1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
@rory_g @dadenka111 Holky, jdu vás dočíst, ale zahlédla jsem u tebe rory fotečku pozitivního TT, tak zatím předběžně gratuluji. Více se vyjádřím, až si ji pořádně prohlédnu 🙂 Jinak já včera skončila s hroznýma krečema v podbřišku, břicho nafouklé. Dnes jsem byla v gennetu a mám druhou fázi OHHS, zatím 1. stupně, ale voda tam již byla. Vzali mi krev a čekám na výsledky, zda budu muset píchat na ředění krve....
@verry ahooj,tak jsem dnes byla v Sanusu a když mi dr. udělal UTZ,tak řekl,že krev ani nemusíme brát,že to nemá smysl,tak jsem ráda,že do mě zbytečně nepíchali. 😉 a vrháme se hned do KETu, dostala jsem estrofem a příští čtvrtek jdu na kontrolu. A dostala jsem vycházky,napsal mi je sám od sebe a hned těch max. 6 hodin!!! Tak jsem si to dala od 13 do 19 a těším se,až vyrazím někam ven, po měsíci doma! 😀 😀 😀
Ahoj holky tak ja velice vazne uvazuju ze zmenim gynekologa pac vcera uz jsem mela takove bolesti ze jsem myslela ze pojedu na pohotovost
@pawlla Ani se Ti nedivím, já kvůli takovýmu kreténovi, jako je ten Tvůj dr., nemám vejcovody. 😒 Kdyby se mi to stalo dneska,tak ho žaluju, tenkrát jsme byli rádi,že jsem to přežila. Taky jsem hodně krvácela a měla šílený bolesti,po 14ti dnech jsem za ním šla a on mi jen napsal prášky na zastavení krvácení a řekl,že to mám asi zažívací potíže. Takže jsem měsíc chodila se zánětem vejcovodů a dopadla jsem tak,že jsem bez nich.
@strapula mně napsali pn v centru,ale myslím,že kdyby jsi to chtěla napsat radši od gynekologa,tak že by to taky šlo. 😉
@martina_81 ale asi je to jedno vsak? opytam sa v centre a uvidim...dakujem za odpoved..
@strapula asi je to jedno,vím jen,že holky si nechávaly vypisovat pn u obvodního dr. kvůli tomu,aby neměli neschopenku vystavenou z caru, aby v práci nevěděli, že to mají kvůli ivf.
@martina_81 jéé, no tak to je super. aspon že ty vycházky, tojooo. a Ketík je za rohem 😉 tak si ted pěkně odpočin a naber síly 😉
@martina_81 to mi nevadi,v praci to vedia ze idem na ivf a skor ma podporuju a cakaju na tu celu proceduru so mnou🙂)) 16-teho ideme na kontrolu pred ivf,tak som zvedava co nam povedia..
@martina_81 tak to je super hlavne kdyz je takhle krasne..A jak to bude, bufes mit nejake leky nebo jen KET?
@strapula ma to napsat CAR ale ja to prave kvuli praci nechtela ale muj gyndar rekl ze mi to nenapise ze je to podvod ale obvodacka v pohode pry mam dorazit a v pohode.
@malinka_02 dam sa vypisat v centre,mne to nevadi..viem,ze do prace pocas toho chodit nechcem..
@martina_81
@strapula vubec to nechapu ted muj gynekolog ma na netu jedno z nejlepsich hodnoceni ale to ze ted nic neudelal je fakt des a taky mi prijde divne za jsem u nej byla v patek na utz v 7tt a vse ok a v sobotu rano uz jsem lezela na gynekologii s potratem.... Hlavne vubec nevim k jakemu dr mam jit tady 😒
@malinka_02 Jojo, každej den mám jinak. Buď ranní od 7-15 nebo mezi od 9-17 a nebo odpolední od 12-20 a o víkendech dvanáctky od 8-20 😖
@zana21 děkuju, snad budou sílit a bude vše v pořádku 😨 Na krev jdu v pondělí, dneska bych to nestihla a pak je svátek... Ty si tedy také umíš vybrat, co...doufám, že brzy budeš fit! A co ještě dr zjistila z ultrazvuku? 😵
@martina_81 super zprávy, přeju Ti, aby KET vyšel!
@pawlla určitě hoo změň, tohle přeci není normální...já měla po revizi zánět dělohy, tak pozor...zkus se mrknout na znamylekar.cz, třeba najdeš někoho s lepšíma referencema
@malinka_02 moc děkuju 🙂

@pawlla @evikj33 moc děkuju 🙂