1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
@martina_81 No víš zatím tam nemám žádnou vyznačenou dobu a paní Dr. to nechtěla zatím řešit...
@irennn je to divný, protože jak píše i rory, neomezený vycházky těhotným zrušili. Ale když budeš chtít někam jet na pár dní,tak můžeš, když nahlásíš adresu, kde budeš, což je taky fajn a taky toho hodlám v budoucnu využít, když pojedu k našim. 😉
@vidruska my sme mali len 3 vajicka, 2 sa pekne oplodnili a 2 sme si aj vlozili (bez PK, nechceli riskovat)
Ahoj holky, potřebuju řadu nebo názor nebo tak něco....jsem 10.den po et a dneska ráno jsem maličko spinila...jen trošičku nahnedly prst jsem měla po zavedení utrose....teď se pořád kontroluju a už se mi to nahnedly tolik nezdá....nevíte, co to může znamenat? Díky za radu...
@ifet Dobré znamení 🙂
@martina_81 dneska sem 6 den..
@irennn dekuju ale ja mam problemy s mocakem - az 8 zanetu rocne a v cervnu sem kvuli tomu byla na operaci, takze spis to pricitam tomu a modlim se abych nebyla na atb..
@ifet bud ze se ti rozjizdi MS nebo ze ae zavrtava , proste neda se z toho nic poznat..
@martinazvo me podbrisek boli vzdycky po transferu a nikdy sem tehotna nebyla, neda se poznat jestli to boli z utrse nebo z toho ze se embryo zavrtava..
@janulkaa23
@malinka_02
Holky já se z toho picnu asi...zítra bych to jako měla normálně dostat...to jsem zvědavá, co z toho vyleze...jsem z toho na nerv ☹ ale že by se zavrtavalo až 10 dni po et....jo byli sedmibunecny...
Ahojte baby...tak mne mrcha končne dorazila.... 🙂 Teraz mam 2DC zacat pichať Gonal na IVF...Len neviem...ci mam ratat 1DC dnes...alebo az zajtra.. :( Mrcha dorazila...okolo 12tej...iba spinenie...a rozbehla sa tak o 16tej...tak neviem...poraďte prosim... 🙂 🙂 🙂 dakujeeeem.. 🙂
@pechlinka ahoj, mne v CAR povedali: ak bude menzes rozbehnuty az po 14:00 hod, za 1. den pocitame az den nasledujuci... takze ja by som zacala pichat az pozajtra... spinenie sa nepocita...
@martinazvo no já stimulovala taky Gonalem, dostala jsem to kolem 2.odpoledne a píchala jsem hned druhý den brzy ráno
@irennn ono je to asi v kazdom CAR-e inak...
@saraha2
Dakujem baby....zacnem teda pichat az v utorok... drzte paste aby som to zvladla.. 🙂
@pechlinka grziiim, neboj zvladnes to 🙂
@martinazvo Dakujem.. 🙂
@ifet to stejne nezjistis.. Muze to byt i ms i tehu.. Proste se ro neda poznat.. Ale pokud je tt negativni tak spis nic.. Me treba ms drzi utrogestan, boli me bricho ale nedostanu to dokud nevysadim..

@irennn ahooj, tak to slyším prvně, že pro těhotný je to neomezeně. Bývávalo, ale od loňskýho roku to zrušili a těhotný můžou dostat maximálně 6 hodin. Pochybuju, že by to zrušili. Radši se na to optej. No a jinak, pokud bys je měla neomezený, tak proč bys nemohla? 😉