1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
@mmirunda Na úvodní stránce Prenatalu píšou: Pokud má být vyšetření uhrazeno ze zdravotního pojištění, je nutné mít na toto vyšetření poukaz - doporučení svého ošetřujícího lékaře. ... Právě proto mě vytáčí, že ten mi to po všech těch problémech, co jsem měla, nedal. Moc slušný věci se mi teď teda v hlavě nehoní 😠
@rory_g tak Adam a Jachym sou krasna..Martin a Lukas sou na me moc tradicni 😀 a Albert je krasne ale bala bych se toho spojeni se supermarketem..
Holky ja uz chci taky resit screening ☹☹☹ Jak ma manzel odjizdet tak by to vychazelo ze bych byla doma po transferu. tyden sama..to nemuzu dat psychicky.. A kdyz by to konecne slo na KEt nejit, to fakt muze byt jen u me..
@malinka_02 Adam se mi taky líbí 😵 Martin je manžel, takže to padá a když slyším Albert, tak mě taky nejdřív napadne supermarket 😀
Kam jede manžel?
@malinka_02 Kočko, ty to vážně nemůžeš mít jednoduchý ☹ Mě je to tak líto a nevím jak bych ti pomohla ☹
@zelvik Mně teda bylo špatně jen pár dní, ale taky až večer. Ráno jsem to zvládala, i když jsem snídala třeba až hodinu po probuzení (normálně se musím nasnídat co nejdřív). To je fajn, že tě na screening poslali v rámci caru - možná bych to taky tak měla, kdybych otěhotněla s nima... Ale co, hlavně, že ty naše drobečky uvidíme a budeme vědět, že jsou v pořádku, no ne? 🙂
@verka25 Pokud jsi před těhu nepracovala dostaneš až rodičák po narození dítětě a na 4roky -to jest do 9měsícu dítěte 7600kč a potom až do 4let 3800kč je jedno zda máš 1či 2děti to hold nikoho ve vládě nezajmá.Ale nebvím zda od ledna nebudou zas nějaké změny-pokud ano určo k horšímu 😠
@pupidu Jojo, takhle nějak funguju taky, že je mi ráno i na lačno dobře. No popravdě jsem ani nezkoumala, jestli se za screening platí, nějak jsem automaticky brala, že když mě tam posílají, že je to v rámci celé jejich péče. Každá ušetřená kačka dobtá, co si budeme povídat, ale zaplatila bych cokoli, jen když budu vědět o prckovi všechno, jak se tam má a jestli je v pořádku!!
Ahoj kecky tak jsem zde,Glukozu jsem zvládla a jak to dopadlo mám volat v pátek.Jinak další poradna 13.11. Čipek drží mimi rostou akorát slečna je trošku drobnější,ale jen nepatrně a na 3D e prej domluvíme,že u dvojek se mu to moc nedaří,tak to orientačně příště skusí a pokud by to šlo udělal by nám alespon pěkné fotečky 🙂 @pawlla Pokud jdeš do Poruby tak já taky platila 950+50 fotka a pak mně to Revírní proplatila 1000kč,ale už je to vše nanic už mně pojištovna nepřispěje. @mmirunda Já taky měla žádanku a platila jsem je to jak píšeš zdarma je jen UTZ ve 20tt-na kterej mně dr.taky poslal na spec.pracoviště-protože na dvě si netroufl a ve 30tt už prej zvládnem uněj a připlácií se jen 3-4D
vy jste drbnýýýýý!!!!!!!!!!kdo to má dočítat???noo??? 😀
@verka25 na internetu je tabulka,kde zadáš plat a vypočítá se ti to,jestli a kolik dostaneš 😉
@rory_g přesně vím,o čem píšeš 😀 já měla taky jména jen na holčičku,nad klikem jsme nijak nepřemýšleli a vidíš..včera nám dr.potvrdila,že mu "neupadl" 😀 Lukas nás taky napadl,ale známe český národ..mu budou říkat Lukáši...já chtěla Alexe,ale kamoška hned:jo jako saša,joo??a to teda nééé ☹ takže než aby mu říkali sašo,tak Alex nebude ☹ můj kadeřník je Alej a mě by nenapadlo tam přijít a říct mu čau sašo...ale většinu lidí bohužel jo a ani blbý by jim to nebylo 😀
@mmirunda hoj,hoj 😉 se divím,že nedělají screening u vás v centru přímo..já na to mohla jít na obi,ale protože moje gyn.je světová a mají tam vše,tak jsem byla tam.
Holky, četly jste tohle? http://www.novinky.cz/zena/deti/283051-lekari-v...
Hodně zajímavé!!!! A já jsem zrovna Rh negativní a zatím se mnou nikdo nic neřeší!
@mmirunda tak včera o.k.,ségra tam byla se mnou,prcek i mával 😉 ,ale jinak říkala dr.,že nespolupracuje,jako každej chlap 😀 byla jsem u vás v lékárně dnes.dnes jsem byla u prakt.dr a mám jít v prosinci na krev,protože v těhu průkazce nám napsaný hemoglobin 128 a má být 120..a že někdo trpí anémií v těhotenství,takže vezme krev a uvidíme..už mám i datum ultrazvuku ve 20tt
@malinka_02 Nic jsi nikomu neudělala, jen si holt člověk v různých obdobích musí vyžrat všechno až do dna - bohužel to teď padlo na tebe, ale já věřím, že tahle zkouška je na tebe poslední a pak to tu bude lítat a budeš šťastná!!!!!!! Moc ti to přeju.
Olivera má kamarádka a druhého chlapečka pojmenovala Teodor, a neřekne se mu jinak než Teo.A taky to nakonec nezní nejhůř.

Ahoj holky, tak večer nemám šanci s váma komunikovat - včera mi bylo blbě celou cestu domů, lehla jsem a okamžitě usnula. Zajímavý je, že jsem ani nevečeřela a ráno vstala s relativně prázdným žaludkem - a to mi špatně není. Ale večer na mě padne všechno.
Koukám, že probíráte screening - mně hned po rom, co teď objevili srdíčko, poslali v rámci CARu na oddělení, kde screeningy dělají, s žádankou, ať mě tam objednají. O penězích řeč nebyla a o tom, že bych si to musela nějak řešit sama - už vůbec ne.