1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
@be_ruska no pokud vím tak to vyšetření se dá udělat jen když se k tomu dělá i genetika. Ale jak říkám pohlaví dopředu se určuje jen když je to potřeba vědět kvůli některým druhům nemocí. Aspoň takové informace mám od dvou kamarádek u kterých to bylo nutno provést a od genetičky když jsem se na to ptala 🙂
@be_ruska Ahoj, no psychicky mizerne. Behem vikendu jsem se 2x hystericky pohadala s manzelem. Ty hormony a nervy se mnou mavaji. Bezne jsme spis konstruktivni a nehadame se. Dneska je test negativni - to jsem cekala, ovitrelle uz vyprchal. Uvidim, co bude ve stredu a pak hlavne v patek. Uz ted si ale myslim, ze to zase urcite nevyslo a jsem smutna. Nejak v sobe nedokazu vyburcovat pozitivni ocekavani, bojim se zklamani.
@terite taky nad tím váhám:D
@michaela_k A uz jsi nejaky test udelala. Myslim, ze je dobry mit jasno, jestli je Pregnyl/Ovitrelle pryc... pro pripad, ze by se pak objevil dusik, aby clovek nespekuloval, jestli to neni zbytek léků.
@be_ruska To je, ale zatim jsem odhodlana zkusit vydrzet.. uvidime.. ta netrpelivost je silena. Co ty, vysadila jsi uz utrogestan?
@terite jeste jsem netestovala. 🙂 koupím testy a zkusím asi zítra.
14 dní takže jestli dobře počítám tak bych to měla dostat v sobotu? OPU byla 6.5.

@terite @be_ruska pokud vím tak pohlaví se určuje dopředu při IVF jen pokud je nějaký problém v rodině např nějaká nemoc která postihuje určité pohlaví. Potom se dělá vyšetření embryí ohledně pohlaví.