effffca
    24. lis 2019    Čtené 402x

    ZÁVĚREČNÁ RECENCE KOSMETIKY MUSTELA

    Když se mi narodil starší syn Jonášek (3roky), tak jsem vůbec netušila jakou kosmetiku pořídit. Neřešila jsem moc složení, rozhodovala jsem se podle obalu a vůně, to jsem ale ještě netušila, že pro nás bude kosmetika takový oříšek. Pár týdnů po narození se mu začala vysušovat pokožka a začali se mu tvořit suché plochy, který byly na dotyk drsné a vysušené. Vyzkoušeli jsme různou kosmetiku pro suchou kůži, něco nám pomohlo více něco méně, tak už jsem ani nedoufala, že něco skutečně zabere a pomůže.

    Když se nám naskytla možnost testovat kosmetiku Mustela, měla jsem velkou radost, rozhodla jsem do testování zapojit obě své děti Jonáška (3roky) a Tomáška (8m). Balíčku jsem se nemohla dočkat, když k nám dorazil, tak obsahoval:

    • Tělové mléko
    • Vyživující tyčinka obohacená o cold carem na suchou pokožku
    • Krém proti opruzeninám
    • Olej do koupele

    Tělové mléko

    Krásně se roztírá, nezanechává mastný film a je opravdu rychle vstřebatelné, jeho příjemná vůně je jako třešnička na dortu. Starší syn se natírá sám, vždy si musíme přijít k němu čichnout, jak krásně voní 🙂

    Vyživující tyčinka obohacená o cold carem na suchou pokožku

    Tato malá, vyživující tyčinka syna zaujala nejvíce, strašně rád ji používá, natírá si pusinku a dokonce i suchá místa na těle, většinou mu ji musím po chvílí brát, aby se s ní nepotřel celý od hlavy až k patě.

    Mne zaujala velikostí, vejde se mi, do jakékoli kabelky či kapsičky.

    Krém proti opruzeninám

    Krém na opruzeniny jsem ocenila u mladšího syna, který trpí na opruzeniny, a musím skutečně uznat, že nám pomohl. Krém je velice jemný, dobře roztíratelný a vstřebatelný, nemusím jej dlouho roztírat a čekat až se vsákne, vše je rychlé, snadné a účinné. 

    Olej do koupele

    Olej do koupele, který nám byl doručen později je zkrátka a dobře luxusní, nádherně voní, krásně se v koupeli rozprostře a nasaje se do pokožky, co mne překvapilo, že je tak jemný. Stačí přidat do koupele jen malá slzička oleje, která dokáže rozvonět malého i celou naši koupelnu. Jsem s ním velice spokojená, proto v něm budeme pokračovat i nadále.

    Dnes mohu konečně říct, že jsme našli, co jsme hledali, díky kosmetice Mustela. 

    Za nás dostala MUSTELA jedničku a už nikdy nechceme suchou kůžičku 🙂

    #recenze a #test_mustela2

    konik_testuje
    19. lis 2019    Čtené 1253x

    Kosmetika Mustela chrání a pečuje o suchou dětskou pokožku: Recenze od maminek

    Suchá pokožka, která se projevuje popraskanou a šupinatou kůží, není nic příjemného. A když na suchou pokožku trpí naše děti, uděláme vše pro to, abychom pro ně našly vhodnou kosmetiku. Maminky z Modrého koníka s jejich miminky otestovaly kosmetickou řadu Mustela pro suchou pokožku a sepsaly své dojmy. My jsme pro vás shrnuli všechny klady a zápory, které maminky objevily. Prozradíme, že záporů na kosmetice Mustela mnoho nenašly 😉

    marketa128

    Kosmetické produkty Mustela jsou speciálně vyvinuty pro novorozence a děti. Řada Mustela pro suchou pokožku je určena speciálně pro hloubkovou výživu suché pokožky pro děti již od narození. Dětská kosmetika Mustela obsahuje výtažky z avokáda. Látka Avocado Perseose® posiluje kožní bariéru vašeho miminka a chrání tak jeho pokožku před vnějšími vlivy. Kosmetika Mustela je určena k čistění, koupání a následnou péči. Mustela obsahuje v průměru 95 % přírodních složek, 0 % parabenů a ftalátů a zahrnuje hypoalergenní produkty s vysokou kožní tolerancí.

    Maminky a jejich děti doslova na vlastní kůži vyzkoušely následující 4 kosmetické produkty Mustela. Jak se jim osvědčily?

    1. Olej do koupele na suchou pokožku

    + Jednoznačně největší výhodou oleje Mustela je to, že po aplikaci zanechá dětskou pokožku jemnou.

    + Většina maminek také uvedla, že olej velmi hezky voní.

    + Vytváří jemnou pěnu, která děti baví.

    + Olej se dobře rozpouští a nezanechává mastnou pokožku.

    Jedna z testujících maminek shrnula hodnocení oleje: "Ve vodě se olejíček lehoulince napění, skvěle rozpustí, opět jemně voní a hlavně po vytažení dítěte z vany je pokožka krásně hebká, jemná a není mastná. Olej se může používat i jako gel přímo na tělo, což je pro nás lepší, protože Tobík má raději sprchování. Bonus pro mě je i to, že olej je biologicky rozložitelný a obal mohu recyklovat."

    janulakas

    2. Vyživující tyčinka obohacené o cold cream

    + Tato praktická vyživující tyčinka, která se vejde do kapsy, zanechává tváře vláčné a hydratované a chrání pokožku před vlivy nepříznivého počasí.

    + Lehce se s tyčinkou manipuluje, snadno se aplikuje a starší děti zvládnout použít tyčinku klidně úplně samy.

    "Bydlíme na horách, kde často fouká a první mrazíky máme taky za sebou. Když je potřeba brzy ráno vyrazit k lékaři či za jiným účelem do města, skvěle nám poslouží tato vyživující tyčinka, která má praktické balení, díky kterému vždy snadno a rychle ochranou vrstvu nanesu na rty a tváře našeho Mišáka," chválí si tyčinku maminka marketa128.

    - Jediné minus našla maminka kacka125: "Kdykoliv je venku trošku studenější počasí, vrátí se syn s opravdu hodně červenými líčky. Zkusila jsem ho tyčinkou "objet" důkladně. Tvářičky i rty. Bohužel tyčinka opět výrazně voní a testovaný neodolá a ochutnává 😀 Vliv na zažívání nezpozorován žádný." 

    marketa128

    3. Vyživující tělové mléko obohacené o cold cream

    + Tělové mléko Mustela vyniká především tím, že se velmi dobře roztírá a rychle vstřebává do pokožky.

    + Zároveň krásně voní.

    + Maminky chválily i příjemnou texturu krému a konzistenci.

    + Zanechává pokožku dětí vláčnou.

    + Poradí si se suchými místy na dětském tělíčku.

    janulakas

    Účinky tělového krému Mustela popisuje maminka viiny: "Lehce se roztírá, rychle se vstřebává do pokožky a tak následně můžete děti ihned obléct do pyžama, aniž byste se museli bát, že budete mít mastné oblečení, což je obrovská výhoda oproti olejům. Vůně je opět velmi specifická, ale příjemná, nic s takovou vůní jsem asi ještě necítila, ale zvykla jsem si na ni okamžitě 🙂

    Mléko jsem opět použila na všechny děti, ale největší službu vykonalo u Vítka, na fotkách je vidět, jak byla pokožka v oblasti kolen suchá se šupinkami a následná fotografie je focena večer. Mlékem jsem Vítka mazala ze začátku ráno i večer, později už jen večer po koupání."

    viiny

    4. Krém proti opruzeninám při přebalování

    + Co očekáváte od krému na opruzeniny? Že si poradí s opruzeninami! A to podle maminek, jejichž děti měly opruzený zadeček, tento krém Mustela splňuje.

    + Dalším plusem je to, že se snadno roztírá.

    "Tak jsme otestovali i krém na dupu a byla jsem příjemně překvapená. Opruzeniny do večera zmizely, a to jsme s tímto dřív měli hodně velký problém, protože nic nezabíralo," uvádí maminka kacka125 ve své recenzi

    marketa128

    Kosmetickou řadu Mustela pro suchou pokožku maminky doporučují!

    Podtrženo a sečteno, kosmeticka Mustela si získala všech 10 testujících maminek a přesvědčila je o tom, že funguje a dokáže splnit, co slibuje. Postará se o jemnou dětskou pokožku, poradí si se suchými místy i opruzeným zadečkem. Jako bonus krásně voní a velmi dobře se kosmetika nanáší i vstřebává.

    Testování komsetiky Mustela shrnuje maminka kacka125: "Tobíka jsem začala mazat od 29. září, kdy dorazil balíček. Bohužel v tu dobu už měl na předloktí ložiska hodně suché kůže. Místy to začalo praskat. Po pravidelném mazání se fleky lehce zlepšily. Sice bezprostředně po namazání má ložiska na rukou opravdu výrazné a hodně červené (do deseti minut má svou normální barvu) ALE nebolí ho to, přestalo mu to praskat a sám si donese  krém, že chce namazat. Na opravdu výrazné výsledky jsou dva týdny asi krátká doba, ale věřím, že při delším používání se suchá kůže opravdu zlepší. I teď jsem ráda za alespoň malé pokroky, které jiné konkurenční značky nedokázaly." 

    Všechny recenze najdete ve fóru Vaše zkušenosti s Mustela dětskou kosmetikou pro suchou pokožku a na průběh testování se můžete podívat pod #test_mustela2

    petule_c
    18. lis 2019    Čtené 437x

    Recenze kosmetiky Mustela

    Jsem moc ráda, že jsme se testování s Elli mohli účastnit. Po poslední koupeli, kdy jsem “napěnila” co to šlo, mi nadšená z první pěny vytopila koupelnu 🙈🤣

    Testovat bylo velice zajímavé, byť mi to přijde jako velice krátká doba, když chce člověk vidět aspoň nějaký výsledek přímo na těle.

    Mojím oblíbencem se stala “tyčinka” , krásná a čistá manipulace. Okamžitý viditelný výsledek na pusince a “suchém” obočí. Jemný a krásně skladovatelný.. Malá si ho moc oblíbila, mohla sama a nikde nic neteklo... 

    Krém na prdelku je také skvělý, dobře se roztírá, vstřebává, nikde nenechává nic mastné a za celou dobu se nestalo, že by byla malá opruzená. Byť dědeček přebalování s dárečkem od své milované vnučky trochu sabotoval a čekal, až dojdeme s babičkou z nákupu... uličník... i tak byly následky skoro nulové...

    Olej do koupele mě velice zajímal, malé jsem skrz její pleť nic takového nedopřála. Jemná vůně, měkká pokožka po vykoupání.. A malá nadšená z pěny, ikdyž ta mi dala celkem dost zabrat 🤣🙈 S ním jsem moc spokojená a určitě budeme využívat dál.

    Poslední kamarád do party... krém... S tím si moc nerozumím, ale jen skrz výraznou vůni, mám ráda spíše jemnější. Ale co se týče vlastností, tak skvělý. Krásně se roztíral, skoro okamžité “vsáknutí” do pokožky a nikde se nic nemastilo, neklouzalo a nevpíjelo do oblečení. Malá byla heboučka a bez výrazného zarudnutí, uvidím či i dál bude eliminace suché, červené kůže a “šupinek”. Po “vyprchání” silnější vůně začala malá vonět jemněji po mandlích a byla k pomuchlání..

    Musim říct, že jsem celkově s řadou velice spokojená a zařadím ji do naší tělové kosmetiky. 

    Krásný večer všem 

    #recenze a #test_mustela2

    Každé dítko má originální přání k Vánocům naše Nikolka chce vlastní Stick Mustela s včelim voskem do skříňky ve školce🤫😁 #test_mustela2

    denitek
    18. lis 2019    Čtené 307x

    Jak Mustela nás znovu navštívila

    Ač jsme tomu nemohli uvěřit, že se nám zadařilo! A balíček se u nás opět objevil od skvělé značky, kterou už máme nyní doma zajetou. 

    Suché flíčky se tak nějak pozvolna u malého začaly objevovat s prvními zoubky. Někdy to bylo horší někdy lepší, už jsem se bála pomalu cokoliv koupit a vyzkoušet použít. Až se nám dostala do rukou modrá Mustela. 

    Z modré Musely nejvíce kvituji tyto 2 výrobky. Olejiček je super pro dceru a mléko používám na syna a na sebe 🤫. Oba se příjemně rychle vstřebájí a složení je naprosto famózní! Žádné zbytečné konzervanty, ropa a další hovadiny co člověk nezvládne ani vyslovit, natož si zapamatovat, co to je.

    Z testované béžové Mustely se mi velmi osvědčil olejíček do koupele, nevytváří film na vaně, děti nejsou nijak extra upatlane nebo lepkave... Dobře se ihned umyje teplou vodu, když po koupeli myju vanu. 

    A co musím velmi pochválit je tenhle stick v deodorantním obalu 😁 vyjde na nějakych 249,- a 4letá se s ním zvládne sama lehce namazat před procházkou. Jeden stick nám donese Ježíšek, protože malá by se ráda mazala před procházkou ve školce. Takže stick necháme ve skříňce a ona se namaže sama před procházkou s dětmi. 

    Další obdrženou věcí z balíčku bylo pleťové mléko Mustela, které se dá sehnat za 299,- s obohacením o cold cream na suchou pokožku... Přijde mi že je pokožka po natreni o alena lehkým filmem a nevysychá rychle jako po mléku z modré řady. Ale vystačí ho opravdu trošičku na celé tělo. A rozhodně po něm nemám pocit ulepenosti nebo mastnoty a také úžasné voní! Jako obě řady! Ale trošičku vic mi vyhovovalo balení s pumpičkou... Toto už mi stihlo spadnout a vyštipnout víčko. 

    A také jsme obdrželi krém na zadeček proti opruzeninkam, který už doma máme a používáme ho delší dobu, hodně nás zachránil, když malá přinesla že školky dáreček v podobě průjmu a po částem utiraní jsme měli všichni jedno velké bolení a pálení! Do pár dní klid. Rem, který jsme dostali na testování, jsme darovali kamarádce s malou holčičkou (2 Měsíce) která svou malou nenamaze jen tak něčím a nesnáší syntetické složky... No byla nadšená! 

    Pokud tedy můžu shrnout obě Řady... Tak každá má své..  Obě úžasné voní... A modrá ráda je dobrý základ v péči o normální pokožku bez problémů... A jsem moc ráda že obě řady mají velmi dobré složení! Nejlepším výrobkem je pro mě Stick na ochranu před venkovním podmínkami s včelím voskem! To jednoznačně... Ostatní produkty moc chválím také a nenašla jsem žádné negativum... Jsem ráda, že Mustela vyvyji i další produkty a myslí i na dětičky s problemovou pokožkou. Cena poměr kvalita podle mě velmi odpovídá! ❤️

    #test_mustela2 Tak jsme ve vaně testovali i poslední kousek. Malá velice nadšená, že si každý večer může pomalu zaplavat - naučila se dopouštět vodu.. Příjemná vůně, není po něm pokožka mastná, ale hebounká. Jen teda pěnu jsem neudělala 😥

    marketa128
    17. lis 2019    Čtené 355x

    S kosmetikou Mustela suchá pokožka nám starosti nedělá

    Jako každý večer, kdy už celá rodina spí a já mám chvilku pro sebe, jdu si pročíst novinky na Modrého koníka a tam mě vykoukne nové upozornění o možnosti testování francouzské kosmetiky Mustela. Pomyslím si, že to je skvělá zpráva, jelikož nám stávající kosmetika pomalu ale jistě začala docházet a četla jsem dále. Dozvěděla jsem se, že se jedná o produktovou řadu pro suchou pokožku, což ve mně můj zájem znásobilo, jelikož náš Mišák má od narození na určitých místech velmi suchou pokožku. Svou radost, když jsem se dozvěděla, že jsme byli vybráni asi ani nemusím popisovat.

    Když k nám balíček s kosmetikou dorazil udělali jsme jednu rychlou propagační fotografii do závěrečné recenze a už jsem se těšila až si přivoním, vyzkouším konzistenci, proběhne první koupel a náš večerní rituál. Jak je zřejmé z fotografie Mišák měl tu čest, jako první nejenom přivonět ale i ochutnat. Nyní ale k jednotlivým produktům.

    Olej do koupele na suchou pokožku

    Po přísadách do koupele jsem začínala pokukovat a jsem ráda, že byl v rámci balíčku jeden tento produkt obsažen. Olej se krásně ve vodě rozpouští, zanechává pokožku hezky jemnou a pro radost našeho malého nezbedy i lehce pění, což je samozřejmě velká legrace. Sama jsem produkt vyzkoušela a velmi mile mě překvapilo, jak pokožka po koupeli příjemně a dlouho voněla. Jelikož olej i pokožku čistí a lze ho využít, jako sprchový gel, vzali jsme ho s sebou na výlet, kde byla k dispozici pouze sprcha.

    Vyživující tělové mléko obohacené o cold cream na suchou pokožku

    Když jsem poprvé přičichla k vůni tohoto krému, zdála se mi býti dosti výrazná pro dítě, jelikož jsem byla zvyklá na jemnější vůně, nicméně mně se zamlouvala. Mléko má skvělou konzistenci a výborně se vstřebává. Mažeme poctivě a v nejproblémovějších místech, jako jsou paže a oblast kolem kolínek jsou viditelné první výsledky v podobě jemnější pokožky. Jak říká náš doktor: „Promazávat, promazávat, promazávat...“

    Vyživující tyčinka obohacená o cold cream na suchou pokožku

    Bydlíme na horách, kde často fouká a první mrazíky máme taky za sebou. Když je potřeba brzy ráno vyrazit k lékaři či za jiným účelem do města, skvěle nám poslouží tato vyživující tyčinka, která má praktické balení díky, kterému vždy snadno a rychle ochranou vrstvu nanesu na rty a tváře našeho Mišáka.

    Krém proti opruzeninám při přebalování

    Krém s brum, brum, jak neustále slýchávám, když jdeme přebalovat. Náš syn od narození nějak extra na opruzeniny netrpěl, a i změnu plen vždy nesl velmi dobře. Občas se nějaké začervenání objevilo ale spíše v období nachlazení. Nicméně během testování se Mišákovi v oblasti třísel, kde spočívá na pokožce stahovací část jednorázové plenky objevilo podráždění, které po namazání krémem bylo do rána pryč.

    Produktová řada značky Mustela pro suchou pokožku nás velmi zaujala a jsem ráda, že jsme měli možnost ji vyzkoušet. Řekla bych, že jí zůstaneme věrni a se suchou pokožkou konečně zatočíme.

    Děkujeme MK

    Markéta a Mišák

    lena1905
    17. lis 2019    Čtené 354x

    Recenze kosmetiky Mustela

    Když nám dorazil balíček této kosmetiky, byla jsem nadšená. Velmi jsem se na něj těšila a hlavně mi hrál i do karet (zrovna nám došel olejíček :D ). Nejdříve mě překvapilo, že na produktech není etiketa s českým překladem, což je ale taky jediné menší negativum co bych našla. 

    Mustela je francouzská značka kosmetiky, která chrání pokožku novorozenců a dětí. Tato řada je speciálně určená pro suchou pokožku.

    V balíčku jsme našli :

    • Olej do koupele
    • Tělové mléko
    • Tyčinku na rty a pleť
    • Krém na opruzeniny

    Večer jsme ihned začali s testováním.

    Olejíček do koupele, 

    první plus je neskutečná vůně, díky obsahu avokádového oleje - pro nás už závislost. Má převážně přírodní složení a kůže je po aplikování krásně hebká a jemná. Ve vodě mírně pění, stačí nakapat opravdu malé množství.  Je obohacena o cold cream a zvyšuje hydrataci pokožky až o 73 %. 

    Tělové mléko,

    obsahem je opět avokádový olej a cold cream, takže po nanesení je pokožka vyživená a hydratovaná. Mažeme každé ráno a večer - vůni vždy cítím ještě druhý den po namazání. 🙂 krásně se vstřebává. Miky má od narození problémy se suchou pokožkou hlavně v oblasti hlavy a kolen a poprvé jsme našli krém, který nás těchto problémů zbaví. Po 10 dnech je pokožka bez suchých míst, popravdě mě produkt opravdu hodně překvapil 🙂. 

    Tyčinka na rty a pleť,

    Nejdříve jsem si myslela, že tyčinku ani nebudeme moci používat. Nakonec jsem za ní ale velmi ráda. Používáme na velmi suchá místa na hlavičce společně s krémem. Je obohacena o cold cream a zvyšuje hydrataci až o 98 %. Bambucké máslo vyživuje a zjemňuje pokožku. Má velice jednoduchou aplikaci a vejde se akorát do kapsy 🙂.

    Krém na opruzeniny,

    Na ten jsem byla opravdu velice zvědavá, protože Miky na opruzeniny moc netrpí.. ale když už, tak pořádně. Krém se dobře roztírá, nemá žádnou výraznou vůni a ihned po prvním aplikování se pokožka na zadečku změnila z červené opět na svou přirozenou :D . Obsahuje avokádový a slunečnicový olej co chrání pokožku miminka při každodenním přebalování. Stačí nanést opravdu malé množství.

    Celkově mohu říci, že jsem velice  ráda za možnost testování a produkty mohu jen doporučit. Nepatří sice mezi nejlevnější, ale kvalita za to opravdu stojí. U nás se určitě bude používat dál. Jsem šťastná že Miky už nemá polovinu obličeje suchou. 🙂 

    kacka125
    12. lis 2019    Čtené 305x

    Recenze kosmetiky Mustela

    Když jsem zjistila, že koník vybral na testování zrovna mého syna, byla jsem nadšená. Co si budeme povídat.... Ne všechna kosmetika mému synovi sedí a už se párkrát stalo, že jsme zaručeně zázračnou značku krému za čtyři stovky posílali do druhého kola potřebnějším (méně citlivým jedicům 😀 ). 

    Tobík netrpělivě vyhlížel kurýra a balíček byl hned zabaven. Po rozbalení jsme našli krém na opruzeniny, tyčinku na tvář a rty, olej do koupele a krém na tělo. Ze začátku jsem byla lehce v rozpacích, jelikož produkty nemají český popis a francouzštinou opravdu nevládnu. Ale skvělý popis na koníkovi to vynahradil. 

    Krém na tělo: krém má super konzistenci, voní (pro někoho možná až moc intenzivně) a docela rychle se vstřebává. Mně osobně ze začátku voněl až moc ale babičky se nemohly Tobíka načuchat 😀 já si po čase zvykla 😉 

    Olej do koupele: ve vodě se olejíček lehoulince napění, skvěle rozpustí, opět jemně voní a hlavně po vytažení dítěte z vany je pokožka krásně hebká, jemná a není mastná. Olej se může používat i jako gel přímo na tělo což je pro nás lepší, protože Tobík má raději sprchování. Bonus pro mě je i to, že olej je biologicky rozložitelný a obal mohu recyklovat. 

    Tyčinka na tvář a rty: Kdykoliv je venku trošku studenější počasí, vrátí se syn s opravdu hodně červenými líčky. Zkusila jsem ho tyčinkou "objet" důkladně. Tvářičky i rty. Bohužel tyčinka opět výrazně voní a testovaný neodolá a ochutnává 😀 Vliv na zažívání nezpozorován žádný.

    A poslední v balíčku byl Krém na opruzeniny. Když dorazil, říkala jsem si, že ho asi ani nerozbalíme. Syn je čerstvě bez pleny a já jako naivní matka si myslela, že opruzeniny souvisejí jen s plenkou. Bohužel. Tak jsme otestovali i krém na dupu a byla jsem příjemně překvapená. Opruzeniny do večera zmizely a to jsme s tímto dřív měli hodně velký problém, protože nic nezabíralo.

    Tobíka jsem začala mazat od 29.září kdy dorazil balíček. Bohužel v tu dobu už měl na předloktí ložiska hodně suché kůže. Místy to začalo praskat. Po pravidelném mazání se fleky lehce zlepšily. Sice bezprostředně po namazání má ložiska na rukou opravdu výrazné a hodně červené (do deseti minut má svou normální barvu) ALE nebolí ho to, přestalo mu to praskat a sám si donese  krém, že chce namazat. Na opravdu výrazné výsledky jsou dva týdny asi krátká doba ale věřím, že při delším používání se suchá kůže opravdu zlepší. I teď jsem ráda za alespoň malé pokroky které jiné konkurenční značky nedokázaly.

    jajaneu
    12. lis 2019    Čtené 400x

    Honzík testuje kosmetiku Mustela

    Jsem maminka tří dětí a tak se u nás kosmetika kupuje docela často a abych byla spokojená musí splňovat tři základní požadavky: účinnost, konzistenci a vůni... Když mi nějaký výrobek nesedne jsem schopná ho vyhodit nebo poslat dál, proto jsem byla velmi zvědavá jaké bude naše první "setkání" s francouzskou kosmetikou Mustela kterou jsme mohli s dětmi testovat.

    Balíček obsahoval čtyři krásné produkty

    1.Vyživující olej do koupele Mustela Bébé účinně hydratuje vysušenou dětskou kůži a podporuje obnovu přirozené kožní bariéry. Má převážně přírodní složení, pokožku zanechává hebkou a vláčnou. Dobře se rozpouští ve vodě a děťátko po aplikaci krásně voní. Obsahuje přírodní avokádový olej.

    S tímto koupelovým olejem jsem velmi spokojená, po koupeli už Honzíka nemusím dál promazávat a suchá místa na pokožce mizí.

    2. Hydratační tyčinka Mustela Bébé účinně pečuje o rty a pleť na obličeji pokožku zanechává hebkou, vyživenou a chrání ji před povětrnostními vlivy. Díky praktickému balení se snadno používá. Opět obsahuje avokádo komplex, Cold cream a bambucke máslo díky kterému jsou tvářičky a rty miminka chráněné.

    Tuto tyčinku vyzkoušela celá naše rodina a všichni se schodujeme že si zaslouží 1*

    3.Hydratační tělové mléko Mustela Bébé účinně vyživuje vysušenou dětskou kůži a podporuje obnovu přirozené kožní bariéry. Pokožku zanechává hebkou, vláčnou a chrání ji před vlivy vnějšího prostředí. Mléko je klinicky testováno je hypoalergenní a z 95% má přírodní složení.

    Honzíkova pokožka po aplikaci krásně voní a zůstává vláčná, suchá místa se již neoběvují, mléko se rychle vstřebává a má příjemnou texturu.

    4.Krém Mustela Bébé Change jemně pečuje o podrážděnou či zarudlou pokožku při přebalování. Vytváří ochrannou vrstvu na kůži, zklidňuje namáhaná místa, zjemňuje a zvláčňuje pokožku. Obsahuje Avokádovou složku, destilát slunečnicového oleje a Oxid zinečnatý.

    Musím říct že nejvíce mě potěšil tento krém na zadeček, krásně se roztírá a funguje na 100 %.

    Naše testování je sice u konce, ale to neznamená že se loučím i s kosmetikou Mustela. Musím říct, že jsem velmi spokojená a že splňuje všechny mé požadavky. Nadále budu tyto výrobky používat na své děti a ráda zakoupím i další produkty.
     Děkuji modrému koníku za možnost testovat kosmetiku Mustela.

    Nevím, ale naši kočku vůně Mustely vždycky privabi do koupelny ať už sprchového gelu nebo našeho nového olejičku do koupele😁 je tedy pravda, že po něm mají dětičky krásně hladkou kůžičku 😊 #test_mustela2

    Tak a mami namazat ať se mi lépe spinká!❤️💙 #test_mustela2

    denitek
    Zpráva byla změněna    11. lis 2019    

    Poslední dobou vůbec nestíhám a snad by bude prominutí, že jsme v přidávání příspěvků loudové.... Ale musím vám něco říct, je u nás na návštěvě Mustela balíček k otestování😉🥰 🥰❤️#test_mustela2

    marketa128
    Zpráva byla změněna    10. lis 2019    

    #test_mustela2
    Testování je velká legrace 🧡. Vzali jsme si do parády i našeho "brum, brum", jelikož je na obalu od krému 🐻 a Mišák to během přebalování neustále opakuje.
    Balíček máme vyzkoušený a spokojenost na všech frontách 👶.

    #test_mustela2 Tak máme otestovaný i tělovýchovy krém za 14dnů, kůže je jemnější, jen na mě je více voňavý, než jsem zvyklá. Ale roztírání a vstřebání do pokožky je super a malá na něj reaguje bez známek nějaké reakce či zčervenání ❤️

    #test_mustela2

    Nejčastěji používáme Mustela krém proti opruzeninám... Krásně se roztírá, není parfémovaný a zadeček má Honzík jak z alabastru 😀

    marketa128
    Zpráva byla změněna    8. lis 2019    

    #test_mustela2
    S koupelovým olejem Mustela,
    suchá pokožka nám po koupeli hlavu nedělá 🧡

    #test_mustela2

    Dnes ráno u nás bylo sychravé počasí, vítr a chlad, tak se vyživující tyčinka s bambuckym máslem a s cold cream hodila.

    #test_mustela2 Malá převzala kontrolu nad mazáním prdýlky 😁 Krém je lehký a celkem dobře se roztírá, žádné opruzení ani po voňavém dárečku, který děda necítil (což nechápu 🤔🙈)

    #test_mustela2

    Jako první Honzík vyzkoušel olej do koupele a jsem moc spokojená... po osušení zůstala pokožka krásné hedvábná a vláčná... Za mě 1*

    Brzo ráno jsme vyrazili k zubaři a jelikož už venku byla pěkná zima využili jsme ochrannou hydratační tyčinku pro děti ❄️

    #test_mustela2

    #test_mustela2 Tak nám včera přišel balíček. Malá si zabavila výplň použitou na ochranu produktů a krabici 🤣 Vypadala moc spokojená. Hned jsem jí mázla obočí, co začíná být suché❤️ Jsem zvědavá....

    Balíček je doma 💛
    Kosmetika Mustela obsahuje ve složení naše oblíbené avokádo 🥑 a proto se u nás bude testovat všemi smysly 💚
    #test_mustela2

    konik_testuje
    Zpráva byla změněna    17. říj 2019    

    Francouzská kosmetika Mustela vyvinula řadu pro suchou pokožku miminek. Její součástí je
    i tělové mléko a vyživující tyčinka obohacené o:

    a) Hot cream
    b) Avocado cream
    c) Cold cream

    Nápovědu najdete na https://i.modrykonik.cz/drmax_mustela
    Správné odpovědi si vyslouží 3 srdíčka. Zapojte se do testování kosmetiky Mustela! https://i.modrykonik.cz/zkusenosti_mustela

    #test_mustela2