icon

1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti

rory_g
12. únor 2012

Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂

ratatooy
6. bře 2013

@denulka85 zvyšuje se ale ne tolik embryo roste akorát třeba těhu testy to nezachytí až dýl nebo se to pozna až na krvi

ratatooy
6. bře 2013

@denulka85 ono kdyby nerostlo hcg jako vubec a plno žen čekalo když by nedostalo ms co se bude dít tak by byla asi vysoká úmrtnost na mmt

denulka85
6. bře 2013

@ratatooy ja som mla hcg 39,3 potom 125,2 a teraz v pondelok 986,5 tak ja to uz nemozem mat?

martina_81
6. bře 2013

@melisska 4x? To by mě nenapadlo, že to je možný. ☹ ☹ Tak snad už máme vybráno.
@ratatooy no my ho měli taky v děloze, ale snad někde v rohu, tak se "prorvalo" ven. 😒 Ještě v pátek jsme na něho koukali v děloze a v neděli odpoledne už tam nebylo.
@sandra077 pauzu si dáme jen, než se zahojím, pak chci na další ket, nechci to odkládat.

ratatooy
6. bře 2013

@denulka85 ja nevim do kolika to roste hcg ale mimodeložni vydrží max bych řekla do7tt dyl ne

ratatooy
6. bře 2013

@martina_81 marti a předtacv si že ja to mmt mela ve vejcovodu a zaroven dvojčata v deloze

denulka85
6. bře 2013

@ratatooy aha uvidim ja idem v pondelok na utz a budem mudrejsia len dufam ze bude ok

ratatooy
6. bře 2013

@denulka85 a kolikaty tyden jsi

denulka85
6. bře 2013

@ratatooy neviem jedna maminka mi to pocitala vraj dnes by som mala byt 7tt ale ja som bola na hcg krvi len u nas nie v care tam idem az v pondelok necchela som aby zbytocne este vo mne kutral tak som nerobila utz transfer vol 9.2

ratatooy
6. bře 2013

@denulka85 jj tak to bude oni objednavaji do caru na ten 7tt aby už bylo srdíčko

denulka85
6. bře 2013

@ratatooy asi hej lebo som im musela zavolat kvoli vysledkom krvi a vzdy mi dali info co dalej ked som mala najprv 39 tak som musela ist na opakovanie krvi a jkd islo hore tak mi povedali ze dalej brat lieky tak ako doteraz uz by malo byt srdiecko v pondelok?

martina_81
6. bře 2013

@ratatooy a jak je proboha možná takováhle kombinace? ☹ sis taky užila, co? 😒

herbie
6. bře 2013

martina_81 to je smutny co se vam prihodilo preju vam hodne stesti a sili do dalsiho pokracovani jenom to nevzdat hlavu vzhuru posilam ti obejmuti na dalku drz se 😔

sudabe
6. bře 2013

@sandra077 držím palce nech to vijde. a kedy idete?

@martina_81 je mi to luto drž sa a prajem vela sil....... uvidíš najblizsie sa to podari. si zlata že to tu pises aspoň viem že co všetko sa moze přihodit, fakt je to nespravodlive tolko si musíme vytrpiet . nesmírně stracat videu a mysliet pozitivně a ono to pride všetky sa držte

malinka_02
6. bře 2013

@martina_81 jezis!!! To snad neni mozny!!! Neeeee!!! Moc me to mrzi... ☹ M sme teda dvojka.. Me se nikdy nic nechyti a tobe ano a pokazde takhle..ach jo!

martina_81
6. bře 2013

@herbie @sudabe díky, holky.
@malinka_02 No, taky jsem si to takhle nepředstavovala. 😒 a Jirkův táta to ještě neví, takže je pořád šťastnej jak blecha. ☹ Jsem zvědavá, kdy mu to Jirka řekne.

malinka_02
6. bře 2013

@martina_81 tohle je nejhorsi, ja taky tenkrat mame hned volalá ze to vyslo a pak sem ji musela volat ze ne.. ☹

petruska83
7. bře 2013

Ahojte holky, v pondělí jedu do Brna do Prenatalu na uzw vyšetření ve 12. týdnu...Chtěla jsem se zeptat, jestli jste tam taky některá byla a jestli vám řekli i pohlaví dítěte zdarma? Vím, že za uzw se platí 1450 Kč a nevíte, jestli to proplací vzp? Díky za info....Petra

sandra077
7. bře 2013

@sudabe na ivf? este neviem zacinam si iba pichat injekcie neviem ktory den sa chodi na vyber 12DC? uvidime kedy to bude cez vikend cakam mrchu....

ratatooy
7. bře 2013

@martina_81 no to nevim jak je to možny ale přiroda si hold dela co chce

ratatooy
7. bře 2013

@petruska83 vzp to určo neproplácí a ve 12tt vam pohlavi ještě neřeknou

irennn
7. bře 2013

@ratatooy petruska83 My byli na screeningu něco víc jak před týdnem a pohlaví nám řekli, není to samozřejmě 100%, ale malýmu byl vidět náznak pindíka do výšky a pak Dr. nám řekl,že to už neodpadně 😀

Platili jsme 1400, ale já jsem u 205 a tam pojišťovna na základě dokladu proplatí vše, sestřička nám řekla,že VZP proplácí 800Kč na základě dokladu o zaplacení, tak to zkus za to nic nedáš. 😉

ratatooy
7. bře 2013

jj skusit to mužeš.no jo věda jde dopředu před 3rokama to řekli nejdřív v 16-20tt 😉

danny38
7. bře 2013

@martina_81 Marti, moc mě to mrzí ... není to fér ☹ další už vyjít prostě musí, podle toho co jsem četla byl zřejmě problém toho uhnízdění v rohu dělohy, ale jinak se embryjko vyvíjelo a rostlo, tak další pokus už prostě klapne.

kaijko
7. bře 2013

@petruska83 Ja psala do VZP po prvnim screeningu a odepsali mi, ze to neprolaci..
A kdyz se mrnous ukaze, tak Ti to reknou. Ale samozrejme to neni nic na 100% 🙂

kaijko
7. bře 2013

@martina_81 Presne jak rika muj dr, na zacatku je to stesti a pak o velke smule ☹ Pristi vklad je Vas 🙂

martina_81
7. bře 2013

@danny38 Já si jen říkám, co všechno musím ještě vydržet. 😒 Jj, problém byl v tom, že bylo v rohu, jinak bylo ok. ☹

martina_81
7. bře 2013

@kaijko jenže já doufala, že už tu smůlu mám za ty roky vybranou. 😒

elisafabri
7. bře 2013

Ahoj je možné aby při stimulaci se zvětšili o kousek prsa? Jestli to muže být těma hormonama... 🙂

darazv
7. bře 2013

@elisafabri tak to urcite ano a bud rada ak to budu len prsia 😀