1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
Holky musim se s vama podelit.Jsem tu uz 2 roky v soukrome diskusi, vetsina holek otehotnela hned a uz se 8 narodili miminka a 2 sou tehotny. Zustalo nas 6 - ja jedna holcina co ji nevyslo uz ivf a ted sla na druhe, pak jedna po potratu a 2 co uz maji mimco. No a dneska si jedna co je 7 dni po ivf delala testik a je pozitivni a za hodku si udelala jedna z tech co maji prcka a taky!!! Chapete to pul roku nikdo nic a dnes 2!
@malinka_02 Tak že by byl dneska šťastnej den 😉
@malinka_02 Já jsem sedmý den po transféru...No já doufám, že to z toho nebude..
@mmirunda No uvidíme, ještě neni všem dnům konec.. Tak jen doufám, že se schovává, ale pak se z toho vyklube krásné miminko :o)
@saraha2 Tak to jsi mě uklidnila..Já doufám, že devátý den toho ducha uvidí i manžel a né jen já 😅
@mmirunda Tohle se vzdycky musi resit🙂 my mame bytecek 25m a kdyz jsme zjistili dvojcata, museli jsme vsechny plany prekopat... nakonec se prestehujem k nasim do baraku 😉
Jinak me je holky od vcera uplne desne... zvracim kazdych 30 minut, neudrzim ani vodu 😖 Ve dne i v noci a k tomu mam migrenu... po dlouhe dobe mam pocit, ze tehotenstvi neni za odmenu, ale za trest.
@malinka_02 ahoj , idem do prace v pondelok, al nic na tom nemeni, ze uz dnes som sa kus nahnevala koli praci...kaslat na to...mam dolezitejsie veci 😎 😀 a testovat nebudem, nechcem a basta, lebo krv bude pozitivna 😀 🤐 🤐 🤐 😵
@melisska no ja bych ted nejradsi taky zustala doma ale nesla sem na pn ale vzala si dovcu tak ted uz to nezmenim..

🙂 @evikj33 aha, tak tojo...díky za rady taky si myslím, že to budu mít rozhozený...no my se chystáme v listopadu po 4,5 letech vzít ...tak se asi domluvíme na ten prosinec.., jakoby k vánocům.. 🙂 .když to ted nevyšlo...