1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
Dobre ranko holky, tak ja uz nekrvacim vubec ani necitim pod risek a prtitom to byli krece jako u mrchy vubec nevim co to zase melo znamenat tak doufam ze utz bude v patek ok
dobre rano, @mmirunda gratuluji k mrse, ted to vsechno pujde uz pekne rychle.@malinka_02 gratuluji k 6! krasne cislo! A.@pawlla super ze to nebyla mrcha a UTZ vyjde urcite super 👍
Mne se cas tahne hrozne pomalu a pripada mi, ze musim cekat celou vecnost nez se zase neco zacne dit.
@martina_81 jo já vím, já jen jestli sis to náhodou nerozmyslela 😉
@mmirunda to ne, fakt mám strach. 😖
@martina_81 Já ti to věřím 🙂 Dneska je to po dlouhé době, co mám radost z mrchy a ještě, že přišla v termínu
Ahoj prdelky moje, tak dnešní UTZ dopadl skvěle, máme jedno miminko a jedno srdíčko, odpovídá 7tt 😵
@rory_g to je skvělý,moc gratuluju. 😉
@mmirunda tak já za chvíli vyrážím zlepšit své pozitivní myšlení (dneska mám teda depku) procházkou v tom nádherným počasí za kámoškou a miminkem. 😀 😀
ahojte, vidim ze spodna cast tabulky sa plni, tak dufam ze onedlho prejdeme vsetky dole do tehu casti 🙂
mne dnes volali z centra ze ziadost mame schvalenu takze uz len aby dobre dopadol utz buducu stredu a hor sa na to!
kupila som si sarapis, vraj je dobry na sliznicu maternice...

@malinka_02 tak to je super zpráva. 😉 Je teda divný,že ta dr. (nebo kdo to byl 😀 ) byla taková zmatená,ale snad to bude všechno v poho. Uvidíš,jak se budou vyvíjet,třeba ten transfér budeš mít nakonec taky v sobotu. 🙂