1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
@malinka_02 Né nadarmo v car říkají testovat až 14den po ET asi ví že někomu se hcg rozjíždí pomaleji.Skus zas za 2dny testnout pokud mrcha nedojde,není nic jisté. 😉
Tak jedu dom zbrna tak to nakonec dopadlo KET by mel byt v nedeli 19.8 vsichni meli radost ze tam budou muset byt v nedeli hlavne sestricka 😀 tak mam najednou takovy strach jestli to vyjde
holky já mám na testu slabý stín 🙂 sice uplně slabý,ale něco tam jeeeeeeee 😀
@malinka_02 Určitě to ještě nevzdávej, dokud není ms tak stále nějaká naděje je 😉
baby ja som len stvrty den po ET a strasne,ale strasne ma bolia prsia..mali ste to aj vy???
Tak už jsem po ET doma 🙂 A děj se vůle boží 🙂
@pawlla jů!!!tak gratuluju!!!!!!konečně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@mmirunda já ti dám fetoška 😀 😀 😀
@evikj33 jsem doma..se to trošku protáhlo,ale hned startuju pc a píšu 😉 táákže..hodnota je 580!!!!paní dr.říkala,že je spokojená,že po tom.... ted si nemůžu vzpomenut na to slovo,jak to řekla..začátku se to rýsuje moc pěkně a že je spokojená...dostala jsem ještě píchanec do zadnice - agolutin,že už by nebyl potřeba,že progesteron je dobrý,ale že radši..že to neublíží,tak raději že to píchneme...další kontrola v pátek a to bude ultrazvuk!!!!!!!!!!!!!ale že budeme rádi,když tam uvidíme tečičku..že pokud by se jí něco nezdálo,tak i vezmem krev..jsem kaput z toho vedra,tak jdu do vody-má 32st 😉
@janulkaa23 pěkně odpočívej!!!!!!!!!!!!!

@pawlla je mi mizerne..Mrazacky by sme meli mit ale ted v srpnu do toho nrpujdem a v zari mam jit na pitomej veletrh a to vychazi presne na termin ket a nemuzu v praci rict ze ne..
@evikj33 vetsine lidi vysli testy driv a ja nemam ani ducha...
@radula12 a ty si stejnecjako ja 10 den po ET?Promin plete se mi to.Ja citim prsa jen ze spoda nq dotek a to mam pred ms a bricho v spbotu na ms vcera a dnes min a to taky mivam posledni cykly..Ale 10 + 4 pk to uz by minimalne duch byl.