1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
@adriene jj vsetko mam.....len cakam kym mi schvalia ziadost v poistovni....a pokial mi to schvalia tak idem este skusit IUI...
@malinka_02 No kamosce nikdy moc neroste sliznice, nedosahla nikdy vice nez 7mm. A Darebny ji jednou nabidl (ona chodi na nativy), ze ji odebere vejce, embryo zamrazi a do priste nastimuluji sliznici, at je kam "zanorit"... no a pak odjel na dovcu, ona objednana skoncila u Rezacovy... zminila se... a ta se pry podivila, ze takhle tedy ne, ze takhle to delat nebudou, ze se to tak nedela... a ma po pokusu 😒
Ale jak rikam... neni to jen o sliznici... tam proste do sebe musi zapadnout vice faktoru 🙂
@malinka_02 no mě zjistili štítku, její autoimunitní zánět, potom cukr byl špatný, no a ty gen. mutace a imunologii...pak jsem byla objednanaá na průchodnost vejcovodů, ale k tomu se naštěstí nedošlo 😉 Ale vůbec, co Ty nad tím přemýšlíš, taky to nebudeš potřebovat, nic z toho 🙂
@mmirunda bud rada ze nezvrscis 😉
Jinak me zas poboliva bricho ale to je divne..boli me napravo jakoby az vyskou nad pupikem..
@malinka_02 Ty se taky pořád ooruješ 😉 babizno 🙂 Tak kdy teda provedeš ten testík? Doporučovala bych ještě počkat 😉 😀
@mmirunda no to de ti to radi vid 😀😀😀 a prej ze se moc pozoruju!!! Se mrkni par stran zpatky na sebe😀😀 Jak ty to mad vubec dal? Kdy jdes na krev?
Tak kde ste?
@malinka_02 Doma 😀
Ahoj drbničky 😀 Tak jsme zpět z Krnova Fecho proběhlo,ale pro velkej uspěch za 14dnu opakujem.Tentokrát už v Opavě.Mimisci jsou ještě drobní,je špatně rozpoznat-dle dr.se nemám děsit,nic špatného nezahlédla,ale aby byla objektivní pozvala mne na neděli 7.10.že má službu,tak nanás koukne.Jinak potvrzen páreček a klučík bude asi pěknej proutník,prej nani vystrkoval genital,místo srdíčka. 😀 Jo a už není příčně,ale taky kolmo.

@zuzullik1001 A ty uz mas vsechna vysetreni predtim hotova?