1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
@saraha2 dekuju moc..no ja ted do toho sla taky ze bud anebo a nejak extra tomu uz neverim takze se taky extra neomezuju ale vis co 3 pokus je 3 pokus..
@adriene vis ja sem do prvniho pokusu sla taky plna optimismu a nepripoustela si ze to nevyjde, ale nevyslo a muzu ti rict ze pocity pri 3 sou uplne jine s bud rada ze si na 3.nemusela..ono tam udrzet optimismus je dost tezke.
Ahoj holky, tak jsem doma z 1. screeningu - byla to nádhera. Prcínek sice moc nespolupracoval, prý je to trošku lenoch, ale hlavní je, že je krásný a zdravý 😵 Musela jsem po prvním utz chodit půl hodiny po chodbě, ale aspoň byla sranda, když jsme se drobečka snažili trošku pošťouchnout 😀 Doktorka udělala spoustu krásných ostrých fotek, ale my jsme dostali takovou rozmazanou a moc na tom poznat není, tak snad příště 🙂
@mmirunda Nebyla šance si vybrat, ke komu půjdeme. Byl tam docela frkot, dost lidí. Po příchodu jsme se nahlásili na recepci, já si ani nestihla sundat boty (vezmi si s sebou pantofle - mají jich tam málo, tak abys nemusela chodit bosá) a už mě volali na krev a pak jsme asi 20min. čekali. Už u krve věděli, ke které doktorce půjdeme. Ale nebyla špatná, všechno nám hezky popsala a vysvětlila (srdeční akci, ukázala mozek a rozdělení na hemisféry, nosní kůstku atd.). No, a na 80% to prý vypadá na holčičku 😵
@pupidu Moc gratuluju k holčičce a hlavně, že je zdravááááá...🙂
@mmirunda
@petruska83 Holky, moc děkuju :-* My si mysleli, že to bude chlapeček, tak jsme překvapení, ale krásně 😵
Mirí, ten týden uteče a pak si najednou uvědomíš, že seš na lehátku a koukáš, jak krásně se miminko hýbe a buší mu srdíčko. Budu se těšit na dobrý zprávičky od tebe 😵
Ahoj holky, ze mě tak spadly nervy, jak už mám Blastičku u sebe, prostě tedka už je to na nás jak to spolu dáme 🙂
mozem sa opytat mali ste OHSS syndrom idem v decembri na IVF a bojim sa toho......dakujem
@pupidu Tak já jsem taky oplácanáá, ne li tlustá. Po OPU a všech těch hormonech jsem měla 84kg a pak jsem přibrala ještě tím estrofemem na 87 a teď mám 85,5, ale tak co, snad si malé bere ze mě a nijak nestrádá 😉 Možná je to taky pravidelná strava, jak jsem teď doma. V práci to prostě nešlo ...
@pupidu ahojky ja jsem mela to same taky prcek nechtel spolupracovat a chodila jsem po chodbach a tak 😀 a fotka taky nic moc ale hlavne ze to dopadlo
Jinak vsem pekny den ve ctvrtek mam kontrolu odbery a kdo vi co jeste tak jsem zvedava, posloucham srdicko a prcek se uz i casteji hejbe 😀
@malinka_02 chápu..ale ty máš třetí transfer a ne třetí pokus,néé??já šla rovnou do druhého pokusu....

@zelvik dolů??no to máš z toho,že se stresuješ...a neprovokuj,joo????nám to všem leze nahoru 😀 😀 😀