apacheeeAMBASADORKA
    9. pro 2020    Čtené 1087x

    Hlásím se do služby a přináším své poznatky z testování plasmakosmetiky🙂

    Před nedávnem se na Modrém koníku objevila možnost testovat plasmakosmetiku a jelikož už pomalu začínám přicházet do věku, ve kterém vždy zbystřím při slovech omlazení, pleť a zázrak, přihlásila jsem se. A ono to vyšlo!

    Jaká je moje pleť?

    Pro samotné testování je důležité, abych vám řekla pár slov o své pleti. S pletí jsem nikdy neměla žádné výrazné problémy a nikdy mě nad míru vlastně ani nic netrápilo. S přibývajícími léty však na sobě pozoruji určité změny – vrásky mě zatím netrápí, ale pokud se mi na obličeji udělá boláček, nebo třeba nějaký šrám, trvá už mnohem déle, než se zahojí. S těhotenstvím moje pleť začala trpět ošklivým neduhem, a tím jsou pigmentové skvrny. Se sluníčkem se ze mě stává tak trochu dalmatin. Jako směji se tomu, protože mi nic jiného nezbývá, ale štve mě to pekelně, ne že ne. 🙂

    Před poměrně nedávnou dobou jsem navíc dokojila a moje tělo si tak konečně dopřálo zasloužený odpočinek po šíleném šestiletém zápřahu kojení a těhotenství. Jak se tělo začalo hormonálně dávat do svého normálu, tak se mi zbláznila pleť a já vypadala jako puberťák. 🙂 Tahle nepříjemnost je ale snad již definitivně pryč.

    Moje pleť je tedy úplně normální, smíšená a není nijak extrémně citlivá – na vlivy prostředí, ani na různé kosmetické produkty.

    Jde se testovat...

    Na otestování mi dorazil poměrně malý a lehký balíček, který v sobě ukrýval dva letáčky a dva “krémy”. Pojďte se na ně společně se mnou podívat:

    1) Plasma Creme Futura - omlazující a vyživující krém se silným regeneračním účinkem

    Co o něm říká výrobce?

    Je vhodný pro všechny typy pleti, včetně citlivé, problematické a pleti se sklonem k šupinatění.

    Pleť je regenerovaná, hladší a působí mladistvě. Díky unikátní formuli R.A.F. intenzivně bojuje s nedostatky pleti. Při dlouhodobějším používání zmírňuje hyperpigmentaci. Čistý jojobový a kokosový olej hrají klíčovou roli v udržení vitální, dobře hydratované i vyživené pokožky. Vysoký podíl bambuckého másla působí jako výživa a účinné promazání pleti. Navíc, skvěle váže vodu, a proto pleť zároveň hydratuje. Pomozte své pleti v boji proti známkám předčasného stárnutí.

    Moje dojmy z testování:

    Vzhledová stránka produktu asi pro mnohé důležitá není, ale já ji stejně musím vyzdvihnout - krém se mi líbí a vypadá luxusně. Jediné, co bych mohla malinko vytnout je to, že není vidět dovnitř, kolik krému ještě zbývá.

    Absolutně nadšená jsem z jemné a příjemné vůně, kterou krém má. Z mnou vyzkoušených krémů určitě mohu říct, že tohle je prostě TOP.

    Z krému mám celkově velmi dobrý pocit, dobře se roztírá, nezanechává dojem mastnoty. Po nanesení krému na pleť cítím velmi zvláštní pocit, který se těžko popisuje, ale zkusím to. Krém mě na kůži jakoby lehce hřeje (rozhodně to není nepříjemné) a prostě chvíli cítím, že se něco děje. Vím o něm.

    Zdá se mi, že 14 dní testování je v tomto případě strašně krátká doba na nějaké velké závěry, ale s čistým svědomím mohu říct, že mi krém vyhovuje a řekla bych, že se mi rychleji regeneruje pleť (hojení boláčků a stroupků). Co mi ale přijde úplně skvělé je to, že mi téměř úplně zmizely pigmentové skvrnky na čele. Musím říct, že jsem tomu nějak nevěnovala pozornost, ale před pár dny jsem se na sebe nějak déle zahleděla do zrcadla a zjistila jsem, že je už téměř nevidím. To hodnotím jako velikou pecku!

    2) PLASMAGEL Future

    Co o něm říká výrobce?

    PLASMAGEL Future je jedinečný kosmetický přípravek určený na poškozenou, porušenou a podrážděnou pokožku. Díky svému složení, především pomocí unikátních krevních proteinů, vytváří téměř ihned po aplikaci na pokožce ochranný film. Působení krevních proteinů má na kůži silný regenerační a zklidňující účinek, gel je tak vhodný například na pokožku po nadměrném slunění, drobné odřeniny nebo na zhojené jizvy. Také napomáhá v péči o pleť atopiků.

    Moje dojmy:

    Tento gel se mnou testoval i starší syn, kterého se již bohužel týká povinné nošení roušek ve škole. Z roušky se mu udělal na puse opar, který jsme od jeho začátku mazali právě tímto hojivým gelem. Opar se hojil opravdu krásně a Eli si vůbec nestěžoval na nepříjemné pálení oparu a pnutí kůže kolem něj. Zde jen chci podotknout, že to byl jeho druhý opar v životě - ten první byl na jaře při prvním nošení roušek. Nevím, zda mohu ze dvou případů vyvozovat nějaké velké závěry, nicméně, nelze nevidět, že první opar se hojil výrazně déle a hlavně s nepříjemnými projevy - svěděním, taháním, pálením.

    U sebe jsem gel aplikovala na škrábanec na obličeji a hojil se opravdu rychlostí blesku. S gelem jsem opravdu velmi spokojená a myslím, že se u nás doma zabydlí natrvalo.

    Závěrem...

    Znovu bych ráda zopakovala, že 14 denní testování těchto výrobků nepovažuji za dostatečné a opravňující mě k nějakým zásadním závěrům. Ale i za tuto krátkou dobu musím říct, že první dojmy jsou za mě velmi dobré a moc ráda budu v testování pokračovat dlouhodobě a uvidím, jestli po vypotřebování produktů koupím další balení. Zatím se této myšlence rozhodně nebráním!

    Moc děkuji za možnost produkty otestovat a pokud by kdokoliv z vás na mě měl nějaký dotaz, moc ráda na něj odpovím.

    Veru

    #test_plasmakosmetika #recenze #plasmakosmetika_zkusenosti

    oplatecka
    9. pro 2020    Čtené 196x

    Plasma zázrak nebo propadák?

    Vyhlazenější, pružnější, lépe vyživená a výrazně regenerovaná pleť? Minimalizace jemnějších i hlubších vrásek? Přesně tohle sliboval jeden z výrobků, které jsem měla možnost během čtrnácti dnů vyzkoušet. Testovala jsem Plasmacreme Future a Plasmagel Future.

    PLASMACREME Future
    Moje pleť by se dala charakterizovat jako suchá a citlivá s tendencí tvoření šupinek. Zejména v zimním období je pokožka obličeje hodně napjatá. Krém by měl zmírnit kožní nedokonalosti, mezi které patří i již zmíněné šupinatění.

    Aplikovala jsem jej každé ráno a večer na očištěnou pleť a oblast krku lehkými krouživými pohyby. Krém má lehce květinovou vůni, což mi až tolik nevadilo, i když spíše preferuji kosmetiku bez vůně. Skvěle působí jako podkladová báze, takže chvilku po nanesení krému jsem se mohla nalíčit. Bohužel po dobu testování šupinky nezmizely a ani jsem nezaznamenala nějaké extra zlepšení.

    Výhody PLASMACREME Future:

    ✔ lehká a příjemná konzistence, rychlé vstřebání

    ✔ snadné nanášení díky aplikátoru

    ✔ funguje i jako podkladová báze pod make-up

    Nevýhody PLASMACREME Future:

    ✖ neprůhledné balení, díky kterému nelze zjistit, kolik krému zbývá

    ✖ zlepšení stavu pleti není okamžité

    PLASMAGEL Future
    Tento výrobek je určený na podrážděnou a poškozenou pokožku. Zklidňuje a regeneruje kůži. Aplikuje se ve slabé vrstvě na postižená místa. Je vhodný pro celou rodinu, všechny věkové kategorie a dokonce i na atopický ekzém.
    Gel jsem používala na oblast dlaní pětiletého syna, na kterých se mu objevil v důsledku zimního počasí atopický ekzém, a na ranku na zádech. Musím říct, že po několika aplikacích byla synova pokožka na rukou opravdu v mnohem lepším stavu a po několika dnech se ekzém téměř vytratil. Gel opravdu splnil to, co sliboval, a určitě u nás zůstane i do budoucna.
    Jedinou nevýhodou gelu je velikost balení, která je pouhých 5 ml, takže při aplikaci minimálně dvakrát denně moc dlouho nevydrží.

    Výhody PLASMAGELu Future:

    ✔ okamžitá regenerace pokožky 

    ✔ rychlé výsledky 

    ✔ je vhodný na atopický ekzém 

    ✔ průhledné balení a aplikace pomocí pumpičky

    Nevýhody PLASMAGELu Future: 

    ✖ velikost balení

    Děkuji Modrému koníku a Plasmakosmetice za možnost testování. 

    #test_plasmakosmetika #recenze #plasmakosmetika_zkusenosti

    slunecnice7
    9. pro 2020    Čtené 130x

    Plasmo, šup na pleť.

    Krásný večer všem. Ráda bych poděkovala za možnost testování kosmetiky. Byla jsem velmi nadšená, že to klaplo. 

    Má pleť už volala o nějakou pomoc. Už nejsem nejmladší a taky dva porody a momentální kojení prostě udělají paseku. Takže díky hormonům jsem jak v pubertě. Pleť červená, citlivá a hodně suchá se sklonem k ekzému. 

    Když dorazil v pondělí kurýr, ještě jsem byla v pyžamu. Fakt jsem ho v 8 ráno nečekala. Balíček obsahoval Plasma krém a Plasma gel s letáčky.

    Překvapila mě rozdílnost velikosti. A doufala, hlavně u gelu, že mi na testování vydrží. Tak jdeme si je trošku víc přiblížit.

    Plasma creme je v pěkném obalu s pumpičkou, který má uzávěr na typ open and close. Skvěle se tím pádem nanáší. Je jemný a lehce se roztírá. Je vyživující s regeneračním účinkem. Obsahuje složku charakterizovanou jako R.A.F. formule (Regeneration Accelerator Formula = formule pro urychlení regenerace). Vhodný i pro citlivou a atopickou pokožku. Podporuje pleť v obnově kolagenu, což zatím nemůžu posoudit. Zdá se mi ještě na to krátký čas nebo to u mne nefunguje. Nicméně po nějakém čase jsem se trošku zčervenala. A překvapila mě vůně krému, která mi dost vadila. Raději volím kosmetiku bez parfemace i když je to jemná vůně. Shrnutí v následujících bodech.

    🟡  Velké balení s pumpičkou. 

    🟡  Krásně se roztírá a vstřebává. 

    🟡  Je lehký a nezatěžuje.

    🟡  Regeneruje a vhodný pro celou rodinu. 

    ❎  Není vidět kolik krému ještě zbývá. 

    ❎  Je parfémovaný. 

    ❎  Lehce štípe.

    Plasma gel je taký malý zázrak v malém balení. Má široké spektrum použití a je také vhodný pro celou rodinku. Od těch nejmenších až po babičky a dědečky. Je čiré barvy a jeho gelový základ příjemně chladí. Vyzkoušeli jsme ho doma hlavně na poraněnou a odřenou kůži. Je vhodný i jako podkladová báze. Jenže má velkou chybu, je prostě moc malý. Takže už nám z něj nic nezbylo. A to jsem ho dost šetřila. Pod krém jsem ho jen tak ťupkala po tváři, ať vydrží. Rychle se vstřebával a nezanechal pleť mastnou, což ve spěchu kolem dětí velmi oceňuji.

    🟡  Regenerace pokožky. 

    🟡   Příjemný na pleti. 

    🟡  Nemastí se. 

    🟡   Chladící efekt. 

    ❎   Velmi malé balení.

    Když to shrnu úplně, tak krém neurazil, ale ani úplně nenadchnul. Nejspíš počkám až přestanu kojit a uklidním hormonální bouři a dám mu ještě šanci, ale gel je fakt super a tomu dávám palec hoře. Oceňuji, že můžou fungovat každý zvlášť a není potřeba použít oba. 

    Ještě jednou moc děkuji za možnost testování a přeji Plasmakosmetice ať má své příznivce i nadále.

    #test_plasmakosmetika #recenze #plasmakosmetika_zkusenosti

    karchinka
    9. pro 2020    Čtené 159x

    Jak jsem poprvé testovala... S Plasma kosmetikou

    Milé spolunávštěvnice Modrého koně, 

    nejsem zrovna nejaktivnější členkou, více tady čtu, než píšu, proto pro mne bylo celé testování ještě větší výzvou. Najednou jsem byla donucena být aktivnější, a dokonce teď píšu svůj první článek! Ale dost o mé introvertní povaze a zpět k testování něčeho, co jsem hrozně moc toužila testovat - zázračnou plasma kosmetiku #test_plasmakosmetika , která v mé fantazii vzbuzovala ty dávno ztracené naděje a sny na snad nikdy nepoznanou hladkou a bezchybnou pleť. 

    Vzrušením se mi třásly ruce, třepal se mi spodní ret a v oku jsem začínala mít tik, když se blížil pán z PPL. Balíky na mě většinou hází přes plot skoro ještě za jízdy, nová metoda zamezení šíření koronaviru, takže si naštěstí mého stavu blížícího se mrtvici nevšiml. Zklamané pohledy děti, kterým se balíček podařilo uloupit v naději, že to bude něco ježíškovského, vystřídal můj vítězoslavný pohled. Vyzkoušet ale šlo až později toho večera, protože malí draci obývající společnou domácnost byli ještě příliš v zeleném indikátoru stavu energie.

    První použití bylo zvláštní, po prostudování letáků jsem se přiučila něco o vrstvení, takže jsem používala nejdříve gel a po zaschnutí následně krém. Poprvé jsem ale byla mastná jak psí kulky. Do rána se to vstřebalo a pak už se mi to nikdy nestalo, doteď netuším, proč taková první reakce. Ráno jsem měla pleť krásně hebkou, vypnutou, byla jsem nadšená. Během dalších dnů se mi pleť začala napínat, opravdu se mi zdá, že vrásky jsou méně viditelné, pleť mám méně mastnou, mám méně uhříků, pupínků. Problém, který se ale vyskytl uprostřed mého testování, byl nedostatek gelu v balení, po více než týdnu došel a já testovala nejdříve jen s krémem, později jsem zkusila zkombinovat se sérem na vrásky, co jsem měla doma, výsledky byly velmi dobré. Metodu vrstvení jsem si zamilovala a plasma krém opravdu funguje lépe s nějakým gelem nebo sérem. Samostatně mi tolik nevyhovoval.

    Gel i krém mají oba praktický dávkovač, krém ho má navíc designově hezčí a praktičtější. Gel je prakticky bez vůně, při velkém soustředění můžete ucítit trošku rostlinné vůně ve stylu čerstvého aloe, ale to při tom největším soustředění. Naopak krém má krásnou a příjemnou vůni, která mi připomíná některé parfémy se zeleným čajem. Tato vůně je ale tak jemná, že při aplikaci není nijak dominantní a brzy vyprchá. Což beru jako výhodu, navodí jen příjemný pocit. 

    Krém i gel jsou složením lehké, dobře se roztírají i vsakují. Po krému zůstává příjemný pocit hebké a vláčné pleti, člověk by si furt gabkal na ksychtík, což samozřejmě ale není kosmetičkami doporučováno. Samozřejmě vše funguje nejlépe za ideálních podmínek – čím lépe pleť vyčistíte, tím lepší je pak výsledek po aplikaci zázračných přípravků. Při poctivém čištění pleti kartáčkem na pleť byly výsledky plasmakosmetiky viditelnější a samozřejmě lepší, než když jsem důkladné čištění některý den vynechala. 

    Platí to o všem, prostě nebuďme lemry líné a neodbývejme se, v určitém věku by žena sobě asi měla věnovat minimálně večer určitý čas. Mi táhne na čtyřicet, tím, jak jsem s dětmi sama, mám občas tendence upadat do bezvědomí max s vyčištěnými zuby, ale chci-li občas ještě zajít na nějaké rande, chce to trochu nadšení a sebekázně. Plasmakosmetika mě na chvíli té sebekázní naučila, protože jsem opravdu mazala zodpovědně. Vážně uvažuji, že s ní nějakou dobu zůstanu, ve všech směrech mi vyhovuje, výsledky nejsou sice zázračné, ale jsou viditelné. 

    Celé testování mě mile překvapilo a děkuji za tu možnost a seznámení se zajímavými a kvalitními produkty. 

    Karin

    PS: Objednala jsem si další gel... Kdybych šla na nějaké to rande. 😉

    #test_plasmakosmetika #recenze #plasmakosmetika_zkusenosti

    vonrataj
    9. pro 2020    Čtené 194x

    Jak to s tou PLASMA kosmetikou teda je?

    Když jsem se do testování této kosmetiky hlásila, doufala jsem, že mě vyberou a že si budu moci zase vyzkoušet něco nového. Protože mám kosmetiku a péči o pleť ráda, vyzkoušela jsem už kde co. Od levnějších krémů, po ty dražší. Moje pleť byla vždy normální, až smíšená, takže vlastně takový zlatý střed.🙂 O PLASMA Future jsem se dozvěděla ale až z Modrého koníka.

    Testovací balíček obsahoval dva produkty - a to samotný pleťový krém a gel pro intenzivní regeneraci poškozené kůže/pleti. První dojmy byly jednoznačně pozitivní. Vzhledné krabičky ukazující produkty, hezký design, praktické balení, dostatečné informace o produktech v češtině jak na krabičkách, tak v informativních letáčcích.

    Do testování mohla být zapojena celá rodina, což znělo jako skvělý superlativ. Krém jsem si přebírala na návštěvě u sestry, která jej také zkusila. Byla z něj nadšená. Shodly jsme se na prvních dojmech z krému a zkusily jsme namazat neteři gelem “staré štípance” od komára, po kterých jí zůstaly jizvičky. Návštěva však netrvala tak dlouho, abychom mohly sledovat vývoj výsledků. Doma už jsem pak testovala jen já, protože krém by neocenil manžel, ani malý syn. 🙃 Gel jsem pak využila hlavně na svůj atopický ekzém.

    Jako hlavní klady KRÉMU bych označila následující:
    ⭐️ praktické balení s aplikátorem a zámkem🔒

    ⭐️ nadčasový design - žádné těžké sklo a klasický uzávěr

    ⭐️ příjemná, decentní vůně, spíše nevýrazná🌸

    ⭐️ rychle vstřebatelný krém, pokud se nanese přiměřené množství, nezanechá ani mastný film

    ⭐️ vhodný pod make-up

    ⭐️ po cca dvou týdnech první výsledky

    ⭐️ česká výroba🇨🇿

    ⭐️ krému stačí nanášet malé množství a tak vydrží balení na delší dobu, i když se mažete pravidelně

    ⭐️ vhodný i na cesty🧳

    ⭐️ dobrý poměr cena versus výsledky⚖️👛

    Co bych krému vytkla, nebylo mnoho:

    👎🏻 po nanesení na vyčištěnou pleť OBČAS štípe (asi záleží na typu pleti a provedeném čištění)

    👎🏻 občas se mi aplikátor po otočení zámku zpět zaseknul a musela jsem zkoušet odmykat opakovaně

    👎🏻 někomu by mohlo vadit, že je krém výživnější, rozhodně nečekejte “vodnatou” konzistenci.

    Co se týká GELU, tady bych opravdu zvolila jen samé superlativy.👌🏻  Používat jej lze dle potřeby, první výsledky se dostavily mnohem dříve, sledovala jsem je již po týdenní aplikaci. Léze ekzému se jakoby zjemnila, strupy se zmenšovaly, kůže se začala vracet pomalu do normálního stavu. Jediná nevýhoda balení je, že gelu zde bylo opravdu malinko (5ml). Co jsem sama hledala na internetu, toto množství je také běžně prodejné a nejedná se tedy o žádný testovací vzorek. Cena je tak vyšší⬆️💸, ale nutno dodat, že gelu stačí opravdu malinko a pokryje celkem velkou plochu. Dovedu si představit, že ženy, které mají atopický ekzém na tváři (v obličejové části) jim tento produkt hodně pomůže. Gel neštípe, nijak nedráždí, je bez parfemace a můžete ho s sebou vzít kamkoli, třeba do kapsy kalhot.👖😃 Za mě je to teda TOP produkt z těchto dvou, od PLASMA Future.

    Jak jsem již psala v poslední recenzi, pokud bych si měla vybrat, který z produktů je lepší, o chlup by u mě zvítězil asi gel nad krémem. A to hlavně pro výsledky gelu v boji proti ekzému. Přípravků na atopický ekzém jsem vyzkoušela také mnoho a některé štípaly, jiné neměly až takový výsledný efekt. Gel se značce PLASMA Future povedl na jedničku.💯

    Nemohu však říci, že bych s krémem nebyla spokojená. Kdo se o pleť stará, a to pravidelně, ví, že záleží na spoustě faktorů, které ovlivňují její vzhled. Jednak na tom, jak vypadá denní péče - od čištění, po hydrataci. A pak také na typu pleti, vlivu hormonů, stresu atp. Můj názor a zkušenost (obecně) je, že nelze od krémů čekat okamžité zázraky.☝🏻

    Zní to jako profláknuté klišé, ale pokud chcete, aby se kýžené výsledky dostavily, je nutné krém aplikovat pravidelně. Po těch dvou týdnech jsem nějakou změnu zaznamenala. Pravda, krém je výživný, pleť vypadá nasycenější, hlubokých vrásek tolik nemám, ale nemůžu říci, že by mi krém s pletí a vráskami neudělal vůbec nic. Věřím, že po ještě delší době by se výsledky dostavily ve větším měřítku. Každopádně jsou dražší krémy, které udělají stejnou službu a hlavně pro cenovou dostupnost hodnotím krém PLASMA Furute, také pozitivně.❤️

    Jsem ráda, že mi tito dva parťáci zpříjemnili rána a večery a podepsali se tak na mé pleti, která vypadá při nejmenším zdravější. 🤗

    #test_plasmakosmetika #recenze #plasmakosmetika_zkusenosti

    kamilathe
    9. pro 2020    Čtené 137x

    Plasmakosmtik- mé 14 denní testování.

    HURÁÁ- občas se tady na Modrém Koníku přihlásím do soutěže nebo testování, pokaždé si říkám, že blázním, stejně mě nikdy nevyberou, stejně nikdy nic nevyhraju- nesleduje mě tolik maminek, abych byla pro někoho zajímavá a stál o můj názor. Ale tak ze zvědavosti, zkusila jsem to i tentokrát, zrovna běžela 3 různá testování. A světe div se, byla jsem vybrána.

    "Dobý den, jste doma? Vezu Vám balíček. Pojďte před dům za minutu tam budu. "

    Znáte to, ta radost - s velkým očekáváním jsem balíček otevřela. Čekal v něm velmi pěkně vypadající krém a gel Plasmakosmetiky. Pročetla jsem letáčky a vyzkoušela krém na hřbetu ruky, s tím že počkám do rána, co kdyby náhodou nějaká nepředvídatelná reakce. 

    No a od rána se mohlo začít testovat - krém jsem používala 2x denně a gel jen na problémová místa.  Po prvním použití, no neomládla jsem hned o 10 let - škoda! Ale i tak sem si poznačila pár kladů:

    -  pro mě velmi příjemná jemná vůně

    - balení je s dávkovačem - dávkování 2 dávky je pro mě tak akorát

    - lehce se roztírá 

    - vsakuje a nedělá mastný film

    A tak se mazalo pravidelně celý první týden, plet byla jemná, hydratovaná, ale po dlouhé době se mi začaly objevovat pupínky. No nic, nejspíš plet reaguje na něco nového a tak mazání pokračuje. Pomaličku jsem si všímala změny - měla jsem na hraně čela, nepěkné hnědé flíčky a ty postupně blednou - paráda! 

    No a pak se stala jedna věc, znáte to, když máte nejmíň času, jedno dítě pláče, druhé kolem vás krouží s letadlem a vydává v tu chvíli, ty nejvíc hlučné zvuky. Manžel  se na něco ptá, do toho zvoní telefon. Pípne s oznámením snad každý stroj  doma - od mikrovlnky po pračku.  A já neobratně zavadila shodila krém z poličky - následovalo asi 5 vteřin jako zpomalená scéna z filmu. Tak to je konec, určitě jsem lahvičku s krémem rozbila a krém bude všude jen né na mém obličeji, konec testování... Tak nebudeme z toho dělat tragédii že, výdech - nádech. Mrknu na tu spoušť a hele krém přežil🙂. Můžeme napsat další klad:

    - velmi odolné balení, 🙂 akorát jsem si pokazila dávkovač, nevadí. Lehce jde hlava s dávkovačem odšroubovat. 

    • Mažeme dál, protože kdo maže ten jede - Pokožka už si na krém zvykla a tak jsou pupínky na ústupu a nové už se netvoří. Hnědé flíčky (u nás se jim říká, stařecké skvrny,  ale to jistě NENÍ můj případ) úplně blednou - mizí. Na pohled je plet zdravější. Krém pomohl, hledám správné slovo a napadá mě, rozjasnit obličej. Neomládla jsem o 10 let ani za 14 dní, ale své mi krém určitě dal. Za mě velmi pozitivní hodnocení. A používám dál. 🙂

    PlasmaGel - jen velmi krátká zmínka - nevypotřebovala jsem vše, i když mě jako první zaskočilo velmi malé balení. Ale protože jsem používala opravdu jen maličko a na poškozená  nebo poraněná místa, kterých nebylo moc, zůstává mi a dá se říct, že si ho schovávám na případné kritické situace jako první pomoc. 

    Chci, poděkovat za možnost testování. Udělalo mi velkou radost, že jsem byla právě já vybrána.  Moc Děkuji. 

    #recenze #test_plasmakosmetika #plasmakosmetika_zkusenosti

    hance89
    8. pro 2020    Čtené 164x

    Testování plasmakosmetika

    Dnes to jsou dva týdny, co mi kurýr doručil balíček a já ho s velkým nadšením rozbalila. Mé nadšení pokračovalo i po rozbalení, vykoukli na mě krásné lahvičky s krémem a gelem. Ještě ten večer po odlíčení jsem nanesla krém.

    Jelikož mám pleť mastnou už normální, tak mi po nanesení krému vadil mastný film, kterému trvalo, než se úplně do pleti vstřebal. Ale zase se mi líbila krásná vůně krému. 

    Druhý den jsem začala i s testováním gelu. Protože mám nenechavé ruce, měla jsem zrovna na tváři rozškrábaný pupínek. Místo se po pár dnech krásné zahojilo. 

    Asi po týdnu testování se mi ale začali dělat pupínky. Což mě mrzelo už tak mám s nimi problémy. K tomu mi došel Plasmagel 😏. A žádný zázrak se zatím nekonal. A nekonal se ani po 14 dnech testování. 

    Takže co se mi líbilo? 

    ✔️Krásné balení.

    ✔️ Příjemná vůně krému.

    ✔️ Dávkování.

    ✔️Krém lze použít jako podkladový krém.

    ✔️ Konzistence krému a gelu.

    A co se mi nelíbilo? 

    ❎ Malá gramáž gelu.

    ❎ Možnost vidět do lahvičky.

    ❎ Mastný film co mi zůstával po nanesení krému.

    ❎ Neměl by se používáte hned po odlíčení. 

    Takže za mě gel ano, ale krém ne, ten mi nějak nesedl a nevidím žádné zlepšení pleti.  

    #recenze #test_plasmakosmetika #plasmakosmetika_zkusenosti

    rastynek
    7. pro 2020    Čtené 169x

    Má závěrečná recenze k testování Plasmakosmetiky

    Každá z nás chce být krásná. Každá z nás chce vypadat mladě a svěže. Jenže stres a shon dnešní doby mají opačný účinek. Práce, děti, nákupy, vaření, žehlení, uklízení, a nakonec ještě obšťastnit manžela (někdy 😂). Každá z nás to zná. Čas utíká a nám přibývá vráska za vráskou. Jelikož jsem ještě stále injekční stříkačkou neposkvrněná (zatím🤷‍♀️), šla jsem do testování plasmakosmetiky a očekávala alespoň malý zázrak, který se bohužel nekonal.

    K testování jsem obdržela PLASMAGEL a PLASMACREME. Oba výrobky slibují silný regenerační účinek a omlazení. U plasmagelu jsem si asi špatně pročetla příbalový leták, má se zřejmě používat jen na poškozená místa, já patlala na celý obličej, taky proto bylo 5ml za 10dnů fuč. Bohužel u gelu za 10dnů nemohu posoudit, zda opravdu regenerační účinek má. 

    Co se plasmacremu týče, používám dál, ale mám na obličeji čím dál více pupínků a co jsem pročítala příspěvky druhých, nejsem jediná. Manžel se mě ptal, jestli se vracím do puberty. Musím říct, že jinak je ale pleť hladká, krém příjemně voní, není přeparfemovaný. 

    Dle všeho ale bohužel tato kosmetika nebude pro mou pleť to pravé ořechové.

    Trošku mě mrzí, že nedávám zrovna kladnou recenzi, ale obal vypadá asi lépe, než je jeho obsah. 

    Závěrem chci poděkovat, že jsem se mohla testování zúčastnit a všem ženám bych tímto chtěla říct, zůstaňte přirozeně krásné, vráska sem, vráska tam. Vždyť teď už je to Barbie vedle Barbie s kačeními rty. Raději pár vrásek, než vypadat stejně jedna vedle druhé. Buďme své. 😉

    #test_plasmakosmetika   #recenze #plasmakosmetika_zkusenosti

    Dneska nám končí testování kosmetiky PLASMA Future☝🏻
    A je tedy na čase zbilancovat, jak se kosmetice u mě dařilo.⚖️

    Musím hned ze začátku říct, že bych kosmetiku pochválila.
    Jejími klady, a tedy co bych alespoň pozitivně ohodnotila a vyzdvihla, bylo:
    👍🏻praktické balení s aplikátorem a zámkem
    👍🏻docela nadčasový design - žádné těžké sklo a klasický uzávěr
    👍🏻příjmná, decentní vůně
    👍🏻rychle vstřebatelný krém, pokud se nanese přiměřené množství, nezanechá ani mastný film
    👍🏻vhodný pod make-up
    👍🏻po cca dvou týdnech první výsledky
    👍🏻česká výroba
    👍🏻Krému stačí nanášet malé množství a tak vydrží balení na delší dobu, i když se mažete pravidelně
    👍🏻vhodný i na cesty

    Co bych krému vytkla, nebylo mnoho:
    👎🏻po nanesení na vyčištěnou pleť OBČAS štípe
    👎🏻občas se mi aplikátor po otočení zámku zpět zaseknul a musela jsem zkoušet odmykat opakovaně
    👎🏻někomu by mohlo vadit, že je krém výživnější, rozhodně nečekejte “vodnatou” či gelovou konzistenci

    Gel byl tedy suprovní! Používala jsem jej několikrát denně na místo, kde se mi udělala fakt škaredá léze atopického ekzému a výsledky se dostavily už po týdnu. Léze se zmenšila a kůže se zjemnila, výsledek byl alespoň o 50 % lepší stav (viz foto, porovnejte i s předchozími příspěvky). Gelu je tedy v balení opravdu malinko, ale nanáší se jej rovněž tak.😉 Neštípe, nedráždí, bezparfémový, do kabelky, kamkoli. Za mě TOP produkt. ❤️

    V porovnání, co do výsledků - u mě by o chlup zvítězil asi gel nad krémem. A to proto, že atopik ví, jak dloiho může trvat se lézí zbavita zmírnit příznaky. A taky proto, že hlubokých vrásek až tolik nemám (naštěstí). Jenomže moudrá žena ví, že je třeba s nimi zatočit hned z kraje, když se objeví. 😎 Proto jsem byla s krémem taky spokojená. Vím, že nemůže udělat zázraky po pár aplikacích a že je nutné být v aplikaci důsledná. Vrásky mě trápily především na čele a kolem očí, kde jsem zaregistrovala zlepšení. Myslím si, že po měsíci by byly výsledky zase někde jinde. Ráda jsem s krémem chodila spát a zase s ním vstávala.😊

    Moc děkuji za možnost krémy vyzkoušet a ohodnotit!❤️ Snad někomu moje recenze přijde vhod. 🤗 Přeji krásný zbytek druhé, adventní neděle.🎄🌟

    #test_plasmakosmetika

    (4 fotky)

    Mé úplně první testování se blíží ke konci..
    #test_plasmakosmetika

    Jsou to už skoro dva týdny, co po mně pošťák hodil přes plot balíček (v době koronavirové standardní doručovací metoda s tichým souhlasem obou stran). Testování bylo příjemné i překvapivé, naučila jsem se něco nového a určitě budu hodně uvažovat, jestli zůstanu i dál uživatelkou, zázrak se sice nakonec tak úplně nekonal, ale krém je příjemný, sedí mi a nějaké výsledky tam jsou 😉

    gel se mi líbí víc, ale bohužel nejsem milionář a mí tři draci potřebují daleko víc plnou ledničku a nové botky než vyžehlenou maminku bez vrásek 😉

    Podrobnější popis v recenzi příští týden 🙂

    #test_plasmakosmetika

    Den uz pomalu konci a s nim i testovani kosmetiky. Gel ma moc male baleni, odhaduji jeste 1-2 zmacknuti a je fuc. Coz je skoda. Krem jeste je, ale nevyhoda je, ze neni videt kolik ho jeste zbyva.
    Tak ted uz jen cekat na zaverecne hodnoceni.

    Krasnou druhou adventni nedeli 🌻

    #test_plasmakosmetika
    Kdo maze, ten jede 🙂
    Pomaličku, ale jiste se blizi konec mého testovani Plasmakosmetiky. Už vymýšlím závěrečnou zpráv a hodnoceni. V minule kratke zprave jsem chvalila dávkování. A hned v ten večer mi krem spadl a davkovac se rozbil. Tak radeji nebudu zatím moc prechvalovat😉 jeste si pár dni počkám 😁

    #test_plasmakosmetika

    Uz tu mame patek a Barborky maji svatek 😊

    Testovani se pomalu blizi ke konci. Gel rychle mizi,mazu i na poranenou kuzi. Chtelo by to vetsi baleni.
    Krem je fajn, ale mam po nem zacervenani. Nicmene, vse zhodnotim v zaverecne recenzi.

    Krasny den 🌻

    vonrataj
    Zpráva byla změněna    3. pro 2020    

    Nějak nám to testování utíká!🏃‍♀️💨 Už je to druhý týden s pomocníky od PLASMAfuture a jsem stále plná dojmů. 😊
    Krém mojí pleti sedí.
    ➡️Je šťavnatější
    ➡️nemastí se
    ➡️krém je vhodný opravdu i pod makeup, jak uvádí brožurky. Mám teď ale období, kdy se mi dělají na pleti “boláky” (což bude pravděpodobně vlivem hormonů v průběhu cyklu). Mažu poctivě dvakrát denně. Na vráskách ale zatím markantní rozdíl nevidím, což bych ráda zhodnotila v samotném závěru. Každopádně budu užívat krém nadále (i po testovánî), třeba to chce jen delší čas. Krém není botox.😉

    ☝🏻Co mě ale potěšilo a přišlo mi až nečekaně vhod, je PLASMA gel. Udělala se mi léze atopického ekzému, na který trpím, hlavně v tomto zimním období. Na místo 2-3x denně gel aplikuji a řekla bych, že po třech dnech užívání jsou vidět výsledky k lepšímu (první fotka je před prvním použitím). 😌 Gel neštípe, ani jinak nedráždí, což je super.👌🏻

    #test_plasmakosmetika

    (4 fotky)

    Poznámka k mému testování #test_plasmakosmetika 💕

    🤔🤔🤔 a dotaz na ostatní testující - jsem jenom já taková patlala, že mi už došel gel? Mazala jsem poctivě 2x denně jen na tvář před aplikací krému v rámci doporučovaného vrstvení z letáku a včera došel 🥺😰 je pravda, že balení je opravdu malé a často z pumpičky vycházel jen vzduch. Při jeho ceně bych toto viděla jako velké mínus, ale možná jsem měla nějaký vadný kus. Jinak byl skvělý...

    Ted mi doslo, ze nedele byla uz vcera a ja nepridala zadnou recenzi na Plasma kosmetiku 🤷‍♀️
    Takze jdeme na to 😊

    Krem se krasne roztira a nezanechava mastny film na pleti. Ma i jemnou vuni. S gelem tvori dobre kombo. Uvidime i nadale. Je skvele, ze oba obsahuji formuli R.A.F., je to formule pro urychleni hojeni a regenerace.
    Testuje se mnou i muz, ma prasklou kuzi na nohou, pomalu se to zlepsuje.

    Jako nevyhodu vidim mirne stipani na pleti a vuni. A gel ma male baleni.
    Nicmene, mame jeste tyden testovani pred sebou, tak jsem sama zvedava na omlazujici vysledky.

    Krasny advent s #test_plasmakosmetika

    M

    Dnes je to týden, co jsem obdržela balíček a začala testovat.
    Zatím nevidím žádné zázraky, ale chápu že to chce nějaký čas a vše nebude hned. 😁
    Ale uvedu pár věcí co se mi líbí i nelíbí 😬

    ✔️ Plasmacream krásně voní
    ✔️ Dobře se roztírá
    ✔️Snadné dávkování
    ✔️Pěkný vzhled

    ❎ Nejde vidět do lahvičky.
    ❎ Plasmagel má podle mě strašně malou gramáž.

    #test_plasmakosmetika

    #test_plasmakosmetika
    Je to zatím jen nekolik dni, co jsem se zapojila do testovani, ale přece jen pár prvních pozitivních postřehů:
    ✅ Krém má jemnou vůní, nic nasilneho nic pronikaveho
    ✅Je v tubě s dávkovačem, přiměřené davkovani-tak akorát
    ✅Je to sice krém, ale lehce se roztírá
    ✅ Rychle vsakuje a nedělá mastný film na obličeji

    Mé úplně první testování 💕 aneb Jak jsme se seznámili

    #test_plasmakosmetika

    Musím přiznat, že když jsem se první den testování večer poprvé namazala, leskla jsem se jako psí kulky. Na noc mi to vůbec nevadilo, doufala jsem, že krém se vstřebá a mi zázračně zmizí všechny vrásky. První odhad vyšel, druhý ne tak úplně 😁 žádný krém neumí kouzlit a nechat zmizet jizvy času skoro 39leté matky tří draků. Ale přes noc se mi pleť krásně vypnula, ráno byla vláčná, póry skoro neviditelné. Malinko jsem se bála ranní aplikace, ať neodrážím sluneční svit jako diamant, ale možná jsem to večer přehnala s množstvím, krém hezky sedl a zůstal jen příjemný pocit a jemná rostlinná vůně.

    I když se mi normálně pleť mastí přes den docela dost, musím říct, že co používám plasma kosmetiku, takové to klasické maštění se nekoná. Zvláštní je, jak každý den pocituji změnu. Předtím jsem používala normální krémy od dermacolu a vyloženě změnu na pleti jsem nikdy nepocítila. Teď po skoro týdnů mám pleť vypnutější, póry menší, mám i min uhříků, když se mi pleť tak nemastí. Jediné, na co nejsem zvyklá, je, že mám pleť na čele takovou napnutější. Snad je to dobře 😄 vrásky se mi taky zdají méně výrazné, ale možná to je pořád jen ta první zamilovanost a růžové brýle.. dám tomu ještě ten týden 😉

    apacheeeAMBASADORKA
    27. lis 2020    

    Ještě jsem vám ani nenapsala, že se na mě usmálo štěstí a já tak mohu otestovat #test_plasmakosmetika 🍀

    Dnes jsem začala 5. den testování, takže myslím, že už se s vámi mohu podělit o své první dojmy😇

    Moje první dojmy jsou tedy takové:
    👍 krém nádherně voní, ale jako že jsem z té vůně opravdu nadšená a vždycky se vyloženě těším, až se zase budu moc namazat 😍
    👍 vůně je jemná, voní krásně, ale rozhodně nemám pocit, že jsem vyloupila parfumérii (jako u některých krémů, které jsem kdy zkoušela)
    👍 tato kosmetika má zlepšovat regeneraci, takže kromě mě aktuálně testuje i Eliášek - tomu se bohužel z nošení roušky udělal ošklivý opar pod pusou, tak poctivě mažeme i ten a výsledky se mi zdají moc fajn
    👍 dávkování je super a moc se mi líbí design lahviček

    Zatím mám z této kosmetiky velmi dobrý dojem, nicméně na nějaké velké závěry je ještě opravdu brzo. Uvidíme zase za pár dní 😎 Dám vědět 😀

    slunecnice7
    Zpráva byla změněna    25. lis 2020    

    V pondeli jsem rano obdrzela balicek s kosmetikou na testovani. Plasma Creme a Plasma Gel. Skvele je, ze je to ceska kosmetika.
    Krem je hutnejsi, ale skvele se vstrebava. Gel je na ochranu a regeneraci nejen pleti, ale celeho tela. Takze ma vyuziti pro celou rodinu.
    Uvidime jak se budou tihle kamosi i nadale seznamovat s mou pleti. Dame jim cas do nedele, kdy bude dalsi prispevek 🌻
    #test_plasmakosmetika

    escapelle
    Zpráva byla změněna    24. lis 2020    

    Původně jsem měla svůj testovací příspěvek #test_plasmakosmetika připravený cca na čtvrtek.
    Včera, cestou autem do práce jsem si dělala bodové poznámky.
    1. Oceňuji v uzávěru funkci start /stop. Ráda mám jistotu že nic nevyteče.
    2. Přípravky jsou bez parfemace což taktéž hodnotím kladně.
    Nemám ráda když kosmetika intenzivně voní.
    3.na první dojem se krém jevil hutně, ovšem na pleti lehký, hned vstřebaný. A skutečně se dostavil efekt sametové pleti.

    Ovšem už v autě jsem měla potřebu se neustále "podrbkávat". Když jsem přijela do práce, zjistila jsem že mám obličej místy zarudlý.
    Protože moje pleť takto občas na novou kosmetiku reaguje, dala jsem krému šanci i dnes.
    A došlo ke zhoršení.Ze zarudnutí je vyrážka. Pleť stažená, pálí, jako struhadlo. No prostě klasická alergická reakce.
    Je mi líto, ale mé testování krému je tedy u konce.
    Na fotkách to není tak zřejmé, protože i když fotím bez filtru, červenou to prostě stáhne.
    První foto včera, druhé dnes.
    #test_plasmakosmetika

    (2 fotky)

    #test_plasmakosmetika
    Vcera dorazil, s velkou paradou byla rozbalena a dnes plna očekávání jsem ji poprve vyzkousela. Prvni pouziti zazrak nedělá (skoda🤔). Uvidime v prubehu dalsich 14 dni.

    karchinka
    Zpráva byla změněna    24. lis 2020    

    Mé úplně první testování 💕 aneb dětem asi fakt nosí dárky Ježíšek #test_plasmakosmetika

    Včera pozdě odpoledne jsem se konečně dočkala kurýra a s netrpělivostí vybalila krém a gel, který mi byl zaslán k testování (k nelibosti mých dětí, které se už pár týdnů snaží nachytat mě i pošťáka při doručování vánočních dárků. Kupodivu zatím neúspěšně, což se při množství dárků, které už mám doma, jeví jako malý předvánoční zázrak).

    Zvědavost byla velká, chtěla jsem produkty vyzkoušet co nejdřív, ale zároveň nenarušit zvyklé rituály. Tudíž jsme včera všichni šli spát o hodinu dřív... Takový byl plán, nakonec jsem samozřejmě jako první spala já.

    Takže premiérovou aplikaci mám za sebou, tiše můžu přítomným dámám sdělit, že jsem zatím nadšená. S hodnocením budu ale opatrná, víte, jaká může být euforie z "prvního rande".. chce to ještě pár schůzek, aby si člověk ověřil, že je to skutečně to pravé.. 😉💕

    hance89
    Zpráva byla změněna    24. lis 2020    

    Trošku Vám přiblížím můj testovací balíček.

    Hned ráno jsem na čistou pleť použila Plasmagel.
    Plasmagel je přípravek určený na poškozenou, porušenou a podrážděnou pokožku. Na kůži má regenerační a zklidňující účinek.
    Strašně dobře se nanáší a je bez parfemace.

    Než vyrazím ven, použijí před nalíčením Plasmacreme.
    Plasmacreme je omlazující a vyživující krém se silným regeneračním účinkem.
    Lze ho použít jako denní i noční krém a dokonce jako podklad pod make-up což je podle mě fajn 😊 a já určitě využiju.
    #test_plasmakosmetika