1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
ahojky mám otázečku...dnes jsem 13 den po IVF...a dnes po ránu jsem si dělala testík a ukázala se mi tam slabonká čárka a ta druhá byla normální...mohu se zeptat jestli to znamená že jsem těhulka....stalo se to nějaké ženě?????předem děkuji za odpověd......a přeji krásný den.....
jééééééééééééé tak to mi moc povzbudilo.....strašně by jsme si to přáli.....děkujiiiiiiiiii 😀
@petrakoptikova Jo takhle.. Ňo nejdriv vetsinou ma byt ta prvni vlastne silna a druha slabší!!! Testni si ještě jeden třeba.Přečti si leták! 😉
@petrakoptikova určitě to tak ma byt. Pokud necekas dvojčatka tak jedna čarka i o doooost slabší je normalni🙂 gratuluji!!!!!!
@absti jooo tak i dvojčátka to mohou být...zatím není k čemu gratulovat...zítra jdu na krev na kliniku...tak to se pak vše uvidí....ale zatím děkuji za podporu....
Jinak dobré rano holky,
Dnes uz jdem 4 den po KETu a jsem bez příznaků. Včera odpo jsem dokonce az do večera zapomněla že mám v břiše emryjko , tak jsem se úplne lekla, jestli to neni špatné znamení...snad ne 😅
@petrakoptikova To opravdu vypadá velmi nadějně na těhu 🙂 Potichoučku gratuluji 😉
@adriene Ahoj dvojtěhule,tak s těma nevolnostma tě asi nepotěším,já ráno opět hlava v míse 😝 ,je to asi po 3dnech,ale ještě pořád jsem se toho nezbavila.Snad u tebe bude brzo lépe a prdelky tě nebudou moc trápit.Nevím proč,ale mám pocit že jsou to u tebe Kluci 😅 Kdy vlastně jdete na velký UTZ až v tom 20tt?
@petrakoptikova já bych řekla,že se mimi chytlo 😉 slabé čárky se vůbec nelekej,každému stoupá HCG jinak a já jsem vzorný příklad...já měla ještě 16tý den po ET ducha...ale pak to prcek rozjel..
Dobré ráno všem!!!tak jsem volala na gyn.,pro výsledky a negativní,takže v pořádku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@ivapo Myslím že není oco stát,ale já proti tobě mám docela nadváhu,tak je to asi tím,léčím se se sníženou funkci štitky a těhu mám prostě jako dietu 😀 Chodím co 5-6týdnu na endo na krev a vyšetření a konečně po 3letech mám suer hodnoty,taky mně od začátku těhu přebral mladej a šikovnej doktor.Jinak si myslím že už to pomalu začne lézt nahoru a pak to budu mít se dvěma prdelinkama dvojnásob,tak počítám že těch 8-10taky určo naberu,hlavně kekonci u malého to bylo poslední měsíc skoro 1kg,týdně,ale byla jsem už trochu oteklá a zavodněna. @saraha2 No super,tak už se mužeš rozjez s nákupama pro malého fráju naplno 😀
@danny38 @evikj33 @saraha2 holky dekuji moc, je to hruza nemyslet na nic jineho, nez na to, zda mam volnou misu a nikdo mi tam nezaclani 😀
@evikj33 jak pises... je to vzdy tak po 3 dnech, to jsi me moc nepotesila 🙄 Kluky jo?? To by mel manzel radost 😎 Na fdalsi velky UZ jdu v 16.tt, tedy pristi tyden... to uz by mohli neco rict 😉

@malinka_02 Vis... proste zrovna u tebe citim, ze to klapne. Proste vnitrni pocit 🙂