1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
ahoj holky, tak jsem ráno testla a samozřejmě svítí jen jedna čára...no, vlastně jsem ani nečekala něco jiného, takže teď si můžu dát s čistým svědomím další červené vínko a snad se ta potvůrka ukáže 🙂 S tím zpožděním to vypadá na KET spíš začátkem června, to je hrůza ☹
@mia75 to víš,že jo!!!ono vyležet se to nedá 😉 a aspoň na to nebudeš tak myslet..vím,že budeš budeš,ale přece jen v práci přijdeš i na jiné myšlenky..já budu volat v pondělí,protože 10-12 den mám jít na ultrazvuk a jsem zvědavá,kolikátý den cyklu půjdu na to...vůbec netuším,ale snad to stihnu v příštím týdnu..
A jééé, to zase bude den, už posílám zprávy 2x 🙂
Jinak jsem teď zase volala do CARu, jak se dětičkám daří.
Tak se držej všechny 4 zatím předpisově – dneska mají být dvou až čtyřbuněčný a zatím to všechny splňujou.
Takže voláme zase zítra.Když tam bude jeden favorit, asi by ho zavedli, když budou na tom všechny stejně, počká se do pátku.
Haúúúúú, to nevydržííím....
@mia75 @nemorosis holky, ano, mám ještě celý jeden cyklus před sebou, takže to fakt vypadá na první polovinu června....nojo, trpělivost přináší růže (třeba i miminko 😉)
@saraha2 no já taky nejsem vůbec na alko zvyklá, vždycky se mi po skleničce vína motá šiška 😀 Závidím ti, že u tebe se aspoň něco děje! Kéž by ti to vyšlo a byla jsi ušetřená další stimulky na IVF
@mia75 já nevím,budu to absolvovat poprvé,KET jsem neměla..tak uvidím,co mě řeknou..mám volat 10-12 DC..desátý den vyjde na neděli,tak zavolám v pondělí a uvidím..pak musím na ultrazvuk a uvidím,na který den to naplánují..
@zelvik vydrž prťka,vydrž!!!!!!!!!neboj se nic!!!bublinky se budou držet!to nejhorší čekání pak na výsledek teprve přijde!!! 😉
holky verry má dnes krev,že????tak doufám,že nám co nejdříve napíše!!!!
Holky, taky máte tak 2 hodiny po polknutí Utrogestanu (beru 2 kuličky) motání hlavy? Jsem jak praštěná....
@zelvik Tak to je divne, ze ti odporucili polykat 😨 Aj pribalovy letak hovori, ze pri peroralnom poziti je ospalost a pod a dokonca v tehotenstve sa MUSI uzivat len vaginalne. Mne to vysvetlili tak, ze kedykolvek je lepsie zavadzat vaginalne, kedze je to progesteron pripravujuci sliznicu a je lepsie ked je k nej co najblizsie.. Skus sa popytat este doktora a povedz mu, ze ti je z toho zle

@marmina Jsi zlato 🙂 Teď se prý počká na cytologii a podle toho se bude postupovat dál. Víc nevím. Jen si říkám, že kdyby tam tak velký útvar byl už dlouho, jistě by na něj doktoři z CARu přišli. Můžu na ně mít názor jakýkoli, ale slepí přece nejsou! 😉 Ale vážně děkuju, hodně jste mi pomohly. Fakt jsem z toho byla celá opařená.