1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
@mmirunda to sem taky mela vzdycky kdyz se mi chtelo curat a pak pri curani..
@malinka_02 tak me dr rikal taky ze to bude co nejvic prirodni a nastesti mi vysadil prednison a jine veci ale cetrotide se prej brat musi .... Urcote se na to zeptej rekni ze rozhodne nechces pak cekat dalsi msice a nejak se domluvite a kdy jdes k dr?
@malinka_02 Jojo než vykroutím močák, tak je to síl, je to lepší a lepší. Nevíš kdy to přejde?
Ahojky holky tak u me opravdu nemůže jít nic jednoduše začala jsem brát antikoncepci podle doktora na srovnání vaječníku a 25.by mi měla začít léčba hormonama no a aby toho nebylo málo tak mě chytl zub otekla mi celá tvář a do zubař mi nasadil antibiotika no tak já opět volala na kliniku jestli je vůbec můžu brát tak naštěstí jo ale vůbec z toho nemám dobrej pocit no prý by to v téhle fazi nemelo mít žádný vliv na léčbu ale je mi z toho všelijak...
@mmirunda ano snazim se myslet pozitivne a moc to neresit, a pak me dole pichne a uz letim na zachod se podivat jestli je vse ok 😀 jeste ze je teplo pac kalhoty nezapnu jako teda zapnu ale pekne me pak tlaci v pase jak jsem v nich dele tak nosim suknicky 😀 mam to bricho fakt uz jak ve 4 mesici to je des jak jsem byla tehu s malou tak to neslo skoro videt do 5 mesice 😀
@dadenka111 Tak to držím moc moc palečky, ať se zítra objeví 2 krásné // 🙂 Já jsem doma na rizikovém těhotenství, už mi z toho doma docela hrabe 🙂 Ale pro miminko všechno. Občas mě trápí krvácení a následné špinění a ještě se občas ozve zvětšený vaječník po OHSS, ale jinak v poho 🙂 Určitě budu zítra vyhlížet tvoje zprávičky 🙂 tfuj, tfuj 🙂
Ahojte, ja som si tiež dala tento týždeň žiadanku na IVF, po schválení ideme do toho, my s manželom nemôžeme mať deti obaja, tak to je celkom mazec. Dokonca mi dnes povedali, že by bolo lepšie pre mňa IVM a to som si myslela, že po ICSI, a všetkých ostatných hrozných skratkách, ktoré sa samozrejme vždy odrazia aj na cene IVF ma už nič neprekvapí, depka ako šľak. 😒
@rory_g ja jsem si obednala tohle http://www.malvik.cz/Pro-maminky/tehotenske-spo... ma to jedna holcina v albu a aspon nejakou dobu to postaci
@zana21 dakujem Zani, tak zajtra sa ozvem. pekne oddychuj a relaxuj 😉 snad sa ti coskoro da vsetko doporiadku.

@vbera Ano asi ano, mě občas bolí ještě teď. DVa dny jsem trošku špinila .... A nejvíc mě břicho bolí když se mi chce čurat a mám plnej močák ...