icon

Hledám spolehlivé rodiče pro miminko k adopci

leticiafrancesca
1. bře 2025

Dobrý den, ráda bych pro miminko lepší život. Hledám hodné prověřené lidi, dobře zajištěné, aby miminku nic nechybělo.
Děkuji X.

Strana
z2
1pomnenka
1. bře 2025

Zadej nahoře do vyhledávače adopce. každý týden je tu nabídka, že by přijali do rodiny miminko, protože nemohou mít vlastní.

hruska1234
Autor odpověď smazal
hruska1234
Autor odpověď smazal
nazka
4. bře 2025

@hruska1234 ještě, že jsi se sem vypsala. To autorce zajisté pomohlo 🤷

hruska1234
Autor odpověď smazal
petulkadodo
4. bře 2025

@hruska1234 Na koníku nová a hned takhle ostře moralizovat? Myslím, že jsi na špatném fóru. Psát těhotné o antikoncepci je dost mimo. A ten zbytek taky. Měla jít na potrat? Nebo ho dát do babyboxu? Je to její volba. Dětí bez otců jsou mraky, takže ne, nejsou na to vždycky 2.

hruska1234
Autor odpověď smazal
hruska1234
Autor odpověď smazal
velkabublina
4. bře 2025
michaela666
4. bře 2025

@hruska1234 Dlouho? Paní je tady od února 2025... Zato asi tuším kdo jsi ty. 🫣😀

mabs
4. bře 2025

@hruska1234 když se rozdávala empatie, ty jsi zřejmě byla hodně daleko.

velkabublina
4. bře 2025

@michaela666 fbi13?

velkabublina
4. bře 2025

Podívej se sem.

baju85
4. bře 2025

@leticiafrancesca uz jste našla ?

petulkadodo
4. bře 2025

@hruska1234 Nevím koho sleduješ dlouho, zakladatelka tu má profil měsíc. Pokud budeš takto agresivně útočit v diskusích, mohlo by se ti zsse ztratit heslo...

hruska1234
Autor odpověď smazal
hruska1234
Autor odpověď smazal
hruska1234
Autor odpověď smazal
hruska1234
Autor odpověď smazal
hruska1234
Autor odpověď smazal
hruska1234
Autor odpověď smazal
velkabublina
5. bře 2025

@michaela666 proč to všechno hruška smazala?

michaela666
5. bře 2025

@velkabublina Nevím, ani jsme to nestihla přečíst.. asi pochopila jak hloupé komentáře napsala? 🤷

velkabublina
5. bře 2025

@michaela666 napsala mi zprávu, že mám prodat své děti 🤦😂

leticiafrancesca
autor
5. bře 2025

@1pomnenka mám sex

wwwendulka
19. bře 2025

@leticiafrancesca Jsme milující rodina, která má prázdnou náruč. Snažíme se přes 10 let, máme zažádáno i o adopci. Miminku bychom zajistili lásku i vše potřebné a uděláme pro to vše. Prosím napište. Vendy a David

denisa2402
28. bře 2025

@leticiafrancesca dobrý večer,klidně se mi ozvěte,mám své děti 2 a i dalšímu jsem schopna dát vše 🍀

denisa2402
29. bře 2025

@leticiafrancesca dobrý den napište mi 737402360

rebelka26
30. bře 2025

@leticiafrancesca dobrý den máte už vybrané rodiče pro vaše miminko?

talinky
2. dub 2025

Milá maminko,

možná právě procházíš náročným obdobím a víš, že si své děťátko nemůžeš nechat. Pokud přemýšlíš o přímé adopci, chceme ti s láskou a respektem nabídnout naši náruč – pro tvé děťátko i pro tebe.

Jsme schválení osvojitelé. Celým procesem jsme již prošli a díky přímé adopci jsme se stali rodiči úžasné holčičky, která je středobodem našeho světa. Po čtyřech těžkých potratech a vážné infekci po IVF už nemohu mít děti – lékařsky to není možné. Touha po větší rodině však zůstává.

Přejeme si pro naši dcerku sourozence – parťáka do života, s nímž bude sdílet dětství, smích, i oporu v dospělosti. Víme, že sourozenecký vztah je nenahraditelný. Chceme svým dětem dát nejen zázemí a lásku, ale i jeden druhého – navždy.
Pokud budeš chtít, rádi bychom tě / vás poznali a navázali vztah postavený na důvěře a vzájemném respektu.

Pokud chceš svému dítěti dopřát láskyplnou a stabilní rodinu, budeme moc rádi, když se nám ozveš. Děkujeme, že jsi dočetla až sem. A těšíme se na soukromou zprávu od tebe.

S úctou a otevřeným srdcem,

Strana
z2