1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
@be_ruska no pokud vím tak to vyšetření se dá udělat jen když se k tomu dělá i genetika. Ale jak říkám pohlaví dopředu se určuje jen když je to potřeba vědět kvůli některým druhům nemocí. Aspoň takové informace mám od dvou kamarádek u kterých to bylo nutno provést a od genetičky když jsem se na to ptala 🙂
@be_ruska Ahoj, no psychicky mizerne. Behem vikendu jsem se 2x hystericky pohadala s manzelem. Ty hormony a nervy se mnou mavaji. Bezne jsme spis konstruktivni a nehadame se. Dneska je test negativni - to jsem cekala, ovitrelle uz vyprchal. Uvidim, co bude ve stredu a pak hlavne v patek. Uz ted si ale myslim, ze to zase urcite nevyslo a jsem smutna. Nejak v sobe nedokazu vyburcovat pozitivni ocekavani, bojim se zklamani.
@michaela_k A uz jsi nejaky test udelala. Myslim, ze je dobry mit jasno, jestli je Pregnyl/Ovitrelle pryc... pro pripad, ze by se pak objevil dusik, aby clovek nespekuloval, jestli to neni zbytek léků.
@be_ruska To je, ale zatim jsem odhodlana zkusit vydrzet.. uvidime.. ta netrpelivost je silena. Co ty, vysadila jsi uz utrogestan?
14 dní takže jestli dobře počítám tak bych to měla dostat v sobotu? OPU byla 6.5.

@terite @be_ruska pokud vím tak pohlaví se určuje dopředu při IVF jen pokud je nějaký problém v rodině např nějaká nemoc která postihuje určité pohlaví. Potom se dělá vyšetření embryí ohledně pohlaví.