1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
@mmirunda ahojky tak mi si davame na chvilku pauzu 🙂 tak zatial mrazacikom zaplatime rocny wellnes v chlade
Tak konecne se neco deje aleneni to zrovna ok vysledky nejsou dobre mam nejakou imfekci nebo tak nevim kde jsem k tomu prisla ☹ ale dali mi zavadet nejake leky nic vic nerekli zitra vysetreni utz a dr ni rekne k tomu vic to me teda moc nepovzbudilo mam docela strach aby treba ta tabletka nejak neublizila miminku
@adriene gratuluju k lulínkům!!kamoška říkala,že se ted rodí hodně kluků..tak asi fakt na tom něco bude 😀
@pawlla neboj!nic,co by ublížilo miminku by ti nedali!!!bylo by to pak na jejich triko..takže jim věř a pěkně odpočívej a pohlaď za mě bříško!!!!nevím proč,ale myslím si,že ty tam máš princeznu 😉 a mmirundu odhaduju na lulínka 🙂 😀 tak jsem moc zvědavá,jak to nakonec bude!!
@saraha2
@zelvik lezim a bojim se ne dr mi to rekla asi pred hodinkou ze vic mi rekne na vizite a dala mi tabletu na zavadeni, akorat me pred spanim vydesila ☹ fakt nevim z ceno by to mohlo byt sex samozrejme nemam uz dloooouho a myju se teda taky vice ktat za den vubec nevim cim to muze byt .... Ja si asi musim uzit vsechny komplikace 😒
@mmirunda u mě taky,ale jsem se nechtěla až tak přiznat 😀 po pravdě mě ani nenapadlo,že by to mohl být kluk!!!!!!!!!!!!!!!!jsem asi divná,ale je to tak..ale nejen já..i neteř,manžel,kadeřník..atd..říkali,že tam mám holčičku,což mě ještě utvrzovalo..reakce neteře byla:coooožéé?????vy budete mít kluka???????????????????????no.. 😀
@pupidu aha,no pokud bys nekde byla. Klidu tak proc ne aspon by ses pak mela kam vratit ale kdyz nechces tak to ne.
@zelvik ja prave zatim zadnou nemela tak snad neni..
@mmirunda to uz vydrzis a vsechno bude super a jen uvidis kolik jich tam je 😀
@adriene je tak to je hezky ze budes mit kluky a uz vis jmena jaky date? No ja mela stimulku v cervenci,dalsi cyklus nic a ted v zari KET.

@zimka Tak tfuj tfuj tfuj tehu bacilu 😀 😀