhá, takže společně chystáme snídaně, svačinky, apod.. Kačenka je milovník jídla a sní naprosto vše. 😀 Co se týče mě, tak vaření a pečení naprosto zbožňuji. Mám tu i své album s výtvory, jen na něj teď skrz děti není moc čas. Neustálě zkouším nové věci a v kuchyni trávím celkem dost času, protože mi záleží na tom co jíme. 🙂 Vaření je opravdu mou vášní a potvrzuje to i moje sbírka kuchařek, ve které je více než 70 kousků a neustále se rozšiřuje. ❤ Toto testování mě nadchlo, jelikož obsahuje šikovné pomocníky, se kterými by se dalo pro děti jídlo ještě více obohatit aby bylo na pohled ještě lákavější.. 🍒 Krásný den všem kuchtičkám a kuchtíkům.. 🌹

31. črc 2017

Zdravím! Nebudu tady tvrdit, jak jsem extrémní nadšenec do vaření, pečení a přípravy jídla. 🙂 Vaření beru spíš jako nutné zlo, pečení mne baví a když je čas a příležitost, strašně ráda se snažím to nějak dozdobit. Nicméně jsem v tomto spíše začátečník, toho času a příležitostí zase až tak moc není. 🙂 Ale vždycky hrozně obdivuju, když vidím, jak to má někdo hrozně načančané a vytuněné! Třeba ty tvořítka, spirály atp. na zeleninu - po tom jsem vždy toužila. 🙂 Aby všichni na domácích "oslavách" čučeli, jak to mám krásné. 🙂

31. črc 2017

Pěkný horký den, jmenuji se Lucka. Naše rodina se skládá z jednoho tatínka, jedné maminky, 2 dráčků (Samíka 3 roky a 11 měsíců a Honzíka 1 rok 11 měsíců), jednoho psa - tvrdohlavého bígla a rezavého kocoura. Kluci jsou náruživí jedlíci a snědí téměř vše, co jim přistane na talíři. Samozřejmě, že jsou nadšení, když snídaně vypadá jako auto🚗, motýl nebo tříhlavý drak🙂 V kuchyni pomáhají jako o život. Moc je to baví, mě také, jen na úklid kuchyně bychom pak potřebovali úklidovou četu. Mojí vášní je pečení - hlavně dortů, perníčků a dobrot z kynutého či listového těsta. Rádi bychom vyzkoušeli nové vychytávky do kuchyně🙂

31. črc 2017

Ahoj, jmenuji se Marta. Je mi 31 let a jsem maminkou 21měsíčního Adámka. Miluji kuchyni a vše, co v ní můžu podnikat, je pro mě velkou výzvou. Nejraději však vařím a peču, nově ještě zavařuji a vařím marmelády :D... Nejlepší odměnou za svou práci a tím, co mi dělá největší radost je to, když tatínkovi a malému Adámkovi chutná a všechno spapkají 🙂. Ráda bych pro své nejbližší připravovala jak chutná, tak i oku lahodící jídla a to právě díky novým pomocníkům do kuchyně 🙂.

31. črc 2017

Jmenuji se Jana, mám 15ti měsíční dceru a čekám druhé dítě. Mým přáním do nového bytu byla veliká kuchyně. Tohle přání se mi splnilo a kuchyně je takové mé království. Ráda vařím a asi ještě raději peču. Testované výrobky vypadají úžasně, moc ráda bych zkusila formičky na pudink, který už se chystám brzy zkusit uvařit dceři.
Moc ráda bych vaše výrobky testovala a věřím, že by si pochutnala celá moje rodina i přátele pro které taky ráda připravuji dobroty. Momentálně je nejtěžší sladit moje vaření s dcerou, která by mi ráda pomáhala a hlavně na všechno dohlížela a ochutnávala. 🙂

31. črc 2017

Ahoj, jmenuji se Monika a mam 16 mesicni holcicku, ktera miluje ovoce a zeleninu a posledni dobou zacina byt mlsoun na jakekoliv buchty 🙂 snazim se pouzivat co nejzdravejsi suroviny, ale jidlo musi vzdy vypadat krasne 🙂 Testovani vasich vyrobku by nas urcite moc bavilo 😉

31. črc 2017

Zdravím 🌷 jmenuji se Monika - vím, že nevyhraji, ale ... 😂 tak jen napíšu : Přála bych si vyhrat testovat vaše výrobky 🙏 určitě by mi to udělalo velkou radost 😇 tak uvidíme 🍀

31. črc 2017

Ahoj jmenuji se Romana, mám 4 měsíčního chlapečka a už ted mu dělám příkrmy pouze z vlastní zahrádky (mrkev, dýně, cuketa přesnídávky) ale také hlavně ráda vařím i peču. Protože peču často moje milovaná mladší sestra mi koupila krásný kuchyňský robot na těsta abych to nemusela dělat ručně :D dorty apod ... a vaření nejlepší pocit je když se sejde celá rodina moje i manželova takže 15 lidí a já pro ně dělám svatomartinskou husu s domácími knedlíky a s různými druhy zelí 🙂 Takže bych si moc přála testovat Vaše výrobky.

31. črc 2017

Moc zdravim, nase vareni je dvema slovy "hekticka zalezitost". Ja se snazim jist zdrave,manzel na zdrave jidla moc neni a 10 mesicni dcerce, varim uplne zvlast. Takze tri ruzna jidla a k tomu mne od zari ceka nastup na pul uvazku do prace. Velmi bych ocenila predevsim vykrajovatka a ruzne spiralovniky na zeleninu. Miluji napriklad cuketove spagety, mrkvove hvezdicky a ruzna dalsi kreativni zdobeni ovoce a zeleniny.

31. črc 2017

Ahoj jmenuji se Hanka a jsem 29leta maminka od 2 deti, roční Viktorky a 3letaka Alexe a v naší rodině samozřejmě nechybí ani tatínek děti a můj manžel Radek. Co se týče pečení tak tomu jsem se učila od mamky docela brzy, jelikož pecenymi sladkostmi sladkostmi jsem podlacela svého taťku, když jsem chtěla na diskotéku a podobně. Se střední školou jsem ukončila i bydlení u rodičů a tím začalo moje vaření. A teď s dětmi přišel od obojího vyšší level v pečení to jsou narozeninové dorty a ve vaření pak zdravé suroviny jako třeba ryby a zelenina tak aby to jedli děti. Pomocníky do kuchyně proto otestujeme ráz dva a radši bychom pomocníky k vaření a pečení to je hlavni, aby bylo vůbec co zdobit 😁 a připojují naší aktuální fotečku z narozenin naší holčičky 😘

31. črc 2017

Ahoj, jsem Katka a ráda bych se zapojila do testování Magnet3Pagen. Vášeň k vaření a pečení se u mě projevila až s narozením dětí. Začala jsem více přemýšlet nad kvalitními surovinami, lehkými ale chutnými (a pro děti a manžela výživnými) recepty. Je to pár měsíců, kdy jsem se stala součástí moderátorského týmu v místní vařící skupince Vaříme společně každý den. Pomalu ale jistě začínám své výtvory aranžovat a fotit do skupinky. Uvítala bych tedy pomocníky - hlavně vykrajovač zeleniny a spirálku. Mí dva kluci by určitě ocenili formu na vafle, zatím jsme si je dopřávali pouze na výletech, a tak by určitě měli radost, když bychom je společně mohli vyzkoušet u nás doma v kuchyni. Mimo vaření moc ráda píšu a tak byste z mé strany rozhodně mohli očekávat podrobnou a barvitou recenzi 🙂

31. črc 2017
Komentář byl odstraněný

Ahoj, jsem Monika a ráda bych se zapojila do testování 🙂) péct neumím, bohužel jsem nepodědila ten dar po obou mých babičkách, ale co si opravdu užívám, tak to je vaření. Miluju zeleninu v jakémkoliv podání, k tomu různé kombinace příloh (viz mé album zde na koníku). Snažíme se stravovat zdravě, chutně a podávat jídlo tak aby ladilo i oku. Tyto výrobky by jistě pomohly obohatit naše jídlo a věřím, že by se z nich brzy stali nenahraditelní pomocníci. Ona totiž, když je ta zelenina podána vesele a zajímavě, tak v dětech mizí kosmickou rychlostí. Krásný den všem 🙂

31. črc 2017

Ahoj, miluju oboje, ale upřímně mi jde spíše to pečení 🙂 nejraději zákusky a různé buchty a koláče, zkouším péct a zdobit i dorty, ale spíše zatím jen pro domácí účely. Vaření bych řekla, se zatím učím, ale baví mě to také. Ráda zkouším nové věci... A studená kuchyně...určitě ráda zdobím chlebíčky a jednohubky, ty jsou u nás hodně často, jelikož manžel je miluje a děláme je hlavně pro návštěvy 🙂 Ráda bych vyzkoušela a otestovala produkty firmy magnet3pagen 🙂 Krásný den!

31. črc 2017

Ahoj. Jmenuji se Marie, je mi 33 let a doma mam 3 chlapy ( 4, 9 a 39 let). Co si budem rikat, vsichni jsou mlsni jako kozlici, starsi navic skoro neji a o to tezsi je me snazeni jim neco nabidnout. Travim jiz dost casu v praci, ale i tak se snazim hlavne pect, abychom nemuseli sladke kupovat. Aktualne se vyzivam na chalupe, kde je pro me vyzva plynova trouba- to je tedy boj kdo z koho. Mam rada hezke veci a doplnky do kuchyne, kterych neni zrovna malo. Zkusennost s pecicimy potrebami mam od jine firmy a rada vyzkousim i od jine, pokud to vyjde. Mam rada styl Provance a takto si zutulnuji kuchyni na chalupe. Jinak jsme proste normalni rodina, ktera si rada smlsne na domacich dobrotach. Rada se ucim a zkousim nove a nove recepty, ktere ochutnam, nebo najdu treba zrovna treba na internetu, ikdyz doma mam i spousty knih- kucharek iaknih o bylinkach a lecivkach, ktere me tez zajimaji...🙂🍀

31. črc 2017

ahoj, jmenuju se Eva, mám jednu dcerku 3apůl roku a manžela. Velmi ráda vařím i peču,ale poslední dobou na to nemám moc času bohužel. Dcerka je docela vybíravá, celkem nejedlík. Manžel sní skoro cokoli, ale mám ráda, když jídlo vypadá hezky a inteligentně . Sebe většinou odfláknu,ale pro ty moje dva drahé se snažím vymýšlet hezké varianty i obyčejného jídla, u čehož by mi jistě hodně pomáhaly i zmiňované pomůcky ( pokud by mi je nezabavila dcerka na plastelínu a její "vaření" ) 🙂

31. črc 2017

hezký večer, moc ráda vařím a peču nejen pro svoji rodinu, ale i pro širší příbuzenstvo, tak by se nějací noví pomocníci hodili, kdyby byla možnost, ráda bych vyzkoušela nějaké novinky, co nám ještě v kuchyni chybí🙂

31. črc 2017

Jsme velka rodina jedliku, takze peceni a vareni je u nas na dennim poradku 😉 preferujeme predevsim heslo, cim lip vse vypada, tim lip se to i ji 😉 tudiz by mi bylo velkou cti, stat se testovaci maminkou vasich produktu 😉

31. črc 2017

Jsem maminkou tří dětí ve věku 7let, 4roky, 2roky, z nichž každé má jiné chutě, jiné oblíbené jídlo. Na čem se ale opravdu všechny shodnou, tak jsou SLADKÉ POKRMY. 🎂🍏 Palačinky, vafle, buchtičky s pudinkovým krémem jsou jejich nejoblíbenější. 🙂
Ráda peču i vařím a když mě to chytne, jsem schopná strávit v kuchyni i třeba 2hodiny v kuse. Všechny výrobky k testování by se do naší domácnosti náramně hodily, protože kromě sladkého si celá rodinka vychutnáváme I SLANÉ POKRMY, ať už z listového nebo kynutého těsta. A zeleninu moje děti jedí nejraději syrovou, takže pokud by ji na stůl dostávaly ve formě růžiček, tak věřím, že déle, jak minutu zelenina na talíři nevydrží 😀
Snad se nám poštěstí a výrobky budeme moci otestovat.

31. črc 2017

Velice me zaujalo toto testovaní plné vychytávek do kuchyně. Ja i partner v kuchyni travíme asi nejvíce času. Varíme pro dva malé stravniky, často děláme oslavy pro rodinu a občerstvení pro návštěvy.V kuchyni ráda experimentuji, hledám nové recepty, poznávám nové chutě.Pro inspiraci chodíme na různé food festivaly.Dalo by se říci, že jídlo a vaření je našim koníčkem. Při přípravě jídla dbám jak na chuť, tak hlavně i na to aby se strávník najedl i očima.Přikládám jednu fotecku meho vytvoru co jsem chystala pro deti na oslavu narozenin 😉

31. črc 2017

Ahoj, je mi 26 let a strašně ráda peču svému muži a teď i synkovi. Nejčastěji peču kynuté buchty, krušiny a chléb. Vaše testování by mi udělalo moc velkou radost, protože 7.8. budu mít svátek, tak by to byl takový malý dar 🙂 A jako důkaz přikládám své staročeské makové buchty.

31. črc 2017

@cerlada A tohle je tvorba mojí maminky 🙂 Vše děláno ručně obyčejným nožem. Určitě by jí testování udělalo radost 🙂

31. črc 2017

Naše domácnost má 4 členy - dcerku, která velice ráda pomáhá. Manžela, který rád griluje a uvítá všelijaké vychytávky do kuchyně. Synek, ten je zatím takový pohodář. A já, která ráda vařím a peču. V kuchyni není vychytávek nikdy dost a tyto pomocníky by bylo super vyzkoušet. Dcerka a já bychom měli velikou radost. V domácnosti mám hodně pomocníků na dortíky, s kterými pomahá dcerka. Přikládám foto posledního dortíku, který jsme vyráběli jako svatební dar a uvnitř se ukrývali penízky.

31. črc 2017

Ahoj, jsem Jana a mam 15 mesicniho syna, kteremu kazdy den varim nejake dobroty. Vareni i peceni me bavi,kdyz je pro koho 😉 rada zkousim i nove recepty a vyhledavam ruzne novinky. Casto poradame ruzne oslavy, grilovacky nebo setkani s prateli a tyto pomocnici do kuchyne by se urcite sikly.

31. črc 2017

Ahoj jmenuju se Martina je mi 26 a doma mame malou skoro 4 letou roštandu Esterku . Vareni me strasne nebavi , nebo spiš pro nasi rodinu me vareni nebavi jeden ji toto a druhy zas tamto Esterka s jidlem pekne zlobi a ja musim byt hodne kreativni co se vareni týče tohle testovani je primo pro nas 😉

1. srp 2017

Jsem maminka dvou dětí. Štěpánka 8 let a Natalky 10 měsíců. Moc ráda vařím i peču a v kuchyni jsem denně. Celoročně se často stykame s rodinou a pro ně propravuji pohoštění a dobroty. Ovšem největší party je vždy na narozeniny syna. Letos to budu mít konečně dvakrát a budeme ve velkém slavit i prvni narozeniny dcery. Vždy připravuji vše do nejmenšího detailu.Již několik měsíců predem všechno promyslím ať už se jedná o sladké či slané pečení či přípravu studené kuchyně a vše je předem připravené . Vždy se na to moc těším, užívám si to a zkouším nové a nové věci. Proto je testování přímo pro mě 😊.

1. srp 2017

Před par dny jsme oslavili 15. Výročí svatby, tak jsme jako překvapeni upekly tatínkovi svatební koláčky 😍 za tech 15.let se nam narodili 3 deti. Ted mají 14,11 a za 10 dnu oslaví nejmladší 2.roky. Každá oslava, Vánoce nebo u všední dny jsou pro me velkou vyzvou. Vaření me az tak nebaví ale pečení a zdobení tma tom uplne ujizdim. Ono i domácnost mít pěkne poklizenou je moje úchylka ... Nevydrzim mit dlouho veci na jednom miste takže to u nas je často neco prestehovane rada nas domeček zdokonaluji, maluji místnosti, vařím, uklizim vse zvladam témeř bez manželovi pomoci ...toho žádám az kdyz vím ze to proste svyma zenskyma rukama nedám. Hodně lidi si tuka na hlavu jak se trema detma mohu toho tolik udělat, ja vím ze ten dar mam po mamince ta je na tom uplne stejne 🙂 nekdy si připadám tak ze všeho unavena ale kdyz se ohlidnu tak vím ze to stalo za to a hned vymislim co zas budu delat 😉 moc by se mi hodili pomocníci do kuchyně byla by to pro me velká odměna usnadnit si činnosti v kuchyni 😘

1. srp 2017

Ahoj koníků. Ráda bych otestovala tyto pomocníky do kuchyně. Mám dva syny Vašika (2,5 roku) a Filipka (1 rok a 4 měsíce) a samozřejmě tatinka. Doma vařím jen já a to dá zabrat vařit pro tři chlapy 😅😉 . Ještě že sní všechno. A papají pořád. Vaření je u nás každodenní záležitostí. Plno receptů mě naučila tchýně, ale s těmito pomůckami bych to ještě zdokonalila. Nejen že mě na první pohled zaujali formičky třeba na puding,ale také bych ráda vytvořila cuketové špagety... Kdybych pomůcky měla doma, snažila bych se je využít na 105% a naučit že zase nové dobrůtky pro naši rodinku. 🙏🙂

1. srp 2017

Ahoj, jmenuji se Petra a jsem závislá na dobrém a kvalitním jidle. Peču a vařím pro rodinu a přátele a prozatím se svojí závislosti zbavovat nehodlám. Proto se moc ráda zúčastním testování vašich výrobků a sepíšu recenzi plnou fotek k nakousnutí! 😊
Forma na vafle je totiž něco, co momentálně strašně moc potřebuji!
Krásný den 🙂

1. srp 2017

Jmenuji se Andrea,vařím protože je to třeba,peču protože se to má a jíst se musí.Mám doma chlapa co sní vše co dostane,ale rád pochvalí,dceru 12 let která se motá snad už élpe jako v kuchyni,ta ráda vaří,peče a zkouší nové věci.Mám 3měsíční mimnko a díky bohu je mou velkou pomocnicí když je třeba uvařit či napéct pro návštěvu.Ráda zkouší nové recepty,které si najde a s mojím dohledem vaří.Stále musím kupovat různé formy,škrabky či vykrajovátka.Tudíž kdyby se stalo,že budu moci testovat,tak už teď vím,že testovat se bude ve velekém.Bude vařit,péct a smažit a já budu moct klidně a s čistým svědomím fotit,konzumovat a chlubit se.

1. srp 2017

Ahoj,jmenuji se Anett. Mam doma dva raubire,jednomu je mesic a druhemu jsou 4 roky. Ten mi dost pomaha v kuchyni,kdyz chci starsimu udelat radost "jelikoz na nej neni uz tolik casu) tak varime a peceme spolu. V kuchyni varim denne,pecu tak 1-2 tydne dle toho jak mesicni syn spinka. Jelikoz dost trpi na brisko. Stala bych o Vase produkty abychom se synem mohli zkusit neco noveho 🙂 Nebudu tu pat romany,rada uvitam nove vyrobky a rada je pro Vas i vyfotim 🙂 Snazim se uz pect i dorty,neni to zadna hytparada,ale snaha byla. Proc platit v krame nekolik tisic kdyz to lze udelat doma za par kc 🙂. Moc drzime vsem pesti at uz vyhraje kdokoliv :-* PS:jelikoz mam doma mesicni miminko tak rada uvitam jakoukoliv vychytavku co mi usetri cas na to travit ho s detma 🙂

1. srp 2017

Ahoj,
Tereza se jmenuji
a pečení miluji.
Nejsem zrovna estét velký,
okukuji všechno z telky.
Občas se mi něco nepovede,
ale to určitě nekvalitní výbavou bude. 🙂
Ráda bych super pomocníky měla
a s dcerkou je všechny otestovala.
Snad by mé pečení hezčí bylo
a všem hostům by vždy chutnalo.
Vafle, pudink i taštičky bych zkusila
a vše hezky a poctivě fotila... 🙂

1. srp 2017

Na testování se hlásí Eliška (3) a Jiřina (30) Bartošovy. Určitě nám budou pomáhat i naši kluci 🙂. Všichni rádi vaříme a pečeme a taky fotíme a jíme!

2. srp 2017

Strašně ráda vařím a peču a potom se můžu přetrhnout, abych to co uvařím naaranžovala na talíř tak, aby to mé vybíravé, očima jedící, princezničky taky snědly 🙂 Taky strašně ráda fotím jídlo, ale protože mi přijde trapné dávat si to pořád na sociální sítě, fotím buď do šuplíku, nebo taky vůbec :( S tímto testováním bych měla báječnou šanci se realizovat ve všech mých oblíbených činnostech a navíc bych zapojila do přípravy jídel i obě svoje děti, protože by konečně měli motivaci mi u vaření pomoct 🙂

2. srp 2017

!!!!!!!!!!!
Nebudu vypisovat xy dlouhý koment. Hledáte ŠIKOVNOU maminku na testování? Tady jsem!!!!!! 🙂. Ve zdobení se hodně vyžívám, jsem kreativec. Dnes mám narozeniny a tahle možnost testování by mě potěšila!! Možná že by součástí recenze bylo i video?!

2. srp 2017

a to!!! Je VÝZVA !!!

2. srp 2017

Jsem mladá maminka. Můj přítel je neskutečně vděčný stravnik. Vařím pro něj každý den a vždy máme něco sladkého po obědě, či jen tak na chuť. V kuchyni se zbavuju stresu. Miluju mou obrovskou kuchyni a ráda v ní vymyslím a tvořím nové a nové věci. Jakýkoliv nový recept je pro mě výzva.
Když jsou nějaké příležitosti vymyslím jak zkrášlit i talíř. Takže když byl Valentýn, měli sme srdíčkovou večeři. Vše co se dalo, sem vykrojila srdickovym vykrajovatkem. A tak podobně. Jídlem člověk stráví opravdu hodně času a když je i krásné pro oko je to pak slast jist.
Jakýkoliv z produktů bych milé ráda vyzkoušela. Co mám dcerku tak zkouším stále nové způsoby jak jídlo udělat hezké, aby mi malá později jedla ráda.
Proto sem ráda za tuto příležitost něco nového do kuchyně přidat a vyzkoušet.

3. srp 2017

Vaření a pečení? To patří k rodině víc než cokoliv jiného. Miluji jak pečení tak vaření, nedělá mi problém svíčková stejně jako 3-patrový dort nebo dort ve tvaru slona 😉 Jsem ráda když se společně sejdeme u stolu a všichni můžeme být spolu a vychutnat si společné chvíle, jestli je to snídaně, oběd nebo večeře, ze vším si ráda vyhraju a dozdobím aby rodina měla pocit, že pro ně dělám víc než len hodím suroviny do hrnce, mám jenom je a proto mi na tom tak záleží. A jelikož jsem si je naučila na dobré a hezké věci tak potřebuji nové a nové nápady 😉 snad jsem si už štěstí nevyplácala na ty moje stravniky a usměje se na mě i teď... Děkuji 🙏

3. srp 2017

Vaření, pečení a vse co se jídla týče mně provází celym zivotem tak jako každého z nas. Od doby co mame deti mi to dělá vetsi radost. Vidět ty rozzářená ocka kdyz můžou pomahat 🙂 no a co ze, je cela kuchyn zapatlana. Za tu radost a uspokojení to stoji 🙂
Dcerka je jedlik takze vse co dostane tak s radostí spapa 🙂
nejradeji však pecu. At uz sladke dobroty, bagety, chléb nebo jen nějaké pochutinky.
Tak šťastnou ruku pri výběru ;)
Hezky den 🙂
Katka

3. srp 2017
Komentář byl odstraněný

Zdravíčko, díky Klaudince jsme otočili náš jídelníček o 180° a zaměřili jsme se na zdravé stravování, aby mohla bez špatného svědomí jíst s námi cokoliv, co uvaříme/upečeme. Snažím se vymýšlet vlastní zdravé recepty a moc by se mi do kuchyně hodilo něco nového, co by mě motivovalo v dalším tvoření (nejen) pro naše děti. V kuchyni mě baví asi nejvíce pečení/vaření sladkého ale ráda vytvářím i zeleninové nebo slané svačiny na cesty a výlety. O zdravé stravování se již pár let aktivně zajímám a snažím se inspirovat a pomáhat ve zdravých proměnách i ostatním. První 3 roky dítěte jsou ty nejzásadnější a je důležité, aby byl ten správný a zdravý start do života 🙂

3. srp 2017

Přeji pěkný den,
již od svých rodičů jsem slýchávala "šetřit se dá na všem, ale ne na jídle". A tohoto hesla se držím do teď. A můj manžel snad ještě více než já 🙂 A zatím to vypadá, že naše 9-ti měsíční holčička si toto heslo pojala také za své a problémy s (ne)jezením u nás neznáme.
Vařím ráda a ještě raději peču. Manžel by tedy ocenil spíše pečený bůček, ale o to větší radost mají jeho kolegové v práci, kterým vždy posílám nějaký ten kousek buchty ke kafíčku (nejsem si jistá, že o bůček by se dobrovolně rozdělil 🙂 ).
Se servírováním pro nás dva si moc hlavu nelámu - občas použiji nějakou formičku na šťouchané brambory nebo rýži. Ovšem nyní budu muset začít nad servírováním více přemýšlet, jelikož chci Madlence začít dávat větší kousky a ne jen různá pyré. A jak je známo -
děti jí především očima.
Z testovacích výrobků mne na první pohled zaujala hlavně forma na vafle. Vaflenaprosto zbožňuji a je to jedna z věcí, u kterých nejsem líná udělat si je jen sama pro sebe. Zajímalo by mne, jestli vafle z této formy budou lepší než z vaflovače, který používám nyní.

3. srp 2017

Jsme rodinka, která má jídlo hrozně moc ráda, jsme spíš na slané než na sladké a máme rádi zeleninu a ovoce.
Můj miláček také rád vaří a musím uznat, že vaří velmi dobře, takže mu občas tuto část přenechám. Ale hrozně nerad dává jídlo na talíře...
V tu chvíli zakročím a jídlo naservíruji, dozdobím a nesu na stůl. Rádi pečeme různé dobrůtky a experimentujeme s novými recepty.
Miluji různé šikovné doplňky do kuchyně, hlavně když jsou praktické a dají se použít nejen jednou za rok. Zatím nemám žádného takhle šikovného pomocníka na zdobení a na pečení používám převážně plech nebo pekáč 🙂

3. srp 2017

Ahoj. Jmenuji se Michaela a mám doma malou Elišku a velkého taťku Vojtu. Kromě nás tří, naši rodinu tvoří hromada zvířátek. Není týden kdy něco neupeču, rádi si vždy zamlsáme-koláče,buchty...Vždy si najdu nový recept a experimentuji. Každý rok se těším na vánoční pečení, to si člověk vyhraje 🙂 A co se týká vaření? Vařím skoro denně. Nikdy jsem neslyšela, že by něco nechutnalo. Eliška je malý jedlík, tak mi hezky papá vše co ji dám a ještě se hrne nám do talíře 🙂 Takže v domácnosti uvítám každou novinku,kterou můžu otestovat a zkoušet 🙂

4. srp 2017

Moc ráda vařím a ještě radši peču. Letos jsme udělali renovaci kuchyně a koupili i novější linku, takže se mi tam vejde hrozně moc věci í🙂 Manžel i syn mají moc rádi domácí pečené dobroty všeho druhu. Mám formy a formičky na všecho možné. Ráda zkouším nové recepty a s jídlem si ráda vyhraju. Momentálně jsou u nás v kurzu muffiny a cupcakes. Myslím, že jí se hodně i očima, a proto jídlo musí vždy krásně vypadat. Chtěla bych rodině udělat radost s pomocí těch krásných forem, které jsou v článku.

6. srp 2017

Ahojte,

v první řadě se vám chceme poděkovat za zájem, ženy již byly vybrány.

Po výběru, který proběhl, jsme vybraným uživatelkám zaslali interní poštu. To znamená, že ty, které byly vybrány pro testování, dostaly zprávu s pokynem co a jak dál. Označujeme vás všechny proto, abyste dostaly upozornění a věděly jste, že výběr proběhl. (všechny =
vybrané i nevybrané)

Zapojte se i do dalších výzev a zkoušejte dál. Připravujeme jich hodně hodně. 🙂

Každé jedné z vás zasíláme tři srdíčka. 🙂 ❤❤❤

Krásné pondělí!

konik_testuje

@julif, @jarcca, @evulineek, @lucie8152, @ivulkaaaa, @martinabolfikova, @kristynkal, @gumovamedvidka, @nuninove, @clarise, @verushenkaa, @clementinewd, @kveta1, @lulufafo13, @klokanka73, @martasko, @modelis, @duck09, @billythekid, @handav, @renulehanz, @ifocka, @raniha, @deniskaka, @charmed, @zebruska, @miskuli, @sistersss, @byluth, @katynka1, @martiii2, @danuskakl, @kukynka3, @monkey81, @sava29, @kamce, @mili00, @tereza2016h, @pmaja, @marketa11112, @luciealb, @bobulinka, @claudie89, @pegysek30, @pekosek, @asashley, @lenysek1988, @pepina2016, @zuza_23, @monye, @panihk, @moncajel, @lucieg123, @jerry009, @luca16, @tonna, @dofi86, @vlaxyz, @lenulka7, @sonacha, @krtcice, @danus89, @kykynka, @fejfarka, @dano12, @vlasicka, @filija, @terka282, @petit_grisu, @nillete, @luciska82, @maajinka86, @kercitka, @smokemom, @monnna, @romanavitkova, @danitelitha, @kelllys, @kathy_smilca, @monenta, @mikinna20, @kikimaruska, @evikmi, @renyb, @lucca2211, @denny27, @kikinkaka, @cerlada, @marcela8, @jane085, @matty., @kjajule, @jajinka25, @sakalpredator, @pipetulaa, @pucla, @nussynka, @tb88, @slopes, @anetka1701, @barunkasem, @nikola38, @adriana383, @kakulenka1, @karol89, @marcetta_k, @jaaniickaa, @doxymaty, @kabalenka

7. srp 2017

Mocinky moc dekuji😘

7. srp 2017
7. srp 2017

Dekuji za ❤

7. srp 2017

Děkuji 🙂

7. srp 2017
Komentář byl odstraněný

Jé moc děkuji. Hezké překvapení

7. srp 2017

Vsem moc gratuluji. Snad nekdy priste 🙂

7. srp 2017

😉

8. srp 2017

Gratuluji k vyhram 😉 treba se na mne usmeje stesti priste. Dekuji za srdicka 😉

8. srp 2017

Začni psát komentář...

Odešli