1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
Holky, prodávám gonal, kdyby někdo chtěl.
https://www.modrykonik.cz/bazar/jine-pro-mamink...
Kuk je tady někdo? Já dneska udělala velkej kauf. v Tescu slevy na všechno oblečení 30% No tak jsem si trochu pokoupila. Cca 15 kousků a ve finále vyšel každej na 50,-. Dobrý ne? Dvě čepičky, dvoje polodupky, 8 body s dlouhým rukávem a 3 s krátkým 😵 Jako já vím že je brzo, ale copak jsem to tam mohla nechat když to bylo tak levný a krásný
@mmirunda U našich na půdě je toho taky spousta po mně a taky doufám, že něco dovalí kamarádka po dětech🙂A já koupím jen pár výstavních kousků, abychom nedělali ostudu po ulicích🙂 Stejně léto strávíme u našich na zahradě, tak jakýpak copak 😉
Jééé, my tu plánujem, jak kdyby to mělo být zítra co? A zatím venku začlo sněžit...

@ivapo
@evikj33
@adriene No jo holky, taky Vám to začíná v sobotu? Paráda 😉 Jinak Ivi no vidět to na mě pořád není, jen večer se mi vyvalí bříško, ale kalhoty nosím pořád svoje 😉 jen k večeru rozepínám knoflík 😉