1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
@malinka_02 Jůůů a je to tam!!!!!!! NO holka, s tím sexem - jestli budeš chytat nerva při každém píchnutí, dloubnutí, zašimrání, jako já - tak si ně nějaký sex ani nevzdechneš 😉
Ahoj holčičky, tak se hlásím po příjezdu z caru, v pondělí na plánu transfer, pokud se rozmrazí embryjko v pohodě, doufám, tak si ho odnesu domu.
@malinka_02 ahojky, tak gratulju k odnešení embryjka domu, jupí, ted čekám já jestli se rozmrazí v pohodě..
@harley26 Ahoj, vůbec - provádí se pod slaboučkou narkózou, takže o něm ani nevíš. Po doběru něco přes hodinu odpočíváš s nohama nahoře na tzv. dospávacím pokoji a pak s doprovodem odcházíš domů. Můžeš chviličku malilinko špinit a slabě cítit podbřišek (taky asi záleží na počtu odebraných vajíček), tak zbytek dne odpočívej. jinak se pak funguje naprosto normálně. Neboj...
@saraha2
@evikj33
@pupidu
@mmirunda
@pentagras tak holky omlouvam se za to napinani ale ja az ted dorazila domu, utz mi delali na 3 krat nechali me chodit po schodech pit horkou cokaladu kolu ale nic mimi nechtelo spolu pracovat byli tam 3 doktrori a mackali mi brisko z kazde strany a to vecne jezdeni po brise tou sondou bylo hodne neprijeme..... nakonec prisel dr. Matura a podarilo se mi mimi premluvit aspon trosku aby spolupracovala aby ho zmeril, delali ruzne manevry a dokonce zapnuli i 3D utz tak jsem videla miminko jak se tam krasne krci a nechce se ukazat 😀 ale vysledek nakonc je ze je zdrave a rizika jsou miziva .... tak mam radost pekne vyrostl ma uz 10 cm ale pohlavi neukazal ani nahodou a fotecka se nejaka podarila ale ne moc dobra jina bohuzel nesla. hned ji sem hodim

@malinka_02 No paráda, tak už jen odpočívej a užívej si to 😵
@malinka_02 @mmirunda Kočenky, bez sexu 3 měsíce? Já teda nejsu závislačka, ale tohle je moc i na mě 😀