zebra2009
    24. lis 2019    Čtené 7291x

    Dětské chytré hodinky LAMAX WatchY2 s GPS...zase o krok "dospělejší"

    V první řadě bych chtěla poděkovat redakci Modrého koníka za možnost otestovat tyto dětské chytré hodinky LAMAX WatchY2 s GPS. Když jsem dětem řekla, že jsme vyhráli testování těchto parádních hodinek, kluci byli opravdu nadšení a na hodinky se těšili skoro stejně jako teď na Ježíška. Testovali je oba dva a do testování zapojili dokonce i Emičku. Přežili to všichni, i ty hodinky tento zátěžový test vydržely 😀

    Když dorazil balíček s tímto "malým zázrakem" s úsměvem jsem ho od kurýra převzala. Konečně přišla "pošta", na kterou se hooodně těšil i můj muž. Součástí hodinek byla i SIM karta od T-Mobile, díky které tyto hodinky především v očích Adámka stouply na ceně. Nejprve si myslel, že je to jen taková "kontrolní" jednotka, kudy, kdy a kam chodí, když jde třeba na házenou, nicméně jakmile zjistil, že z hodinek může posílat i zprávy a telefonovat, bylo vidět, jak srdíčko juniora "poskočilo". Vzhledem k tomu, že nakonec hlavním uživatelem hodinek bude v tuto chvíli Adámek, rozhodla jsem se, že tuto recenzi nebudu hodnotit jenom tak, jak se hodinky líbí mně, ale že bych ráda vyzdvihla i připomínky očima dítěte, které by mne třeba ani nenapadly.

    Hodinky LAMAX WatchY2 se vyrábí ve dvou barevných provedeních - v černé barvě s modrým páskem pro kluky a v růžové barvě s bílým páskem pro holky. Pro školní děti bych řekla, že jsou na ruce velké tak akorát. Černo-modré zpracování je stylové a decentní. Nicméně s ohledem na skutečnost, že určitě nejsme jediná rodina, ve které není jen jeden chlapec nebo jen jedna dívka, tak bych osobně uvítala více barevných provedení. Když pořídíme pro Kubíka ještě jedny naprosto barevně stejné, dost se obávám, že si je budou plést. A pořídit růžové v tomto mladším školním věku...asi by Kuba koukal, proč mu cpu hodinky jak pro Emičku 😉

    Hodinky se ovládají opravdu jednoduše dotykovým displejem. Pro dnešní školní děti se v podstatě jedná o intuitivní záležitost a to moje děti určitě nepatří mezi "IT závisláky". Poměrně jednoduše mi posílali vtipné hlasové zprávy hned po zprovoznění hodinek a aplikace u mě v mobilu. Pro mě je jednoznačně důležité a hodnotím to 10 body z 10, že mají tlačítko SOS, díky kterému mám jistotu, že se mi Adámek vždy dovolá, i kdyby třeba někde zazmatkoval a nedostal se rychle do kontaktů uložených v hodinkách. Další super vychytávka je funkce bezpečnostních zón. Díky této funkci vím, že dorazil v pořádku například na házenou nebo domů. 

    S mužem jsme velmi ocenili historii pohybu a GPS aktuální polohu. V aplikaci v mobilu mohu sledovat na mapě přesný pohyb dítěte a to i zpětně. Když srovnám například loňský rok, kdy bylo z časových důvodů třeba, aby odcházel z kroužku sám a tyto hodinky neměl, tak nyní konkrétně já jsem mnohem klidnější, když mám jistotu, že vidím, kde zrovna je.

    Vzhledem k tomu, že jsem asi ještě ze "starší" školy a svět sociálních sítí mne úplně nepohltil, tak jsem si jen chtěla ověřit, jak je to vlastně s daty, které se hodinkami přenáší. Přeci jen je super vědět, kde zrovna moje dítě je, můžeme si posílat zprávy, kde se sejdeme, ale současně jsou to citlivé informace...na tuto otázku sám výrobce odpovídá takto: "Jako jediný výrobce v Evropě dbáme na bezpečí Vašich dětí na maximální možné úrovni nad rámec zákona o ochraně osobních údajů (GDPR). Všechny naše servery, na nichž je závislý provoz aplikace, provozujeme přímo v naší data centrále, v samém srdci Evropy. Díky tomu nemusíte mít obavu o ztrátu nebo zneužití dat o pohybu vašich dětí. Bezpečnost navíc podporujeme mezinárodními certifikáty ISO 9001, ISO 14001 a ISO 27001 od TÜV SÜD, které naše data centrála získala."

    Na hodinky WatchY2 se dovolají pouze námi nastavená telefonní čísla. Celkem lze nastavit až 20 kontaktů, na které lze rovněž volat přímo z hodinek. Jako něco naprosto nezbytného, co kluci ověřili i během testování v praxi je to, že jsou vodotěsné a při běžném používání vydrží na jedno plné nabití cca 4 dny. 

    V neposlední řadě bych chtěla zmínit, že jsou vybaveny krokoměrem, což našeho malého nadšence do statistiky úplně nadchlo. Letos co chvíli řešil, kolik už najel kilometrů na kole, jakou má minimální a maximální rychlost atd., tak teď bude mít přehled i o tom, kolik kilometrů nachodí nebo naběhá. 🙂

    Co napsat závěrem?

    Z pohledu dospělého jsme zatím já ani můj muž nenašli k hodinkám jedinou výtku, co se funkčnosti týká. Hodinky LAMAX WatchY2 jsou prostě ten produkt, který plní to, co od něho očekáváte a za dobu testování jsme se na ně mohli zatím spolehnout. Nicméně jak jsem zmínila během recenze, určitě bych uvítala více barevných variant. Klidně celé černé jen rozlišené například zelenými pásky místo modrých, aby si je děti vždy bezpečně na první pohled poznaly.

    Adámek mi říkal, že hodinky jsou super, ale nedá se na nich hrát žádná hra 😀 No, to těžko soudit, jestli je výhoda nebo nevýhoda hodinek. Mně to třeba vůbec nevadí 🙂

    Přiznám se, že jsem byla trochu na rozpacích, jaké tyto hodinky budou, zda na ně bude spolehnutí, zda stejně není rozumnější spíše pořídit mobil, ale jsem naprosto spokojená. Hodinky mne přesvědčily natolik, že dokonce zvažuji, že až doroste i Kubík do věku, kdy bude třeba i jemu něco takového pořídit, zvolím opět tuto značku.

    zebra2009
    Zpráva byla změněna    21. lis 2019    

    Kluci dostali možnost testovat tyto chytré hodinky Lamax👍

    Zatím u mužské části populace převládá radost veliká a já si jen zapisuji plusy a mínusy, které mi hlásí🙉

    #test_lamax

    #test_truelife Dnes jsem zjistila,že chůvička má dostah k sousedům do obýváku (mají dům naproti nám přes silnici), takže super 🙂

    konik_testuje
    22. říj 2019    Čtené 990x

    Domácí pomocníci True Life: Jak dopadlo testování odsávačky, teploměru a chůvičky?

    Každé mamince se někdy hodí pomocníci, které jí usnadní péči o miminko a jeho zdraví. Občas stačí malé a jednoduché věci, které jsou velkou pomocí a vyřeší složité situace. O čem je řeč? Maminky z Modrého koníka se chopily testování bezkontaktního teploměru, chůvičky a odsávačky mateřského mléka značky TrueLife! Shrnuli jsme pro vás všechny jejich postřehy, klady i zápory testovaných produktů.

    izzylka

    Značka TrueLife vám přináší produkty z oblasti péče o zdraví, které usnadňují každodenní život. Jejich hlavním cílem je klidný spánek a zdraví všech členů rodiny. K tomu využívají nejmodernější technologie a všechny produkty jsou dlouhodobě a zároveň pečlivě testovány. Produkty TrueLife se stanou nedílnou součástí vašeho domova.

    Odsávačka mateřského mléka Nutrio BP Electric

    + Tato odsávačka má pro maminky celou řadu výhod a jednou z nich je nízká hmotnost celého balíčku, takže si ji klidně sbalíte na cesty.

    + Ovládání je tak jednoduché, že seznámení s odsávačkou zvládnete i bez návodu. Jednoduše ji sestavíte a když je potřeba, tak ji během chvíle rozložíte a vyčistíte.

    + Během odsávání si klidně pusťte televizi a odsávačka vás nebude při sledování rušit. Maminky chválí totiž i tichou řídící jednotku.

    + Příjemným překvapením pro testující maminky byla jemná přísavka odsávačky, která krásně přilne ke kůži. Odsávání je bezbolestné.

    + Odsávání si můžete zpříjemnit masáží, která byla u některých testujících maminek velmi oblíbená.

    + Použití odsávačky není závislé na umístění elektrické zásuvky. Odsávačku si můžete nabít a na jedno nabití vydrží cca 90 minut.

    + Mezi mnoho dalších výhod patří: podsvícený displej, který ukazuje čas odsávání, program, úroveň odsávání a nabití baterie; design; kombatibilita s přechodkou na zásobníky mléka k uskladnění; protiskluzové nožky; odolné provedení plastů.

    Jedna z maminek ve své recenzi píše: "Do testování jsem byla zařazena, přestože jsem při přihlašování do něj uvedla, že nejsem schopná manuální odsávačkou dostat ze sebe více než pár kapek mléka. To tedy bylo největší překvapení. Já, která jsem si myslela, že nemám odsávací prsa, jsem odsála mléka tolik, kolik bylo potřeba... Zvuk motoru v řídící jednotce není nijak rušivý, takže můžete klidně odsávat u telky i v divadle 😊. Podsvícený displej umožňuje odsávat v jakoukoliv denní i noční hodinu a přitom vás světlo neruší."

    Minusem byla pro maminky především velikost nádobky na mléko (150 ml). Uvítaly by větší lahvičku.

    - Displej odsávačky je citlivý na dotyk, takže se některým maminkám odsávačka omylem zapnula v nepravou chvíli.

    Maminka fejfarka začala testování pečlivým omytím odsávačky a příslušenství: "Jako první jsem vyzkoušela, jaké je přednastavení. Tudíž jsem si vše, co přijde do kontaktu s mlékem, nejdříve omyla a pak začala odsávat. Balení odsávačky obsahuje lahvičku na 150 ml mléka. Musela jsem použít větší lahvičku, odsaji totiž vždy víc. Proto mi možná v balení chyběla redukce na jiný rozměr lahvičky."

    narnell

    Dětská chůvička v hodinkách TrueLife NannyWatch A15

    Největší výhodou shledaly maminky obousměrné audio, díky kterému nemusí spěchat hned za děťátkem, když se probudí, ale mohou ho uklidnit pouhým hlasem.

    + Díky chytré funkci chůvička monitoruje teplotu okolí a vy můžete hlídat, aby nebylo miminku moc teplo nebo zima.

    Chůvička TrueLife má noční vidění, proto vám nic neunikne, ani když je v dětském pokojíčku zhasnuto.

    Chůvička se jednoduše nastavuje i ovládá. Nabíjení je možné i přes powerbanku. Baterka pak vydrží několik hodin i se zapnutým displejem. 

    + Další výhodou byla i možnost pustit děťátku ukolébavku z chůvičky. Hudba je klidná a příjemná.

    Chůvičku si chválí maminka izzylka ve své recenzi: "Nebudu lhát, byla jsem jak malé dítě s novou hračkou 😂 Hodinky jsou s dětskou jednotkou spárované, takže se nemusí nikde nic nastavovat. Zapnete a hned vidíte, co se děje. Obraz je dobře viditelný, a díky automatickému nočnímu režimu, vidíte vše ve dne, v noci 😃"

    "Protože synek odhazuje vše, co je v dosahu postýlky, umístila jsem dětskou jednotku na skříň cca 3 m od postýlky. Takže je vidět celá postýlka a kus naší postele, která je hned vedle. Má ohýbací hlavu (nahoru a dolů) a lze ji zavěsit na zeď," píše v další recenzi maminka t22d. 

    "Dosah až 300 metrů - tak to je jediná věc, která mě zklamala. Dosah 300 metrů má jen pokud v cestě nestojí zeď nebo jiná překážka. U nás v baráku to zvládne sotva do přízemí, a u babičky vypadával signál už mezi vchodovými dveřmi 🤷🏻‍♀️ Ale po baráku nebo bytě je to úplně bezproblémové," popisuje izzylka také nevýhodu, kterou objevila.

    izzylka

    Bezkontaktní teploměr TrueLife Care Q7

    Když se to vaše miminko začíná vrtět a chvíli neposedí, oceníte především rychlost bezkontaktního měření teploměru TrueLife.

    + Maminky chválily také paměť teploměru, která si zapamatuje naměřené teploty a nemusíte hodnoty lovit ze své hlavy.

    Teploměr TrueLife měří nejen teplotu těla, ale změříte s ním i teplotu povrchů. Maminka ewon píše: "Měření teploty povrchu předmětu je také dobrá věc. Zkoušela jsem měřit vše co mi přišlo do cesty. Určitě to využijí maminky při koupání dětí, kdy si mohou změřit teplotu vody v koupeli, teplota vzduchu. Určitě i další využití, jako teplota jídla, mléka v lahvi a spoustu dalšího."

    + Displej teploměru je podsvícený, takže na naměřenou hodnoty vždy dobře vidíte.

    + Manuál k bezkontaktnímu teploměru je česky a lehce a rychle zvládnete nastavení.

    + Můžete si nastavit speciální zvukový signál v případě, že teploměr naměří vám nebo děťátku zvýšenou teplotu. Teploměr má také zvukový signál, který ohlásí konec měření. Ale nebojte se, zvuk je tichý a nevzbudí ani spící ratolest.

    Výhody shrnuje maminka kristynkal: "Výborný je zvukový signál na ukončení měření teploty hlavně v noci (dítě nevzbudí a zároveň vím, že je doměřeno), v noci jsem ocenila také podsvícení displeje. POZOR! Zvukový signál pro vysokou teplotu je dost hlasitý - já jsem si nastavila vysokou teplotu 38 °C a pištělo to celkem dost. Paměť teploměru se mi osvědčila ráno - v noci jsem v polospánku si nebyla jistá, jakou měl Vojtíšek teplotu. Ráno jsem jen mrkla do historie a věděla jsem."

    - Kristynkal zároveň uvádí, co vidí jako nevýhodu: "Ocenila bych nějakou krytku na část, která měří. Teploměr jsem brala s sebou na víkendový pobyt a bála jsem se, aby se nepoškodil."

    Maminka ewon dodává: "Oceňuji rychlost měření, zvládá to i dvojčátka v pohybu. Když přišel manžel z práce, tak jsem si vyzkoušela, že pokud je pot na čele, tak výsledná hodnota je zkreslená, a nebo ani teploměr hodnotu nezměří. Pro takové případy v manuálu doporučují měřit teplotu za uchem a opravdu měřená teplota za uchem není zkreslená."

    ewon

    TrueLife pomocníci se osvědčily

    Všechny 3 produkty - odsávačka, chůvička i teploměr dokázaly, že si zaslouží své pevné místo v domácnostech a mají maminkám co nabídnout. Jestli hledáte odsávačku, se kterou nebude odsávání nepříjemná povinnost, teploměr, se kterým vcukuletu změříte teplotu neposedným dětem nebo chůvičku, která vám umožní užít si bez starostí o děťátko chvilku pro sebe, jste správně u značky TrueLife

    Všechny recenze maminek z Modrého koníka najdete ve fóru Vaše zkušenosti s produkty TrueLife. Jak probíhalo testování, to si můžete prohlédnout i pročíst pod #test_truelife

    ewon
    20. říj 2019    Čtené 728x

    Jak jsem testovala bezkontaktní teploměr TrueLife Care Q7

    Mám roční dvojčátka a už při pořizování výbavičky jsem zvažovala, zda koupit bezdotykový teploměr. Nakonec jsem pořídila prozatím klasický digitální, s tím, že až se narodí, tak se koupí. Nakonec se narodili o 6 týdnů dříve a pobyt v inkubátoru je neminul. V nemocnici se hlídala dětem teplota pravidelně a měřila se klasickým digitálním teploměrem v zadečku. Nakonec jsme bezdotykový teploměr nekoupili. Děti za svůj první rok měly jen 2x rýmu, no jenže pak přišla 6 nemoc, růst zubů a děti byly vetší a pohyblivější a na měření v zadečku už neměly trpělivost. Začala jsem se poohlížet po novém bezdotykovém teploměru a v tom čtu na koníkovi možnost testování. Přihlásila jsem se na testování teploměru nebo chůvičky, ale moc nadějí jsem si nedávala. O to větší bylo překvapení, když mi přišla zpráva, že jsem byla vybraná na testování. 

    Teploměr využívá technologie infračerveného záření a výsledek měření získáme do 1 sekundy. Teplota se měří na vzdálenost 5-8 cm od měřeného objektu. V nastavení je možné zvolit ze dvou režimů, měření tělesné teploty a měření teploty povrchu předmětů. 

    V době testování se u nás zrovna nemarodilo, ale i tak jsem pravidelně měřila teplotu celé rodině. Oceňuji rychlost měření, zvládá to i dvojčátka v pohybu. Když přišel manžel z práce, tak jsem si vyzkoušela, že pokud je pot na čele, tak výsledná hodnota je zkreslená, a nebo ani teploměr hodnotu nezměří. Pro takové případy v manuálu doporučují měřit teplotu za uchem a opravdu měřená teplota za uchem není zkreslená. Funkci zvýšené teploty, kdy na tuto teplotu teploměr upozorní hlasitým signálem, jsme neměli možnost vyzkoušet. Líbí se mi, že se automaticky ukládá poslední měřená teplota a tak může člověk hlídat, jak se teplota mění. Podsvícení displeje určitě ocením u měření teploty v noci.

    Měření teploty povrchu předmětu je také dobrá věc. Zkoušela jsem měřit vše co  mi přišlo do cesty. Určitě to využijí maminky při koupání dětí, kdy si mohou změřit teplotu vody v koupeli, teplota vzduchu. Určitě i další využití, jako teplota jídla, mléka v lahvi a spoustu dalšího.

    Moc děkuji, že jsem měla možnost tento produkt testovat. Za nás ho doporučuji a mile ráda dám vědět, jak u nás teploměr slouží i nadále. 🙂 

    #zkusenosti_teplomer_truelife

    t22d
    20. říj 2019    Čtené 804x

    Testování chůvičky Truelife NannyWatch A15

    Dětská chůvička v hodinkách Truelife NannyWatch A15 je velkým pomocníkem, nejen když máte doma novorozence.

    U nás ji momentálně využívám na sledování dvouletého synka ( který spí v ložnici v horním patře) a občas taky naší štěněcí holčičky, když ji zkoušíme nechat samotnou doma.

    Už u prvního syna i teď u druhého jsme používali obyčejnou, poděděnou, asi 10 let starou chůvičku Philips. Stále funguje, ale má několik ALE.  Např. obsahuje 8 ks dobíjecích tužkových baterií, má malý dosah a hlavně to, že ji ruší signál z kdečeho. Takže pokud jsme vyjeli někam mimo domov, používali jsme chůvičkové aplikace v telefonech, což znamenalo, že jeden musel nechal mobil u dítěte a druhý ho měl u sebe.

    Dětská jednotka

    Protože synek odhazuje vše, co je v dosahu postýlky, umístila jsem dětskou jednotku na skříň cca 3 m od postýlky. Takže je vidět celá postýlka a kus naší postele, která je hned vedle. Má ohýbací hlavu (nahoru a dolů) a lze ji zavěsit na zeď.

    Nemá rybí oko, takže vidí “jen” před sebe a ne do stran, což by se mi při sledování štěněte hodilo mít širší rozhled, ale na sledování dítěte v postýlce to stačí. 

    Dětská jednotka má automatický režim nočního vidění, který nijak nenarušuje noční tmu. Co ji trochu ruší, je modré světýlko (asi ukazatel napájení), které svítí na jednotce když jsou hodinky vypnuté. 

    Hodinky

    Ovládání a nastavení hodinek je jednoduché a pokud si s něčím nevíte rady, pomůže přiložený návod. 

    Základní nastavení - čeština, jas, čas a datum, hlasitost, vibrační upozornění

    Další funkce:

    Monitoring teploty v místnosti

    Pouštění melodie - přijde mi, že hraje docela nahlas, ale synovi se to líbilo a dokonce ho to zklidnilo, když šel spát s pláčem díky předchozí potyčce s bratrem.

    Oboustranné audio - díky obousměrnému přenosu zvuku, můžete k dítěti mluvit skrz hodinky, což je pro mě velká výhoda.

    Režim vox - šetří baterii. Monitor se vypne, když je ticho, v případě nějakého zvuku se zapne a hodinky zavibrují.

    Feed alarm - lze si nastavit čas krmení nebo buzení a hodinky vás upozorní.

    Hodinky v sobě mají magnet a díky tomu bez problému drží na nabíjecí jednotce.

    Výhodou také je, že se dají jednotky nabíjet i z externích zdrojů, např. přes powerbanku (mají mini USB vstup), takže můžete brát chůvičku s sebou kamkoli.

    Při poobědovém spánku syna, beru štěně ven na delší procházku a při té mi hodinky pomáhají nejvíc. Uvedený dosah, až 300 m, se mi zatím nepovedlo dosáhnout. Vzhledem k větrnému podzimnímu počasí signál vypadl cca po 120m. Ale i tak mohu absolvovat venčení mimo domov s klidem.

    Až se kluci sestěhují do společného pokoje, který je v patře, mám v plánu přemístit chůvičku tam, a šetřit si díky ní nervy a hlas.

    #recenze  #test_truelife #zkusenosti_chuvicka_truelife

    izzylka
    17. říj 2019    Čtené 1077x

    Jak jsme testovali video chůvičku Truelife

    Dětská chůvička v hodinkách TrueLife NannyWatch A15 mi změnila život. 

    Dobře, je to trochu nadsázka, ale vážně mi ten život trochu ulehčila 🙂

    Ale vezmeme to popořadě. Do testování jsem se přihlásila i přes to, že jsou synovi skoro 3 roky. Od malička to není zrovna moc velký spáč a v noci se často budí. Bohužel, když se probudí a zjistí, že tam nejsem, už pak nechce spát. S mojí dosavadní audio chůvičkou, jsem při každém zvuku letěla za synem a skoro se modlila a doufala, že se jen otáčel a spí dál 🙂 

    A pak nám přišla video chůvička TrueLife ....

    Do testování jsem se pustila skoro okamžitě a syn s radostí pomáhal. 

    V krabičce jsme našli : 

    • rodičovská jednotka (hodinky) + síťový adaptér
    • dětská jednotka + síťový adaptér
    • nabíjecí stojan
    • manuál

    Dětskou jednotku (kameru) jsem umístila na vhodné místo a zapojila do zásuvky... v případě nouze lze připojit i na powerbanku, takže ji s sebou můžete brát i na výlety.

    A teď přišla ta zábavná část. Zapnutí hodinek.

    Nebudu lhát, byla jsem jak malé dítě s novou hračkou 😂  Hodinky jsou s dětskou jednotkou spárované, takže se nemusí nikde nic nastavovat. Zapnete a hned vidíte, co se děje. Obraz je dobře viditelný, a díky automatickému nočnímu režimu, vydíte vše ve dne, v noci 😃

    Hodinková chůvička Truelife má ale i spoustu jiných funkcí.

    ✓ Monitoring teploty okolí - vždy máte přehled o teplotě, snadno zjistíte, jestli není miminku třeba zima.

    ✓ Obousměrné audio - můžete na miminko klidně mluvit, než přijdete. To se mi osvědčilo o víkendu u babičky. Syn se probudil, a já než proběhnu celým barákem a do patra, je to doba. Tak jsem přes chůvičku synovi řekla, ať hezky hajá, že už jdu. A světe div se, já tam ani nemusela, lehnul si a spal dál.

    ✓ Ukolébavky - ano, správně, přehraje i ukolébavku. Hudba je klidná a tlumená, pro miminka určitě super vychytávka.

    ✓ Feed alarm - zvolíte si čas, kdy chcete upozornit, třeba na krmení, přebalení...a hodinky Vás upozorní.

    ✓ Režim VOX - tento režim šetří baterku... po krátké chvíli ticha dojde k vypnutí displeje a zvuku. Pokud ale chůvička zaznamená pláč, displej se zapne a hodinky vás upozorní vibracemi.

    ✓ Dosah až 300 metrů - tak to je jediná věc, která mě zklamala. Dosah 300 metrů má jen pokud v cestě nestojí zeď, nebo jiná překážka. U nás v baráku to zvládne sotva do přízemí, a u babičky vypadával signál už mezi vchodovými dveřmi 🤷🏻‍♀️ Ale po baráku nebo bytě je to úplně bezproblémové.

    Baterka vydrží několik hodin i se zapnutým displejem.

    Musím říct, že testovat hodinkovou chůvičku byl super zážitek, a jsem moc ráda, že ji mám. Teď už by se mi težko vracelo zpět ke klasické audio chůvičce. Zítra mi konečně přijede muž domů,  a já věřím, že si užijeme krásný a klidný večer/večery, protože nebudu muset syna chodit kontrolovat. 

    #recenze  #test_truelife #zkusenosti_chuvicka_truelife

    narnell
    15. říj 2019    Čtené 4038x

    Jak jsem testovala odsávačku Nutrio BP Electric od TrueLife

    K mé velké radosti jsem byla vybrána, abych se zúčastnila testování odsávačky mateřského mléka Nutrio BP Electric. Zanedlouho po zprávě o testování mi byl doručen balíček s odsávačkou. Hned jsem se vrhla na rozbalování, protože dětičky si dopřávaly polední spánek a mně tím vznikl prostor pro nerušené zkoumání.

    Při rozbalování jsem „zneužila“ manžela, aby celý proces natáčel. Rozbalovala jsem minimálně pětkrát, abych byla spokojená s výsledným videem, díky čemuž jsem si vše mohla pořádně prohlédnout 😊 .

    Co bylo v balíčku?

    • řídící jednotka
    • krytka na přísavku
    • přísavka
    • silikonový klobouček
    • víčko
    • hadička
    • záklopka
    • 150ml lahev
    • savička
    • nabíječka

    Co mě oslovilo?

    Lehká a skladná, ideální pomocník i na cesty mimo domov

    Jako první mě oslovila nízká hmotnost balíčku. Že bude samotná odsávačka lehká mě nepřekvapilo, ale měla jsem obavy, že řídící jednotka může být těžká, což by komplikovalo například cestování.

    Blbuvzdorná nebo chceme-li intuitivní

    Přestože jsem si návod poctivě prostudovala, abych ji hned zkraje nezničila, mohu naprosto s přehledem říct, že bych to zvládla i bez něj. Vše bylo jasné od samotného sestavení přes ovládání jednotlivých programů.

    Čistá raz dva

    Díky jednoduchému rozkládání jednotlivých částí se snadno vyčistí a nejsou na ní zatím vidět známky používání. Stále vypadá jako nová.

    Řídící jednotka je tichá a má podsvícený displej

    Zvuk motoru v řídící jednotce není nijak rušivý, takže můžete klidně odsávat u telky i v divadle 😊. Podsvícený displej umožňuje odsávat v jakoukoliv denní i noční hodinu a přitom vás světlo neruší.

    Ale teď k podstatě

    Do testování jsem byla zařazena, přestože jsem při přihlašování do něj uvedla, že nejsem schopná manuální odsávačkou dostat ze sebe více než pár kapek mléka. To tedy bylo největší překvapení. Já, která jsem si myslela, že nemám odsávací prsa, jsem odsála mléka tolik, kolik bylo potřeba.

    A jak na to?

    Odsávačka má tři funkce: stimulační, masážní a v neposlední řadě odsávací.

    Přísavka krásně přilne k prsu a je velmi příjemná. Každý program odsávačky má devět úrovní a lze je libovolně přepínat. Když jsem poprvé zapnula stimulaci, tak mi přišlo, že si mírným podtlakem odsávačka formuje bradavku do ideálního tvaru. Dalším milým překvapením byla masáž. Opravdu se jednalo o velice příjemnou záležitost, a to jsem nikdy masáže prsou nevyhledávala. Občas jsem měla chuť se nechat jen tak masírovat. A samotné odsávání je bezbolestné a efektivní. Při každém tahu odsávačky šlo do nádobky mléko. Během necelé půlhodinky byla lahvička plná.

    Co bych ocenila?

    Nádobka na mléko by mohla být větší. Popřípadě by mohly být dvě nádobky různých velikostí.

    Chybělo mi víčko na lahvičku s odsátým mlékem nebo alespoň taková ta předělovačka, která zabrání mléku unikat do savičky. Ale i když víčko nebylo, tuto funkci zastoupí dudlík (savička) s krytkou.

    Po masáži, když se přepíná program na odsávání, tak je tam automaticky předvolen stupeň šest. Raději bych si stupeň odsávání volila postupně sama. Nicméně není to nějak bolestivé. Jen jde o tip na zlepšení.

    Při ukončení odsávání jsem se několikrát potřísnila mlékem z trychtýře, ale přisuzuji to nedostatku tréninku a časem to určitě vychytám.

    Závěrem

    Chci moc poděkovat Modrému koníku i společnosti TrueLife za možnost testování. Odsávačku bych se nebála komukoliv doporučit (zatím na internetu není uvedena cena, ale troufám si napsat, že bych si ji po této zkušenosti koupila).

    #recenze #test_truelife #zkusenosti_odsavacka_truelife

    Poctivě testujeme a holky, musím vám říct, že ta stimulace bradavek není vůbec špatná 😂 A to jsem na to nikdy nebyla 😁 #test_truelife

    #test_truelife Dnes testujeme při venčení 🙂 A super, dítě se vzbudilo s pláčem a stačilo říct přes mikrofon spinkej, lehlo a spí už další hodinu.

    #test_truelife Vzhůru do testování, děti i štěně jsou připraveni.

    Dneska mi dorazila tato krasavice 😍. Jsem moc zvědavá a těším se na testování. S manuální odsávačkou jsem neodsála ani kapku, tak doufám, že tato v testu obstojí. Kdyby chtěl někdo vidět rozbalování, tak mrkněte ke mně na IG do stories https://www.instagram.com/gazy_mama/
    #test_truelife

    Je to jen zvýšená teplota nebo má děťátko horečku? Přiložením ruky na čelo teplotu nezměříte. Proto si můžete vzít na pomoc bezkontaktní teploměr True Life Care Q7, který měří s přesností:
    a) ± 0,1 °C
    b) ± 0,2 °C
    c) ± 0,3 °C

    Správnou odpověď najdete na https://www.truelife.eu/cs/ a získáte 5 srdíček! Ještě máte čas se zapojit do testování https://www.modrykonik.cz/blog/konik_testuje/article/vase-zkusenosti-s-truelife-bko4o5/

    #test_truelife

    konik_testuje
    23. zář 2019    Čtené 4858x

    Vaše zkušenosti s TrueLife

    Každé mamince se někdy hodí pomocníci, které jí usnadní péči o miminko a jeho zdraví. Občas stačí malé a jednoduché věci, které jsou velkou pomocí a vyřeší složité situace. O čem je řeč? Pojďte vyzkoušet chůvičku, odsávačku mateřského mléka a bezkontaktní teploměr TrueLife!

    Značka Truelife vám přináší produkty z oblasti péče o zdraví, které usnadňují každodenní život. Jejich hlavním cílem je klidný spánek a zdraví všech členů rodiny. K tomu využívají nejmodernější technologie a všechny produkty jsou dlouhodobě a zároveň pečlivě testovány. Produkty TrueLife se stanou nedílnou součástí vašeho domova.

    Co testujeme?

    1. Bezkontaktní teploměr TrueLife Care Q7

    Využívá technologie infračerveného záření a dosahuje tak během okamžiku velmi přesných výsledků. Teploměr stačí přiblížit k tělu a do jedné sekundy získáte výsledek měření.

    Výhody teploměru:

    • přesnost měření ± 0,2 °C
    • podsvícený displej
    • výsledek měření do 1 sekundy
    • až 40.000 měření na jednu baterii
    • paměť na 32 měření
    • upozornění na zvýšenou teplotu

    2. Dětská chůvička v hodinkách TrueLife NannyWatch A15

    TrueLife NannyWatch A15 je revoluční dětská chůvička, kterou máte stále po ruce. Přesněji řečeno na ruce. Rodičovská jednotka je totiž umístěna v hodinkách, které si jednoduše připnete na zápěstí. Dětskou jednotku umístíte k miminku. Díky stabilnímu signálu, až 300m dosahu, nočnímu vidění a monitoringu teploty v místnosti máte o svém dítěti naprostý přehled a neunikne vám ani jediné zasmání nebo škytnutí.

    Výhody chůvičky:

    • dosah až 300 metrů 
    • obousměrné audio umožní nejen poslech, ale i komunikaci směrem k miminku
    • dlouhá výdrž baterie až 24 hodin 
    • monitoring teploty v místnosti
    • automatické noční vidění
    • možnost nabíjení přes powerbanku (hodí se na výlety)
    • můžete zvolit i jednu z uklidňujících ukolébavek 
    • feed alarm umožňuje nastavit si čas, kdy chcete dítko nakrmit

    3. Odsávačka mateřského mléka Nutrio BP Electric

    Nutrio BP Electric je skvělým doplňkem péče o dítě, který zajistí komfort vám i vašemu miminku.  Elektrická odsávačka mateřského mléka vám pomůže vyřešit aktuální nedostatek, nebo naopak přebytek mléka. Zachrání vás ve chvílích, kdy zrovna nemůžete kojit přirozenou cestou. Odsávačku s sebou můžete vzít i na cesty, nezabere vám skoro žádné místo, snadno se skládá a čistí.    

    Výhody odsávačky:

    • podporuje laktaci a napodobuje přirozený průběh kojení.
    • je vyrobena z kvalitního silikonu, který i usnadňuje odsávání, zvyšuje komfort a zmírňuje případnou bolest při kojení a neobsahuje sloučeninu BPA
    • mód sání, který pomáhá stimulovat tok mléka a podporuje laktaci
    • 3 režimy – sání, stimulace, masáž 
    • 9 úrovní odsávání
    • používání i čištění je intuitivní
    • vysoký výkon odsávačky zaručí pohodlné a efektivní odsávání
    • na jedno nabití vydrží v provozu až 100 minut
    • tichý chod
    • nabíjení i přes USB

    Více o produktech najdete na https://www.truelife.eu/cs/ 

    Koho hledáme?

    Hledáme maminky, které do domácnosti uvítají pomocníky jako je chůvička, odsávačka či bezkontaktní teploměr a najdou pro ně okamžité využití. Výhodou pro výběr do tohoto testování je opět záliba ve fotografování. Pokud jste kreativní a rády píšete, neváhejte se zapojit. 

    Jak se zapojit?

    Jestli vás zaujal alespoň jeden ze tří produktů, do neděle 29.9.2019 napište komentář pod tento článek, ve kterém uvedete:

    1. Jaký z produktů - teploměr, chůvička, odsávačka mateřského mléka - byste chtěly vyzkoušet? (Můžete uvést všechny 3, pokud pro ně najdete využití u vás doma.)

    2. Proč by se daný produkt hodil zrovna vám?

    Poté vybereme 9 z vás, kterým tyto pomocníky pošleme!

    Když vaše miminko konečně usne a vy máte chvilku času pro sebe, stejně chcete mít jistotu, že je vše v pořádku… Právě pro tyto případy existují různé druhy chůviček, které miminko pohlídají za vás. Napište nám, co je pro vás při výběru chůvičky důležité. Každá odpověď si vyslouží 3 srdíčka.

    Již za týden ohlásíme testování produktů, které vám pomohou s péčí o miminko! Tak nás sledujte 🙂

    #test_truelife