1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
@elisafabri No tuším že testovala jsem dřív než mi řekli na klinice první testík nebyl ani duch no a zkusila jsem to druhý den a byly tam dvě čárky a postupně se další dny zesilovaly ...Každopádně jistotu jsme meli opravdu až podle utz 28:10. jsme byli na ET a až 11.11 jsme byli na 1.UTZ kde nám potvrdili jednoho broučka...
@martina_81 Ja mela srdicko az 6t po ET 🙂 Jeste mas cas! Drzim palce
@elisafabri Promin napsala jsem to tam blbě a ještě k tomu polospánku ted přímo z papírů na ET jsme byly 28.10 toho 11.11 jsem měla naplánovaný z kliniky první test který jsem si samo nevydržela neudělat dřív a až 28.11.jsme byli na potrzení těhotenstí takže to čekání mazec ale dopadlo to ok. Nechali jsme si zavádět dvě embrijka a ujalo se jedno..
holky je tu nekdo kdo bere marvelon před IVF
@martina_81 Dneska držím pěstičly Marti 🙂
@martina_81 Také moc držím pěsti, všechny,co mám!!! Dobře to dopadne
@martina_81 myslím na tebe!!!!!!!!!!!!!!!
@dadenka111 Tak kočko, jak jsi dopadla na krvi???
@martina_81 I na tebe myslím beruško a moc ♥
@mmirunda toto je telepatia? akurat som polozila mobil a prihlasila som sa na MK. takze dnes 11dpET je cisielko 191βhCG. uuuf tak a som naozaj tehotna. vo stvrtok dalsia kontrola. 🙂 este sa musim dat vypisat na PN na chvilicku, ale neviem na kolko a co mam povedat v praci. sakra 😕
@dadenka111 asi telepatie 😉 Aspoň vidíš, jak ti držím palečky. Číslíčko je to krásný a co to krvácení? je to lepší? co říkal dr.? Na PN běž a lež doma s nohama nahoře. Klidně si to nech vypsat na chřipku nebo angínu a hotovo, ale hlavně mimčo ( mimča ) neohrož, potřebují teď spoustu síly 😉
tam sou všichni super
@dadenka111 Ahoj moja....super...tisko gratulujem.. 🙂
@dadenka111 nádherná hodnota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@dadenka111 já měla 11tý den 72......
@mmirunda je to lepsie o vela to spinenie. z to ho krvaveho spinenia je dnes uz skoro nic. akurat teraz poobede trosku na papieri ruzove. povedli mi ze mam zapijat ten utros, tak aj robim. Dnes som volala obvodakovi a uz mi vypisuju PNku, tak si po nu skocim. 😉 davaju sa aj vychadzky? ja by som na malu prechadzku ked je take krasne slniecko isla. hmm
@pechlinka diky 😉 inac my to mame skoro narovnako. moja posledna MS bola 30.1. 🙂 ty si mala ake hCGcka?
@dadenka111 super..takže špinění bylo zavrtávání a prcek si dělal místečko 😉 mám velkou radost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!vycházkly dostaneš na 6hod na den tady tuším holky mají max...
@saraha2 jj pacia sa mi jednotky 😵 ja sa inak nejak necitim zeby boli dvojky. je to asi nizke cislo na dvojky ze?
@dadenka111 ta,co byla se mnouz měla taky přes 1000 a má jednoho chlapečka 😉 takže to se asi nedá tak poznat a odhadnout podle čísla...

@elisafabri přečti si základní info na stránkách klinik a budeš to vědět hned.....myslím tím otázky typu, kdy si udělat test po ET 😉