1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
@malinka_02 vubec ne, uz ho ani nechci videt sam si vybral
@pawlla jezis to je blbec..
Jinak holky 28. bych mela jit na konzultaci do CARu a snad budou vysledky imunologii uz.
@malinka_02 no jo clovek nemuze mit proste vsechno a ja uz vubec ne bud dite nebo chlap protse to nezvladl ale kdybych si mela vybrat udelal bych to zase stejne. Druhe dite na ceste a zadnej chlap 😀
měla jsem ještě sraz s kamoškou a jak jsem přijela,tak už tady čekla dědoušek...takže píšu až teď..za chvíli vypravím manžela na párty a dočtu si Vás 😉 musím se pochlubit 😉 dnes jsem dostala veuve cliquote..ňam,ňam..a protože manžel pil zatím jen moeta,tak to schovám pěkně pod stromeček,ať je překvapenej...jsem tady lítala,kam to schovat 😀 ještě vymyslet,jak to zabalit,aby nebylo hned jasné,že je to flaša...
paní mudr.jsem vzala čerstvě namletou kávičku a čokoládky z arka,tak byla chudera překvapená,pořád děkovala 😀
Krev pozitivní hurááááá 🙂
@janulkaa23 gratuluju kočko 😵
@saraha2 a Tobě ke kontrole🙂
@rory_g Děkuji..jsem moooooooc šťastná, ale už aby bylo 7.ledna a já viděla mimi na UTZ 🙂
@janulkaa23 Moc gratuluji! Ale to bylo přece jasné... nádhera!! 🙂
@janulkaa23 No tak to je taky nádherná zpráva!!!! ALe co, my už to věděly, že jo? 🙂 Gratuluju!!!
@zelvik Jjj, ale chtěla sem ještě ujištění z krve 🙂
Ahojte, pozdravujeme vás všetky malá Viktória, narodila sa 20.12. o 8:28 sekciou v 38tt. Obe sme v poriadku a šťastné 🙂 držím všetkým palce - tehulkam aj snažilkám, a ďakujem Bohu za umelé oplodnenie 🙂 a za to, že Viktóriu mame pri sebe zdravú a krásnu 🙂
@mia75 Gratuluji k miminku 🙂
@irennn no je pravda že né vždy jsou v CARU příjemní, ale každý má někdy svůj den. To,že ti řekl že to moc nevypadá je asi dobře, víš na čem seš a jak už tady někdo psal stačí jedno a můžeš mít miminko a ty ho určo mít budeš musíš tomu věřit nic není ztraceno. Držím pěstičky ať to dobře dopadne a hlavně klid nic není tak černé jak se na poprvé zdá 🙂
@janulkaa23 moc gratuluju, to budou moc krásný Vánoce tak si je hezky užijte a ať je vše i nadále v pořádku 🙂
Ahoj, tak jsem se radoval z duchů na testu, který je i dnes na testu s citlivostí 10 (takže spíš nic než moc) a k tomu včera píchání v podbřišku a světle růžový výtok a přes noc lehké MS bolesti a teď světlá krev. Říkám si, že dnes v poledne je 9. tý den od transferu 3 denního embria (takže embrio je staré 12 dní) je docela pozdě na uhnízdění, ale zase brzo na MS, přišla by (pokud uvažuji 28-mi denní cyklus) o 6 dní dříve a to vždy ještě před tím tak 4 dny špiním (a poslední cyklus byl 35 dní). Je to boj, svátky budou na trní. Myslíte, že při nidaci je jen rýpání v podbřišku, nebo mohou být bolesti jako při MS?

@pawlla no tak bud v klidku uzivej si vanoce s malou a tes se na mimco! A co ten tvuj chlap ste nejak v kontaktu?