1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
@pentagras co pokud vyjde?? Nema smysl zkouset testik je negativni a tak toproste je.
@harley26 asi do 48 hodin.
@malinka_02 psala jsem pokud to vyjde ze budu pi chat cely tehu, a tobě jakej je plán dal,jako jestli dáš pauzu nebo půjdeš hned do ketu
@pentagras ja porad nevim..jdeme ve ctvrtek na imunologii ale protoze beru porad prednison nevim jestli mi ji udelaji.. Pokud j tak mozna pockam na vysledky..
Ahojky miláčkové moji. Konečně jsem se sem po náročném víkendu dostala. Návštěva byla naprosto vysilující a já jsem ráda, že jsem dneska jen sama doma a v klldu. zítra mě čeká ten screening, jako uteklo to, ale mám docela strach ☹ aby bylo mrně v pořádku ...
Jdu snídat manža se hecl a dělá nám Hemenex (/šumkoplex) 😀 Jednou za uherák

Holky, po ET, ktery den se zacne emryo uhnizdovat? Hned ten den nebo si tam jeste par dni jakoby "plave"? Diky a taky si rikam, jak je to s delozni sliznici. Po OPU ma tendenci se zmensovat nebo jeste roste?