1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂

•
16. říj 2012Jinak dobré ránko holky 😉
0
@mmirunda neboj kamaratka na zaciatku tiez trochu krvacala dali jej nejake lieky a zastavilo sa to drzim palce, urcite ale zajdi k doktorovi aby sa na to pozrel, ziadne krvacanie nie je dobre podla mna aj ked stava sa to.
@mmirunda Holka klid,mi sexovali už 7den po ET a pak také bylo špinění cca 5dnu a občas už to nebylo dohněda a hlavně při sprchování to bylo docela hodně a už i do ružovo červena,byla jsem stejně nervní a říkala si že je to v pr... a podívej kde už jsme a se dvěma 😉 hlavně klid,zaměstnej hlavu a nemaluj čerta(znáš to s neg.myšlenkama).Mi ještě sexujem ted,ale už začínám mít trochu obavu,dle dr.je vše Ok a mužem -navíc mám poslední týden brutální sny nad ránem a chutě :-N hormony semnou cloumaj
Tak holky, mluvila jsem s dr. prý mám dneska jen odpočívat ( tak jak jste mě říkali ) a že by to nemělo vadit, pokud se to nebude zhoršovat. Pokud budu krvácet víc, tak pak někam na pohotovst ( pokud už nebudou v CAR ) a pokud pořád stejně, tak mám zítra dorazit na UTZ mezi 9-10 a pokud to ustane, tak je vše v pořádku, jen sex teda zatím máme vypustit. Miminku jsme prý určo neublížili. Jsem klidnější jak mi to řekl můj doktor ... tak snad to přejde ..
Začni psát odpověď...

Odešli