1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
Mimochodem... to mě taky dostalo, mám termín na den, kdy mám narozeniny... ne že bych si myslela, že do toho dne donosím dvojčata... ale rozesmálo mě to 😎
Ahoj drbníčky-já než dovařím a pověsím pradlo,tak nestihám dočítat.Jinak mi zatím sexujem,nikdo nezakázal,ale myslím že už to nebude nadlouho.Manžu neodradil ani Utroš,vždy proběhla sprcha a prudil i mezi OPu a ET a hned po návštěvě u dr.jak bylo vše tam kde má se nedal odradit. 😅 Si teda dáváte do nosu ja snídala rohlík se šunkou a poněm mně pálele žáha,ted jsem dala loupak a pak skusím pečené kuře s rýží.V neděli jsem měla malé bramboráky-jakou já naně měla chut a maminka upekla,měla k tomu i maso a zelí,ale já je měla jen s mlékem.V sob máme jet přát tchanovi k 65.narozeninam a ptala jsem se manže zda i na obídek-se zapoměl maminky zeptat 😠 Bo jen kafem a buchtou se nenecham odbít.
Tak jsem tady měla první kontrolu. Jsou to dva dny co mě platí socka a už tu zmetci byli 😠 😠 Já snad budu muset ty vycházky dodržovat!!!

Chtěli jsme něco, co projede dveřmi 80 cm, nevypadá jak tank, je odpružené i do terénu, kvalitní a i hezké... všechno takové je drahé a vychází na 30 000. Nakonec jsem se ale nevzdala a sehnala ho. Je 1,5 roku starý, ale jak nový, paní se o něj suprově starala, dali nám k němu i příslušenství. Cena 11 000, takže spoustu peněz ušetřeno 🙂 Je v tmavě hnědé barvě, uvnitř bílo černé motivy, které rozvíjí pozornost miminek... 🙂 Odkaz : http://www.kocarky-teutonia.cz/products/kocarek... Je to ten samý, jen v jiné barvě 🙂