icon

1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti

rory_g
12. únor 2012

Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂

adriene
11. pro 2012

@janulkaa23 Já myslím, že 10-12 dnů.
@radosska No to záleží, kolik jich budeš mít... ale většinou se nechávají oplodnit všechny... nikdy nevíš, jako 😉

janulkaa23
11. pro 2012
Uživatel janulkaa23 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od janulkaa23.

@radosska mě odebrali 12 a oplodnilo se 10, neptali se mě kolik jich chci oplodnit a zavedli mi 2 🙂 a 3 zmrazili... 🙂

janulkaa23
11. pro 2012
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od janulkaa23.

@adriene děkuji...to čekání je hrůza..někde sem četla, že to záleží na dávce a hmotnosti..kolik dávky tolik dní...

adriene
11. pro 2012

@janulkaa23 Víš... lepší vydržet déle.. ono je to dost individuální. A myslím, že to zklamání z falešně pozitivního testu za to nestojí... některé holky tady by o tom mohly vyprávět. Vím, že jsi netrpělivá, ale zkus to vydržet 😉

radosska
11. pro 2012

@adriene
@janulkaa23 nám povedali, že si to máme premyslieť.. 1-8 ks je jedna cena a potom sa každé ďalšie dopláca.. takže sa bez nás nerozhodnú.. folíkov je veeľa, uvidíme koľko bude v nich vajíčok.. ale tých 10-12 by mohlo stačiť nie?

janulkaa23
11. pro 2012

@adriene jjj musím...

adriene
11. pro 2012

@radosska A kolik máš folíků? Ono ještě záleží, zda v těch folíkách nakonec budou ve všech vajíčka, či zda budou zralá... uvidíš pak. Co se počtu týče... to se nedá říct, kolik jich bude stačit. Někomu stačí 1 a pro někoho je i 30 málo... bohužel 😒

radosska
11. pro 2012

@adriene folíky mi nerátala, lebo vraj pri takom počte sa len povie, že ich je veľa.. ale keď ich merala, tak mužíček to rátal a bolo ich cez 30... takže dúfam, že vajíčok bude dosť a budú silné a schopné prežiť a vyvíjať sa.. no veď to, že neviem, či mi bude stačiť jedno, alebo by aj všetky boli málo.. :(

adriene
11. pro 2012

@radosska 30? No to je hodně... nemají u Tebe strach z OHSS?? To máš docela silnou reakci 😉 Každopádně ten počet... asi podle toho, když píšeš, že to stojí 1-8 určitou cenu a pak každé další platíte zvlášť... tak zřejmě uvažujete o ICSI. Možná bych při takovém počtu nechala nějaké oplodnit ICSI a t 😉 třeba druhou půlku zkusit normálně... to by nemělo být tak drahé. Ale samozřejmě to také záleží na tom, co je u Vás za problém...

radosska
11. pro 2012

@adriene no zatiaľ nevraveli nič, že by sa báli, len včera, keď mi volala, že v stredu idem na odber, tak mi povedala, že som komplikovaný prípad.. :( tak som zvedavá, čo mi zajtra povedia.. hej, ideme na ICSI, lebo ten prvý spôsob neodporúča kvôli kvalite spermií..

adriene
11. pro 2012

@radosska Jojo... já jsem si to myslela 😉 No uvidíš, kolik jich nakonec bude... podle toho se rozhodneš... chápu, že cena je velkým faktorem. On to má každý CAR různě, u nás například stojí ICSI 3-14 oocytů 7000 a nad 15 (je jedno kolik (10 000). Všude je to hold trošku jinak...

rory_g
autor
11. pro 2012

@zelvik jé a mě už odkvetl 😝 Ale kvetl jen z půlky, tak třeba Tě doženu a ještě vyhodí tu druhou půlku kytky 😀

radosska
11. pro 2012

@adriene tak u nás je všetko drahšie.. :( 1-8 stojí 370€ a každý ďalší 33€.. tak uvidíme teda, veď je to už zajtra, tak už nebudeme dlho čakať..

adriene
11. pro 2012

@radosska No jasné, je-li to zítra... to už ti uteče 😉 přeji hodně štěstí 🙂

radosska
11. pro 2012

@adriene áno zajtra 7:45 sa mám hlásiť v CAR.. 🙂 ďakujem pekne..

kive76
11. pro 2012

@evikj33 jojo díky...víš, mě zaráží to ,že jsem to vždycky měla pravidelně po tak těch 26-28 dnech, a ted nic ☹

kive76
11. pro 2012

@rory_g díky

zuzullik1001
11. pro 2012

mozem sa baby vas opytat prosim..ked ste isli na vklad vajicok tak potom vam pichli nejaku injekciu do zadku??? lebo sobotu idem na vklad a lekar mi nic nepredpisal...

janulkaa23
11. pro 2012

@zuzullik1001 nnn, nic mi nepíchali při prvním IVM a teď při druhém mi píchli pregnyl na lepší uhnízdění 🙂

janulkaa23
11. pro 2012

@zuzullik1001 a to mi dr předepsala až po ET a píchli mi to přímo v CAR...

zuzullik1001
11. pro 2012

@janulkaa23 ahaa...a ked ET mam sobotu a lekar je zatvorena...no budem tam muset zavolat....to si sla vybrat do lekarne a potom si sa vracala?

janulkaa23
11. pro 2012

@zuzullik1001 neeee vydala mi to přímo v CAR sestřička a rovnou píchla

zuzullik1001
11. pro 2012

ahaa no super...a kolko si platila? a kam chodis do CAR??

janulkaa23
11. pro 2012

@zuzullik1001 celý IVF nás stálo cca 20 000 a není pravidlem, že ti po ET něco píchnou..za ten pregnyl sem doplácela 7 kč...

zuzullik1001
11. pro 2012

@janulkaa23 sak som zvedava v sobotu jak to dopadne...ti si kolko dni po ET??

janulkaa23
11. pro 2012

@zuzullik1001 já sem 4tý den po ET, ale mám v sobě ten pregnyl takže musím čekat...:(ale bolí mě podbřišek a jsem unavená...:(

zuzullik1001
11. pro 2012

@janulkaa23 to urcite vide..🙂 a kolko mimi si si dala jedno ci dve??

janulkaa23
11. pro 2012

@zuzullik1001 2, taky doufám, že to vyjde 🙂

adriene
11. pro 2012

@zuzullik1001 Většinou se nic nepíchá... a pokud by ti něco píchli, bude to jejich problém, kde to vezmou 😉

zuzullik1001
11. pro 2012

@adriene a tebe nieco pichali??