1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
@melisska Varuju mrchu,ať se ani nepřibližuje!!!!!!!
@adriene Ahoj, tak si ty tanečky natrénuj a zítra je prosím zopakuj kvůli mně. Zítra jsem 28.DC a to chodí mrcha...
@mmirunda Ahojky, no já dopoledne šla do města, pak jsem stála u plotny a smažila bramboráky, teď jsem konečně dala nožky nahoru a dám oddych.Kvečeru jdeme ke známým.
@mmirunda Ach jo, to je na prd. A nenapíšou ti vycházky v kuse - ne něco dopo a něco odpo, ale ty 4 hodiny dohromady. Já to tak měla po IVF, chtěla jsem je najednou. Říkala jsem si, že dopoledne tak nějak proflákám a prospím a odpoledne budu mít téměř celé na courání venku. A v práci není možné tě přeřadit na něco méně náročnějšího?Že by ses třeba po 12 týdnech, až odpadne ta kritická doba, vrátila do práce?
@zelvik tak já mám zatím jen 4 hodiny vycházek a ty mám od 15-19, snad mi po UTZ přidají ty další dvě hodiny a dám si to od 12-18. neomezené vycházky se už nedávají ☹ Bohužel mě v práci nemůžou přeřadit na nic jiného, dělám v lékárně, taháme tam těžké bedny a máme internetový obchod, což obnáší i balení balíků a to taky není žádná sranda. Budu to holt muset vydržet, nedá se nic dělat, ale brzo mi z toho klepne. Chlap mě štve, dneska byl hnusnej, že on za to nemůže, že já nikam nemůžu a nevidí důvod proč by on měl sedět doma, když on ven jít může... proč asi ... třeba aspoň někdy kvůli mě ...
@mmirunda To mě mrzí, jaké máš trápení s přítelem :( To ten můj chce být neustále se mnou, jelikož mimi se týká obou a ne jen jednoho... Chudáku ty si neměla klid před OPU ani teď v těhu viď??

@mmirunda a tak som si chcela brat z teba priklad 😔