1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
Tak včera jsem se tady tak nasmála a dneska je tady nějak mrtvo ☹
Jojo za chvilku si tu budu povídat sama se sebou, všechny utečete někam do "Termín porodu .......2013" ☹
@pawlla Joooo stihneš, ale já se nikam už asi přidávat nebudu. Už takhle moc nestíhám dvě diskuze ( mnou jednu soukromou založenou, kde už jsou skoro samé těhule a a hlavně nemůžu tam s nima řešit to co tady s Vámi - nechápaly by to ) a pak tady tuhle. Stejně se tady ještě moc neorientuju a znám pár holek 😉
@danny38 to je super!!Krásná fotečka..
@mmirunda já neuteču 😉
@malinka_02 jo mam cvicim jim zdrave a stejne mam na bruchu desnej spek tak beru prednisou uz par mesicu a to udela hodne a ta srimulka tomu jeste pridala takze 8 kilo nahore ani nevim jak ani cviceni nepomala 😖
@malinka_02 😉 to jsem ráda
@pawlla
@malinka_02 tak já mám tak dvacet kilo nadváhy i bez stimulace holky, takže buďte v klidu 😖
@mmirunda no tak asi tak jako ja snazim se to drzet tak na te vaze nebudu tu psat ani kolik 😀 😀 Ale ted se to neda proste at delam co chci hodne jsm pribrala jak jsem ckala malou 18 kilo pak jsem to shodila a ted zase t y hormony to se neda cvicim a stejne to je nanic se na to .....
@malinka_02 Já taky chodím k Řezáčové. Nevím, já měla tu cystu cca 5cm a nevěděla jsem o ní, tak nevím, jestli může bolet. Ale klidně ano, pokud někde někam tlačí...

@mmirunda no a u dvou je vetsi sance ze se aspon jedno uchyti sance na dvojcata zase tak velka neni ..... Ale taky bych je moc chtela 🙂