1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
@mmirunda No maš recht Cecili nevař,mně se dnes už taky nic nechce,s toho běhání po marketu a městě mně loupá v kříži.Jinak dnes došlel balík se zavinkama a mantinelama s bazoše a taky prdacke laclové šatičky pro slečnu a svetřík pro chlapíka,něco už mám popráno,tak pak nafotím a přidám. @danny38 Tak já nemam moc šanci naně mluvit,protože bud namně kouká pes azačne pomně šplhat a myslí že je to naněj,nebo se mně manža od PC ptá co ?Tak si pak připadám jako blázen 😅
@kive76 a jak dlouho si je pichala?To slysim prvne,nebo to byl jako dlouhej protokol?
ahojte milacikovia 🙂 zarezavam v praci:( nemam cas teraz vsetko citat, pozdravujem vas a drzkajte sa 🙂
@pawlla to sou fakt blbky a jako to sou z nejake diskuse kam chodis nebo jen tak?? To je fakt moc..to je jak kdyz tu psali ty blbky ze ivf je pomalu z pekla a ze kdyz nekomu priroda a buh dite nedaji tak ho mit nema 😖
@saraha2 jeee kluk to je super! 😉
Holky tak ja nevim.. Mam si nechat ten estrimax nebo estrofen?My zas pisou holky ze kdyzz mam sliznici 7mm ze to staci a ze proc se rvat hormonama..ale vy ste ho vetsina mela a vyslo to.. 😲
@malinka_02 No já nevím poradila bych se s dr, ale já ho budu prý brát až do 12.týdne tak nevím a sliznici jsem měla na poslední folikulometrii tším 11 😉
@malinka_02 vraj je to to iste, ako pregnyl. Tiez neviem, preco mi to dali v den ket, ked som mala pregnyl dva dni dozadu. 😖
Holky tak ja nevim,mam jit skemrat o ten estrofen zitra nebo ne kdyz si v caru mysli ze slizinice 7mm staci.. 😕
@malinka_02 tak ja bych ho zkusila tim nic neskazis ted jsi ho nemela a stejne nic tak to ted muzete prubnout s nim
Dobre ranko holky 🙂
dobré ráno!!!tak včerejší ultrazvuk-mimčo opět řádilo,dr.říkala,že se úplně zapotila!!prcku vystrkovalo,mávalo,leželo si tam-nožku přes nožku,manžel říkal,že je tam jak v obyváku,že už jen tv si tam dát 😀 počítali jsme prstíky,páteř viděli,mozek..krev byla v pořádku,na zltrazvuku taky vše o.k...teď to dají dohromady a výsledky budou ve středu-mám si zavolat..jsem se zeptala,co to bude a dr:já vám to chtěla říct,ale má nožku přes nožku..a za chvíli zabrala cosi a manžel už se smál 😀 byl tam šťagélek 😀 a my jsme byli táák přesvědčeni o holčičce..máme dvě fotečky,na jedné se směje-je to focené hned při tom,jak nám ukázala luldu,tak se asi směje tomu,jak nás vypekl..dr.vůbec nepochybovala o pohlaví,ani neřekla,že asi kluk..byla si jistá 🙂 fotečky mám naskenované,ale je to jakési rozmazané,tak na to kuknu a pokud tam bude něco vidět,tak vám to sem hned šupnu 😉 termín porodu nám posunuli na 6.4.

@pawlla Pavli, vůbec si jich nevšímej, takové dementky co se pletou do čeho nemají bych spleskala na jednu hromadu 😠 My tě tady vždycky podpoříme a rozhodně ti nenecháme ubližovat nějakýma debilkama.