1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
@kive76 a proc si ho mas pichat?
Tak sem vysadila utros- posledni byl v nedeli a ms furt nikde..kdyz ji clovek chce tak neprijde..to je strasny..pritom termin byl uz pred 4 dny..
@malinka_02 asi potom až těsně před tím odběrem vajíček....ale to je stejně až v polovině listopadu, ale oni chtěj, abych si ho koupila dopředu...a měla ho domu...ať ho mám připravenej...tak že jo, pak se píchaj hormonální injekce tak dlouho podle velikosti a počtu folíků..tak at ho pak mám a nescháním ho..
Holky zlatý, moc vám děkuju, jsem z toho vašeho nadšení strašně dojatá🙂 - no to brzo, to to se mnou bude cloumat 🙂
@malinka_02 ano, byl to první KET po IVF (které nevyšlo v dubnu), dělala mi ho Melicharová. Mám pouze prednison (1/2 denně) a Utroš 2-0-2. Na sliznici nepotřebuju nic, mám ji sama hodně vysokou. Tobě budu moc držet palce, ať tvůj další pokus je šťastný!!!!!!!
@absti Jasně, držím ti místo🙂 šup sem za náma!!!!!
@danny38 🙂 no já jsem dneska přesně 15. den od transferu
@zelvik a jak vysokou ji mivas? Je to super..a vidis zrovna Melicharovou bych nechtela 🙂no je to osud..tak se tesime na pozitivni zpravy!!
Jinak holky bricho ani neboli na ms..fakt mrcha kdyz ji clovek potrebuje tak nic.. a volala sem na tu imunologii a objednali me na 20.11.!! No to se snad ani nedockam..
@malinka_02 No já ji mám už někdy 10. den cyklu přes 11 mm. Při prvním IVF jsem ji měla před transferem cca 2 CM, ani to Řezáčová nechtěla zkousšet, že to je moc. Teď jsem ji taky neměla kdovíjakou, ale Krčmářovi to zase tak moc nevadilo a že mě dál pošle.
@melisska Děkujuuuuu
No holky a teď mi řekněte jaké máte nebo jaké jste měli příznaky po KETu?
Já jsem dnes 3 den od KEt a nevím. Včera jsem měla zvětšené a tvrdé prsa, dnes jsou zase normální...
@malinka_02 ahooj, mám po včerejšku totálně po náladě. ☹ Ořvala jsem to už včera,ale stejně jsem to ještě pořádně nepřekousla. Tu hromadu zkumavek při odběru krve jsem zvládla, ale když mi pak dr. řekla,že výsledky budou za 10-12 týdnů, to už jsem nějak rozdejchat nedokázala a sotva jsem vyšla z ordinace, tak jsem se rozbrečela. Představa,že na vánoce místo transféru budou teprve výsledky imuna - a to ještě s trochou štěstí,byla v té chvíli naprosto šílená. A Jirka nějak nedokázal pochopit, že o co mi vlastně jde, tak bude transfér o 3 nebo 4 měsíce později, než jsme předpokládali, vždyť je to jedno ne. Snažil se mě uklidnit a zvednout mi náladu,ale mně v tu chvíli připadalo,že 3 měsíce jsou celá věčnost. Takže když výsledky budou v pořádku, tak transfér možná v únoru. emoticon emoticon a když nebudou, tak v nedohlednu......
Moc mě mrzí, že Ti KET nedopadl. 😖 Půjdeš na další hned? Vůbec to tady nedočítám, tak se musím zeptat.

@zelvik Já měla myslím nějaký 22DPO dokonce hCG 10 000 😀 A je to jedna silačka 😀 Doktor taky z toho výsledku znejistěl jestli nejsou dvě, ale musela by to být jednovaječná, jelikož mi vkládali jen jedno embryjko 🙂