Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
@be_ruska A transfer zase az dalsi cyklus? Mne schvalili ty lazne. Ale musim tam jet sama bez syna. Ale vypada to, ze ne ted v zari do tech lazni nevezmou, az v rijnu. Takze by se to ivf posunulo az na listopad/prosinec. Coz je hruza. Ale logictejsi a lepsi proste je udelat to po tom lazenskem ucinku. Ted jsem po ovulaci, tak uvidime a pristi mesic treba zase zkusime to iui. No do konce roku musim dat do prace vedet, jestli se vratim...
@linusha Ve Frantovkach jsem byla. Je to tam super. Ted pojedu do Klimkovic nebo do Karvine. Je to k nam bliz a mam tam blizko i moje rodice - musim vyresit hlidani syna, takze pomuzou. Do FL bych jela znovu hned, ale je to pro me dalka a manzel se synem by prijeli tak max jednou a to bych uz nedala. Uzij si to tam 😉
Ahoj Vsem, Mam pro vas vsechny zajimavou zkusenost. Nyni jsem po druhem pokusu ivf. Z 29.8 vcera mi nabirali krev na Hcg. Tudiz trinacty den. Odpoledne jsem delala test 10doktor max a mamavit. Na obou slabe pozitivni duch. Dnes jsem ho rano opakovala totez ale trochu silnejsi duch. A svete div se krev je negativni. Opakovala jsem odpoledne opet duch. Po sdeleni sestre ze test je slabe pozitivni jdu jeste na jednu krev v Patek ale zrovna dnes mi dochazeli leky a kdybych je vysadila tak by to ihned odeslo. Mam tedy zvyseny pitny rezim ale holky dnes jsem 14,den. A duchove ale postupne sili.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@terite budes druhe ivf podstupovat zase na Obilnaku? Na kolik te to tam tedka vyslo?