1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
@jahodarka to ja jsem 7 den mela jeste // z ovitrelle a akorat sem pak byla zklamana hrozne kdyz zmizeli takze bych uz takhle brzy radsi netestila. A na tehotenske // jeste casu dost!
holky díky
@pawlla jsi na konci třetího, to je super, jak se říká, tak máš to nejhorší za sebou 😉
@linka dočetla jsem a doufám, že nakonec bude k čemu...a omlouvám se...
@harley26 ahoj a vítej 🙂 ICSI bych také dala, AH asi hned na poprvé ne (prý pokud dojde embryjko do stádia blastocysty, je už napůl vylezlé z obalu samo 😉 )
@malinka_02 to me mrzi :( u tebe je nejaky problem? Pujdes na 2 iVF?
Tak uvidím, jestli zázrakem ovule dorazí..dneska jsem 16DC a celý minulý týden jsem byla nemocná...tak trochu ještě doufám, že přijde...a když ne, tak v listopadu chci na pvní schůzku do caru... ach jo, už aby to bylo, nějak jsem od pátku psychicky rozhozená a to se mi už dlouho nestalo ☹
Tak jsem to nevydržela a objednala se na tento čtvrtek na vstupní pohovor...není na co čekat 🙂
@malinka_02 no právě, nervů si zažiju ještě hodně, tak aspoň první krok už jsem udělala 🙂
@saraha2 na pohovor k Pánkové, protože se jí teď ve čtvrtek uolnil termín...a pak prej můžu normálně všechno řešit s Krajčovičovou...
a je to fajn, protože to učitě dopadne dobře 🙂 mám několik znamení 🙂 jdeme 25.10. : já jsem se narodila 25.5., manžel 10.5. a manželova babičky se jmenuje Pánková 😀 tohle prostě musí vyjít 😀
ahojte, prosim vas neviete co je dobre na zub, mm vcera vytrhol zub a stale ho to boli, uz od piatku ho bolele zub-vedla mu blomboval, vcera sme boli zub vytrhnut, nema to opuchnute, ani hnis, ani na zube nebolo nic vidno iba ak pod blombou, je nervozny, ze ho to stale boli a ja mam uz nervy tiez 😠 mne este netrhali zub, klokta si ranu slanou vodou, berie ibalgin, ja uz neviem co 😝
@melisska no poprvé, když mi jenom thali, tak jsem jedla zmzrku, opatrně jsem ji pouštěla na to vydtržené místo a jedla ibalginy...naposled mi ho museli i vysekávat a šít a to jsem asi tři dny ledovala a jedla asi taky ten ibalgin a pomáhalo mi to...víc nevím, jak poradit ☹ možná ještě kloktání slivovice 😉
@melisska zkuste tantum verde to cisti a zaroven umrtvuje ja sem to mela kdyz sem mela rezanou osmicku.
Tak 12.11 v 8:30 hod jedu do Gennetu na UTZ a pro hormony a od další mrchy můžeme začít 🙂těším se a zároveň bojím

@pawlla Ahojík kočko, tak v pátek už máš UTZ? Budu na vás oba moooc myslet a držet vám pěstičky co to jen půjde 😉