Hledám spolehlivé rodiče pro miminko k adopci
Dobrý den, ráda bych pro miminko lepší život. Hledám hodné prověřené lidi, dobře zajištěné, aby miminku nic nechybělo.
Děkuji X.
@hruska1234 ještě, že jsi se sem vypsala. To autorce zajisté pomohlo 🤷
@hruska1234 Na koníku nová a hned takhle ostře moralizovat? Myslím, že jsi na špatném fóru. Psát těhotné o antikoncepci je dost mimo. A ten zbytek taky. Měla jít na potrat? Nebo ho dát do babyboxu? Je to její volba. Dětí bez otců jsou mraky, takže ne, nejsou na to vždycky 2.
@hruska1234 Dlouho? Paní je tady od února 2025... Zato asi tuším kdo jsi ty. 🫣😀
@hruska1234 když se rozdávala empatie, ty jsi zřejmě byla hodně daleko.
@michaela666 fbi13?
@leticiafrancesca uz jste našla ?
@hruska1234 Nevím koho sleduješ dlouho, zakladatelka tu má profil měsíc. Pokud budeš takto agresivně útočit v diskusích, mohlo by se ti zsse ztratit heslo...
@michaela666 proč to všechno hruška smazala?
@velkabublina Nevím, ani jsme to nestihla přečíst.. asi pochopila jak hloupé komentáře napsala? 🤷
@michaela666 napsala mi zprávu, že mám prodat své děti 🤦😂
@1pomnenka mám sex
@leticiafrancesca Jsme milující rodina, která má prázdnou náruč. Snažíme se přes 10 let, máme zažádáno i o adopci. Miminku bychom zajistili lásku i vše potřebné a uděláme pro to vše. Prosím napište. Vendy a David
@leticiafrancesca dobrý večer,klidně se mi ozvěte,mám své děti 2 a i dalšímu jsem schopna dát vše 🍀
@leticiafrancesca dobrý den napište mi 737402360
@leticiafrancesca dobrý den máte už vybrané rodiče pro vaše miminko?
Milá maminko,
možná právě procházíš náročným obdobím a víš, že si své děťátko nemůžeš nechat. Pokud přemýšlíš o přímé adopci, chceme ti s láskou a respektem nabídnout naši náruč – pro tvé děťátko i pro tebe.
Jsme schválení osvojitelé. Celým procesem jsme již prošli a díky přímé adopci jsme se stali rodiči úžasné holčičky, která je středobodem našeho světa. Po čtyřech těžkých potratech a vážné infekci po IVF už nemohu mít děti – lékařsky to není možné. Touha po větší rodině však zůstává.
Přejeme si pro naši dcerku sourozence – parťáka do života, s nímž bude sdílet dětství, smích, i oporu v dospělosti. Víme, že sourozenecký vztah je nenahraditelný. Chceme svým dětem dát nejen zázemí a lásku, ale i jeden druhého – navždy.
Pokud budeš chtít, rádi bychom tě / vás poznali a navázali vztah postavený na důvěře a vzájemném respektu.
Pokud chceš svému dítěti dopřát láskyplnou a stabilní rodinu, budeme moc rádi, když se nám ozveš. Děkujeme, že jsi dočetla až sem. A těšíme se na soukromou zprávu od tebe.
S úctou a otevřeným srdcem,

Zadej nahoře do vyhledávače adopce. každý týden je tu nabídka, že by přijali do rodiny miminko, protože nemohou mít vlastní.