icon

1. IVF v listopadu, prosinci 2011. Přidejte se také

rehonka
23. říj 2011

Zdravím... Na přelomu 11/12 2011 se chystáme na IVF. První s mým současným partnerem. Mimo to mále za sebou 1IVF a 1KET s prvním manžílkem a a 5 IUI s tím současným. Připadám si už neuvěřitelně vyčerpaná.... Chodíme na Fertimed Olomouc. Napište....

cuddle
3. lis 2011

@glumbi
@annie29 vítám 🙂

vannilie
3. lis 2011

ahoj holky

cuddle
3. lis 2011

@vannilie 😀 😀 😀

vannilie
3. lis 2011

@cuddle
@cuddle 😀 😀 😀 😀 😀 😀

cuddle
3. lis 2011

@annie29 1ý vajicek to je krasny, vsechny je oplodnujete? my totiz meli ICSI a v zakladni cene je 8 ks a za kazde dalsi se plati, takze budu jeste zvazovat dle vajicek kolik nechame, minule z 12 ti zustaly 2 blastocysty...

cuddle
3. lis 2011

@bruni taky ted budeme mit PICSI, radeji to chci pojistit, at vyberou ty spravne spermie s dobrrym DNA, i kdyz budeme mit PGD na pojistovnu , ale i tak, hlavne az je co testovat, cili musi byt hatchujici blastocysty....

vannilie
3. lis 2011

🙂

annie29
3. lis 2011

@cuddle my mame ICSI a ta cena je za 4-10 vajicek, takze zbytek se zkusi oplodnit prirozene. Ale nedelam si iluze, ze vsech 17 bylo v poradku a oplodnily se. Minule jsem mela 11 vajicek, 7 se oplodnilo, 4 se vyvijely dobre.. Jinak priplacime prodlouzenou kultivaci a asistovany hatching.
Jen tentokrat nejak hur snasim stav po OPU. Bricho mam porad v tlaku a je to dost neprijemny

annie29
3. lis 2011

@cuddle kdy jdes na OPU?

cuddle
3. lis 2011

@annie29 ja jdu zitra, minule jsem to nesla hrozne, bylo mi po narkoze spatne, mela jsem nabeh na HSS, takze uvidime jak to bude ted, u nas je cena do 8 oocytu a pak za kazdy zvlast, ale mame spatny spermiogram, takze prirozene to nepujde, navic mi rikali, ze bychom museli 2x platit PK, protoze to ma kazde jinou metodu a musi to byt umisteno zvlast, ja mela minule 18 oocytu a z toho 12 zralych a 11 se oplodnilo, vse ICSI, zustaly 2 blastocysty, ted budeme mit navic PICSI a PGD na pojistovnu, AH nam delaji automatiky v cene , PK si platime

annie29
3. lis 2011

tak moc drzim palce na zitra. Ja to spis poprve snasela lip.. Nebo si to poradne nepamatuju. Ale ted mam bricho na prasknuti a piju pres 3 litry vody. Tak snad se to uz uklidni. Jsem zvedava, jaky mi reknou rano zpravy..
Spermio jsme meli taky na prd, takze ICSI, ale to bylo pred 3 lety. Ted se to nezkoumalo, a tim, ze jsem otehotnela v kvetnu, tak je to mozna o neco lepsi.. no uvidime jaka bude zitra umrtnost 🙂

cuddle
3. lis 2011

@annie29 nam se drzeli vsechny embryjka, ale do blastocysty dosly jen 2, takze holt s tim toho vic neudelame, u nas mrazi jen blastocysty, pac jine dle nich nemaji sanci, tak at se to zlepsi, ja doufam, ze tentokrat nebudu mit nabeh na hyperstimulak a prejdu to levou zadni, ale stejne si beru od zitrka neschopenku a budu doma

lucie.hasmanova
3. lis 2011

holky jak vám bylo po odebrání vajíček? Myslíte si, že je lepší jít do neschopnosti nebo je to zbytečné.

bruni
4. lis 2011

@lucie.hasmanova mě po dvakrát nebylo vůbec nic, ale je to individuální, většinou podle počtu vajíček. Čím větší množství vajíček tím větší riziko, že ti bude blbě.

annie29
4. lis 2011

@lucie.hasmanova Ja bych byla urcite doma aspon tak 2 dny. Pred 3 lety to bylo celkem ok, ale ted jsem sotva lezla..

glumbi
4. lis 2011

ahoj holky, tak já jsem dneska po kontrole a mám jen 3 vajíčka, dvě malý a jedno dobrý...opu v úterý...jsem toho docela špatná 😒

bruni
4. lis 2011

@glumbi A kolik jsi měla při dlouhým protokolu? A kolik sis píchala teď dávek?

linda81
4. lis 2011

ahojte, tak OPU je v pondelok.....viac mi nikto nepovedal,ale folikuli vyzeraju OK, neviem kolko ich je.Takze teraz uz len verit 🙂.

blanula85
4. lis 2011

ahoj můžu se také přidat? 🙂 sice nejdu na 1 IVF ale na 1 KET

glumbi
4. lis 2011

@bruni neměla jsem dlouhý, měla jsen ten ultra krátký nebo antagonistický se tomu říká. při prvním jsem si píchala jen 125 IUI puregonu a jen 3 cetrotide. ted jsem měla 300 iui gonalu a od začátku decapeptyl...Snad mi aspon jeden vydrží do transferu a chytne se

bruni
4. lis 2011

@glumbi aha, já znám jen krátký a dlouhý, ale ono je moc variant a každý car to má trochu jinak. Držím pěsti, aby i z toho jednoho bojovníčka se zadařilo 😉

glumbi
4. lis 2011

@bruni děkuju

bruni
4. lis 2011

Holky zakládám tabulku, ať je v tom trochu přehled, já pak nevim, co která máte za sebou 😉

bruni - 1x IUI 8/2010-neg.; 1.IVF ICSI 11/2010 - 1 embrio, neg.; 2.IVF bez ICSI 2/2011- žádné embrio, bez ET; 3.IVF PICSI - stimuluju dlouhý protokol

cuddle
4. lis 2011

@lucie.hasmanova ja porvne nebyla a dnes jsem si ji nechala napsat, at si odpocinu a nejsem v presu jeste z prace

cuddle
4. lis 2011

@blanula85 to je preci jedno , IVF nebo KET 🙂 vítaj

cuddle
4. lis 2011

bruni - 1x IUI 8/2010-neg.; 1.IVF ICSI 11/2010 - 1 embrio, neg.; 2.IVF bez ICSI 2/2011- žádné embrio, bez ET; 3.IVF PICSI - stimuluju dlouhý protokol
cuddle - 1x IUI - neg, 1.IVF ICSI, PK 7/2011 - 1 x ET negativní, 1 x KET pozitivní - SP v 6tt, 2.IVF PICSI, PK, PGD - OPU 4.11 17 vajicek ( 13 zralych na oplození )

bruni
4. lis 2011

@cuddle gratuluju k úrodičce 😉 to by bylo aby z toho něco nebylo 😀 jsem zvědavá, budu mít taky PICSI.

cuddle
4. lis 2011

@glumbi a to je klasicke IVF nebo jen takova ta minimalka - divim, se, ze Ti trosku nepridali, kdyz videli , ze mas relativne malo foliku - ale zase nebud z toho smutna, ono je to o kvalite ne kvantite, lepsi mit 3 kvalitni nez 20 nepouzitelnych.... 😉

cuddle
4. lis 2011

@bruni ja taky , minule jsme ji nemeli

linda81
5. lis 2011

@cuddle ahoj....tak ty si uz po OPU🙂....17 vajicok...to si neviem ani predstavit...ja mam v pondelok,som zvedava uz..kedy idete na ET? A kolko emryji vkladate?

Strana